Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus nog verder verbeterd in prachtig “design”

Vernieuwde iPhone 7 en iPhone 7 Plus van Apple

Met iPhone 7 & 7 Plus is alles wat iPhone zo onmiskenbaar maakt, nog verder verbeterd:

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn voorzien van geavanceerde nieuwe verbeterd camera systemen. Alles werkt sneller en de batterij gaat langer mee. De stereospeakers leveren geweldig geluid op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het display is het helderste, meest kleurrijke iPhone‑display tot nu toe. Hij is spat‑ en waterbestendig. En het design is net zo krachtig als z’n prestaties.
iPhone 7 en iPhone 7 plus zijn een toonbeeld van innovatie en precisie. De iPhone 7 & iPhone 7 Plus zijn voor het eerst verkrijgbaar in een markante gitzwarte uitvoering. De behuizing is spat‑ en waterbestendig. De thuisknop is volledig herzien. En het nieuwe unibody-design heeft geen voelbare naden, zodat iPhone 7 & iPhone 7 Plus er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook heel prettig aanvoelt.

Uitvoeringen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus:

iPhone 7
4,7 inch Retina HD-display
12 MP iSight-cameralens
met optische beeldstabilisatie
7 MP FaceTime-cameralens

iPhone 7 Plus
5,5 inch Retina HD-display
Twee 12 MP iSight-cameralenzen
met optische beeldstabilisatie
7 MP FaceTime cameralens

iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn verkrijgbaar in twee nieuwe uitvoeringen:

prachtig matzwart en glanzend diep gitzwart. Zowel het 7‑inch model als het 5,5‑inch model 4, is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium uit de 7000‑serie. En de iPhone 7 en iPhone 7 plus zijn ook verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud.

iPhone 7 & iPhone 7 Plus:

Scherm: 7‑inch model als het 5,5‑inch model
Kleur: Matzwart, Glanzend diep Gitzwart, Zilver Goud en Roségoud
Geheugen: 32 GB opslag, 128 GB opslag en 256 GB opslag

Camera van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus:

iPhone is de populairste camera ter wereld. En we hebben ’m nog verder verbeterd, met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8 en een lens die uit zes elementen bestaat. Zo maak je nog mooiere foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de brede kleur­registratie en andere geavanceerde verbeteringen spatten je foto’s en Live Photos van het scherm.

Optische beeldstabilisatie: iPhone 7 en iPhone7 Plus zijn uitgerust met optische beeldstabilisatie.

Diafragma ƒ/1.8: Grotere diafragma zorgt voor betere resultaten bij weinig licht.

True Tone Flash met 4 leds: De vier slimme leds passen zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan.

Filmpjes worden films: Met iPhone 7 en iPhone 7 Plus zien video’s die je in donkere omstandigheden maakt er een stuk beter uit, dankzij de optische beeld­stabilisatie en het grotere diafragma van ƒ/1.8. En met de 12‑MP camera maak je haarscherpe video-opnamen met een resolutie tot 4K.

Slo-mo-video: Met iPhone 7 & iPhone 7 Plus kun je slo-mo-video’s maken in 1080p of 720p.

7‑MP FaceTime HD‑camera: De FaceTime HD‑camera heeft een hogere resolutie, en legt ook meer kleuren vast.

Apple Iphone 7 Plus Camera:

iPhone 7 Plus is voorzien van twee camera’s. Dezelfde 12‑MP camera met groothoeklens waarmee iPhone 7 is uitgerust, werkt samen met een 12‑MP camera met telelens. Je kunt dus scherper zoomen van verder weg.
Dankzij het dual‑camerasysteem en de baanbrekende ISP‑technologie op iPhone 7 Plus kun je nu superscherpe close-ups en video’s maken met 2x optische zoom. En met de verbeterde digitale zoom (tot 10x voor foto’s en 6x voor video) haal je alles nog dichterbij.

Vernieuwde home button op de iPhone 7 en Iphone 7 Plus:

Een compleet nieuwe thuisknop. De nieuwe niet-mechanische thuisknop van iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn slijtvast, drukgevoelig en snel. Als je drukt, geeft de nieuwe Taptic Engine heel precieze, voelbare feedback. En de knop is nog aanpasbaar ook. Touch ID op de Iphone 7 en Iphone 7 Plus maken gebruik van een snelle en uiterst geavanceerde vingerafdruksensor. Hiermee kun je je telefoon gemakkelijk en veilig ontgrendelen.

Gemaakt om tegen een spatje te kunnen:

De behuizing van iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volledig herzien en daarmee is dit de eerste waterbestendige iPhone. Vloeistof morsen vormt dus een minder groot probleem. Net als stof.

Geluid van iPhone 7 & iPhone 7 Plus:

Voor het eerst heeft iPhone 7 & iPhone 7 Plus stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als iPhone 6s, en een groter dynamisch bereik hebben. Dus of je nu muziek luistert, video’s kijkt of belt via de speaker, met iPhone 7 kan het volume omhoog.

Retina display van iPhone 7 & iPhone 7 Plus:

Het display van iPhone 7 & iPhone 7 Plus zijn maken gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder. Zo wordt elke dag vanzelf een beetje mooier.
Nog meer kleuren. Nog levensechter.
Dankzij de nieuwe brede kleurweergave kan het Retina HD‑display beelden weergeven in kleuren van bioscoopkwaliteit. Kleuren worden veel preciezer weergegeven en alles op je scherm ziet er levensechter uit. Of je nu foto’s bekijkt van je geweldige nieuwe outfit of Live Photos van je verre reis, de kleuren worden zo nauwkeurig weergegeven dat alles bijna tastbaar wordt.

3D Touch. Nu nog handiger:

Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone 7 enIphone 7 Plus met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. In het nieuwe Retina HD‑display van iPhone 7 & iPhone 7 Plus is 3D Touch geïntegreerd, en je kunt het overal in iOS gebruiken. Zodat je op nog meer manieren met Berichten, Agenda, Mail en andere apps aan de slag kunt.

A10 Fusion chip van iPhone 7 & iPhone 7 Plus:

iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion‑chip: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Sneller en efficiënter:

De systeemprocessor van de A10 Fusion heeft een geheel nieuw ontwerp met vier cores: twee prestatie-cores en twee efficiency-cores. De prestatie-cores kunnen tot 2x zo snel werken als iPhone 6, en de efficiency-cores verbruiken op hun zuinigst maar 20% van de energie van de prestatie-cores.
Langste batterijduur in een iPhone 7 en iPhone 7 plus ooit.
Dankzij de A10 Fusion‑chip kun je langer dan ooit met je iPhone doen zonder opladen. Zo kun je iPhone 7 tot twee uur langer gebruiken en iPhone 7 Plus tot één uur langer dan de vorige generatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.