Gratis WiFi met Fon HotSpots bij KPN

kpn-wifi-hotspots-fon-hotspots-map-mob

Ook onderweg blijven e-mailen via WiFi. Dat kan bij KPN met Fon HotSpots,

KPN wilt altijd en overal bereikbaar zijn. Met KPN WiFi HotSpots kan dat. KPN Wifi Fon HotSpots werken volgens het geven en ontvangen principe: jij stelt een beetje WiFi beschikbaar voor anderen en krijgt er tot meer dan 20 miljoen Fon HotSpots voor terug.

Tot meer dan 20 miljoen Fon HotSpots wereldwijd bij je Internet- en Alles-in-1 pakket.
Tot meer dan 1 miljoen Fon HotSpots in Nederland bij je mobiele abonnement.

KPN Fon

Een beetje van jezelf en een beetje van Fon:

KPN werkt samen met Fon, zodat jij overal gebruik kunt maken van gratis WiFi HotSpots. Fon is een internationaal bedrijf dat in tientallen landen WiFi Hotspots aanbiedt. Het delen van je WiFi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merk je zelf niets van het delen: je kunt gewoon blijven internetten zoals je gewend bent.

KPN Download de app voor tablet en mobiel

Download de app voor tablet en mobiel:

In de app maak je verbinding met het WiFi-netwerk van de KPN WiFi HotSpots. De app logt je daarna automatisch in, iedere keer als in je de buurt bent van een KPN WiFi HotSpot.

Extra informatie over KPN WiFi Fon HotSpots:

Hoe log ik in op een Fon HotSpot in het buitenland?

Als je de KPN WiFi app gebruikt, selecteer je eenmalig handmatig het Fon WiFi-netwerk van het land waar je bent en vervolgens log je automatisch in op een HotSpot.Wanneer je geen gebruik maakt van de KPN WiFi App, dan kun je via de WiFi functie van je apparaat verbinding maken met het draadloze netwerk met “Fon” in de netwerknaam.

Let op: je kunt alleen met een Internet of Alles-in-1 pakket gebruikmaken van de KPN WiFi HotSpots in het buitenland. Zorg ook dat je thuis KPN WiFi hebt ingeschakeld op je modem.
500x500 actie alles in 1 keer voor elkaar weken

Kan ik met meer dan één account tegelijk gebruikmaken van HotSpots?

Per abonnement van KPN kan er 1 KPN WiFi HotSpots account worden aangemaakt. Je kan dit account wel gebruiken op verschillende mobiele apparaten, maar er kan maar met 1 apparaat tegelijkertijd verbinding worden gemaakt met een HotSpot. De tweede gebruiker die met dezelfde accountgegevens op hetzelfde moment wil inloggen, ontvangt een foutmelding op het mobiele apparaat.

Moet ik betalen voor HotSpots van KPN?

Zowel de Fon HotSpots als de Premium HotSpots zijn voor het grootste gedeelte gewoon gratis. Af en toe vraagt een HotSpots om een betaald tegoed voordat jij verbinding kunt maken met het netwerk.

Een betaald tegoed voor Fon HotSpots kopen:

Zakelijk 728 x 90
Als je verbinding maakt met een Fon HotSpot, opent automatisch de pagina waar je online toegang koopt. Je koopt het tegoed rechtstreeks bij Fon.
Tip: je herkent de Fon HotSpots aan de netwerknaam ‘KPN Fon’.

Een betaald tegoed voor Premium HotSpots kopen:

Als je verbinding maakt met een Premium HotSpot, opent automatisch de inlogpagina. Gebeurt dit niet, typ dan in de adresbalk bovenin je browser www.kpn.com, de inlogpagina verschijnt alsnog. Koop vervolgens je online tegoed.
Tip: je herkent de Premium HotSpots in Nederland aan de netwerknaam KPN.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.