Camera op de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 29

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Alles wat je moet weten over de Galaxy S8’s camera’s

Zoals we de camera kennen op de Samsung Galaxy S7 serie, heeft Samsung deze camera weer gebruikt in de Galaxy S8 en Galaxy S8+. De 12-megapixel “Dual Pixel” camera aan de achterzijde en een verbeterde camera aan de voorzijde van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 5

Gewoon goede camera zoals de Galaxy S7 serie:

Samsung vond de camera die zij gebruikte op de Galaxy S7 en S7 edge al goed en heeft hier niets fysiek aan veranderd op de nieuwe Galaxy lijn. Het mag duidelijk zijn dat Samsung de pijlen heeft gericht op de spectaculaire design van de Samsung Galaxy S8 en S8+.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Maar ongeacht dat Samsung dezelfde camera gebruikt als hiervoor, zijn er enkele nieuwe functies van de camera die een toevoeging geven aan de nieuwe smart phone van Samsung. Zo is er op de Galaxy S8 en S8+ nieuwe foto’s bewerking programma opgezet, betere front-facing camera, Snachat achtige functies en software camera interface ingezet die het gemakkelijker maakt om te multitasking tussen de camera opties.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl

Achter camera

De Galaxy S8 en Galaxy S8+. De 12-megapixel “Dual Pixel” camera aan de achterzijde met een f/1,7 lens die lijkt op de Galaxy S7, hoewel het een andere beeldsensor heeft. De Camera is uitgerust met een OIS (optische beeldstabilisatie) en PDAF (fase-detection autofocus).

Er zijn dus niet direct nieuwe specificaties op de Galaxy S8. Echter zal je zien dat in gebruik de interface anders is, met inbegrip van een Panorama-modus, Selectieve focus mode. Ook dezelfde live-gekleurde filters die je van Samsung gewent bent zijn opgenomen op de Galaxy S8 lijn. Daarnaast heeft Samsung een nieuwe functie toegevoegd die Snapchat-achtige filters heeft.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 28

App camera van Samsung Galaxy S8 & S8+:

De app-interface van de camera blijft relatief onveranderd. Deze camera app is eenvoudig te gebruiken. Een snelle veeg naar links en je opent de video-opname modus, en een veeg naar rechts krijg je diverse verschillende camera effecten. Een kleine aanpassing is dat je de sluiter-toets omhoog en omlaag kun schuiven om digitaal kan zoomen. Veel snellere manier dan de volume knop of op het scherm te zoomen.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Uiteindelijk zal de gebruiker met de Galaxy S8 en S8+ camera niet teleurgesteld zijn. De camera op de Galaxy S7 serie was al zeer goed. Het gaat de vraag worden of de software die Samsung heeft toegevoegd het kan overklassen van vorig jaar.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 26

Voor camera

Samsung heeft wel een opknapbeurt gegeven aan de voor camera. Met een 8 megapixels camera en een f/1,7 lens. Door de vernieuwde lens van de camera zal met minder belichte ruimtes of bij schemering mooi foto’s krijgen. “Net zoals de achter camera”. De camera zal bij selfies zo goed mogelijk je gezicht in beeld houden. Helaas is er nog geen auto zoom aan de voorzijde, zoals geen één high-end telefoon heeft. Je zult bij gebruik diverse leuke items gebruiken: Zoals Snapchat achtige functie, schoonheid modus die je zo mooi er uit laat zien en deze functies heeft ook een filter wat werkt op groep selfies.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

 

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Smartphonehoesjes!

Bescherm jouw nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ bij Smartphonehoesjes.nl! Daar vindt u het grootste aanbod Samsung telefoonhoesjes en Samsung accessoires
✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.