Galaxy S8 & S8+ software: eenvoudiger, slimmer, en zeker Samsung

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 28

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Maak kennis met de software van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 +

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 + worden geleverd met een aantal functies die kenmerken hebben van de S pen. Zo heeft de Galaxy S8 serie zijn eigen virtuele assistent en wordt ondersteund met een eigen spraakbesturingssysteem. Maar zijn die functies ook echt nodig?

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 24

De welbekende verzadigd-getinte interface van Samsung ligt achter ons. Ook hoef je niet langer met de terug navigatietoets te werken, althans als je niet wilt. De zogeheten achteraf software van Samsung op de Galaxy S8 en Galaxy S8+ is schoner en oogt makkelijker. Het voelt allemaal samenhangend, zo als we dat eigenlijk graag zien.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Zoals alle fabrikanten die hun producten uitvoeren met Google’s Android systeem, heeft Samsung op de Galaxy S8 line extra toevoegingen gedaan. Dit is o.a. noodzakelijk voor de virtuele assistent die door Samsung is ingezet.

Een eenvoudigere gebruikersinterface

Zoals de interface op de Galaxy S8 en S8 + zijn ingezet komt overeen met de interface die we al zagen op de Galaxy Note 7 en op de Galaxy Tab S3. Zoals we op de Galaxy S7 lijn zagen dat we al kennen van Samsung, een blauwe gloed op de interface, zien we dit niet terug op de S8 serie van Samsung.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 12

Android 7!

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 + worden geleverd met Android 7.0 of zelfs 7.1 (de verwachting van Samsung is dat als de Galaxy S8 en S8 + eind april 2017 geleverd worden het nieuwe Android 7.1 beschikbaar is). Je krijgt met deze software direct toegang tot veel dezelfde functies zoals op de voorgaande modellen. O.a. direct antwoorden in meldingspaneel en aanpasbare snelle instellingen. Ook zal de Galaxy S8 lijn op de edge randen de bekende snelkoppelingen te vinden zijn zoals: Secure Folder, Game Launcher en Samsung Play.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Nieuwe Home functie  op de Galaxy S8 en S8+

Met de nieuwe lijn serie van Samsung zal de fysieke home knop niet direct te zien zijn. Daarom heeft Samsung een on-screen navigatiebalk in gebruik. Om de liefhebbers van de home knop niet teleur te stellen is deze wel aanwezig in de vorm van screen home-knop en voelt als een echte home-knop. Het voelt ook als een typische home-knop. Eenvoudig en je voelt ook een trilling, dit in tegenstelling tot wat Apple op de iPone 7 gebruikt. De home-knop dus te gebruiken zoals je dit verwacht en is bevredigend, net zoals op de voorgaande modellen van Samsung Galaxy lijn.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Omdat de de fysieke home-knop ontbreekt op de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 +, is de ontgrendeling van de nieuwe Galaxy lijn ook aangepast. De bekende vingerafdrukscanner is verplaats naar de achterkant van het apparaat, direct naast de cameralens van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het zal zeker in het begin verwarrend zijn om aan de achterzijde je vingerscan te gebruiken…. maar dat is voor jou om er achter te komen als je de nieuwe Samsung Galaxy S8 of Galaxy S8+ vast zal hebben.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 11

De Vrijheid van Samsung Galaxy S8 serie

Hoe dan ook, je zal de vele handige voordelen van on-screen navigatie of de Galaxy lijn ondervinden. Of he gaat om het snel opslaan van bestanden, of dat je je toetsen wil draaien, veranderen en verbergen. Ook kun je nu kiezen waar je je navigatieknoppen/voorkeur knoppen wil plaatsen. Of dat je nu eens de terug toets eens links wil hebben i.p.v. rechts. Op de nieuwe Samsung Galaxy S8 lijn is dit allemaal mogelijk, Samsung geeft jou de vrijheid en keuze.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Meet Bixby

Bixby van Samsung is een belangrijk onderdeel op de Galaxy S8 en Galaxy S8+ en wordt zeer gepromoot door Samsung. Het is niet de bedoeling van Samsung om dit een concurrent te worden voor Goolge Assistent.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Bixby is geen zoekmachine! Bixby is een assistent, die je commando’s kunt geven om jou te helpen te navigeren op de interface. Uiteindelijk zal Bixby, meer over jou manier van gebruik op de Galaxy S8, de juiste ondersteuning geven. Het idee van Bixby is dat het in staat is te voorspellen wat er gaat komen voordat je er zelf om vraagt.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 17

Gaat dit werken.

Of het gaat werken is nog niet geheel duidelijk, omdat simpelweg de ervaringen nog niet zijn. Je zal deze functie wel kunnen gebruiken terwijl jouw Galaxy S8 of Galaxy S8+ vergrendeld is.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Ook zal Bixby nog uitgebreid worden, wat zijn verwanten kent aan Goolge Now. De ondersteuning Bixby zal te vinden zijn een meest linkse zijkant van het beginscherm. Bixby zal worden geïntergreert met apps die je hebt geïnstalleerd. Bixby Feed houd voor u afspraken bij, het weer en hoe je prestaties zijn in Samsung S Helth.

Uiteraard heeft Samsung er voor gezorgd dat je Google’s stem assistent kan gebruiken naast Bixby, zolang je niet te veel overlappingen gebruikt tussen deze 2 functies. Het zal uitwijzen hoe Bixby naast Google Assistent gaat werken en zeker hoe de apps hier op reageren.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Een paar geleende S Pen capaciteiten

Helaas is voor Samsung de Galaxy Note 7 niet al te goed afgelopen en zal als phablet smartphone door vele liefhebbers hiervan gemist worden. Het zal ook voor Samsung nog ff duren voordat de wind hier van gaat liggen. Gelukkig voor deze liefhebbers heeft de Samsung Galaxy S8 serie wel wat bekende functies overgenomen van de Note lijn.

Smartphonehoesjes!

Bescherm jouw nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ bij Smartphonehoesjes.nl! Daar vindt u het grootste aanbod Samsung telefoonhoesjes en Samsung accessoires
✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk

Je zal snel gebruik maken van b.v. de Smart select op de Samsung Galaxy S8 en S8 +. Het maakt het veel gemakkelijker om bijgesneden screenshots te grijpen en verplaatsen. Er is ook een geanimeerde GIF-functie die je kunt gebruiken om een paar seconden van een zelfgemaakte film of YouTube-video vast te leggen.

Het inbrengen iris herkenning

Samsung heeft altijd geprobeerd om hun smartphones zo goed mogelijk te beveiligen. Naast de beveiliging wat Google op het Android platform zet. Met de nieuwe Galaxy S8 lijn heeft Samsung deze uitgebreid met een irisscanner. Het is een extra beveiliging om jouw nieuwe Galaxy S8 of Galaxy S8+ te ontgrendelen. Het is nog niet de snelste manier van ontgrendelen van jouw smartphone, dat zal de vingerscanner zijn, maar wel een extra optie.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Naast de irisscanner op de Galaxy S8 en S8+ zijn er nog andere manieren om jouw gsm te ontgrendelen. Je kan uiteraard de vingerscanner achterop de Galaxy S8 en S8+ gebruiken. Of dit een prettige manier van ontgrendelen wordt is afwachten aan de hand van de gebruikers, zeker met de Galaxy S8+. Ga je nu de vingerscanner of de irisscanner gaat gebruiken ze zullen beide naar tevredenheid werken. Maar de irisscanner zal wat langzamer gaan met het ontgrendelen van jouw smartphone.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 10

Nieuwe functies in de camera app

De interface van de Samsung Galaxy S8’s camera heeft weer wat updates m.b.t. nieuwe functies. Door je Galaxy S8 of S8+ een lichte helling van de sluiterknop naar links of rechts te zetten wordt de belichting aangepast, en een uithaal naar rechts zal verschillende camera’s functie weergeven. Een flinke veeg naar links wordt de videomodus actief. Je kan ook leuke snoezige teddybeer icoon zichtbaar maken op de camera interface.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

Door deze icoon aan te tikken zal je leuke effecten openen die je kunt gebruiken met de Samsung camera-app. Deze zijn soms leuk, dom, grappig, het doet je echt denken aan een Snapchat’s filters. Je kan deze opties inzetten bij vele app’s met inbegrip van Instagram Stories.

Alles wat u moet weten over de Galaxy S8’s camera’s.

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Samsung DeX

Samsung brengt op de markt Samsung DeX. De Samsung Dex wordt niet standaard meegeleverd met de Galaxy S8 of S8+. Het is voornamelijk interessant hoe Samsung het Android systeem meer mogelijkheden wil geven. De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ hebben samen met de Samsung DeX. Een computer achtige mogelijkheden, zo kun je je telefoon aansluiten op een scherm met een dock en wordt jou scherm een pc.

Samsung Galaxy S8 en S8+ new smartphone van 2017 Design, Camera, Look nu bij www.deals-vergelijk.nl 22

De dock beschikt over twee USB-poorten en Bluetooth-connectiviteit voor randapparatuur, en hij laadt de Galaxy S8 gelijk op terwijl jij deze gebruikt. Het staat nog zeker in de kinderschoenen en je zal merken dat Samsung DeX niet met elk Windows of Mac-apps zal werken. Er zijn al apps die wel ondersteund worden door Samsung DeX en zal steeds verder uitgebreid worden. Je kan b.v. wel Microsoft Office en Adobe Photoshop gebruiken, maar let op deze zijn wel geoptimaliseerd voor mobiele processor van de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

Kijk voor de beste acties en deals, met de nieuwe Samsung Galaxy S8 & S8+ bij jouw aanbieder!

SamsungS8 Image Banner 970 x 250

Smartphonehoesjes!

Bescherm jouw nieuwe Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ bij Smartphonehoesjes.nl! Daar vindt u het grootste aanbod Samsung telefoonhoesjes en Samsung accessoires
✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.