Budget alles-in-1 via Kpn netwerk

Budget Alles-In-1 van Budget Thuis

Nú 6 maanden: Internet vanaf € 17,- per maand én gratis TV bij Budget Alles-In-1

Hallo, dit is Budget Alles-in-1, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Internet, TV en Bellen via het betrouwbare KPN-netwerk (misschien ken je Budget Alles-In-1 al van Budget Energie of Budget Mobiel?). Budget Thuis zorgt dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Klant worden voor je Internet & TV kan nu al vanaf € 17,- per maand, want je krijgt de eerste 6 maanden flinke korting op je Internet en gratis TV. Mooi meegenomen, toch?

Installatie zinder gedoe van Budget Alles-In-1

Installatie moet geen gedoe zijn. Budget Alles-In-1 helpt je dus graag op weg. Je kunt ervoor kiezen om zelf te installeren met de simpele handleiding of via een installateur. Heb je glasvezel? De installateurs komen gratis langs om je te helpen.

De installatie van Budget Alles-In-1

Budget Thuis helpt je graag op weg

Zelf het Alles-in-1-pakket installeren? Dat is natuurlijk gratis. Budget Thuis heeft een eenvoudige installatiehandleiding geschreven. Daarmee is de installatie zo geregeld. Heb je een glasvezelaansluiting? Dan is installatie door een installateur verplicht. En dus ook gratis. Heb je een ADSL-aansluiting? Dan is de keuze aan jou; zelf installeren of laten doen. De installateur kost in dit geval € 79,-.

De WiFi-check is altijd gratis. Soms is er iets extra’s nodig qua installatie. Dit kan bijvoorbeeld door dikke muren, veel tv’s, te korte kabels of een ISRA-punt dat niet in orde is. Bij het ontbreken van een ISRA-punt kan deze tijdens de installatie gratis vervangen worden, maar er kunnen in sommige gevallen ook extra kosten bij komen. Deze kosten staan hier benoemd. Eventuele extra kosten die tijdens de installatie gemaakt worden, reken je ter plekke af. Via pin, bij de installateur.

De installateur

Wat doet ‘ie eigenlijk

De installateurs van Budget Alles-In-! doen er alles aan om je overal in huis volledige WiFi-dekking te geven. Juist ook op de lastige plaatsen. Wat ze doen?

 1. Controleren of het ISRA-punt (de hoofdaansluiting) werkt*
 2. Het modem aansluiten
 3. Verbinding maken met één apparaat (bekabeld of draadloos)
 4. De netwerknaam en het wachtwoord instellen
 5. De gratis WiFi-check
 6. Eén tv-ontvanger installeren op één tv (op basis van de bestaande bekabeling)
 7. Vast Bellen installeren
 8. Testen of alles werkt
 9. Uitleggen hoe alles werkt

*Een ISRA-punt kan beschadigd, verwijderd of om een of andere reden onbruikbaar zijn. Zonder volledig werkend ISRA-punt kan de installatie helaas niet worden afgerond. Er zitten kosten verbonden aan werkzaamheden aan het ISRA-punt, zoals het herstellen of plaatsen ervan. Kosten voor meerwerk brengen we in rekening. Lees hier meer over het ISRA-punt.

18 Jaar of ouder

Tijdens de installatie moet er iemand aanwezig zijn van 18 jaar of ouder. Niet om vervelend te zijn, maar omdat bij afwezigheid ervan de installateur niets mag doen. Eventuele kosten kunnen dan wel in rekening gebracht worden.

“Een blijvend lage prijs én een betrouwbaar KPN-netwerk”

STABIEL INTERNETVIA ADSL OFGLASVEZEL

Doe de postcodecheck en meld je aan Doe de check

Tv via Budget Alles-In-1

Zo veel mogelijkheden met één afstandsbediening

Standaard meer dan 100 zenders? Je favoriete programma terugkijken of pauzeren? Apps als Youtube en Netflix kijken op groot scherm? Het kan allemaal met Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1. Heel simpel met één afstandsbediening.

Standaard 100 zenders bij Budget Alles-In-1

tv-zenders

Zonder fratsen gewoon alle bekende tv-zenders? Kies voor TV Basis. Je krijgt dan toegang tot meer dan 100 zenders, waarvan grotendeels alle zenders in HD-kwaliteit. Daarnaast ontvang je ook veel radiozenders. Bekijk het totale aanbod van TV Basis.

tv-plus-budget-alles-in-1

TV Plus

Bestel Alles-in-1

Heb je niet voldoende aan TV Basis en wil je méér? Kies voor TV Plus via Budget Alles-in-1. 20 extra films per maand, 500 uur aan populaire series, 29 extra tv-zenders en tot 7 dagen terugkijken via Programma Gemist. Dát is tv kijken. De films en series wisselen overigens maandelijks.

Let op: Voor sommige zenders (RTL 4-7, SBS 6-9, FOX en MTV) is het niet mogelijk om door te spoelen bij uitzendingen. Deze functie is geblokkeerd en we mogen het daardoor niet gratis aanbieden i.v.m. rechten.

Het pakket van Budget Alles-In-1

De grote vraag is nu wat er allemaal in het TV Plus Pakket zit. Nou, dat is het volgende:

 • Eurosport 2
 • My Nick
 • Nick Toons
 • Nick Jr.
 • Boomerang HD
 • Nick Music
 • Baby TV
 • RTL Telekids HD
 • Comedy Central Extra
 • RTL Lounge HD
 • RTL Crime HD
 • NPO 1 Extra
 • OUTtv HD
 • Family7 HD
 • NPO Politiek
 • Discovery Science HD
 • Animal Planet HD
 • Nat Geo Wild HD
 • NPO 2 Extra
 • ONS
 • Revolt
 • MTV Music 24
 • SLAM!TV
 • TV Oranje
 • 192 TV
 • 100% TV NL
 • Stingray Classica
 • PornHub
 • Babes TV HD


Het TV Plus Pakket kost € 6,99 per maand. En ben je al klant bij Budget Alles-in-1? Zet dan heel eenvoudig zelf je extra zenderpakketten aan op MijnBudget.

Budget Alles-In-1 Extra zenderpakketten

Heb je niet genoeg aan het standaard pakket? Dat begrijpt Budget alles-in-1. Daarom hebben ze meer dan 10 extra zenderpakketten. Van ESPN tot het Kids Pakket. Bekijk hier de mogelijkheden:

espn-logo Budget Alles-In-1

ESPN

Voetbalfans kunnen hun hart ophalen met ESPN. En dat voor € 12,99 per maand. Met ESPN kijk je naar topvoetbal uit de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB-beker, maar ook naar internationale sporten. Alle zenders zijn in HD. Lees meer

ZIGGO Sport totaal

Sportfanaat? Neem Ziggo Sport Totaal. Kijk naast Spaans en Engels voetbal naar tennis, golf, basketbal, darts, MotoGP, Formule 1 en hockey. Mét live-verslagen en uitgebreide analyses. Lees meer

kids-zender-Budget Alles-In-1

Kids pakket

Kies voor het Kids Pakket via Budget Alles-in-1 en krijg toegang tot veel programma’s voor kinderen van verschillende leeftijden. Leuk én leerzaam. Krijg 24 uur per dag toegang tot alle favoriete programma’s voor de kleintjes. Zonder reclame. Niet genoeg vermaak? Geen zorgen. Er is ook een videotheek met 250 kinderseries en muziekclips. Geen omkijken meer naar dus. Lees meer

Turks pakket

Turkse tv-zenders ontvangen? Kies voor het Turks Pakket via Budget Alles-in-1. Voor € 7,99 per maand krijg je met dit pakket toegang tot 8 populaire Turkse tv-zenders. Ontvang alle zenders, gewoon, via je digitale tv-ontvanger. Lees meer

film1-logo Budget Alles-In-1

Film1

Het aanbod van Film1

Kijk alle films en series van Film1 via vier verschillende kanalen én via On Demand. De 4 verschillende kanalen zijn opgedeeld in een aantal genres. Ze vertonen een selectie van de beste films van dat moment. Hoe de aansluiting van Film1 werkt? Bestel bij het Budget Alles-in-1-pakket ook het Film1-pakket. Budget alles-in-1 regelt dan de aansluiting bij Film1 en zorgt dat je toegang krijgt. Lees meer

Duitse pakket

Duitse roots of vind je Duitse tv-programma’s gewoon leuk? Kies voor het Duits Pakket en kijk, naast naar bijvoorbeeld ZDF en Das Erste, ook naar andere Duitse zenders. Je krijgt toegang tot Duitse films, entertainment, nieuws, sport en muziek. Lees meer

videoland-logo

Videoland

Op zoek naar een uitgebreide selectie films? Of vooral fan van Nederlandse series als Soof en Mocro Maffia? Kies voor Videoland via Budget Alles-in-1. En bekijk het aanbod op je tv, via onze tv-ontvanger. Lees meer

Hindi pakket

Geïnteresseerd in Indiase zenders met entertainment, films, nieuws, sport en muziek? Kies het Hindi Pakket. Voor € 14,99 per maand ontvang je dan 7 zenders via je tv-ontvanger. Lees meer

interactieve-tv-van-kpn

Interactieve televisie

Via KPN

Kies voor Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1 en ontvang van ons een tv-ontvanger. Wat dat betekent? Dat je je favoriete programma’s niet meer hoeft te missen. De tv-gids raadplegen, terugspoelen of pauzeren? Je regelt het met een paar drukken op de knop. Ook tv kijk je zonder gedoe. Lees meer

tv-ontvanger-van-budget-alles-in-1

De tv-ontvanger

1 of meer?

Je ontvangt van Budget Alles-In-1 je eerste tv-ontvanger gratis. Meer tv’s? Dat betekent meer tv-ontvangers. Afhankelijk van de internetsterkte kun je één of meer extra tv-ontvangers bestellen. Voor € 4,- per maand. Per kastje. Doe de postcodecheck en zie hoeveel tv-ontvangers je kunt bestellen.

Internet via het betrouwbare KPN-netwerk bij Budget Alles-In-1

Tegen een zo laag mogelijke prijs

Budget Alles-in-1 biedt Internet via het netwerk van KPN. Betrouwbaar en stabiel. En zowel via ADSL- als glasvezelaansluitingen. Het is afhankelijk van de aansluiting op jouw adres over welke lijn we kunnen leveren. Doe de postcodecheck om te zien welke aansluiting op jouw adres beschikbaar is.

Internet via ADSL

Een ADSL-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting in Nederland en gaat via het traditionele telefoonnetwerk. De snelheid die het internet op jouw adres kan halen, is afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Neem je 100 Mb/s af op een ADSL-afsluiting? Dan kan het zijn dat je niet de volle 100 Mb/s haalt. Tijdens de aanmelding op de website van Budget Thuis zie je precies welke snelheid je kunt halen. Wel zo eerlijk.

Internet via glasvezel

Glasvezel is precies wat het zegt dat het is. Een flinterdunne vezel gemaakt van een speciaal soort glas. Met behulp van een laserlicht worden digitale gegevens betrouwbaar en snel via de glasvezel heen en weer gestuurd. Up- en downloaden via glasvezel is daarom altijd even snel. Neem je 100 Mb/s af op een glasvezelaansluiting? Dan behaal je die 100 Mb/s ook daadwerkelijk. Zelfs als iedereen tegelijk online is.

Stabiel en betrouwbaar internet voor een blijvend lage prijs

Experia Box V10A. Gratis bij je abonnement

Altijd en overal een snelle WiFi-verbinding. Hoe Budget Alles-In-1 hiervoor zorgt? Met deze modem: de Experia Box V10A. Meer weten? Lees hier alles over het modem.

ALLES WAT JEVERWACHT VANINTERACTIEVE TV

Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1

TV via Budget Alles-In-1

Zo veel mogelijkheden met één afstandsbediening

Standaard meer dan 100 zenders? Je favoriete programma terugkijken of pauzeren? Apps als Youtube en Netflix kijken op groot scherm? Het kan allemaal met Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1. Heel simpel met één afstandsbediening.

Standaard 100 zenders

Zonder fratsen gewoon alle bekende tv-zenders? Kies voor TV Basis. Je krijgt dan toegang tot meer dan 100 zenders, waarvan grotendeels alle zenders in HD-kwaliteit. Daarnaast ontvang je ook veel radiozenders. Bekijk het totale aanbod van TV Basis. TV Basis

Extra zenderpakketten

Heb je niet genoeg aan het standaard pakket? Dat begrijpt Budget Thuis. Ze hebben daarom meer dan 10 extra zenderpakketten. Van ESPN tot het Kids Pakket. Bekijk hier de mogelijkheden: Extra zenderpakketten

De TV-ontvanger

1 of meer?

Je ontvangt van Budget Thuis je eerste tv-ontvanger gratis. Meer tv’s? Dat betekent meer tv-ontvangers. Afhankelijk van de internetsterkte kun je één of meer extra tv-ontvangers bestellen. Voor € 4,- per maand. Per kastje. Doe de postcodecheck en zie hoeveel tv-ontvangers je kunt bestellen.

Budget Alles-In-1 van Budget Thuis

Budget Thuis biedt producten die je thuis móet hebben. Stroom en gas moeten er gewoon zijn. Internet en tv moeten gewoon werken. Je wilt natuurlijk gewoon mobiel bereikbaar zijn. En dat alles zonder gedoe en tegen een zo laag mogelijke prijs! Wel zo makkelijk: al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Dat is Budget Thuis. Werkt Gewoon 😉

Daarom bieden ze naast Budget Alles-in-1 (InternetTV en Bellen) ook Budget Energie (Stroom & Gas) én Budget Mobiel (Sim Only). Combineer je deze diensten van Budget Thuis? Dan ontvang je bovenop de blijvend lage prijzen ook nog een minimaal € 5,- combikorting per maand. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand. Mooi meegenomen, toch?

Internet, tv en vast bellen; Hoe dan?

Het KPN-netwerk is in de ogen van Budget Thuis degelijk en betrouwbaar. En laten ze nou precies via dat netwerk hun telecomdiensten aanbieden. Goed geregeld dus. Benieuwd naar de mogelijkheden van Budget Alles-in-1 op jouw adres? Vul dan hier je postcode en huisnummer in en bekijk het aanbod. ADSL of glasvezel? Je internetsnelheid? Alles-in-1 of een los internetpakket? Je ziet direct wat de mogelijkheden op jouw adres zijn. Daarnaast lees je er meer over al de extra tv-pakketten (van ESPN tot Videoland). Ook niet onbelangrijk.

Van installatie tot werkende WiFi

Meld je je aan voor Budget Alles-in-1, dan wil je een product dat werkt. En iets waar je geen omkijken naar hebt. De installateurs helpen je ‘op afstand’ of komen langs om je te helpen bij de installatie (in het geval van een glasvezelaansluiting is dit gratis). Je kiest zelf de wijze van installatie bij aanmelding. Sowieso heet Budget Alles-In-1 voor het zelf installeren van je pakket in het geval van een ADSL-aansluiting, een simpele handleiding opgesteld. Hierin staan alle installatiestappen op een rijtje. Je krijgt bij Budget Alles-in-1 ook de keuze uit alle bekende televisiepakketten- en zenders. Dat is natuurlijk wel het minste dat we je kunnen bieden.

781 x 672 combivoordeel van Budget Alles-In-1

Elke maand € 5,- Combikorting bij Budget Thuis

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Budget Thuis beloofd minder: minder betalen, minder gedoe en minder blabla. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs nog eens elke maand minimaal € 5,- combikorting. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand. En wel zo handig. Je energie- en telecomdiensten onder één dak.