Caiway is razendsnel glasvezel internet, mobiel en TV.

Glasvezel Caiway. Slim bekeken!

Caiway werkt steeds aan betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen ze dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van de ervaring en gedrevenheid van Caiway. Met als resultaat dat Caiway is uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. 

 • Razendsnel glasvezel internet
 • Meer dan 200.000 huishoudens aangesloten
 • Ruim 30 jaar specialist in internet, tv en bellen

Caiway

Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles wat internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.

Caiway Glasvezel Internet & TV

 • 100% snelheidsgarantie
 • Iedereen tegelijkertijd online
 • Inclusief Interactieve TV

Caiway internet

Caiway is een van de meest ervaren internet glasvezelproviders van Nederland. Het moederbedrijf van Caiway, CAIW bestaat als sinds 1981. De officiële naam was toen nog ‘Centrale Antenne Inrichting Westland’. CAIW richtte zich vooral op tv-aansluitingen. In 1995 wordt zij ook actief als internetprovider onder de naam Kabelfoon. Sinds 2004 vallen alle diensten onder dezelfde organisatie en is de merknaam ‘Caiway’. In januari 2018 is CAIW en CIF aan het Zweedse EQT Infrastructure Fund verkocht (bekend van Delta Fiber Netwerk in Nederland). CIF is de eigenaar van het fysieke netwerk van Caiway. Daarvoor waren beide bedrijven eigendom van het Rabo Bouwfonds Communication Infrastructure Fund C.V.. Zover nu bekend heeft deze overname geen gevolgen voor de klant en veranderd er niets in de diensten en het aanbod van Caiway.

Ruim 35 jaar ervaring bij Caiway

Met ruim 35 jaar ervaring werkt Caiway aan steeds betere internet-, televisie- en telefonie-diensten. In Nederland maken inmiddels al ruim 200.000 klanten gebruik van de diensten van Caiway internet. Daardoor zijn zij uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. De buitengebieden worden door Caiway niet vergeten.

Je kunt bij Caiway kiezen voor alleen internet. Je ontvangt dan supersnel Caiway internet met een snelheid van 150Mb. Wil je ook Caiway tv-kijken en Caiway bellen via je Caiway glasvezelaansluiting kies dan voor een Alles-in-1 abonnement. Je vindt bij Caiway pakketten met internetsnelheden variërend van 40Mb tot zelfs wel 600Mb.

Alles in 1 vergelijken bij Caiway

Alles in 1 bij Caiway

Kies je voor een Alles-in-1 abonnement van Caiway dan kijk je tv in de hoogste kwaliteit met levendige kleuren en scherpe beelden. Met het basisaanbod ontvang je meer dan 70 tv-zenders, waarvan 39 in Full HD-kwaliteit. Meer Caiway zenders ontvangen? Dan biedt Caiway extra zenderpakketten die je maandelijks kunt opzeggen. Met Caiway Interactieve TV kun je gebruik maken van Begin Gemist en Uitzending Gemist. Ook kun je je favoriete programma live pauzeren of neem je ze eenvoudig op. Wanneer je voor Interactieve TV kiest kun je overal binnen de EU live televisie kijken; of je nu thuis bent, of op de camping in Frankrijk. Je kijkt gewoon op je mobiel, laptop of tablet naar bijna alle zenders die je thuis ook ontvangt. Je kunt de Multiscreen app als klant van Caiway gratis downloaden.

Naast tv-kijken, kun je met je Alles-in-1 pakket ook bellen met je vaste telefoon. Caiway biedt telefonie gratis aan. Je rekent af per seconde en belt voor een vast tarief per minuut, ook binnen de EU. Daarnaast kun je kiezen uit drie pakketten. Met het eerste pakket ‘Onbeperkt bellen avond en weekend’ kun je ’s avonds en in het weekend gratis en onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bel je dagelijks minimaal 3 keer per dag met je vaste lijn naar vaste en mobiele nummers in Nederland? Dan is ‘Onbeperkt bellen Nederland’ perfect voor jou. Wanneer je veel belt en ook regelmatig belt naar landen binnen de Europese Unie is ‘Onbeperkt bellen EU’ een geschikt pakket voor jou.

Caiway kabel internet

In 1995 was Caiway het eerste bedrijf dat kabelinternet leverde. Bij kabelinternet heb je toegang tot het internet via een netwerk dat in eerste instantie is gebouwd voor kabeltelevisie. Na wat opstartproblemen in de begin jaren is kabelinternet tegenwoordig erg geschikt om op het wereldwijde web te surfen. Je behaalt met kabelinternet een veel hogere internetsnelheid dan met ADSL. Er kan momenteel nog maar op enkele plaatsen in Nederland gebruik maken van kabelinternet van Caiway. Je ontvang het standaard televisiesignaal bij Caiway via de coaxkabel. Je kunt hiermee met Caiway tv kijken op al je televisies in huis. Omdat de meeste televisies al een ingebouwde HD-ontvanger hebben is extra apparatuur vaak niet nodig.

Caiway glasvezel internet

Caiway glasvezel internet

De meeste klanten ontvangen Caiway internet via glasvezel. Glasvezel is een vezel zo dun als een haar, welke gemaakt is van een speciaal soort glas. Met behulp van laserlicht wordt informatie via glasvezel verzonden. Het voordeel hiervan is dat je met glasvezel gegarandeerd het snelst mogelijke internet hebt. De internetsnelheid waar je voor kiest, ontvang je ook daadwerkelijk. Met het Caiway glasvezelnetwerk heb je een betrouwbare en stabiele internetverbinding. Je kunt op verschillende apparaten tegelijkertijd internetten, tv-kijken, bellen en gamen. Je kunt met Caiway glasvezel internet veel sneller up- en downloaden en de snelheid is in beide gevallen hetzelfde. Glasvezel internet van Caiway is nog niet overal beschikbaar in Nederland.

Glasvezel internet in buitengebieden

Voor Caiway is Nederland meer dan alleen de randstad en de groeikernen. Daarom vinden zij het belangrijk om hun Alles-in-1 glasvezel pakketten ook in de buitengebieden te leveren. Het kan natuurlijk zijn dat er nog geen geschikte kabels in de grond liggen. Is dat zo, dan wordt er bekeken of er voldoende vraag is naar een glasvezelaansluiting. Wanneer meer dan 50% van de bewoners en bedrijven in het gebied vooraf intekent, gaat de schop in de grond en krijgt het hele gebied toegang tot glasvezel internet. De ambitie van Caiway is om in de buitengebieden zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het glasvezel netwerk.

Wie is Caiway?

Zoals eerder gezegd is Caiway een van de meest ervaren glasvezelsproviders van Nederland. Zij volgen de technische ontwikkelingen op de voet. In de afgelopen ruim 35 jaar is Caiway druk bezig geweest om de techniek van morgen in jouw huiskamer te krijgen. Zij verliezen daarbij niet uit het oog dat mensen uiteindelijk veel belangrijker zijn dan bits en bytes. Caiway maakt de nieuwste ontwikkelingen voor iedereen bereikbaar. Dat doen ze nu en hun doel is om dat ook in de toekomst te doen.

Caiway pakketten en Caiway abonnementen zijn regionaal door heel Nederland beschikbaar en worden in steeds meer gebieden aangeleverd. Heb je vragen voor Caiway? Dan staat hun klantenservice voor je klaar. Je kunt makkelijk online contact met hen opnemen, maar ook telefonisch zijn zij bereikbaar om al je vragen te beantwoorden.

Klantenservice Caiway abonnement

Caiway doet er alles aan om jou als klant zo snel mogelijk te kunnen helpen met je vragen. Caiway heeft een klantenservicepagina waarop je antwoorden vindt op veelgestelde vragen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kan je telefonisch, via de chat, WhatsApp of social media contact opnemen met Caiway.

Wie is Caiway?

Caiway is een van de meest ervaren internet glasvezelproviders van Nederland. In Januari 2018 is Caiway verkocht aan het Zweedse EQT Infrastrucutre Fund, bekend van Delta Fiber Nederland. Voor de klanten is er niets veranderd. Caiway richt zicht vooral op glasvezel in de buitengebieden. In de afgelopen 35 jaar is Caiway druk bezig geweest om de techniek van morgen naar jouw huiskamer te krijgen. De pakketten en abonnementen zijn dan ook regionaal door heel Nederland beschikbaar en worden in steeds meer gebieden aangeleverd.

Met het glasvezelnetwerk heb je een betrouwbare en stabiele internetverbinding. Je ontvang de daadwerkelijke internetsnelheid waar je naar vraagt. Je kunt op verschillende apparaten tegelijkertijd internetten of gamen zonder dat je internetverbinding gaat haperen.

Welke internetpakketten biedt Caiway aan?

Je vindt internetpakketten met variërende snelheden van 100 Mbit/s tot wel 1Gbit/s. Je hebt de keuze tussen meerdere abonnementen, namelijk ‘alleen internet’, ‘internet & tv’ en ‘alles-in-1’. Alles-in-1 houdt in dat je zowel internet als tv en bellen in een pakket afsluit. Het basis interactieve tv-pakket van Caiway bestaat uit meer dan 70 zenders. Met interactieve tv kun je programma’s opnemen, pauzeren en terugkijken. Daarnaast kun je het programma vanaf het begin van de uitzending starten en met de app overal online tv kijken. Je kunt ook extra zender pakketten afsluiten.

Welke extra tv pakketten biedt Caiway aan?

Naast de 70+ zenders die je ontvangt in het basis tv-pakket, kun je er ook voor kiezen om extra zenders aan te schaffen. Deze zenders zitten in extra zenderpakketten. Al deze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Je hebt de keus tussen:

 • ESPN compleet: De 6 zenders van ESPN eredivisie en ESPN international;
 • Plus TV: 40 extra zenders, van entertainment tot lifestyle tot kinderprogramma’s;
 • Ziggo Sport totaal: De meest veelzijdige sportzender van Nederland met onder andere Formule 1, Golf en Tennis. Uitgelicht op 6 zenders;
 • Film1: Dit zijn 4 reclamevrije kanalen met de grootste Nederlandse films en de nieuwste blockbusters;
 • Kinderpakket: 9 extra zenders voor de allerkleinste kijkers, zoals Boomerang en Baby TV;
 • Internationaal pakket: Je ontvangt met dit pakket maar liefst 20 zenders uit onder andere Frankrijk, italië, Duitsland en Amerika;
 • Turks zenderpakket: Dit zijn de 10 meest bekeken televisiezenders uit Turkije. Met zenders als TV8 en ShowTurk;
 • Erotiek: In het erotiek pakket vind je 5 erotiekzenders met wekelijke premières en thematische nachten;
 • Gay Lifestle: Hier vind je de beste dramaseries, films en erotische video’s.

Tv-kijken bij Caiway is slim bekeken.

Haarscherp TV-kijken

Bij Caiway kijk je standaard haarscherp televisie in de hoogste kwaliteit. Het basis pakket bestaat uit meer dan 70 zenders, waarvan 43 in Full HD.

Programma’s opnemen

Interactieve TV wordt standaard in het Internet & TV glasvezelpakket meegeleverd. Naast ‘gewoon’ tv-kijken, kan je programma’s opnemen, pauzeren, vooruit- en terugspoelen* en uitzendingen vanaf het begin opstarten én tot wel 7 dagen terug. Ook kan je thuis en onderweg online tv-kijken via een app.

Ruim aanbod zenders

Naast het basis tv pakket met 70+ zenders, kan je kiezen uit een ruim aanbod van extra zenderpakketten zoals ESPN Compleet of Film1. Alle extra zenderpakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Interactieve TV

Gratis programma’s terugkijken

Sporten, laat doorwerken, uit eten, een ouderavond. Je agenda laat het niet altijd toe om programma’s te kijken op het moment dat ze worden uitgezonden. Met interactieve TV hoeft dat niet. Hiermee kun je van meer dan 40 zenders gratis de uitzendingen van de afgelopen 7 dagen terugkijken.

Opnemen en TV pauzeren

Met Interactieve TV kun je programma’s opnemen. Zelfs meerdere tegelijk! En als je een scène al gezien hebt, of juist wil weten wat er daarvoor gebeurde spoel je gewoon even vooruit of terug. Net zo makkelijk. En moet je even weg tijdens een live uitzending? Dan druk je op pauze en kijk je later verder waar je gebleven was.

Online TV-kijken

Via een gratis te downloaden app kijk je ook uitzendingen gewoon op je tablet of smartphone. Ook kan je via de app je opnames afspelen en bekijk je uitzendingen tot 7 dagen terug. En wil je hem even streamen naar je tv? Ook dat kan! Dat is online tv-kijken. Thuis én onderweg in heel de EU.

Glasvezel internet. Het internet van nu en de toekomst.

Kiezen voor glasvezel is slim bekeken. Want met dit modernste netwerk haal je alles uit je internet. Je streamt series en filmpjes zonder dat het hapert. Je verliest geen online game meer omdat het internet te traag is. En uiteraard kan je met iedereen in het huishouden tegelijk internetten zonder dat alles traag wordt en vast loopt. Dus ga ook voor stabiel en betrouwbaar internet via het modernste netwerk van nu en de toekomst. Razendsnel internet met gegarandeerde snelheid. De snelheid die je afneemt, wordt ook daadwerkelijk geleverd.

Alles tegelijkertijd. Zonder verlies van snelheid.

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

Razendsnel up- en downloaden

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto’s of grote films zijn.

Streamen zonder haperingen of bufferen.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende kwaliteit.

Overal goede wifi

Je krijgt van Caiway een wifi-modem. Dat is een kabel modem én een router. Je krijgt altijd de beste (snelste én meest betrouwbare) verbinding door een netwerkkabel (UTP) aan te sluiten op het apparaat dat je wilt verbinden. Maar dat is niet altijd de meest praktische oplossing. En er zijn natuurlijk ook apparaten die geen mogelijkheid hebben om te verbinden met de kabel.

Caiway internet tv en bellen

Nog beter bereik met 3 Slimme Wifi boosters

Voor de meeste klanten is het wifi-modem dat we standaard gratis meeleveren meer dan voldoende. Maar het kan zijn dat je nét dat beetje extra wifi nodig hebt. Met 3 Slimme Wifi Boosters heb je supersterke wifi van de keuken tot op zolder. Een huis vól wifi dus! Waar in huis je ook bent, ze zorgen er automatisch voor dat je altijd het sterkste signaal te pakken hebt.

Bellen via de vaste lijn van Caiway

Zelf kiezen

Vast bellen wordt niet standaard meegeleverd bij het Internet & TV pakket. Wil je een vaste telefoonlijn, dan voeg je deze eenvoudig toe aan je winkelmand. Vast bellen is maandelijks opzegbaar via jouw persoonlijke pagina Mijn Caiway. 

Voordelig tarief

Je belt tegen een voordelig start- en minuuttarief van € 0,14. Daarnaast reken je af per seconde, wel zo eerlijk.

Belbundels

Bel je veel ’s avonds en in het weekend? Of wil je altijd onbeperkt binnen Nederland bellen? Breid dan vast bellen uit met een belbundel. Al vanaf
€ 7,50 p/mnd. Alle belbundels zijn maandelijks opzegbaar. 

Gratis nummerbehoud

Kies je voor vast bellen, dan kun je je huidige telefoonnummer meenemen. Helemaal gratis. Geef het aan Caiway door in je bestelling en wij regelen de rest. 

Kies extra belbundels

1. Onbeperkt bellen avond en weekend

Bel ’s avonds en in het weekend onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Tussen 19.00 uur ’s avonds en 08.00 uur ’s ochtends en in het weekend.

2. Onbeperkt bellen Nederland

Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Dit pakket is voordelig wanneer je met de vaste lijn minimaal drie keer per dag belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

3. Onbeperkt bellen EU

Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Met dit pakket ben je voordelig uit wanneer je veel belt, maar ook regelmatig naar de landen binnen de Europese Unie.

Voor als je alles online doet.

Wil je het beste en snelste internet? Dan is Alleen Internet van Caiway een slimme keuze. Hiermee heb je stabiel en betrouwbaar glasvezel internet via het meest moderne netwerk. Voor een verrassend normale prijs. Kies uit twee pakketten: Alleen Internet of Alleen Internet Giga Snel.

En wil je toch tv-kijken? Bekijk de Internet & TV pakketten

Alleen Internet pakketten van Caiway

Alles tegelijkertijd. Zonder verlies van snelheid.

Internetten op verschillende apparaten, televisiekijken, bellen en gamen – alles kan tegelijkertijd bij Caiway. Dankzij de ongekende snelheden van glasvezel ervaar je geen verlies van snelheid. Iedereen altijd online. Precies zoals je mag verwachten.

Razendsnel up- en downloaden

Internet met de snelheid van het licht. Up- en downloaden gaat even snel, waardoor het binnenhalen en versturen van grote bestanden razendsnel gaat. Deel je ervaringen en belevingen in een flits. Of dat nu honderden vakantiefoto’s of grote films zijn.

Streamen zonder haperingen of bufferen.

Van Netflix en Film1 tot YouTube: video’s streamen doen we dagelijks. Eindeloos bufferen of haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Vanuit je luie stoel stream je direct de nieuwste afleveringen van je favoriete serie. Supersnel, in ongekende kwaliteit.

Mobiel, ook slim bekeken!

 • Tijdelijk tot 5,- korting op je mobiele abonnement
 • Nieuw: toestellen voor een hele scherpe prijs
 • Maandelijks 5,- combikorting op je internetfactuur

BESTEL DIRECTEn profiteer

Caiway Mobiel is ook heel slim bekeken!

Naast razendsnel internet hebben wij speciaal voor jou, als Internetklant, ook Caiway Mobiel. Met Caiway Mobiel bel en internet je via het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Ook profiteer je standaard elke maand van 5,- combikorting op je internetfactuur. En tijdelijk kun je kiezen voor korting op je bundel óf een hoge korting op je nieuwe telefoon.

Ben je nog geen Caiway klant?

Caiway Mobiel is speciaal voor onze Internetklanten. Geniet jij nog niet van razendsnel glasvezel internet van Caiway? Kijk snel of we ook glasvezel bieden op jouw adres.

DOE DE POSTCODE CHECK

Kies je voor sim only of voor een abonnement met telefoon?

Sim Only

Kies het aantal belminuten en hoeveel je data per maand nodig hebt.

 • 1 GB
 • 3 GB
 • 6 GB
 • 12 GB
 • 30 GB

BEKIJK SIM ONLY

Telefoon met abonnement

Welke nieuwe telefoon kies je bij je abonnement?

 • Samsung Galaxy A02s
 • Samsung Galaxy A51 
 • iPhone SE

BEKIJK TELEFOONS

Voordelen van Caiway Mobiel


Combineren voor korting

Combineer Caiway Internet met Caiway Mobiel en krijg elke maand 5,- combikorting. Deze vind je terug op je internetfactuur, niet je mobiele factuur.

Best geteste 4G netwerk 

Bellen en internetten met je Caiway Mobiel abonnement gaat via het best geteste netwerk van Nederland.

Eenvoudig overstappen

Overstappen met gratis nummerbehoud is eenvoudig te regelen. Caiway zorgt ervoor dat je huidige nummer op de juiste dag wordt overgezet en zeggen je oude mobiele abonnement op. Zo voorkom je dubbele kosten. 

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners