€235,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Energiecontract

Cashback-aanbieding-Oxxio

€235,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar, waar wacht je nog op!

Wanneer je nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert je van een cashback van minimaal €235,00! Daarnaast ontvangt je 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio jou volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €235,00 Cashback bij Oxxio! Jouw cashback wordt direct op de eerste jaarafrekening verrekend. Benieuwd wat jij per maand gaat betalen?

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Pijlsnel, persoonlijk contact via de chat:

Tussen de dagelijkse drukte door even een vraag stellen? Dat doe je met de chatfunctie in de app. Stuur Oxxio een bericht en sneller dan je ‘ping’ kunt zeggen, is Oxxio bij je terug. Je staat niet meer in de wacht. Dat scheelt je tijd en een wachtmuziekje.

 

Stroom van windmolens in Europa:

Bij Oxxio krijg je 100% groene stroom. Sinds 2016 hebben alle Oxxio-klanten Europese windstroom, opgewekt met windmolens in Europa. Daar zit dus geen luchtje aan. Oxxio levert deze groene stroom, omdat ze onderdeel zijn van een groep met een missie, de Eneco Groep. Wat die missie is? Duurzame energie voor iedereen.

 Oxxio App

Al je energiezaken een fluitje van een cent? Daar zorgt de Oxxio App voor. En je krijgt standaard voordelige groene stroom en gas, plus een vlijmscherpe deal. Tijd en geld overhouden dus. Daar krijg je pas energie van!

Overstappen naar energie van Oxxio – zo werkt ‘t

Overstappen van energieleverancier wordt vaak als gedoe gezien. Het tegendeel is waar. Met de overstapservice van Oxxio is je overstap zo geregeld. Dan is minder betalen, zo gepiept.

STAP 1

Zorgeloos overstappen naar Oxxio: aanmelden
Bereken het beste aanbod en de voordeligste energietarieven voor jou en meld je snel online aan. Geef je gegevens door, check de voorwaarden en bevestig je aanmelding. Eenvoudiger kan niet!

Met spoed overstappen van energieleverancier? Ook dat kan! Vraag bij Oxxio een spoedaanvraag energie aan en je hebt binnen 5 dagen stroom en gas van Oxxio.

Download meteen de Oxxio App!
Je kunt direct bij aanmelding een persoonlijk account aanmaken in de Oxxio App. Hier volg je eenvoudig de status van je aanmelding. Zo weet je precies wanneer je energie van Oxxio ontvangt. Easy, toch?

STAP 2

Je ontvangt de bevestigingsmail
Direct na je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging. Hierin staat voor welk energieproduct je hebt gekozen en wanneer je je Oxxio-contract en de bijbehorende voorwaarden ontvangt.

STAP 3

Je Oxxio-contract met de startdatum en je termijnbedrag
Ongeveer 2 dagen na je overstapaanvraag ontvang je van ons een mail met je Oxxio-contract en alle belangrijke voorwaarden op een rij.

In deze mail vind je ook:

Wanneer Oxxio je energielevering start
Wat je termijnbedrag wordt
Hoe je termijnbedrag tot stand komt

STAP 4

Meterstanden doorgeven
Een dag voordat je energie van Oxxio krijgt, mailt Oxxio je met de vraag om je meterstanden door te geven. Hierin legt Oxxio je uit hoe je dit eenvoudig online doet. Doe dit binnen 5 dagen, want je meterstanden zijn het startpunt van de energielevering. Heb je een slimme meter? Dan ontvang je geen mail van ons en gaat alles automatisch.

STAP 5

Je oude energiecontract opzeggen doet Oxxio voor je
Dit doet Oxxio na je bedenktijd van 2 weken. En natuurlijk alleen als je nog een oude overeenkomst bij een andere energieleverancier hebt. Jij hoeft hiervoor niets te doen. Met de Oxxio-overstapservice is het zo gefixt en jij zit natuurlijk geen moment zonder energie.

Verhuizen? Oxxio verhuist graag met je mee!
Ga je verhuizen of ben je net verhuisd? Ook dan kun je gemakkelijk naar Oxxio overstappen. Vraag bij Oxxio energie aan voor je nieuwe woning en we gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. In de tussentijd is altijd energie in je nieuwe woning aanwezig, dus je hoeft niet in het donker te klussen. Let op: Als je op je oude adres nog een energiecontract hebt bij een andere leverancier, dan moet je deze wel zelf opzeggen.

STAP 6

Zo geregeld met de overstapservice
Met de overstapservice van Oxxio heb je meestal binnen 6 weken na aanmelding energie van Oxxio. In ieder geval uiterlijk 3 maanden na je aanmelding. Meld je je aan zonder dat je overstapt van een andere leverancier? Dan gaat je overeenkomst met Oxxio ongeveer 6 weken na je aanmelding in. Ook als je een maand opzegtermijn hebt bij je oude leverancier. Als je nog een overeenkomst bij een andere leverancier hebt, checkt Oxxio hoe lang dit nog loopt. Duurt dit korter dan 3 maanden? Dan wachten Oxxio nog even met je overstap. Zo voorkomen we dat je een opzegboete moet betalen aan je oude energieleverancier.

Wil je binnen 5 dagen stroom en gas van Oxxio? Dien dan een spoedaanvraag energie in.

Veelgestelde vragen

Wat is het tarief voor teruglevering?

Je tarief voor teruglevering is altijd gelijk aan je all-in leveringstarief zoals deze op je overeenkomst staat. Het all-in tarief bestaat uit: tarief per kWh, overheidsheffingen (opslag duurzame energie, energiebelasting) en btw. Als je meer terug levert dan je verbruikt, noemen we dat ‘een overschot aan teruglevering’. De vergoeding die je hiervoor krijgt is gelijk aan het enkeltarief zoals dat in je overeenkomst staat, alleen wordt hier geen energiebelasting en btw over vergoed.

Kan ik alleen stroom of alleen gas afnemen van Oxxio?

Bij Oxxio kun je stroom en gas afnemen of alleen stroom. Of je nu kiest voor een looptijd van 1 jaar, 3 jaar of een overeenkomst zonder vaste looptijd, dat kan allemaal ook als je alleen stroom af wilt nemen. Alleen gas afnemen is niet mogelijk. Bij Oxxio neem je altijd gas af in combinatie met groene stroom. Bekijk de tarieven en check het aanbod voor jou.

Is de stroom van Oxxio wel groen?

Onze stroom is 100% groen en dat vindt Oxxio vanzelfsprekend! Sinds 2016 hebben alle Oxxio-klanten Europese windstroom, opgewekt door windmolens in verschillende Europese landen. Daarmee draagt Oxxio ook bij aan de missie van Eneco Groep, waar Oxxio onderdeel van is. Wat die missie is? Duurzame energie van iedereen. Lees meer over de groene stroom van Oxxio.

Welke producten en tarieven heeft Oxxio?

Ben je geïnteresseerd in een product van Oxxio? Hieronder zetten we ze alvast voor je op een rijtje.

Vast contract voor 1 of 3 jaar
Je sluit een contract af voor 1 jaar of voor 3 jaar. Hierbij betaal je een laag, vast bedrag voor de hele looptijd van je contract. Oxxio heeft altijd op minimaal een van de producten een goede welkomstdeal.

Modelcontract
Vind je het fijn om flexibel te zijn met je energiecontract? Dan past een modelcontract mogelijk beter bij jou. Het is een variabel contract, dat je ieder moment op kunt zeggen.

100% Europese windstroom
Voor alle contracten van Oxxio geldt: 100% Europese windstroom en/of gas tegen een puike prijs. Onze stroom is 100% groen, ofwel opgewekt uit energiebronnen die nooit op raken. En dat vindt Oxxio vanzelfsprekend! Sinds 2016 hebben alle Oxxio-klanten Europese windstroom, opgewekt met windmolens in Europa. Daar zit dus geen luchtje aan. Oxxio levert deze groene stroom, omdat Oxxio onderdeel is van een groep met een missie, de Eneco-groep. Wat die missie is? Duurzame energie voor iedereen.

Bereken jouw SuperDeal

Waar vind ik de actievoorwaarden?

Alle voorwaarden van het actuele Oxxio actieaanbod vind je terug op oxxio.nl/voorwaarden.
Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.