€235,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Energiecontract

Cashback-aanbieding-Oxxio

€235,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar, waar wacht je nog op!

Wanneer je nu overstapt naar Oxxio 1 Jaar Vast dan profiteert je van een cashback van minimaal €235,00! Daarnaast ontvangt je 12 maanden lang stroom en gas tegen vaste lage tarieven. En overstappen? Ook dat neemt Oxxio jou volledig uit handen! Kies ook voor 100% Europese windenergie en €235,00 Cashback bij Oxxio! Jouw cashback wordt direct op de eerste jaarafrekening verrekend. Benieuwd wat jij per maand gaat betalen?

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Pijlsnel, persoonlijk contact via de chat:

Tussen de dagelijkse drukte door even een vraag stellen? Dat doe je met de chatfunctie in de app. Stuur Oxxio een bericht en sneller dan je ‘ping’ kunt zeggen, is Oxxio bij je terug. Je staat niet meer in de wacht. Dat scheelt je tijd en een wachtmuziekje.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.