Coolblue’s beste keuze uit Samsung Galaxy serie

Beste keuze van Coolblue uit de smartphone’s van Samsung

Toe aan een nieuwe mobiel? Nu de 3 beste keuze van Coolblue. 3 smartphones van Samsung uit de Galaxy lijn. Het geliefde model de Samsung Galaxy A5 2017 wordt door Coolblue als beste keuze in middenklasse Android smartphone. Voor het top Android smartphone kom je op de Samsung Galaxy S8 terecht. Wil je het nieuwste van het nieuwste en beste van het beste….! Ja dan biedt Coolblue jou de nieuw Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S8

Coolblue’s keuze voor een topklasse Android smartphone

Wil je de beste Android smartphone van dit moment? De Samsung Galaxy S8 heeft een groot beeldscherm met hoge resolutie. En dat scherm zit verpakt in een stijlvol, compact toestel, zodat je hem nog steeds eenvoudig bedient en in je broekzak meeneemt. Ook qua camera behoort de Galaxy S8 tot de top van de Android modellen. Dit maakt de S8 Coolblue’s keuze in de categorie Topklasse Android.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Omschrijving Samsung Galaxy S8 Zwart

Een gebogen silhouet van 5.8 inch onthult de langverwachte Samsung Galaxy S8. Het randloze Infinity display, de verbeterde camera, de nieuwste Android-versie en de spraakassistent maken van de S8 een gewilde smartphone. Voor de hobbyfotografen, voor de social-media-fanaten, voor iedereen die een memorabele kiekje wil maken: met de 12-megapixelcamera met dual-pixel autofocus maak je de mooiste foto’s van je omgeving. Ook geeft de frontcamera van 8 megapixels genoeg houvast om een vlogcarrière op te bouwen! Wil je de beelden niet meteen delen? Dan heb je genoeg opslagruimte op jouw nieuwe smartphone. Ook kun je het beeldscherm in tweeën delen, waardoor je twee applicaties tegelijkertijd gebruikt.

Samsung Galaxy A5 (2017) Zwart

Coolblue’s keuze voor een middenklasse Android smartphone

Een smartphone met een luxe uitstraling en ijzersterke functies. Dat is de Samsung Galaxy A5 (2017). Zijn behuizing is waterdicht. De camera’s op de voor- en achterkant tellen 16 megapixels en zorgen voor scherpe foto’s. Ook is de opslagcapaciteit maximaal uit te breiden naar 256 GB. Om deze redenen is de Samsung Galaxy A5 (2017) bekroond tot Coolblue’s keuze in de categorie Middenklasse Android.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.