Dit wil je weten van Ben.nl

Ben is er voor iedereen die mobiel wil bellen en mobiel online wil zijn. De Provider heeft als doelstelling flexibel te zijn en iedere klant het maximale plezier te bieden binnen zijn of haar budget. Ben is kwaliteit voor een voordelige prijs. Je kunt bij deze provider Sim Only abonnementen afnemen of een abonnement met telefoon.

De geschiedenis van Ben

Ben is in 1998 ontstaan uit een consortium van het Belgische Belgacom en het Deense Tele Danmark. Dit consortium kreeg in 1998 een landelijke GSM licentie voor Nederland in handen. Vanaf 1999 was Ben operationeel met zijn eigen netwerk, in 2000 was het netwerk landelijk dekkend. 2001 had Ben 1 miljoen klanten. In datzelfde jaar was Ben ook de eerste Nederlandse provider die GPRS aanbood, voor toendertijd een snelle dataverbinding over het GSM netwerk.

Ben actie banner

Ben werd in 2002 overgenomen door het Duitse T-Mobile, welke de merknaam in 2003 omdoopte naar T-Mobile. Ben was daarmee verleden tijd, althans, zo leek het. Want in 2008 haalde T-Mobile de oude merknaam weer van stal om een dochter op te zetten voor het aanbieden van alleen simkaart, Sim Only. Uit onderzoek bleek namelijk dat de merknaam Ben nog steeds een grote bekendheid genoot, niet in de laatste plaats door de eigenzinnige commercials uit de eerste Ben periode. Ken je ze nog? “Hallo, ik ben Ben…”.

Vanaf 2010 biedt Ben ook abonnementen met toestellen aan en in 2013 is men gestopt met het aanbieden van prepaid. Omdat Ben nog steeds eigendom is van T-Mobile spreekt het voor zich dat Ben ook van dit netwerk gebruik maakt.

Ben sim only biedt je de mogelijkheid om op een heel voordelige manier te bellen. Je kunt er al voor een paar euro per maand een abonnement afsluiten, om er op die manier voor te zorgen dat je met je eigen mobiele telefoon kunt bellen. Je maakt gebruik van het uitstekende netwerk van T-Mobile, terwijl je bij Ben sim only de prijzen van deze voordelige aanbieder betaalt.

Ben slim met sim only

Ben sim only abonnementen

Er diverse verschillende Ben sim only abonnementen, waardoor je wat dat betreft meer dan voldoende keuze hebt. Je kunt er daarnaast natuurlijk voor kiezen om prepaid te gaan bellen en er op die manier zelfs voor te zorgen dat je nergens aan vast zit. Ook de Ben sim only abonnementen zijn heel voordelig, waardoor je over het algemeen het best af zal zijn met een maandelijkse hoeveelheid belminuten. Je kunt de prijzen gemakkelijk met elkaar vergelijken, om tot een goede keuze te komen. .

Bundel bij Ben sim only

De bundel van Ben sim only bestaat uit een aantal belminuten en een aantal sms’jes per maand. Daarnaast is het mogelijk om er bijvoorbeeld een extra sms-bundel bij af te sluiten, of ervoor te kiezen om een internetbundel te bestellen. Je kunt de totale bundel bij een Ben sim only abonnement wat dat betreft volledig zelf samenstellen. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Bovendien heb je altijd de mogelijkheid om je bundel aan te passen en zo bijvoorbeeld minder per maand te gaan betalen, of juist meer te kunnen bellen.

Netwerk bij Ben sim only

Met een Ben sim only abonnement maak je gebruik van het netwerk van T-Mobile, waardoor je er op een eenvoudige manier voor kunt zorgen dat je altijd bereik hebt. Dit netwerk zit uitstekend in elkaar, waardoor je een lage prijs betaalt voor een uitstekende kwaliteit. Je kunt er met Ben sim only op die manier eenvoudig voor zorgen dat je altijd bereikbaar bent, terwijl je daar aan de andere kant maar een laag bedrag per maand voor hoeft te betalen.

Overstappen naar Ben sim only

Overstappen naar Ben sim only is heel eenvoudig, aangezien je er zelf eigenlijk niets voor hoeft te regelen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat men de verschillende handelingen graag voor je uit handen neemt. Zo is het gewoon mogelijk om je nummer te behouden en hoef je verder zelf geen lastige formulieren in te vullen. Het overstappen naar Ben sim only is heel eenvoudig, waardoor je er gemakkelijk voor kunt kiezen om voortaan minder per maand te gaan betalen.

Alle mobiele telefoons met Ben-abonnement

Op zoek naar een abonnement dat goed te combineren is met een nieuwe telefoon? Dan is een Ben-abonnement een goede keuze. De provider heeft altijd goede aanbiedingen die je met heel veel smartphones kunt combineren. Bij Deals-Vergelijk.nl kun je deze telefoons en alle mogelijke abonnementen bovendien handig met elkaar vergelijken. Zo vind je altijd een Ben-abonnement met telefoon dat op jouw wensen aansluit!

Wat is Ben?

De populaire provider Ben is een dochterbedrijf van T-Mobile. Ben bestaat al sinds 1998, toen het werd opgericht in een samenwerking tussen een Belgisch en Deens telecombedrijf. Tegenwoordig staat Ben bekend om zijn goedkope sim only-abonnementen en abonnementen in combinatie met telefoons. Zo is het kopen van een nieuwe telefoon extra voordelig wanneer je dit besteld met Ben. Bij Ben heb je bovendien volop de keuze uit allerlei abonnementen. Zo is er altijd een Ben-abonnement met telefoon dat perfect bij je past.

Waarom kiezen voor een Ben-abonnement met telefoon?

Wanneer je kiest voor een abonnement van Ben kun je flinke korting krijgen op de eenmalige aankoopprijs van je telefoon. Zo profiteer je van een glanzend nieuw toestel met daarbij een voordelig abonnement van Ben. Bovendien kun je zo makkelijk je abonnement en je nieuwe smartphone op elkaar afstemmen.

Wat zijn de voordelen van een Ben-abonnement?

Betrouwbaar T-Mobile-netwerk

Met Ben profiteer je door heel Nederland van uitstekend bereik en goede netwerkdekking! Met een Ben-abonnement maak je namelijk gebruik van het T-Mobile-netwerk dat ook in 2018 weer als beste is getest. En dat is natuurlijk een prettige gedachte!

Ben 4G: snel mobiel internet

Ook razendsnel internetten doe je bij Ben. Met een abonnement van Ben kun je namelijk kiezen voor 4G, snel mobiel internet dat bovendien via het betrouwbare netwerk van T-Mobile verloopt. Verder kun je nu ook kiezen voor extra snel abonnementen van Ben. Met deze optie krijg je extra snel 4G+ met Ben via het netwerk van T-Mobile. Je weet dus zeker dat je goed zit qua snelheid en betrouwbaarheid!

MB Pauze: geen buitenbundelkosten!

Met MB Pauze voorkom je makkelijk onvoorziene kosten! Deze extra service van Ben zorgt er namelijk voor dat je databundel automatisch stopt wanneer je door je data heen bent. Wil je toch verder internetten? Dan kun je natuurlijk gewoon gebruikmaken van een wifi-verbinding. MB Pauze kan op ieder moment aan- of uitgezet worden via de online omgeving van Ben. Ook stuurt Ben je een SMS wanneer je 80% van je bundel hebt verbruikt en nog een keer wanneer je internetbundel helemaal op is. Zo voorkom je een hoop narigheid!

Flexibele bundels: makkelijk aanpassen

Bij Ben heb je gewoon de mogelijkheid om iedere maand je bundels naar boven of naar beneden bij te stellen! Zolang de prijs van je bundels niet lager is dan je originele abonnement, heb je dus volledig de vrijheid je abonnement te gebruiken zoals je dat zelf wilt. Ook kun je éénmalig voor meer data kiezen met MB Extra, bijvoorbeeld wanneer je sneller door je MB’s hebt dan normaal. Zo kun je eenmalig extra MB’s gebruiken totdat je nieuwe internetbundel weer ingaat. Wel zo makkelijk!

Ik Ben

Als je inlogt op Ik Ben (ook wel Mijn Ben genoemd) op de website van Ben of in de Ik Ben-app heb je altijd inzicht in je verbruik. Ook kun je na het inloggen allerlei andere zaken rond je abonnement regelen: je past eenvoudig zelf je bundels aan, activeert extra bundels of blokkeert je simkaart. Zo heb je een goed overzicht over je kosten en kan je alles betreft je abonnement gemakkelijk regelen.

Wat voor abonnementen biedt Ben?

Ben Promobundels

Met de promobundels van Ben vind je goedkope abonnementen in combinatie met voordelige toestellen. Je kunt zelf kiezen hoeveel MB’s je wilt, dus of je nu een grote of kleine databundel wilt, bij Ben zit je goed! Ook stel je makkelijk je belminuten af op je verbruik.

Ben Actieknallers

De Actieknallers van Ben zijn extra voordelige abonnementen. Hierbij heb je dezelfde opties als met een Ben Promobundel, maar Actieknallers zijn gericht op de beste en meest populaire toestellen. Zo profiteer je van nog meer voordeel en heb je echt de beste prijs!

Waarom een Ben-abonnement bestellen bij Deals-Vergelijk.nl

Met de bewuste provider Ben maak je altijd een goede keuze die aansluit op jouw mobiele wensen. Daarom biedt Ben een groot aantal verschillende abonnementen met toestel en Sim Only’s aan. Zowel de kleine als grote verbruiker heeft veel aan een Ben mobiel abonnement, dankzij het brede aanbod aan bundels. Daarbij zit je met Ben op het betrouwbare netwerk van T-Mobile, alweer het best geteste netwerk van Nederland. Je weet dus zeker dat je door heel Nederland van goede dekking geniet en overal bereikbaar bent!

Ben-abonnementen met telefoon

De abonnementen van Ben zijn voordelige tweejarige abonnementen waarmee je belt, sms’t en internet tegen een extra voordelig tarief. Je kiest uit verschillende combinaties van bel- en internetbundels. Verandert je verbruik, dan is dat geen probleem. Je past je bundels namelijk maandelijks aan, zowel naar beneden als naar boven, zolang je je bundel niet in prijs verlaagt. Door MB Pauze van Ben is internetten buiten je bundel niet mogelijk, want je internet wordt stopgezet zodra je door je MB’s heen bent. Zo kom je niet voor onverwacht hoge kosten te staan, handig! Zodra de nieuwe maand start, gaat je nieuwe bundel in.

Ben Voordeelbundels

De extra bundels van Ben zet je aan via je Ik Ben-pagina op de site van Ben of via de Ik Ben-app.

Ben Internetsnelheid

Bij Ben kun je zelf kiezen wat voor internetsnelheid je wilt. Whatsapp je vooral? Dan is een 3G-abonnement geschikter. Ben je ook veel aan het streamen? Dan is een 4G of 4G+ abonnement een betere keuze. Je Bent volledig vrij in je keuze!

Ben MB Extra

Met MB Extra van Ben kun je blijven internetten als je huidige internetbundel op is, zowel in Nederland als in EU-landen. Je krijgt een extra bundel met MB’s om te gebruiken tot het einde van de maand. Bij het ingaan van de nieuwe contractmaand vervallen je MB’s van de MB Extra bundel. Je schaft Ben MB Extra zo vaak aan als nodig is, er is geen limiet. Kom je maandelijks data tekort? Dan is het ook mogelijk om je abonnement naar boven aan te passen.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

  • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
  • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
  • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
  • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
  • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners