120 euro korting op jouw energie bij 1 jaar van Essent….!

120,- cashback actie bij 1 jarige energiecontract van Essent nu bij deals-vergelijk.nl!!

1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker en € 120,-korting bij Essent!

Komend jaar zeker zijn wat je energierekening is? Dan heeft Essent voor jou een mooie actie, bij een nieuw energiecontract krijg je € 120, – korting van Essent. Je wilt zich niet te lang binden, maar wel een scherp tarief? Met Groene Stroom & Gas Zeker 1 jaar heb je een kortlopend contract. Jouw leveringstarieven staan voor een jaar vast, je weet dus precies waar je aan toe bent.

Waarom Essent:

Essent is een energieleverancier die elektriciteit, gas en andere energieproducten, zoals zonnepanelen levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Deze energiemaatschappij gaat verder dan het leveren van energie. Uiteraard heeft Essent een passie voor comfortabel wonen en Essent wil dat al hun klanten zich thuis fijn en geborgen voelen. Essent wil klanten inspireren en pragmatisch verder helpen hun thuis comfortabel en energiezuiniger te maken. Zij richten op alles wat te maken heeft met aangename temperatuur, prettige en veilige verlichting, warm water en een goed geventileerde en tochtvrije woning. Natuurlijk kunnen de klanten van Essent rekenen op uitstekende dienstverlening. Zij ontzorgen hun klanten en helpen hen om de juiste balans te vinden tussen maximaal comfort thuis en verantwoord met energie omgaan.

Essent levert veel meer dan stroom en gas… Essent levert comfort thuis.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Actievoorwaarde van Essent

1-jarig energiecontract.
Vaste, voordelige leveringstarieven.
1 jaar geen prijsstijgingen.
Actie loopt van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017
Actie geldt voor nieuwe
120, – cash back ontvangt u na 12 maanden.
Tarief inclusief overheidsheffingen.
Netbeheerkosten.
Energiebelasting.
Opslag duurzame energie en btw.
14 dagen bedenktijd.
24/7 inzicht in uw energieverbruik met de Verbruiks Manager.

Overstappen naar Essent

  • Essent zegt het contract met uw huidige leverancier op.
  • De levering van stroom en gas loopt gewoon door.
  • 24/7 inzicht in uw energieverbruik met de VerbruiksManager

14 dagen bedenktijd

  • Van gedachten veranderd? U heeft een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van de bevestiging van de overeenkomst.
  • U kunt de overeenkomst schriftelijk annuleren, maar bellen mag natuurlijk ook.

 

Klant worden van Essent

Heeft u geen lopend energiecontract? Dan verwelkomen wij u graag als klant! Na het versturen van onderstaand formulier ontvangt u een overeenkomst. Na de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen gaat uw nieuwe overeenkomst in en starten we de levering van stroom en gas.

Gaat u verhuizen? Dan hoeft u geen nieuw energiecontract af te sluiten. Energiecontracten zijn persoonsgebonden en verhuizen dus gewoon met u mee. Bent u klant van Essent en gaat u verhuizen? Geef in dat geval uw verhuizing door via Mijn Essent, dan regelen wij de rest.

Wilt u overstappen naar Essent? Vul het formulier hieronder in om klant bij ons te worden. U ontvangt uw overeenkomst per mail. Na de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen gaat uw nieuwe overeenkomst in en starten we uw levering.

Stapt u over naar Essent, dan zeggen wij de overeenkomst met uw huidige energieleverancier op. U hoeft dus helemaal niets te doen. Uiteraard blijft de levering van stroom en gas gewoon doorlopen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.