Oxxio! Superscherpe energietarieven en 100% Europese windstroom.

Oxxio superslim en supervoordelig energie leveren. 100% windmolen en cashback actie bij deals-vergelijk.nl Oxxio! Superslim. Super voordelig.

Wil je energie besparen met superscherpe energietarvien bij Oxxio. Oxxio is goedkoop en geeft ook nog een cashback actie, en dat alles met 100% Europese windstroom.

Met de slimme Oxxio App regel je al je energiezaken zelf. Bovendien helpt de app je verbruik te verminderen. Da’s voordelig!

Zelfs een afspraak bij de kapper? Goed, bijna alles dan. Maar in ieder geval alles wat te maken heeft met de energie van Oxxio. Bekijk je verbruik, pas je gegevens aan en bespaar vele euro’s per jaar. Elke maand krijgt de app een update met nieuwe, handige tools.

 

Onze Energiebuddy die je energieverbruik voor je in de gaten houdt
De Voorschotcheck, zodat je het hele jaar weet wat je op je nota kunt verwachten
De chatfunctie, waarmee je razendsnel contact met ons opneemt
Inzicht in je verbruik en kosten, zodat je weet wat je verstooktMet onze energie app kun je werkelijk alles regelen.
Superscherpe energietarieven
Slimme energie-app vol innovatieve tools
100% Europese windstroom

Bekijk het aanbod van Oxxio op deals-vergelijk.nl

Bereken jouw deal

De energie van Oxxio is goed voor het milieu, en goed voor jou. Je krijgt 100% groene stroom tegen een scherpe prijs. Wil jij dat ook? Vul je gegevens in en bereken je deal. Als Oxxio-klant heb je altijd deze voordelen:

Alles-inclusief aanbod
100% Europese windstroom en gas
Vlijmscherpe tarieven
Goede welkomstdeal
Heldere en begrijpelijke voorwaarden

Superscherpe energietarieven:

Omdat je al je energiezaken zelf via de app regelt, kunnen wij met een compact team toch goede service leveren. Hiermee houdt Oxxio de kosten laag en zijn we supervoordelig voor jou.

Pijlsnel, persoonlijk contact via de chat:

Tussen de dagelijkse drukte door even een vraag stellen? Dat doe je met de chatfunctie in de app. Stuur ons een bericht en sneller dan je ‘ping’ kunt zeggen, zijn we bij je terug. Je staat niet meer in de wacht. Dat scheelt je tijd en een wachtmuziekje.

Stroom van windmolens in Europa:

Bij Oxxio krijg je 100% groene stroom. Sinds 2016 hebben alle Oxxio-klanten Europese windstroom, opgewekt met windmolens in Europa. Daar zit dus geen luchtje aan. Wij leveren deze groene stroom, omdat we onderdeel zijn van een groep met een missie, de Eneco Groep. Wat die missie is? Duurzame energie voor iedereen.

Al je energiezaken een fluitje van een cent? Daar zorgt de Oxxio App voor. En je krijgt standaard voordelige groene stroom en gas, plus een vlijmscherpe deal. Tijd en geld overhouden dus. Daar krijg je pas energie van!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.