Energie vergelijken – bespaar honderden euro’s per jaar

Vergelijk energieprijzen en bespaar honderden euro’s

De energie tarieven van energieleveranciers verschillen van elkaar. Vergelijk de prijzen, ook van groene stroom, en stap over naar de goedkoopste energieleverancier via de energievergelijker. Zo bespaart u honderden euro’s per jaar!

Gaslicht.com, de site voor het objectief en onafhankelijk energie vergelijken met alle energieleveranciers. Vergelijk energietarieven, meld je aan en bespaar.

 • Keuze: Onafhankelijk vergelijken met ruim meer dan 30 energieleveranciers
 • Aanvraag: In 3 stappen overgestapt
 • Beste acties: Bespaar gemiddeld € 164
 • All-in tarieven: Geen verrassingen
 • Gratis overstapservice: Overstappen & verlengen
 • Bedenktijd: 14 dagen
 • Looptijd: Zie actievoorwaarden.
Gaslicht.com, de site voor het objectief en onafhankelijk energie vergelijken met alle energieleveranciers. Vergelijk energietarieven, meld je aan en bespaar.

De onafhankelijke energievergelijker

Gaslicht.com is al sinds 2003 dé site voor onafhankelijke energievergelijkingen van alle energieleveranciers. De leveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en informatie op onze site.

Makkelijk elk jaar overstappen

Bij Gaslicht.com stapt u in drie stappen over van energieleverancier. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u dit jaarlijks doet.

Waarom energie vergelijken op Gaslicht.com?

Bespaar honderden euro’s

Zit je al lang bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je waarschijnlijk honderden euro’s per jaar teveel betaald. Energieleveranciers bieden via Gaslicht.com hoge welkomstpremies voor nieuwe klanten. Daardoor kan je ieder jaar weer profiteren van hoge kortingen.

Vergelijken zoals je wilt

Naast energieprijzen vergelijken op prijs kan je energieleveranciers vergelijken op kwaliteit. Gaslicht.com toets energieleveranciers maandelijks via reviews van recente overstappers en beoordelen alle leveranciers op bijvoorbeeld facturering, dienstverlening, klachtenafhandeling, overstapproces én duurzaamheid.

Gratis overstappen

Via Gaslicht.com krijg je een passend aanbod op maat, goedkoper dan bij de leverancier zelf. Je kunt alle energieleveranciers vergelijken op prijs én duurzaamheid. De overstapservice is gratis en jij krijgt onafhankelijk advies van een deskundig team.

Energie vergelijken is heel eenvoudig via Gaslicht.com.

Na invoer van jouw verbruiksgegevens worden de totale jaarkosten berekend op basis van het verbruik in de opgegeven regio. Zo kan in één oogopslag welke leverancier de goedkoopste is. Nieuw: Als eerste vergelijkingssite biedGaslicht.com de mogelijkheid om de opbrengst van jouw zonnepanelen ook mee te nemen in de energievergelijking.

Gaslicht.com helpt u graag met energie vergelijken

Via de energievergelijker kan er energiepakketten en afzondelijke stroom- en gaspakketten op o.a. prijs, herkomst energie, facturering, klantenservice en klachten. Gaslicht.com is bekend van radio/tv en haalt met een 9,6 de hoogste klantwaardering van alle vergelijkers.

Vergelijk op prijs/kwaliteit

Je kunt overstappen naar een ander energiebedrijf vanwege betere voorwaarden, een scherpe prijs of betere klantenservice. Er zijn duidelijke verschillen in hoe energieleveranciers met klanten omgaan.

Op Gaslicht.com word niet alleen energie vergelijken op prijs, maar ook op kwaliteit. Dat houdt in dat er in een oogopslag kunt zien wie de goedkoopste én best gewaardeerde energieleverancier is.

Waarom energieprijzen vergelijken?

Een vaak gehoord argument is: ‘Waarom zou ik energieprijzen vergelijken, de gas- en stroomtarieven zijn toch bij alle energiebedrijven hetzelfde?’ Nou, niet dus. Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 bepalen energieleveranciers zélf de prijs voor stroom en gas en lopen de verschillen op tot wel 300 euro op jaarbasis. Het vergelijken van energie loont dus wel degelijk!

actie Gaslicht.com

Vergelijken en direct overstappen van energieleverancier of contract

Steeds meer consumenten stappen over naar een andere energieleverancier. Het afgelopen jaar waren dat ruim 1,7 miljoen huishoudens, een nieuw record. Zij hebben zich gerealiseerd dat overstappen loont en er op die manier veel geld bespaard kan worden. Overstappers kunnen tot 660 euro per jaar op hun energiejaarrekening besparen, constateert de Autoriteit Consument & Markt (ACM) in haar Energiemonitor 2020. Doen dus! Inmiddels is, sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004, slechts 26% van alle consumenten nog nooit overgestapt van energieleverancier. In de afgelopen drie jaar is meer dan de helft (53%) van de consumenten ten minste één keer overgestapt van energieleverancier of contract.

Hoe gaat een overstap in zijn werk?

Na het maken van een energie vergelijking kunt u via Gaslicht een contract aanvragen bij een energieleverancier. Middels een aanmeldknop kom je bij het aanmeldingsformulier. Wanneer dit formulier invult en verstuurt, zal Gaslicht.com jouw overstap verder regelen. Afhankelijk van het huidige energiecontract is de overstap naar uw nieuwe leverancier binnen 6 weken gerealiseerd.

in 3 stappen je energiepakket omgezet

Niet goed? Veertien dagen bedenktijd!

Wanneer je gekozen hebt voor een nieuw energiepakket, maar toch nog twijfelt of de beste keuze gemaakt heeft? Er is 14 dagen bedenktijd om het energiecontract kosteloos te annuleren. Annuleren na deze 14 dagen is ook mogelijk, maar dan betaal je een opzegvergoeding. De hoogte van deze opzegvergoeding is afhankelijk van de resterende doorlooptijd van het contract, met een maximum van € 250.

Energie vergelijken met duidelijke informatie

Volgens de Autoriteit Consument & Markt kan het percentage overstappers nog veel groter worden wanneer de informatie van de energiebedrijven nog duidelijker wordt. Op Gaslicht.com hebben ze deze informatie zo transparant mogelijk gemaakt: het energieprijzen vergelijken is daardoor een fluitje van een cent!

Hoe kan ik honderden euro’s besparen via Gaslicht.com?

Vergelijken op de onafhankelijke website Gaslicht.com is kinderlijk eenvoudig. In een paar stappen honderden euro’s besparen. In de Energievergelijker vul je de gegevens in als postcode, wat voor een soort meter u heeft en energieverbruik per jaar: gas, elektriciteit – eventueel met dag- en nachttarief. Je krijgt daarna een overzicht van energieleveranciers en het tarief dat zij op basis van de opgegeven gegevens berekenen.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners