Besparen op je energiekosten? Dat doe je bij energiedirect.nl

Energiedirect cashback actie €100,- bij deals-vergelijk.nl 1

Bereken jouw scherpe bod én bekijk wat je kunt besparen bij energiedirect.nl

Energiedirect.nl geeft jou € 100,- cashback bij een 2 jarig vast contract stroom en gas. Het beste bod voor stroom en gas. Lage kosten voor energie. Dat is energiedirect.nl. Energiedirect.nl vindt dat het regelen van stroom en gas veel directer kan. Zo moeilijk is het niet. Wel goedkoper.

Wacht niet langer en pak deze kans met het goedkoopste energiecontract van Nederland en ook nog eens € 100,- cashback

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Actievoorwaarden van Energiedirect.nl

Snel gebruik maken van jouw persoonlijke bod? Het is heel simpel.

 • Plaats je bestelling voor gas en licht.
 • Je ontvangt jouw contract en inloggegevens via e-mail.
 • Energiedirect zegt je oude contract op.
 • Je geeft jouw meterstanden online door.
 • Jouw nieuwe aansluiting is geregeld!
 • Ontvang tot €100,- extra voordeel na afloop van je eerste jaarcontract.

Stroom en gas: 2 jaar vast tarief.

 1. Zekerheid en voordeel voor 2 jaar.
 2. Altijd 14 dagen bedenktijd.
 3. Groene stroom.
  + € 100,- extra voordeel.

Kosten stroom:

 • Variabele leveringskosten (enkeltarief/dubbeltarief)
 • Vaste leveringskosten (vastrecht)
 • Vermindering energiebelasting (heffingskorting)
 • Elektriciteit netbeheerkosten

Kosten gas:

 • Variabele leveringskosten
 • Vaste leveringskosten (vastrecht)
 • Gas netbeheerkosten

 

Korting van energiedirect.nl

€ 100,- korting eerste jaar

Het beste bod voor stroom en gas.

Lage kosten voor energie. Dat is energiedirect.nl. Energiedirect.nl vindt dat het regelen van stroom en gas veel directer kan. Zo moeilijk is het niet. Wel goedkoper.

Energiedirect.nl, stroom en gas zonder poespas.

Gewoon stroom en gas en verder geen poespas. Snel en makkelijk geregeld. Dat is energiedirect.nl. Bij ons geen dure cadeaus die je uiteindelijk zelf betaalt. Nieuwe klanten die een beter bod krijgen dan bestaande klanten? Daar doen wij niet aan. Wij maken geen verschil en geven iedereen hetzelfde scherpe aanbod. Logisch toch?

Bereken je persoonlijk aanbod

De grootste in direct voordeel.

Klanten krijgen bij energiedirect.nl altijd direct lage tarieven en goede online service.
Groene stroom en gas zonder poespas.
Stroom en gas is stroom en gas. Makkelijk zat. Want dat is goedkoper.
Alles direct online regelen.
Regel zelf je energiezaken online. Snel, eenvoudig en in duidelijke taal.
Iedereen hetzelfde aanbod.
Altijd hetzelfde beste bod voor bestaande én nieuwe klanten.

Daarom energiedirect.nl.

Energie van energiedirect.nl.

Energiedirect.nl gelooft dat het regelen van je energie veel directer kan. Dat moet je dus zelf, direct en online kunnen regelen tegen lage tarieven. Of je nu klant wordt of je contract verlengt, bij energiedirect.nl krijgt iedereen hetzelfde scherpe aanbod. Daarmee heb je de zekerheid dat je goed zit als je net klant bent. Maar ook na een half jaar, een jaar of nog veel langer.
Dure cadeaus die je uiteindelijk zelf betaalt heeft energiedirect.nl niet. Goedkope energie dat hebben ze wel. Iedereen die een contract bij energiedirect.nl afsluit krijgt groene energie. Lekker direct en zonder poespas. Want stroom en gas is stroom en gas. Logisch. Net zoals je bij voetbal moet scoren. Moeilijker is het niet. Daarom is energiedirect.nl de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.

Ambitie van energiedirect.nl

Heel Nederland maximaal laten profiteren van het beste online bod. Inmiddels is energiedirect de vierde energieleverancier van Nederland en gaan ze vol voor een vaste top 3 positie!

 • Energiedirect.nl klantbeloftes.
 • De grootste in direct voordeel.
 • Het beste bod vind je altijd direct op hun site.

Groene stroom en gas zonder poespas.

Stroom en gas is gewoon stroom en gas. Makkelijk zat. Want dat is goedkoper. Zonder dure cadeautjes die je zelf betaalt. Zonder vreemde verrassingen achteraf.

Alles direct online regelen.

Je kunt je energiezaken zelf in enkele klikken online regelen. Zo maakt energiedirect.nl alles eenvoudig, duidelijk en goedkoper voor iedereen.

Iedereen hetzelfde scherpe aanbod.

Of je nu klant wilt worden of je contract wilt verlengen, bij energiedirect.nl ontvangen bestaande en nieuwe klanten gewoon hetzelfde aanbod met vaste lage tarieven.

Bereken je persoonlijk aanbod

Overstappen naar energiedirect.nl loont.

Je bent op zoek naar de laagste prijs voor je energie? Energiedirect.nl energietarieven behoren al sinds 2002 bij de goedkoopste in de markt. Dagelijks profiteren meer dan 700.000 mensen van de scherpe energietarieven en online zelfservice. Zo houd energiedirect.nl samen de kosten laag. Energiedirect.nl ziet dat steeds meer mensen overstappen voor hun energie naar energiedirect.nl. Op de site kan je direct energieproducten vergelijken en in 1 minuutje overstappen.

Stap nu over en bespaar tot honderden euro’s per jaar

Energie is een belangrijke kostenpost en drukt vaak zwaar op de maandelijkse vaste lasten van een gezin. Momenteel betaalt ongeveer 70% van alle Nederlanders nog te veel voor hun energie. Door over te stappen bespaar je, in de meeste gevallen, op deze vaste lasten. Heb je een hoger energieverbruik, bijvoorbeeld doordat je een groot gezin hebt of in een groter huis woont, dan is je besparing vaak ook groter. Overstappen naar energiedirect.nl loont! De meeste klanten besparen al snel honderden euro’s per jaar.

Energie Nederland.

Je stopt een stekker in het stopcontact en hebt stroom. Het lijkt zo eenvoudig, maar er gaat een hele wereld achter schuil. De keten voor energie in Nederland bestaat in hoofdlijnen uit: productie, netwerk en levering. De energieleverancier kies je zelf.
Bekijk energiedirect.nl energieproducten en tarieven in Nederland.

Productie van energie in Nederland.

De energie die je verbruikt voor je apparaten komt zowel uit Nederland als het buitenland. Elektriciteit wordt grootschalig opgewekt uit fossiele brandstoffen en duurzame bronnen zoals water, wind, zon en biomassa en geïmporteerd uit het buitenland. Gas komt onder meer uit Slochteren (Groningen), de Noordzee en de Maasvlakte. Nederland importeert en exporteert gas.

Het soort stroom en gas dat je krijgt, is afhankelijk van het contract dat je afsluit bij je energieleverancier. De energieleverancier koopt namelijk energie in op basis van het contract dat je afsluit. Wel biedt de energieleverancier je een paar keuzemogelijkheden.

Levering van energie in Nederland.

De energieleverancier is je aanspreekpunt: ze is degene die energie in Nederland levert en afrekent. De energie koopt ze in bij een energieproducent of produceert ze zelf. Aan de hand van het stroometiket kun je zien waar de geleverde stroom vandaan komt. De meeste leveranciers leveren net als energiedirect.nl zowel gas als stroom. Energiedirect.nl doet dat met lage tarieven.

Energienetwerk Nederland.

Wanneer je bijvoorbeeld energie in Amsterdam nodig hebt lijkt het erop dat gas en stroom uit zich zelf je huis bereikt. Natuurlijk gaat niets vanzelf en heb je voor het leveren van energie in Nederland een goed onderhouden energienet nodig. In Nederland is het energienet voor het grootste deel onzichtbaar. De meeste kabels en leidingen liggen onder de grond.

Het energienetwerk in Nederland bestaat uit een landelijk net dat regionale netten met elkaar verbindt. Deze netten worden onderhouden door netbeheerders. Bestel vandaag nog je voordelige energie bij de Nederlandse energieleverancier energiedirect.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.