Energie direct.nl Info

100% WIND VOOR EEN SCHERP PRIJSJE. GRIJP JE VOORDEEL BIJ ENERGIEDIRECT.NL

 •  Extra veel voordeel, ook als je al klant bent.
 •  Standaard 100% groene stroom.
 •  Energiezaken direct geregeld met gratis Regelneef app.

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij Energiedirect.nl geloofd Energiedirect.nl dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. Energiedirect.nl voegt de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En blije en tevreden klanten van Energiedirect.nl. Mooi toch?

Groene Stroom & Gas.
1 jaar tarief.

 • Alles direct regelen met de Regelneef app.
 • Super scherpe tarieven.
 • Standaard 100% groene stroom.

Bereken je beste bod

Groene Stroom & Gas.
2 jaar tarief.

 • Alles direct regelen met de Regelneef app.
 • Zekerheid en voordeel voor 2 jaar.
 • Standaard 100% groene stroom.

Bereken je beste bod

Groene Stroom & Gas.
1 jaar PSV tegoed tarief.

 • Toegang tot exclusieve PSV-extra’s.
 • Altijd 10% korting in de FANstore.
 • Met FANstore tegoed.

Bereken je beste bod

Voordelige energie zonder gedoe. Zo doet Energiedirect.nl dat!

 •  Altijd een scherpe deal voor energie.
 •  Standaard groene stroom zonder extra kosten.
 •  Al je energiezaken makkelijk online geregeld.

Alle Energiedirect.nl voordelige energie op een rijtje.

Bij Energiedirect.nl gelooft Energiedirect.nl dat het regelen van je energie eenvoudiger, voordeliger én duurzaam kan. Daarom krijg je bij Energiedirect.nl standaard groene stroom. En dat altijd voor een scherpe prijs. Want voor je energie wil je niet te veel betalen. Nog meer besparen op je energie? Energiedirect.nl helpt je met slimme oplossingen om energie te besparen. En dat levert jou direct veel energievoordeel op. En bij Energiedirect.nl blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Groene stroom voor iedereen.

Als Energiedirecht.nl het heeft over energie dan mag stroom natuurlijk niet ontbreken. We kunnen niet zonder. Dat wil je dus goed én voordelig geregeld hebben. Bij Energiedirect.nl krijg je goedkope energie die ook nog eens duurzaam is. Want welk energiecontract je ook kiest: bij Energiedirect.nl krijg je altijd groene stroom voor een scherpe prijs. Gewoon doen.

Gas voor een voordelige prijs.

We gebruiken steeds meer duurzame energie. Toch is gas in veel huizen nog een belangrijke energiebron. Het bepaalt voor een groot deel je energieverbruik. En dus ook hoeveel je maandelijks betaalt voor je energierekening. Daar wil je dus niet te veel voor betalen. Bij Energiedirect.nl krijg je gas voor een scherpe prijs. Lang niet gek.

Energie besparen.

Slim met energie omgaan is niet alleen goed voor je portemonnee. Je helpt er ook het milieu mee. Bij Energiedirect.nl maakt Energiedirect.nl energie besparen voor iedereen wat makkelijker.

Ook handig om te weten over energie besparen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energiebesparing? Hieronder vind je een aantal antwoorden waar klanten van Energiedirect.nl vaak mee geholpen wordt!

Door energie te besparen verlaag je je energierekening. En het is goed voor het milieu. Bij de productie van energie komen er namelijk stoffen vrij die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast raken fossiele brandstoffen langzaam op. Dat vraagt dus om slimme energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen of spouwmuurisolatie. Daarmee verbeter je vaak ook nog het energielabel van je huis. Een win-win situatie dus.

Met zonnepanelen wek je zelf groene stroom op. Daardoor hoef je geen, of minder stroom af te nemen van je energieleverancier. Hoeveel stroom je bespaart hangt onder andere af van hoeveel zonnepanelen je neemt. Doe onze Dakcheck en zie in 3 stappen hoeveel stroom jij kunt besparen met zonnepanelen.

Check de 10 slimme bespaartips waar je zelf niet zo snel aan denkt. Daarmee bespaar je eenvoudig energie én geld.

 1. Zet je apparaten helemaal uit als je er geen gebruikt van maakt. Dus niet op stand-by. Uit = uit.
 2. Open 's ochtends meteen al je gordijnen. Want ook in de herfst en in de winter schijnt de zon. Ja echt. Die helpt dan je kamers te verwarmen.
 3. Kook met de deksel op de pan. Het water bereikt dan sneller het kookpunt en dat bespaart gas of electriciteit. Snel verdiend.
 4. Nu komt de jackpot; ontdooi je vriezer één keer per drie maanden. Dat scheelt zomaar 50 euro op je jaarrekening. Nog een tip: plaats een bak met heet water in de (lege) vriezer, dan gaat het sneller.
 5. Waterkokers zijn energieslurpers. Doe er dus precies zoveel water in als je nodig hebt, en ontkalk hem regelmatig. Scheelt een bom duiten.
 6. Herfst = wind. Voel eens bij je ramen en buitendeuren of er tocht doorheen glipt. Met een nieuwe tochtstrip hou je de kou buiten en de warmte binnen.
 7. Goede ventilatie is belangrijk. Dat voorkomt vochtproblemen en zorgt ervoor dat je huis makkelijker opwarmt. Maar zet niet de hele dag je ramen op een kiertje, dan verdwijnt er te veel warmte. Een kwartier wagenwijd open is voldoende.
 8. Radiatorfolie. Ooit van gehoord? Als je het achter je radiatoren plakt, gaat de volledige warmte je kamer in en verdwijnt er niet een deel in je muren. En het is een klusje van niks.
 9. Nog zo'n makkelijke: doe de koelkast dicht. Bedenk gewoon van tevoren wat je nodig hebt. Hoe langer je de deur openhoudt, hoe meer energie de koelkast nodig heeft om weer op temperatuur te komen.
 10. Een droger is ook een grootverbruiker op energiegebied. Zet daarom je wasmachine op een hoger toerental (1400 of 1600). Dan heeft je droger minder energie nodig om de was droog te krijgen. Of beter nog: hang je was op. Lekker oldskool en ruikt nog lekker ook!

Met spouwmuurisolatie kun je tot wel 30% besparen op je stookkosten. Hoeveel kuub gas je bespaart met muurisolatie is afhankelijk van het soort huis waarin je woont. Met een rijtjeshuis bespaar je gemiddeld 320 m3 gas. Met een 2-onder-1-kap huis loopt je besparing al op naar gemiddeld 850 m3. En met een vrijstaande woning bespaar je al snel 1300 m3 gas per jaar.

Doe de Isolatiecheck en zie hoeveel jij kunt besparen met spouwmuurisolatie.

Energie, daar wil je niet te veel voor betalen.

Bij Energiedirect.nl zijn ze graag duidelijk over stroom en gas. Bij Energiedirect zijn geen dure cadeaus of overbodige extra’s, maar wel altijd een lekker lage prijs. Voor nieuwe én voor trouwe klanten. Energiedirect.nl behoort niet voor niets als sinds 2002 tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt. Check de scherpe energie aanbiedingen of vergelijk het aanbod van Energiedirect.nl met dat van je huidige leverancier. Zo gedaan.

Overstappen is vlot en eenvoudig.

Energiedirect.nl houd je tijdens de overstap steeds per e-mail en sms op de hoogte. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Hieronder zie je wat we vanaf nu voor je gaan doen en wanneer.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van Energiedirect.nl binnen 1 werkdag een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

Energiedirect.nl stuurt een e-mail met inloggegevens voor Mijn Energiedirect.nl en hun Regelneef app.

Opzeggen contract

Energiedirect.nl zegt je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doet Energiedirect.nl gewoon.

Meterstanden

Energiedirect.nl leest je meterstanden automatisch uit. Lekker makkelijk.

Stap nu over naar energie van Energiedirect.nl

Of je nu op zoek bent naar een scherpe energieprijs of je energieverbruik wilt verminderen. Bij Energiedirect.nl ben je aan het juiste adres. Want maximaal voordeel voor de klanten van Energiedirect.nl , dát is de ambitie bij Energiedirect.nl . En dat doen ze door energie slim, goed en duurzaam te regelen. Als klant van Energiedirect.nl profiteer je met Goedzitters bovendien van mooie kortingsdeals en voordelige energiebespaarders. Waar wacht je nog op?

energiedirect.nl, 55 euro éxtra cashback bij een stroom- en ...

Goedzitters kortingsdeals.

Omdat Energiedirect.nl vindt dat hun klanten nog meer voordeel verdienen.

Met de Goedzitters kortingsdeals van Energiedrect.nl zit je als klant van Energiedirect.nl nóg beter. Denk aan korting op tanken en op energiebesparende maatregelen. Waar wacht je nog op?

Bekijk het aanbod

Start levering

Energiedrect.nl start met de levering van hun voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

100% Wind zonder extra kosten.

Groen is beter. Daarom heeft Energiedrect.nl standaard groene stroom, zonder extra kosten. Je bent dus altijd groen bezig bij Energiedirect.nl. Energiedrect.nl houd het lekker eenvoudig. Dus geen 50 kleuren groen, maar gewoon 100% Wind voor iedereen. En dat tegen een scherp prijsje.

Lees meer over 100% Wind.

Voordelen groene stroom.

Groene stroom van Energiedirect.nl komt van 100% Europese Wind. En of je nu klant wordt of al jaren bent. Voor iedereen een scherpe prijs, makkelijk online te regelen en dus ook lekker duurzaam. 

 • Groene stroom is voor 100% opgewekt uit duurzame bronnen.
 • Alle Groene stroom is beter voor het milieu.
 • Groene stroom is duurzaam, wordt opgewekt uit een onuitputtelijke bron.
 • Groene stroom heeft geen CO2-uitstoot.

Energiedirect.nl pakt ‘m die Wind! Jij ook?

Bekijk het scherpe aanbod

100% WINDENERGIE.GROEN BEZIG!

Bij Energiedirect.nl vinden ze duurzame energie belangrijk.

Bij Energiedirect.nl krijg je dus groene stroom. En dat zonder extra kosten.

Groene stroom van 100% Wind.

Bij Energiedirect.nl krijg je naast voordelig gas, altijd groene stroom. Je bent dus lekker duurzaam bezig. En Energiedirect.nl houd het ook nog eens eenvoudig. Dus geen 50 kleuren groen, maar gewoon 100% Europese windstroom voor iedereen. En dat tegen een scherp prijsje. Zo doen ze dat.

Wat is groene stroom?

Grijs of groen? Jij merkt thuis geen verschil. Maar ons milieu wel. Grijze stroom wordt opgewekt uit brandstoffen als gas en steenkool. Deze zijn vervuilend en ze raken op. Niet echt milieuvriendelijk dus. Groene stroom wordt opgewekt uit schone, onuitputtelijke bronnen zoals wind en zon. Dat is precies de reden waarom Energiedirect.nl kiest voor groene stroom van 100% windenergie.

Er is maar 1 stroomnet en daar gaat alle stroom doorheen. Groene stroom komt dus niet via aparte kabels naar jouw huis. Toch is elk kilowattuur aan stroom traceerbaar. Een certificeringsorganisatie geeft voor alle duurzaam opgewekte stroom een certificaat uit: een Garantie van Oorsprong (GvO).

100% Europese windenergie.

Bij Energiedirect.nl vinden ze duurzame energie belangrijk. Over hun groene stroom is Energiedirect.nl dus heel kort en krachtig: 100% Europese Wind voor iedereen! Windenergie wordt opgewekt door windmolens. En dat heeft vele voordelen. Windmolens produceren geen CO2 en windenergie raakt nooit op. Door te kiezen voor windenergie draag je dus bij aan een beter milieu.

Frisse wind.

De windmolens die jouw groene stroom opwekken staan door heel Europa. Dus of het nu waait in België, Frankrijk, Denemarken, Finland, Zweden of Estland. Wij pakken ‘m die wind! Zo zorgt Energiedirect.nl voor een frisse wind in duurzame energie. Groen bezig!

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden van Energiedirect.nl.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staat de ingangsdatum van jouw contract.

Heb je na ontvangst van deze bevestiging de startdatum van het contract zelf nog aangepast? Dan krijg je hiervan ook een e-mail met de aangepaste startdatum.

Na je aanmelding ontvang je binnen 24 uur een aanmeldbevestiging per e-mail.

Nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met dee klantenservice van Energiedirect.nl.

Dat kan, als de originele startdatum minimaal 2 dagen in de toekomst ligt. Je past de startdatum van jouw contract eenvoudig zelf aan in Mijn Energiedirect.nl. De startdatum van mijn contract aanpassen.

Dat kan. Je kunt jouw contract voor stroom en/of gas binnen 14 dagen nadat je de bevestiging van jouw contract hebt gekregen kosteloos annuleren. Bel naar: 0900-3347328 (je betaalt alleen jouw gebruikelijke belkosten).

Jouw termijnbedrag bestaat uit:

 • De leveringskosten voor stroom en/of gas.
 • Vaste netbeheerkosten voor het gebruik en onderhoud van het netwerk.
 • Belastingen van de overheid (energiebelasting, opslag duurzame energie en btw). Deze dragen we af aan de netbeheerder en de overheid.

Energiedirect.nl brengt het eerste termijnbedrag binnen 2 weken na het starten van de levering in rekening. De betalingstermijn is 14 dagen. Betaal je via automatische incasso, dan zie je in Mijn Energiedirect.nl op welke datum we het termijnbedrag afschrijven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.