Vergelijk Energieprijzen en bespaar wel tot honderden euro’s per jaar!

Betrouwbaar energie vergelijken en besparen tot wel € 400,- per jaar, dat doe je op Deals-Vergelijk.nl.

Deals-Vergelijk.nl zoekt voor jou naar de beste energieprijzen via onze energievergelijker. Dagelijks updates bij alle energieleveranciers o.a. VattenvallEnecoOxxioENGIENLE energie en vele andere energieaanbieders. Overstappen van energiecontract loont! Of u gaat verhuizen of huidige energiecontract af loopt.

Elk jaar worden in de maanden januari en juni vaak vernieuwde energieprijzen doorgevoerd en dat kan lonend zijn om dan over te stappen van energiecontract.

Het is zo gebeurd om de energieprijzen te vergelijken. Vul uw gegevens in als postcode, huisnummer en het huidige verbruik van elektriciteit en/of gas, en het kost u nog geen 10 minuten om al honderden euro’s jaarlijks te besparen. Naast besparing krijg je bij vele energiemaatschappijen ook nog welkomstbonus wat het nog aantrekkelijker maakt.

Doe de check en vergelijk jouw energiedeal!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan!

Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energievergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Als ik mijn energiepakket gevonden heb!

In een paar klikken en wat gegevens invullen weet je binnen 10 minuten hoeveel er bespaart wordt op de energierekening, maar dan? De energievergelijker brengt u naar de aanbieder die op dat moment de beste deal heeft. Na controle van gegevens zorgt de gekozen energiemaatschappij dat het bestaande energiecontract wordt opgezegd en dat het nieuwe gekozen energiecontact naadloos overloopt. Je merkt hier helemaal niets van, het enige is dat de nieuwe energie aanbieder een andere naam heeft en dat je uiteraard maandelijks minder betaald, dat is wel zo handig! Elke  energie aanbieder geeft uiteraard nog wel bedenktijd zodat je niet direct vast zit als de gegevens zijn ingevoerd.

Energieleveranciers vergelijken

Een energieleverancier kies je niet zomaar, maar wil je eerst wat meer weten. Waar moet je op letten met energieleveranciers vergelijken?

Betaal minder voor je energierekening

Als je altijd bij dezelfde energieleverancier blijft zitten, loop je ieder jaar weer honderden euro’s mis. Stap vandaag via onze energievergelijker over en bespaar op je energierekening.

Vind je beste energiedeal

Er bestaat niet zoiets als de goedkoopste energieleverancier voor iedereen. Om de beste energiedeal voor jou te vinden is het belangrijk om gas en stroom te vergelijken op jouw postcode en energieverbruik. Vergelijk energie en bekijk je besparing direct.

Beste energievergelijker

Je kunt honderden euro’s besparen op je energie en gas door over te stappen naar een andere leverancier met een voordeliger tarief. We helpen jou om de energieprijzen te vergelijken van alle energieleveranciers in Nederland, zodat jij de goedkoopste energiedeal krijgt.

In slechts 5 minuten heb jij een goedkoper energiecontract. Je hoeft alleen maar een paar simpele antwoorden te beantwoorden. Daarna zie je in onze energievergelijker de tarieven en aanbiedingen van alle leveranciers. Verder laten we je per energiedeal ook zien hoeveel je kunt besparen. Zo kies jij gemakkelijk de beste deal voor jou. Maak direct een energievergelijking in de beste energievergelijker.

Energieleverancier kiezen

Hoewel gas en stroom voor ieder huishouden hetzelfde is, kunnen energieleveranciers onderling flink van elkaar verschillen. Er zijn tal van factoren om leveranciers op te vergelijken, afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar de meest duurzame-, klantvriendelijke- of goedkoopste energieleverancier? Bepaal wat jij belangrijk vindt bij een energieleverancier kiezen, en begin daarna met energie vergelijken.

Stroomleverancier

Is jouw woning aangesloten op blok-of stadsverwarming? Dan krijg je gas geleverd door een vaste warmteleverancier die is aangewezen voor jouw regio. Je bent in dat geval alleen vrij om zelf een stroomleverancier te kiezen. Is energieleverancier vergelijken wel de moeite waard wanneer je alleen stroom nodig hebt? Jazeker!

We adviseren ook in het geval wanneer je thuis alleen stroom kunt afnemen regelmatig over te stappen van stroomleverancier. Hoewel het aantal aanbiedingen op energiecontracten met alleen stroom beperkter is: kun je bij een stroomleverancier alsnog gemakkelijk tientallen tot soms wel honderden euro’s per jaar besparen door alleen al over te stappen van stroomleverancier.

Energieprijzen vergelijken: zo herken je een mooie aanbieding

Voor je een nieuw energiecontract afsluit, vergelijk je verschillende leveranciers. Een goed aanbod kan tenslotte flink schelen op je energierekening. Maar energieprijzen vergelijken is niet altijd eenvoudig: hoe vergelijk je bijvoorbeeld een lage prijs voor stroom met een cadeau-actie? Daarom geven we je een paar concrete tips waarmee je elke aanbieding scherp tegen het licht houdt. Wil je direct onze aanbiedingen bekijken en vergelijken?

Ga direct naar de energie-vergelijker of energiedeals

Energieprijzen vergelijken? Neem je werkelijke verbruik als uitgangspunt 

Let goed op het geschetste maandbedrag. Zijn je energiekosten berekend met je eigen verbruik of op basis van een gemiddeld verbruik? Een goede vergelijking maak je het beste met je eigen energieverbruik als uitgangspunt.

Het is het goed om bij het vergelijken van energieprijzen te kijken naar op welk moment van de dag het tarief laag ligt: ‘s avonds, of juist overdag? Als dit ook het moment is dat je zelf veel verbruikt, zit je goed.

Bekijk wat er wel en niet is inbegrepen in de prijs

Elke energieprijs is opgebouwd uit 3 onderdelen: je energieverbruik, netbeheerkosten, overheidsheffingen en btw. Om een aanbieding goed te kunnen vergelijken, is het belangrijk dat je weet of alle kosten in de prijs zitten. Bekijk dus het hele aanbod bij energieprijzen vergelijken. Lees meer informatie over de opbouw van de energieprijs.

Is je energieprijs vast of variabel?

Je kunt bij energie vaak kiezen voor vast of variabel: daarmee bedoelen we een vaste of een variabele prijs. Bij energie met een vaste prijs betaal je dezelfde prijs voor de vaste leveringskosten en variabele leveringskosten, per kuub of kWh, zolang je contract loopt. De netbeheerkosten en de heffingen van de overheid en de btw kun je niet vastzetten.

Bij energie met een variabele prijs veranderen tijdens de looptijd van je contract de variabele leveringskosten. Ze worden beïnvloed door de prijzen op de internationale markten van stroom en gas. Meestal wijzigen we deze energieprijs 2 keer per jaar. Stijgen de prijzen, dan betaal je meer. Maar dalen de prijzen, dan betaal je ook minder.

Een aanbieding met een laag variabel tarief laat zich dus lastig vergelijken met een energieaanbod met een vaste prijs.

Ga je liever voor zekerheid? Kies dan voor een vast tarief, dan weet je tijdens de hele looptijd van je contract precies waar je aan toe bent.

Let op de looptijd van het contract

Grote kortingen hangen vaak aan langlopende contracten: je bent dan voor een aantal jaar gebonden. Als je flexibel wilt blijven is het verstandiger een contract te kiezen voor onbepaalde tijd. Ook deze keuze heeft invloed op de energieprijs: onbepaald is vaak weer wat kostbaarder. Maar er staat geen boete tegenover als je voor het eind van de looptijd van leverancier wilt veranderen.

Bekijk ook je huidige contract goed: moet je een overstapboete betalen?

Als je op een aanbieding in wilt gaan, is het goed om eerst even na te gaan hoe lang je huidige contract nog loopt en wat de kosten zijn om het eerder te verbreken. Elke energieleverancier werkt namelijk met opzegboetes. Het is wijs om de hoogte ervan te verrekenen met het voordeel van de aanbieding.

Even doorzetten: de kleine letters

Ook de voorwaarden bepalen of een nieuw contract bij je past. Lees daarom altijd goed de voorwaarden bij een aanbieding. Check bijvoorbeeld hoeveel tijd je krijgt voor het betalen van je rekening, wat er gebeurt als je een keer te laat betaalt, of je servicekosten moet betalen? Zo ja, hoe hoog zijn deze en wat dekken ze? Kortom, ook de kleine lettertjes zijn belangrijk bij energie en energieprijzen vergelijken. Het is even opletten, maar als een aanbieding na deze stappen nog steeds aantrekkelijk is, weet je zeker dat het een aanbieding is die bij je past.

Zo komt de energieprijs tot stand

Je energieprijs bestaan uit drie onderdelen: je energiegebruik, netbeheerkosten en overheidsheffingen en btw. Dat is bij elke energieleverancier hetzelfde.

Energiegebruik

Je energiegebruik is de energie die je thuis gebruikt, bijvoorbeeld met je televisie of je verwarming. Je betaalt voor elke kilowattuur (kWh) stroom en elke kubieke meter (m3) gas. Dat zijn je variabele leveringskosten. In de zomer ligt je gebruik wat lager en in de winter wat hoger.

Voor die leveringskosten heb je een tariefsoort. Dit is het enkeltarief of een normaaltarief en daltarief. Bij je energiegebruik horen ook de vaste leveringskosten. Je vindt ze terug op je energierekening.

Netbeheerkosten

In je energieprijs zitten ook de netbeheerkosten. Netbeheerders leggen kabels en leidingen voor stroom en gas aan. Die komen uit in je meterkast. Voor die kabels en leidingen betaal je netbeheerkosten. De huur van je meter in je meterkast zit daar ook in en staan ook op je energierekening. Je betaalt die kosten aan de energieleverancier, zij dragen ze af aan je netbeheerder. Je betaalt dus geen aparte rekening aan je netbeheerder.

Overheidsheffingen en btw

Het derde onderdeel van de energieprijs is de overheidsheffingen en btw. De overheidsheffingen bestaan uit energiebelastingen en ‘opslag duurzame energie- en klimaattransitie’.

Energie vergelijken

Energie vergelijken is dé manier om het goedkoopste energiecontract te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen van energie regel je bij ons zo. De energievergelijker bestaat uit slechts drie stappen en overstappen kost gemiddeld maar tien minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Hoe werkt energie vergelijken?

Zodra je je gegevens invult in onze energievergelijker krijg je een duidelijk overzicht te zien van contracten met goedkope energie. In de resultatenlijst zie je in een oogopslag onze beste energiecontracten staan, gesorteerd op prijs (van laag naar hoog). Bovendien kun je de resultaten heel gemakkelijk filteren op groene stroom en looptijd. Overstappen is zo eenvoudig!

Welk energiecontract het beste bij jou past, hangt af van jouw voorkeur. Hou je van zekerheid en de laagste tarieven? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven. Zodat je zeker bent dat je gedurende de looptijd van je contract dezelfde energieprijs voor stroom en gas blijft betalen. En doorgaans ook de lagere tarieven. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuze is aan jou. Vergelijk energie op basis van jouw voorkeuren.

Energie

Wat is energie precies? De energie waar wij het over hebben bestaat uit stroom en gas. De energie die ongeveer elk huishouden gebruikt. Stroom wordt ook wel elektriciteit genoemd. Je betaalt energie per kWh stroom en per m3 (kuub) gas. Er zijn tal van soorten energie. Opgewekt door de natuur, zoals zonne-energie en windenergie. Maar ook energie uit fossiele brandstoffen, zoals aardgas en steenkool. Hier komt het onderscheid tussen groene en grijze energie vandaan. Vergelijk energie en kies zelf de energie van jouw voorkeur.

Energieleverancier vergelijken

Op Deals-Vergelijk.nl kun je aanbiedingen van een groot aantal energieleveranciers vergelijken. Om direct een overzicht van deze energieleveranciers te zien, vul je je postcode, huisnummer en verbruik in in onze energievergelijker. Wij vergelijken niet alleen de grootste energieleveranciers Vattenfall (Nuon), Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, NLE, Greenchoice en veel andere energieleveranciers. Bij ons kun je ook aangeven welke leveranciers je in de vergelijking mee wilt nemen. Dat kun je doen nadat je je gegevens hebt ingevuld en in het overzicht met energiecontracten zit.

Energieprijzen vergelijken

Als je energie vergelijkt, dan doe je voornamelijk op basis van de energieprijzen. Je maakt de energievergelijking zo nauwkeurig mogelijk door je eigen energieverbruik en adres in te vullen.

Als je de losse energietarieven wilt vergelijken, raden we aan goed te letten op de kosten voor vastrecht. Je kunt het vastrecht zien als een soort administratiekosten waarvan de hoogte wordt bepaald door de energieleverancier zelf. Het kan dus zo zijn dat de leverancier met de laagste tarieven niet de goedkoopste is vanwege een hoger vastrecht dan gemiddeld. In principe hoef je daar bij ons niet per se op te letten. Wij vergelijken de prijzen namelijk all in. Dat wil zeggen dat de getoonde jaar- en maandbedragen inclusief alle kosten en kortingen getoond worden. Zoals de cashback en de heffingskorting, ook wel vermindering energiebelasting genoemd. Wij houden daarbij ook al rekening met jou energieverbruik. Jij hoeft dus alleen maar te kijken naar wat wij je laten zien. Niet meer, niet minder.

Gas en elektra vergelijken

De meeste gezinnen in Nederland hebben dezelfde leverancier voor zowel hun elektriciteit en gas. Dit betekent dat als je overstapt van elektriciteitsleverancier, je ook overstapt van gasleverancier. Technisch gezien is het mogelijk om verschillende leveranciers voor elektriciteit en gas te hebben. In de praktijk komt dit zelden voor.

Stroom vergelijken

Soms hoef je alleen stroom af te nemen bij een energieleverancier. Zoals wanneer je blokverwarming hebt. Er sprake is van stadsverwarming in jouw woning. Of als je ondertussen van het gas af bent. Je kunt er daarom gelukkig ook voor kiezen om een contract voor alleen stroom af te sluiten. Wat moet je dan doen? Heel simpel: je zet het gasverbruik in onze vergelijker op nul. We berekenen dan alleen voor je wat je aan stroomkosten kwijt zult zijn. Het is ook mogelijk om alleen over te stappen naar een andere leverancier van elektriciteit en bij de huidige leverancier te blijven voor de gaslevering. In de meeste gevallen wordt energie wel bij één leverancier afgenomen. En uiteraard kun je ook kiezen voor groene stroom.

Hoge kortingen of lage tarieven

Tegenwoordig zien we dat energieleveranciers die het goedkoopst zijn vaak hoge kortingen weggeven. De tarieven bij deze contracten zijn vrij gemiddeld. De besparing komt dan vaak vooral door de hoge korting. Dat is de reden dat we rekenen met totaalbedragen inclusief alle kosten en kortingen. Het kan dus zijn dat de leveranciers met de laagste tarieven niet altijd als goedkoopst naar boven komen.

Bepaal voor jezelf of je liever lage maandlasten wilt of het laagste bedrag wilt betalen op jaarbasis. Wil je liever het laagste maandbedrag? Kies dan voor lage energietarieven en een laag vastrecht in plaats van een hoge welkomstkorting die je veelal op de jaarafrekening ontvangt. Wil je liever het laagste jaarbedrag dat wij aanbieden? Kies dan voor de energieleverancier die bovenaan staat in de vergelijking. Op basis van het verbruik dat jij opgeeft, zie je de voordeligste contracten op basis van jouw verbruik. Daarbij is rekening gehouden met het verbruik, de actuele energietarieven en de welkomstkorting.

Overstappen energie

Sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004, kun je zelf kiezen van welke energieleverancier je stroom en gas wilt ontvangen. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om energiecontracten met elkaar te vergelijken, zodat je de laagste energietarieven kunt vinden. Energiekosten zijn namelijk niet bij elke energieleverancier en in elk energiecontract hetzelfde. Met het overstappen van energie kun je daarom op jaarbasis veel geld besparen. Wel moet je rekening houden met een aantal zaken als je van energie wilt overstappen.

Overstappen energieleverancier

Als je gaat overstappen, dan kun je uit twee opties kiezen: een nieuw contract bij de huidige energieleverancier afsluiten of overstappen naar een andere energiemaatschappij. In onze energievergelijker kun je energie vergelijken en ontdekken welke contracten bij ons voor jou het voordeligst zijn. Dat kan ook een contract zijn bij je huidige energieleverancier. Je kunt dus overstappen zonder van energieleverancier te wisselen. 

Energie overstappen: hoe werkt dat?

Hoe werkt overstappen van energie? Het is eigenlijk hartstikke simpel en het kost maar een paar minuten van je tijd. Wat moet je doen om over te kunnen stappen?

Vul je postcode, huisnummer en verbruik in

Vul je postcode, huisnummer, en energieverbruik in. Wij laten jou onze beste energiedeals zien op basis van jouw gegevens. Als je je verbruik niet weet, kun je ook een schatting maken op basis van het aantal personen in jouw huishouden. Dan wordt er gerekend met een gemiddeld verbruik.

Stap over en bespaar

Als je een energiecontract hebt gevonden, kun je deze gemakkelijk aanvragen. Zo simpel is het! Binnen een week krijg je al een officiële bevestiging van de nieuwe leverancier. Dit geldt niet wanneer je ook gaat verhuizen. Dan dien je dit nog wel zelf door te geven aan de oude energieleverancier.

Waarom overstappen energie?

In de huidige markt is het zo dat nieuwe klanten meer beloond worden dan bestaande klanten. Nieuwe klanten krijgen lagere tarieven en hogere welkomstkortingen dan klanten die bijvoorbeeld al 30 jaar trouw zijn aan hun energieleverancier. Daarom is het in bijna alle gevallen voordeliger om over te stappen. 

Veel mensen denken dat overstappen veel moeite kost, en dat het overstappen van energieleverancier vaak verkeerd gaat. Niets is minder waar. Het ‘gedoe’ van overstappen wordt grof overschat. Overstappen van energie kost namelijk maar een paar minuten van je tijd. Het is een kwestie van je gegevens invullen en bepalen welk energiecontract bij ons het voordeligst is. Met die paar handelingen profiteer je van een aantal voordelen:

 • Bespaar soms wel honderden euro’s per jaar op de energierekening.
 • Je kunt profiteren van hoge kortingen (welkomstkortingen) en exclusieve acties.
 • Kies zelf de leverancier die het beste bij je past, en kunt dat elk jaar opnieuw doen als je een eenjarig contract kiest.

14 dagen bedenktijd

Heb je na het maken van de energie-overstap toch je twijfels en wil je de overstap annuleren? Dan kan dat binnen de wettelijke 14 kalenderdagen bedenktijd. Die gaan in op het moment dat je de bevestigingsbrief of mail van je nieuwe energieleverancier hebt ontvangen. Je kunt de overstap binnen die twee weken kosteloos en zonder het opgeven van een reden annuleren bij de leverancier.

Veel gestelde vragen Energieleveranciers

Wat gebeurt er aan het einde van mijn contract?

Wanneer je vaste contract afloopt gaat deze automatisch over in een contract voor onbepaalde tijd. Dit contract kun je boetevrij opzeggen wanneer jij wilt. De opzegtermijn is maximaal een maand. Een contract voor onbepaalde tijd is vaak wel duurder dan een vast contract. We raden je aan om twee maanden voor het einde van je contract een nieuw (vast) contract aan te vragen.

Wanneer kan ik overstappen?

Je kunt in principe altijd overstappen van energieleverancier. Als je nog een lopend contract hebt, kun je wel een boete krijgen.

Wat is een termijnbedrag?

Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan je energieleverancier. Dat is het termijnbedrag. Je betaalt als het ware vooruit op de jaarafrekening. De energieleverancier schat je termijnbedrag in op basis van historisch verbruik van je woning.

Kun je overstappen met stadsverwarming?

Met stadsverwarming kun je niet je eigen energieleverancier voor gas uitkiezen. De leverancier die het systeem heeft aangelegd heeft monopolie op de levering. Je kunt wel de leverancier voor je stroomaansluiting zelf kiezen en afsluiten. Dat werkt precies hetzelfde als overstappen voor energie (stroom en gas).

Wat zijn dal- en piekuren?

Met een dubbele meter betaal je tijdens daluren minder voor stroom dan tijdens piekuren. Je hebt dan een dubbeltarief. Met een enkele meter betaal je altijd hetzelfde. Dan heb je een enkeltarief. Hoe dit precies werkt lees je op onze pagina over daluren.

Moet ik zelf mijn oude energieleverancier opzeggen?

Nee dat hoeft niet. Zodra je je bij een nieuwe energieleverancier aanmeldt krijgt je huidige leverancier hiervan bericht. Ga je verhuizen en wil je je energiecontract opzeggen? Dan moet je het wel zelf aan je oude leverancier laten weten.

Moet ik een andere meter als ik overstap?

Nee. Je nieuwe energieleverancier gebruikt gewoon je huidige meter en aansluiting. Sommige leveranciers willen wel dat je een slimme meter hebt. Tussen 2015 en 2020 krijgen alle Nederlandse huishoudens een slimme meter aangeboden. Op de website van jouw netbeheer zie je wanneer jij er een krijgt. Vervroegde plaatsing is meestal mogelijk, maar dan betaal je er wel voor.

Hoe werkt een welkomstkorting?

Bij sommige contracten krijg je een welkomstkorting. Deze zie je dan duidelijk in de energievergelijker staan. Zo’n korting kan oplopen tot wel € 300,-. In de vergelijker berekenen we deze korting door in de kosten per jaar. Je krijgt deze korting vaak op de jaar- of eindafrekening. Als je eerder vertrekt dan krijg je deze meestal niet.

Kan ik zonder stroom en gas komen te zitten tijdens een overstap?

Je komt nooit zonder energie te zitten. De oude leverancier stopt pas met leveren als de nieuwe het contract overneemt. Het is een administratieve handeling. Uiteindelijk is je netbeheerder namelijk verantwoordelijk voor het daadwerkelijk leveren van de energie.

Kan ik mijn energiecontract meenemen als ik ga verhuizen?

Ja. Je kunt je huidige energiecontract meenemen naar je nieuwe adres. Breng je energieleverancier zo snel mogelijk op hoogte. Het liefst zodra de datum van de sleuteloverdracht bekend is.

 Bij wie geef ik de meterstanden door bij een overstap?

De nieuwe leverancier is verantwoordelijk voor de meterstanden. Jouw nieuwe leverancier vraagt deze vanzelf bij je op of leest je slimme meter uit. Je beginstand is dan bekend. Je nieuwe leverancier zal de standen ook doorgeven aan de oude. Zo kan je oude leverancier de eindafrekening opmaken.

Hoe weet de nieuwe energieleverancier wanneer mijn contract afloopt?

Als klant moet je zelf aangeven wanneer je oude energiecontract afloopt, dit is leidend voor de energieleverancier. In onze energievergelijker kun je de einddatum van je huidige contract invullen.

Overstappen loont. Altijd.

Het “loont” om elk jaar energie te vergelijken en over te stappen met jouw energiepakket. Tarieven wijzigen continu en kunnen per energieaanbieder elk jaar flink verschillen. Daarom is het nuttig om elk jaar opnieuw te kijken waar u het goedkoopste uit bent met uw energie!

Vergelijken met Deals-Vergelijk.nl

Vergelijk en bespaar..
Vergelijk alle vaste lasten en bespaar honderden euro’s. Hierdoor hebben bezoekers van Deals-Vergelijk.nl grote besparingen op hun vaste lasten, wel honderden euro’s per jaar. Denk hierbij aan de kosten van aanbieders van energie, internet, televisie, gsm, en bellen. Door onze vakantie vergelijker bespaar je veel kosten aan jouw vakantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

 • Gratis en snel vergelijken
 • Bespaar op vaste lasten
 • Gratis overstapservice

In slechts een paar klikken vind je eenvoudig onze deals die het best bij jou passen.

Vergelijken van energie, internet, Tv ingewikkeld? Welnee. In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geeft een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only
vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Stel eenvoudig de verschillende opties als prijs, land, accommodatie, verzorgingstype, aantal sterren en type vervoer in en jouw vakantie komt vanzelf tevoorschijn. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door: