Vodafone heeft voor jouw de Galaxy S9 | S9+

Vodafone en Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 | S9+ nu bij Vodafone! Vodafone Power to You..!

Nu bij Vodafone de nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Combineer bij Vodafone een Red abonnement en krijg vele voordelen. En heb Ziggo thuispakket dan krijg je non-stop gratis extra’s. Wacht niet langer en bestel de Samsung Galaxy S9 | S9+ nu bij Vodafone!

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Non-stop gratis extra’s

Heb je een Start of Red abonnement? Of een Smart, Scherp of Black? En daarnaast Digitale TV en vast internet (snelheid minimaal 30 Mbps) van Ziggo?

Dan krijg je van ons non-stop gratis extra’s!

Combineer Vodafone met Ziggo en krijg….

 • Heb je op jouw adres minimaal één Start of Red abonnement?
 • En een Ziggopakket met vast internet (snelheid minimaal 30 Mbps) en digitale TV?
 • Dan heb je automatisch recht op Dubbele data, een extra TV-pakket en het Veilig Online pakket.
 • Daarnaast krijg je € 5 korting per maand op een nieuw Red Essential, Red of Red Super abonnement

Let op! Geld lenen kost geld.

Dit wil je weten over de nieuwe Samsung Galaxy S9 & S9 Plus

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy S9 & S9 plus. De innovatieve Galaxy S9 & S9 Plus geeft jouw smartphone een nieuwe beleving. De op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles. Maak met de Galaxy S9 en Galaxy S9 plus de mooiste foto’s, zelfs bij weinig licht.

Laat op jouw nieuwe Galaxy de tijd vertragen met Super Slow-mo. Met de super selfie camera op de Samsung Galaxy S9 en S9 plus kan je de leukste AR Emoji maken

Ga je op vakantie? Met een Vodafone abonnement kun je internetten via 4G, bellen en sms’en in de EU. App met je vrienden, upload foto’s naar Instagram en zoek de leukste hotspots met Google maps.

Alles wat je wil weten van Samsung Galaxy S9 & S9+

Alles wat je wil weten over de Samsung Galaxy S9 | S9+

Ontdek de innovaties van de Samsung Galaxy S9 en S9+ waarmee je de wereld op een andere manier beleeft. Maak de mooiste foto’s overdag of juist bij heel weinig licht. Vertraag de tijd naar Super Slow-mo. Maak een AR Emoji van jezelf en laat je informeren door Bixby. Op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles.

Maak kennis met Galaxy S9 | S9+ The Camera. Reimagined.

De revolutionaire camera van Galaxy S9 & S9+ die reageert zoals het menselijk oog.

 

Low Light Camera op de Samsung Galaxy S9 serie

Maak schitterende foto’s bij fel daglicht en bij weinig licht.

Samsung Galaxy vooruitstrevende Dubbel Diafragma-lens reageert zoals het menselijk oog. Hij kan automatisch schakelen tussen verschillende lichtomstandigheden, waardoor jouw foto’s er fantastisch uitzien, of het nu licht of donker is, overdag of ’s nachts.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 modi. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

F1.5 diafragma-modus op de Galaxy S9 en S9+

Als het donker is, wordt de lens geopend in de F1.5-modus om licht binnen te laten voor een heldere en scherpe foto

F2.4 diafragma-modus op de Samsung Galaxy S9 & S9+

Bij daglicht, verschuift de lens naar de F2.4-modus zodat je foto er scherp uitziet.

Foto’s bij weinig licht

De camera die briljant is in het donker.

De F1.5-diafragma-modus vindt zelfs in het donker licht. Dus de camera voor gebruik levert tot laat in de nacht levendige foto’s. Dit betekent dat je je camera altijd kunt gebruiken.

Dubbel Diafragma

De camera die prachtige foto’s maakt bij verschillende soorten licht.

Maak foto’s zonder erover na te hoeven denken, ongeacht het tijdstip van de dag. Met twee f-stop instellingen past het innovatieve Dubbel Diafragma zich automatisch aan fel licht en heel weinig licht aan, net zoals het menselijk oog. Ontdek je creatieve kant door het diafragma om te schakelen en zo sfeer te creëren.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 instellingen. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

Foto’s bij weinig licht met ruisonderdrukking

Perfect beeld bij weinig licht.

Leg je nachtelijke avonturen met verbluffende helderheid vast met jouw Samsung Galaxy S9 of S9+. Met de F1.5 diafragma-modus en multiframe ruisonderdrukking zorgt de achtercamera ervoor dat de foto’s die je in het donker maakt er scherp en helder uitzien, zonder dat fijn afstelling vereist is.

Super Slow-mo op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

Slow motion op het volgende niveau: Super Slow-mo.

Film met een ongelooflijke snelheid: 960 beelden per seconde, dankzij de super snelle sensor. Pronk met je regievaardigheden door stukjes Super Slow-mo aan een video toe te voegen of door een moment in de spotlight te zetten.

Super Slow-mo ondersteunt alleen HD-resolutie. Beperkt tot 20 opnamen per video waarbij elke opname ongeveer 0,2 seconden opname en 6 seconden afspelen kan bevatten. Bewerkt voor vergelijkingsdoeleinden.

Afbeelding gemaakt op de Galaxy S9 of Galaxy S9+ in 240FPS slow motion en 960FPS Super Slow-mo met illustraties eronder die de framesnelheid weergeven

Eenvoudig delen met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+

Directe bewerkingen. Moeiteloze likes.

Maak meeslepende Super Slow-mo-video’s om te delen met je vrienden. Voeg muziek toe aan je video met een willekeurige selectie uit vooraf geladen keuzes of gebruik een nummer uit je eigen afspeellijst. Je kunt er ook een gif van maken met drie herhaalstijlen: achteruit, vooruit of heen-en-weer.

Samsung Vergrendelingsscherm op de Galaxy S9 & S9+

Vergrendel met een slow-mo-meesterwerk.

Beleef die epische Super Slow-mo-momenten opnieuw op je vergrendelingsscherm.

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus Bewegingsdetectie

Film met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+ op precies het juiste moment.

Krijg in één keer de Super Slow-mo-video die je wilt. Schakel bewegingsdetectie in en de camera zal automatisch beginnen te filmen bij 960FPS, wanneer het nodig is.

OIS: Meer actie. Minder vaag.

Als je een hobbelige rit maakt, worden je foto’s toch scherp dankzij de optische beeldstabilisatie (OIS). Het zorgt ervoor dat foto’s, zelfs als je een beetje bibbert, scherp worden.

Galaxy S9 (OIS), Galaxy S9+ (Dual OIS).

Live focus met bokeh-filters op de Galaxy S9+

Foto’s zijn speelser geworden.

Je portretten zullen knallen wanneer je de gezichten naar voren brengt met Live focus. Gebruik daarna de bokeh-filters om achtergrondverlichting te veranderen in vormen, wat een sprankeling toevoegt aan de scène.

Live focus met bokeh-filters is alleen beschikbaar op de Galaxy S9+ achtercamera.

Foto genomen met de Galaxy S9+ met Live focus

The camera is reimagined. The storage is unlimited.

Bewaar je adembenemende foto’s, video’s en zelfs slow-mo-video’s in hoge kwaliteit, met de onbeperkte opslag van Google Photos. Je herinneringen worden automatisch georganiseerd en zijn altijd gemakkelijk te vinden en te delen. Galaxy S9+ die de Google Photos-gebruikersinterface weergeeft

Voeg op de Samsung Galaxy S9 & S9+  muziek toe. Maak GIF’s. Krijg likes.

Super Slow-mo laat je de dingen zien die je met een keer knipperen gemist zou hebben. Stel de video in op muziek of verander het in een GIF, deel het vervolgens met één handeling. Leun dan achterover en zie de reacties binnenstromen. Galaxy S9+ toont Super Slow-mo video gemaakt op Galaxy S9 of Galaxy S9+, plus teken, illustratie van muziek, is gelijk aan teken, geïllustreerd hart

AR Emoji op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

De camera die je verandert in een emoji, dus jij bent niet de ‘jij’ die iedereen is. Maak een Augmented Reality-versie van jezelf door simpelweg een selfie te maken. Deel dan je gevoelens met emoji-stickers en video’s. Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji

Uit je gevoelens met AR Emoji-stickers

Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji stickers

Fleur je chats op met AR Emoji-stickers en video’s.

Apps die geen geanimeerde gif’s ondersteunen, kunnen toch AR-emoji-stickers als stilstaande beelden verzenden.

Galaxy S9+ met Berichten-app op het scherm die een gesprek met AR Emoji-stickers toont

AR-emoji op Galaxy S9 en S9+

Verander je selfie in een emoji en zie hoe je berichten tot leven komen. Maak een geanimeerde versie van jezelf, want je AR emoji volgt je bewegingen en uitdrukkingen. Zo kun je je berichten nog persoonlijker en leuker maken.

Laat zien wie je bent in emoji-stijl.

Laat je persoonlijke stijl zien. Je kunt je emoji heel erg op jou – of wie je wilt zijn – laten lijken. Van je haar tot aan je kleding.

Samsung brengt geanimeerde AR-emoji op de nieuwe Galaxy S9 en S9+

Breng je emotie in beweging.

Word de ster van de volgende geanimeerde hit. Neem video’s op met je emoji die praat, zingt of wat je maar wilt. Deel hem vervolgens met je vrienden.

Expressive AR: Woorden kunnen niet uitdrukken wat je emoji kan.

Zeg het met je AR-emoji. Automatisch worden er 18 stickers gemaakt die een scala aan emoties tonen. Het is een nieuwe manier om je expressie te tonen tijdens het chatten.

Live-vertalingen: De camera die meteen kan zien wat je ogen niet zien.

Krijg een real-time vertaling wanneer je die nodig hebt. Met Live Translation zie je de wereld op een andere manier.

Intelligent Scan: De camera herkent je onmiddellijk.

Intelligent Scan is een nieuwe technologie van Samsung die gezichtsherkenning en irisscan combineert om het ontgrendelen zelfs bij weinig licht eenvoudig te maken.

Multi Device Experience

Deel uw scherm probleemloos met uw andere Samsung-schermen.

Deel eenvoudig foto’s en video’s die je hebt gemaakt door je apparaten via je Samsung-account te synchroniseren. Je kunt dus thuis zijn, zelfs als je ergens anders bent.

Infinity Display van Galaxy S9 & S9+

De telefoon met een ononderbroken scherm. Bekijk foto’s en video’s zoals jij ze wilt zien: getoond op een mooi edge-to-edge scherm. Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

Surround sound stereo speakers van AKG

De Samsung Galaxy S9 & S9+ die je omringt in Dolby Atmos-geluid op stereoluidsprekers afgestemd door AKG. Hoor alles helder dankzij het pure geluid van stereoluidsprekers afgestemd door AKG. De toevoeging van Dolby Atmos levert een rijk en levendig geluid, waardoor je een theater  achtige audio-ervaring krijgt. Galaxy S9+ in landschapsmodus schuin staand, omringd door geanimeerde paardenbloemzaden die bewegen op de stereoluidsprekers, met een afbeelding op het scherm

Design van Galaxy S9 en Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van een hoek van de Galaxy S9+

Infinity Display

Zie meer. Houd minder vast.

Vergroot je zicht met dit grote edge-to-edge-scherm dat comfortabel in je hand past. Het buigt over de zijkanten heen en geeft een zicht dat grenzeloos lijkt met minimale visuele afleidingen.

Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken. De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken. Close-up van de Galaxy S9+ in een schuine positie om het meeslepende Infinity Display te laten zien

Meeslepende weergave: Geniet van elke ervaring met het grote scherm.

De weergave-verhouding van 18.5:9 geeft je een bioscoopbeeld. De stereoluidsprekers zijn afgestemd door AKG en zijn verbeterd met Dolby Atmos, om een puur surround-geluid te bieden.

Geavanceerde contrastverbetering op de Samsung Galaxy S9 en S9+

Bekijk je foto’s zoals ze gezien zouden moeten worden.

Bekijk je foto’s en video’s levendig op dit heldere scherm. Het verhoogt ook het contrast wanneer je buiten bent, zodat jij en je vrienden zelfs op klaarlichte dag verbluffende details op het scherm zullen zien.

Automatische helderheid moet in het Instellingen-menu worden ingeschakeld.

Vooraanzicht van Galaxy S9+

Volledige eenheid: Onzichtbare details maken het verschil.

Strak en adembenemend. Het scherm en de rand lopen in elkaar over en vormen een naadloos ontwerp. Ondertussen is de irisscanner verborgen in de bovenste rand om het Infinity Display te benadrukken.

Ontwerp van de achterkant op de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

Ontworpen om te worden vastgehouden.

De Galaxy S9 en S9+ hebben een prachtig ontwerp dat is gemaakt om comfortabel in je hand te passen. De camera steekt niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel een gestroomlijnd profiel heeft. Ook is de vingerafdruksensor ergonomisch geplaatst is om je met één eenvoudige beweging te laten ontgrendelen. Foto van persoon die de Galaxy S9+ vasthoudt om de plaatsing van de vingerafdrukscanner te tonen

Prestaties van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van de hardware in de Galaxy S9+

Stereoluidsprekers afgestemd door AKG: Ervaar een kristalhelder geluid.

Hoor de actie scherper en luider op de stereoluidsprekers die zijn afgestemd door AKG. Ze bieden puur geluid dat 1,4x krachtiger is dan eerdere Galaxy-telefoons.

Dolby Atmos: Dompel jezelf onder in geluid.

Er is een nieuwe dimensie van audio verschenen. Dolby Atmos omringt je met driedimensionaal geluid, waardoor je middenin een theaterachtige ervaring komt.

Samsung Knox: Blokkeer criminelen op ieder niveau.

Bescherm uw gevoelige gegevens tegen nieuwsgierige blikken met de veiligheid van Samsung Knox. Het is in de chip van de telefoon ingebouwd om Galaxy S9 en S9+ tot de kern te beveiligen. Afbeeldingsresultaat voor samsung knox icon

Intelligent Scan: Ontgrendel onmiddellijk waar en wanneer dat nodig is.

Krijg eenvoudig toegang tot je telefoon met handige technologie die gezichtsherkenning en irisscan combineert. Wanneer gezichtsherkenning hulp nodig heeft, wordt de irisscan ingeschakeld om je te verifiëren en omgekeerd. Dus je telefoon kan je identificeren, zelfs bij weinig licht.

Openen met een blik, een tik, een patroon of een pincode. Er is een breed scala aan opties die je kunt gebruiken om je telefoon te vergrendelen.

De technologie die je verwacht van Galaxy.

Wat innovatief is voor anderen is essentieel voor Galaxy. Handige functies zoals waterbestendigheid en draadloos opladen zijn de kleine dingen die een groot verschil maken in jouw dagelijks leven. Galaxy S9+ omringd door opspattend water

Water- en stofbestendig: Maak een plons met de opmerkelijk waterbestendige telefoon.

Wees niet bang om nat te worden. De Galaxy S9 en S9+ hebben een IP68-classificatie, wat betekent dat je niet hoeft te stoppen met sms’en of foto’s te maken als het regent.

IP68-classificatie. Gebaseerd op testomstandigheden bij onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten.

Draadloos opladen: Je hoeft niet stil te zitten als je telefoon aan het opladen is.

Geen gedoe meer met kabels wanneer je moet opladen. Plaats je telefoon in de draadloze oplader om gemakkelijk op te laden. En omdat je telefoon een comfortabele positie aan houdt, kun je blijven streamen en whatsappen.

AP and RAM: Wissel van apps in één klik.

Speel een spel, kijk een tutorial of stuur een bericht terwijl je naar de wedstrijd kijkt. Wat je ook doet, het wordt vloeiend en snel gedaan met de krachtige combinatie van mobiele processor en RAM. Close-up of Galaxy S9+ with SIM tray ejected and Samsung 256GB microSD card inserted

Uitbreidbaar geheugen: Geen opslagruimte meer hebben is verleden tijd.

Wanneer je meer opslagruimte nodig hebt voor al die foto’s en bestanden, hoef je alleen maar een microSD-kaart in te voegen voor maximaal 400 GB extra ruimte. Uitwerpen SIM-lade met twee SIM-kaarten op hun plaats

Het is alsof je twee telefoons in één hebt.

Plaats een lokale simkaart wanneer je op vakantie bent en houd je privénummer verbonden met de optie voor Dual Sim. Of gebruik afzonderlijke werk- en persoonlijke nummers op dezelfde telefoon.

LTE en Wi-Fi: Wanneer snelheid alles is wat ertoe doet.

Bufferen is verleden tijd. Dankzij LTE-snelheden tot 1,2 Gbps kun je snel downloaden en kun je live-streams ononderbroken bekijken. Afbeelding met snelheid van Wi-Fi en LTE-mogelijkheden

Samsung DeX: Maak van de wereld jouw kantoor.

Voor een desktop-achtige ervaring, verander je je Galaxy S9 of S9+ in een touchpad door het te verbinden met DeX Pad en een monitor. Krijg toegang tot de foto’s en bestanden op je telefoon, controleer je e-mail, surf op internet en meer op een volledig scherm.  

Daarom kies je voor Vodafone: Verlenging of Nieuw!

Verleng of Nieuw abonnement of sim only? Daarom kies je voor Vodafone

Vodafone is één van de grootste telecomproviders wereldwijd. Ook in Nederland hebben miljoenen mensen een aansluiting bij deze provider. Door de uitgebreide dekking door heel Nederland ben je met Vodafone overal goed bereikbaar. Goede service, extra deals en een My Vodafone App horen er bij Vodafone standaard bij.

Start of Red abonnement van Vodafone

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement of wil je je abonnement verlengen… waarmee je kunt bellen, sms’en en af en toe kunt internetten? Kies dan een Start-abonnement van Vodafone. Gebruik je je telefoon vaak om bijvoorbeeld filmpjes te streamen en te bellen? Dan is Red abonnement van Vodafone een geschikte keuze voor jou. Hiermee kun je onbeperkt bellen en kun je kiezen uit grote databundels.

Vodafone BloX

Vodafone BloX is gemakkelijk voor mensen die veel op vakantie gaan, veel internetten of vaak bellen en sms’en naar het buitenland. BloX zet je eenvoudig uit en aan op ieder moment. Met BloX Beperkt Internet verlaag je je internetsnelheid als je door je databundel heen bent. Dus verleng je jouw abonnement of neem je een nieuwe abonnement, zorg dat deze aan staat. Zo voorkom je buitenbundelkosten en kun je toch blijven internetten. Met BloX Voordeel buiten de EU profiteer je van de beste tarieven als je op reis bent. Heb je niet genoeg aan je huidige databundel, maar wil je toch voordelig gebruikmaken van internet? Kies dan voor de BloX Extra Data EU.

Vodafone Internet op Reis Dagbundel Wereld

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. De bundel wordt door Vodafone automatisch geactiveerd als je je telefoon gebruikt in het buitenland. Voor € 5,- per dag krijg je 30 MB data. Gebruik je je bundel een dag niet, betaal je die dag ook niets. Mooi meegenomen van Vodafone. Ga je over je bundel van 30 MB heen, dan geldt er een buitenbundeltarief van € 1,- per MB.

Vodafone NEXT

Bij alle abonnementen van Vodafone kun je al na vier maanden wisselen van telefoon. Je betaalt het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Bij een sim only kun je zelfs al na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel. Dus is je telefoon stuk, ben je je telefoon kwijtgeraakt of ben je gewoon toe aan een nieuw toestel? Wisselen van telefoon wanneer jij wilt, is geen probleem bij Vodafone.

Vodafone en Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo en ontvang de volgende extra’s: – € 5 korting op je Vodafone abonnementDubbele mobiele dataExtra tv-pakket naar keuzeVeilig online pakket

Eerste 3 maanden onbeperkt data bij een Red abonnement

Kies je een Red abonnement? Dan krijg je sowieso de eerste 3 maanden onbeperkt data binnen Nederland! En in de EU krijg je 10 GB data van Vodafone. Na 3 maanden zie je hoeveel data je gebruikt. Gebruik je meer of minder data dan je dacht? Dan maak je eenvoudig je databundel groter of kleiner.

Wissel van telefoon wanneer ’t jou uitkomt

Is je telefoon stuk of gestolen? Of wil je gewoon het nieuwste model? Met Vodafone NEXT kun je tijdens je contract wisselen van telefoon. Heb je gekozen voor een Sim Only bij Vodafone en wil je overstappen naar een abonnement met telefoon? Dat kan natuurlijk ook!

Ga je op vakantie? Met een Vodafone abonnement kun je internetten via 4G, bellen en sms’en in de EU. App met je vrienden, upload foto’s naar Instagram en zoek de leukste hotspots met Google maps.

Supersnel internetten via het Vodafone 4G netwerk

Altijd de maximale 4G snelheid 30 dagen Netwerk Garantie Hoogste kwaliteit bellen via 4G en wifi

Net zo mobiel in de EU als in Nederland

Ga op reis en neem je abonnement mee van Vodafone! Je internet gewoon in de Europese Unie met alle abonnementen van Vodafone . En met het Red abonnementen van Vodafone  bel je zonder extra kosten 100 minuten van Nederland naar andere EU-landen. Zolang je binnen je bundel blijft natuurlijk. En je maakt ook nog eens gebruik van het grootste 4G netwerk in het buitenland. Meer data nodig in de EU? Bekijk de extra databundels bij Vodafone voor in de EU. Ga je buiten de EU op vakantie? Bekijk dan de dagbundels van Vodafone voor buiten de EU.

Gebruik je bundel in deze EU- en aanvullende landen

Zo stel je je pakket samen

Kies een telefoon Kies een merk, kleur en grote of kleine versie.
Kies een abonnement Kies het aantal MB’s en minuten dat jij nodig hebt.
Maak het compleet Kies uit vele extra’s voor je telefoon of je abonnement.

Geen nieuwe telefoon nodig? Ga dan voor een Sim Only abonnement van Vodafone

Vodafone Sim Only aanbiedingen

Voordelig bellen, sms’en & internetten in het buitenland zonder kosten? Bestel nu een Sim Only abonnement en krijg de eerste 3 maanden onbeperkt data!

Wat is Sim Only?

Wil je geen nieuwe telefoon maar wel een nieuw abonnement? Dan is Sim Only ideaal. Vodafone heeft twee typen abonnementen waar je uit kunt kiezen:

Start

Start abonnementen zijn ideaal wanneer je vooral bereikbaar wilt zijn. Onbeperkt sms’en, 150 belminuten en een databundel met 0,5 GB, 1 GB of 2 GB.

Red

Het meest complete sim only abonnement. Onbeperkt bellen en sms’en en 3 GB, 10 GB of 20 GB data.

Vodafone Sim Only in het buitenland

Je gaat op vakantie en neemt mee? Je abonnement! Met een Vodafone sim only abonnement kun je bellen, sms’en en internetten zonder extra kosten in de Europese Unie. Zolang je binnen je bundel blijft natuurlijk. En je maakt ook nog eens gebruik van het grootste 4G-netwerk in het buitenland. Dat betekent: supersnel je vakantie foto’s uploaden op Instagram, appjes sturen naar je vrienden en locaties opzoeken via Google Maps.

Sim Only onbeperkt data

Met een Red Sim Only abonnement kun je de eerste 3 maanden onbeperkt internetten! In de tussentijd houdt Vodafone jou op de hoogte van je verbruik. Zo kun je na de eerste drie maanden beslissen of je het juiste abonnement hebt gekozen bij Vodafone. Of je nu als nieuwe klant komt of je abonnement verlengt.

Sim Only € 5 korting met Ziggo

Heb je Ziggo? Dan krijg je extra’s wanneer je een sim only abonnement bestelt.

 • € 5 per maand korting
 • Dubbele data, Vodafone  verdubbelt elke maand je databundel
 • Keuze uit een gratis TV-pakket, zoals Ziggo Movies & Series L of Ziggo sport

Interessante extra opties voor jou

Haal meer uit je abonnement met onze extra opties.

Telefoonverzekering Met Vodafone Garant is je toestel verzekerd tegen diefstal en schade.

Entertainment Luister muziek met Napster en bekijk films en series met Netflix.

Extra simkaart voor je tablet Ook op je tablet internetten vanuit je databundel.

Tariefinformatie Vodafone
Tariefinformatie Vodafone

 • Mobiel: 2 jaar
 • Aansluitkosten: € 25,– Bellen buiten de bundel: € 0,25 (per bericht) Als het minutentegoed voor ongeveer 75% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd.
 • Bundel meenemen: De bundels zijn een maand geldig.
 • Starttarief: Gesprekken worden per seconde afgerekend met een minimum van een minuut. Dataverbruik wordt naar boven afgerond per 10 kb per sessie.
 • Facturering:De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundel Essential

 • Bundel: Minuten, SMS, Data
 • Kosten p.m.: Actietarief
 • Essential EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 3 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Bundel Red

 • Red EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 10 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Bundel Red Super

 • Super EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 20 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Non stop gratis extra’s

Als je een Vodafone-abonnement combineert met je Ziggo internet (snelheid minimaal 30 Mbps) en digitale TV, dan ontvang je non stop gratis extra’s. Je krijgt elke maand dubbele data bij een Start-abonnement. Als je kiest voor Red dan komt daar ook € 5,- korting per maand op je abonnementskosten bovenop.

Daarnaast kun je een extra TV-pakket naar keuze uitzoeken en ontvang je een Veilig Online pakket. Dit geldt voor zowel sim only als voor een toestelabonnement. De gratis extra’s ontvang je binnen vier weken na activatie van het abonnement. Zodra de gratis extra’s voor je klaar staan, stuurt Vodafone een bericht. Je ontvangt een sms wanneer jouw dubbele data is geactiveerd.

En je krijgt een e-mail of brief van Ziggo over het extra TV-pakket en het Veilig Online pakket. De € 5 abonnementskorting zie je elke maand terug op je telefoonrekening. Op onze website kun je aangeven of je nu televisie en internet voor thuis hebt van Ziggo.

De tarieven van Vodafone

Gesprekken worden per seconde verrekend. Je ontvangt bij een Red- en Black-abonnement onbeperkt minuten en onbeperkt sms’jes. Je betaalt daarom nooit buitenbundelkosten voor bellen en sms’en. Als het datategoed voor 80% en 100% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd.

Buiten de bundel betaal je € 2 per 200 MB. Verbruik je meer dan 200 MB buiten de bundel, dan wordt er automatisch een nieuwe bundel van 200 MB voor € 2,- toegevoegd. Via de app kan je databundels van 500 MB, 1 GB, 3 GB of 5 GB bijkopen of je kunt kosteloos de Blox Beperkt Internet aanzetten en daarmee je snelheid verlagen naar 64 Kbps. Als je met je buiten bundeltarief voor € 100 aan data verbruikt hebt, wordt je internet voor de rest van de maand geblokkeerd zodat je geen hoge rekening krijgt. Dataverbruik wordt afgerekend per 1 kB per sessie.

Vodafone in het buitenland

Vanaf 15 juni 2017 kan je met iedere provider mobiel bellen en internetten zonder extra kosten. Deze nieuwe Roam like at Home-regel geldt binnen de hele EU. Hoewel Roam like at Home geen limiet kent, is het niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag van 4 cent per belminuut, 1 cent per bericht en 0,0085 cent per MB in rekening brengen. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Hiervoor zijn aparte 100 belminuten aan de abonnementen toegevoegd. Buiten deze extra belbundel betaald je € 0,20 per minuut voor bellen van Nederland naar Europa. Voor meer informatie over Roam Like at Home klik je hier.

4G-Netwerk

4G is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel dataverkeer. Dit netwerk zorgt standaard voor meer snelheid dan het 3G-netwerk. Alle Vodafone Smart abonnementen zijn nu aangesloten op 4G. Daardoor ervaar je een snellere en stabielere internetervaring dan op 3G. Uiteraard dient je mobiele telefoon dan wel geschikt te zijn voor 4G.

Tussentijds wijzigen van bundels

Je kunt bij Vodafone kosteloos je abonnement wijzigen vanaf drie maanden na de ingangsdatum van het contract. Het is alleen toegestaan om te wijzigen naar een abonnement met dezelfde abonnementsnaam of naar een abonnement met een hoger maandbedrag. Je mag maximaal één wijziging per maand doen.

Opzeggen abonnement Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen.

Er geldt een opzegtermijn van één maand als je contract is afgelopen. Je kan je abonnement telefonisch of online via een formulier opzeggen bij Vodafone. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Dan berekent Vodafone een afkoopsom.

My Vodafone App

Met de My Vodafone App heb je altijd snel en gemakkelijk inzicht in je tegoed en verbruik, je rekening en tarieven. Zet Blox voordeelbundels aan en installeer Vodafone apps en diensten. Met de App heb je ook 24/7 persoonlijk contact via chat of Twitter.Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.