Galerij van de Samsung Galaxy Note 8

Galerij van de top camera van Samsung Galaxy Note 8

Er ligt een hele wereld op je te wachten. Ga op ontdekking en maak herinneringen – leg ieder onvergetelijk moment vast met de krachtige camera van de Galaxy Note8.

4K-video’s op de Note 8 voor je mooiste herinneringen

Leg jouw belangrijke herinneringen vast en her beleef ze wanneer je maar wilt. Met de Galaxy Note 8 film je levendige, zeer gedetailleerde 4k-video’s die je perfect kunt afspelen.

Een 4k-video gefilmd met een Galaxy Note 8 van onvergetelijke momenten zoals het glijden van een tokkelbaan, een achterwaartse salto van een klif, paddleboarding en tree camping, met tussendoor adembenemende natuur zichten.

Scherpe foto’s ook bij slechte belichting op de Galaxy Note 8

Wanneer de zon ondergaat en de nacht valt, zullen de belangrijke momenten haarscherp vastgelegd worden dankzij de heldere F1,7-lens en brede pixels van 1,4 µm van de groothoeklens van de Galaxy Note8.

Snelle AF

Leg de actie op je eigen manier vast, zelfs al gaat het snel. De camera van de Galaxy Note 8 is uitgerust met een snelle AF, zodat zelfs bewegende objecten helder en scherp zijn.

Hoge beeldkwaliteit

Deel gerust foto’s, zelfs op groot scherm. De camera’s achterop de Galaxy Note 8 creëren hogerresolutiebeelden met ongelooflijk veel detail.

Dual Camera

Laat het onderwerp van je foto volledig tot zijn recht komen met Live focus, waarmee je de achtergrond kunt blurren dankzij een aanpasbaar bokeh-effect. Dual Capture legt ook vast wat er buiten het beeld gebeurt, zodat er ook onverwachte scenes worden opgenomen. De Dual Capture-camera van de Galaxy Note 8 garandeert je zelfs nóg mooiere, unieke foto’s.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.