Gaslicht.com: Vergelijk energie van alle leveranciers

Energieleveranciers vergelijken op prijs en kwaliteit

Logo Gaslicht.com

Met zo’n 30 energieleveranciers in de vergelijker is Gaslicht.com de meest volledige vergelijkingssite voor energiecontracten. Energieleveranciers betalen Gaslicht.com niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat energieleveranciers de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor jouw voordeligste energiecontract altijd bovenaan in de resultaten. Geen enkele energieleverancier heeft een direct of indirect belang. Met de Energievergelijker van Gaslicht.com vergelijk je dus onafhankelijk de energieprijzen van alle energieleveranciers met een vergunning.

Sinds 2003 is er gaslicht.com.

Gaslicht.com (Benergy BV) biedt al sinds 2003 inzicht in de voor consumenten, bedrijven en instellingen meest voordelige energieproducten. Met de liberalisering van deze markt is de concurrentie behoorlijk toegenomen en zijn de prijzen flink gedaald. Gaslicht.com speelt hierop in door actuele tariefinformatie te bieden. Energie vergelijken voor de consument was nog nooit zo makkelijk.

Na invoer van je verbruiksgegevens worden de totale jaarkosten berekend op basis van het verbruik in de opgegeven regio. Zo zie je in één oogopslag welke leverancier voor jou de goedkoopste is. In 2010 werd Gaslicht.com bekroond met de elfde positie op de lijst van de 50 snel groeiende technologie bedrijven in Nederland en België. In 2013 is Gaslicht.com volledig vernieuwd, ze kwamen als eerste vergelijkingssite met de optie om ook de opbrengst van zonnepanelen mee te nemen in de vergelijking. Daarbij introduceerde gaslicht.com de mobiele app en werden de openingstijden van de klantenservice verruimd. Vier jaar later, in 2017, krijgt de site opnieuw een frisse look!

Gaslicht.com windmolens op achtergrond
Onafhankelijk zijn. Dat is gaslicht.nl

Gaslicht.com heeft als doel consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van de Nederlandse energieleveranciers. Met als missie: mensen in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken. Bij veel producten en diensten is het mogelijk om u gratis aan te melden via hun site.

Onafhankelijk & Objectief

Benergy/Bencom is niet verbonden aan een belanghebbend bedrijf:

  • Bij gaslicht.com geeft energieleveranciers geen enkele zeggenschap over de activiteiten en over de getoonde vergelijkingsinformatie op de site
  • Gaslicht.com heeft er geen enkel voordeel bij om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen
  • Zelf toont gaslicht.com in haar vergelijkingen ook aanbieders met wie zij geen samenwerking heeft, ook als deze als beste uit de vergelijking komen
Verdienmodel

Gaslicht.com biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan. Via Gaslicht.com kan je overstappen naar een andere energieleverancier en daardoor honderden euro’s besparen. Gaslichr.com ontvangt per overstap-aanmelding een vergoeding voor de verwerking hiervan. Voor Gaslicht.com maakt het niet uit naar wie je overstapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor Gaslicht.com altijd gelijk. Dit stelt hun in staat om jouw hun service gratis aan te bieden.

Doordat de sites voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de markt en op het punt staan zich voor een bepaalde dienst aan te melden, is Gaslicht.com voor adverteerders de uitgelezen plek om deze diensten aan te prijzen. Dit kan bijvoorbeeld in één van onze nieuwsbrieven die geregeld verschijnen en een bijzonder groot bereik hebben. Energieleveranciers kunnen adverteren met banners op de websites en via advertorials. Of door middel van een advertentie boven de vergelijkingsresultaten op een vergelijkbare manier als Google AdWords, gemarkeerd met het label ‘advertentie’. Advertenties hebben geen invloed op de vergelijkingsresultaten zelf.

Ten slotte voorziet Gaslicht.com diverse bedrijven van actuele tariefdata en marktanalyses en wordt ons onafhankelijke prijsvergelijkingsplatform bij diverse andere partijen ingezet.

Checklist besparen op vaste lasten
Privacy bij Gaslicht.com

Gaslicht.com houdt zich vanzelfsprekend aan de regelgeving op het gebied van bescherming van de persoonlijke levenssfeer en privacy. In hun Privacybeleid wordt uitgelegd welke gegevens zij verzamelen, voor welke doelen, hoe Gaslicht.com de gegevens krijgen, wat jouw rechten zijn en hoe je deze kunt uitoefenen.

Completer dan Gaslicht.com gaat niet.

Gaslicht.com tracht zo compleet mogelijk te zijn d.w.z. alle energieleveranciers met een leveringsvergunning worden vergeleken. Gaslicht.com verstrekt de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Wederverkopers worden niet opgenomen, omdat de keuzemogelijkheden dan te groot worden en dit een eenvoudige en toegankelijke vergelijking niet ten goede komt.

Energietarieven veranderen zeer regelmatig. Een betrouwbare vergelijking is daarom alleen te maken op grond van de meest actuele gegevens. Het Benergy team staat dagelijks in contact met leveranciers, waardoor de tarieven op Gaslicht.com het meest actueel zijn en dus zo vaak als nodig worden ververst. Ook de informatie op energiegebied wordt dagelijks geactualiseerd.

Actie Gaslicht.com
Energieleveranciers

Gaslicht.com heeft met de energieleveranciers de afspraak dat je de getoonde tarieven ook daadwerkelijk en gegarandeerd berekend krijgt (Prijsgarantie energieleveranciers).

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

  • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
  • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
  • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
  • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
  • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners