De LG G5 met prachtig design en groothoeklens camera!

LG G5 Titan met top camera bij deals-vergelijk.nl

LG heeft de nieuwe G5, elegant ontwerp met super camera met groothoeklens!

De LG G5 is een elegant nieuw type smartphone dat niet in een bestaande categorie kan worden gevangen, met een modulair ontwerp dat nieuwe standaarden creëert. De camera van de LG G5 ziet nog meer dan onze eigen ogen en voor de eerste keer ooit op een smartphone kun je extra ver uitzoomen (0,5X). Met de functie Pop-outfoto wordt de foto zelf de omlijsting door tegelijkertijd een normale foto en een foto met de groothoeklens te nemen. Je kunt kiezen uit vier achtergrondeffecten voor de fotolijst. Het verbeterde IPS Quantum-scherm is feller, levendiger en helderder, zelfs in het buitenlicht. En geef je duimen rust met het Always on-display, waarop belangrijke informatie altijd zichtbaar is. De LG G5 bevat functies en gerelateerde Friends die je verwachtingen van een smartphone overtreffen.
Ontwerp, functies en specificaties kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Voor illustratiedoeleinden kunnen gedeeltes worden geaccentueerd. Sommige productkenmerken in videos, kunnen niet op alle modellen van toepassing zijn. Hiervoor verwijzen we graag naar de Technische specificaties Tab voor een compleet overzicht per model.

De LG G wordt aangeboden bij diverse providers en leveranciers, check het aanbod om jouw nieuwe gsm los te kopen, abonnement te verlengen of nieuwe abonnement afsluit. Neem een abonnement met jouw gekozen data en belminuten en geniet met je abonnement van dit top toestel. Schiet de mooiste foto’s en deel ze op social media. Luister naar je favoriete muziek en kijk films op je smartphone!

 

Let op! Geld lenen kost geld.

De LG G5 heeft een geheel nieuw metalen design en is modulair opgebouwd. Hiermee kan je de G5 uitbreiden met zogeheten LG Friends om nog meer uit je smartphone te halen.

LG G5 H850 TITAN

Belangrijkste kenmerken:
Gloednieuw ontwerp met metaal Modulair Groothoeklens Ongekend in- en uitzoomen Uitspringende beelden Daglichtmodus
Leef je uit De verwisselbare module met verwijderbare accu biedt je onbeperkte mogelijkheden.

Camera van LG G5

Zorg voor een totaal plaatje! Als je al dacht dat je ogen veel zagen, dan is deze camera helemaal een verrassing: hij maakt opnamen van wel meer dan 135°. Leg skylines, drukbezochte concerten en het strand van oost tot west vast. Dat lukt je zelfs niet vanuit je ooghoeken …
Ga tot het uiterste! Zoom uit tot een extra grote groothoek (0,5 x): die kans kreeg je nooit eerder op een smartphone. Bepaal zelf hoe je je foto’s en video’s maakt: kies uit een close-up, een totaalplaatje en alles daar tussenin. Knijpen op het scherm is voldoende. Knijp gewoon om het plaatje weer compleet te hebben.
De foto is je lijstje. Maak tegelijkertijd een gewone foto en een groothoekfoto. Laat je foto er daarna uitspringen door een van de 4 achtergrondeffecten te kiezen: fisheye, zwart-wit, vignet en vervaging. De foto’s die je uploadt en deelt springen er absoluut uit!
Een zonnescherm, maar dan anders. Als de zon helder schijnt, blijft het scherm niet achter. Het verbeterde IPS Quantum-scherm is niet alleen helderder, maar toont ook levendiger en duidelijker beelden – zelfs wanneer de zon op zijn felst is.

Scherm altijd aan:

Spaar je duimen. Vergeet dat je vroeger op een knop moest drukken om de datum en tijd te zien of om je berichten te checken. De LG G5 zorgt dat de belangrijke informatie altijd beschikbaar is! Kijk maar.

LG Friends Manager:

Alle vrienden bij elkaar. Met de LG Friends Manager heb je controle over al je LG-vrienden. Samen gamen en communiceren was nog nooit zo leuk

Vereenvoudigde beveiliging: vingerafdruksensor:

Je LG G5 is sneller en veiliger dankzij een vingerafdruksensor. De sensor bevindt zich aan de achterkant en sluit optimaal aan bij de manier waarop je het toestel vasthoudt. Met één druk op de sensor activeer je het beeldscherm, ontgrendel je je apps en kun je snel en eenvoudig betalingen doen.

De nieuwe standaard: USB type C:

De USB Type C-oplader is omkeerbaar. Het maakt dus niet meer uit welke kant boven zit. En hij is snel: na tien minuten opladen kun je het toestel bijna vier uur gebruiken.

Samengevat LG G5:

Laat je foto er daarna uitspringen door een van de 4 achtergrondeffecten te kiezen.
Met de LG Friends Manager heb je controle over al je LG-vrienden.
Samen gamen en communiceren was nog nooit zo leuk.
Een zonnescherm, maar dan anders. Als de zon helder schijnt, blijft het scherm niet achter.
Het verbeterde IPS Quantum-scherm is niet alleen helderder, maar toont ook levendiger en duidelijker beelden – zelfs wanneer de zon op zijn felst is.
De camera van de LG G5 ziet nog meer dan onze eigen ogen en voor de eerste keer ooit op een smartphone kun je extra ver uitzoomen (0,5X).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.