Dit wil je weten van hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt mobiele telefonie begrijpelijk.

Hollandsnieuwe kijkt met een frisse blik naar de wereld en doen dingen anders dan anders. De provider staat voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en voordeel. Het aanbod is helder en duidelijk en Hollandsnieuwe vertelt je precies hoe het zit. Daarom geven ze jou de maximale controle over hoeveel je uitgeeft. En Hollandsnieuwe is er voor iedereen.

gewoon hollandsnieuwe

Over hollandsnieuwe

Het in 2011 opgerichte hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Hollandsnieuwe richt zich op sim only-abonnementen en prepaid. Het bedrijf is er voor de consument die voordelig uit wil zijn. Ook als je graag de volledige vrijheid wil over hoe je je bundel gebruikt, is hollandsnieuwe een uitstekend optie.

Sim only

Je hebt bij hollandsnieuwe de mogelijkheid om te kiezen voor een hollandsnieuwe sim only-abonnement zonder toestel. Bij een sim only-abonnement ontvang je geen toestel, maar profiteer je altijd van lage tarieven. Dit aanbod is dus de ideale oplossing voor mensen die reeds over een goed werkend toestel beschikken en graag extra voordelig willen bellen.

4G bij hollandsnieuwe

Sinds begin 2017 biedt hollandsnieuwe snel internet op 4G aan. De maximale downloadsnelheid is hierbij 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid 50 Mbps. 4G internet zit standaard inbegrepen met alle abonnementen van hollandsnieuwe. Uiteraard moet je wel een toestel hebben die 4G ondersteunt om er gebruik van te maken.

Alles uit één bundel

Bij hollandsnieuwe bepaal je zelf hoe je je tegoed uitgeeft: gebruik 1 MB, 1 belminuut of 1 sms uit dezelfde bundel. Zo gebruik je bijvoorbeeld 500 MB aan data met 200 belminuten en 100 sms’jes, terwijl een ander liever kiest voor een andere indeling, zoals 700 MB data met 100 belminuten, zonder sms’jes. Op deze manier voorkom je dat je aan het einde van de maand geen MB’s meer over hebt, terwijl je belminuten te kort komt.

Hollandsnieuwe app

Met de hollandsnieuwe app voor je mobiele telefoon ben je altijd en overal op de hoogte van je mobiele verbruik en van de laatste status van je beltegoed. Kom je tekort, dan kun je via de app je tegoed opwaarderen. De app van hollandsnieuwe is geschikt voor particuliere en zakelijke klanten.

Internetsnelheid hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe opereert op het netwerk van Vodafone en heeft een dekking door heel Nederland. De maximale downloadsnelheid van het internet van hollandsnieuwe is 150 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 50 Mbps.

Hollandsnieuwe in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Ook buiten de EU betaal je bij hollandsnieuwe alles uit je maandelijkse bundel. De tarieven verschillen wel per zone. Dit zelfde geldt voor het bellen van Nederland naar het buitenland. De actuele tarieven vind je op de website van hollandsnieuwe.

hollandsnieuwe sim only abonnementen

Voordelig internetten, bellen en sms’en uit 1 bundel. MB’s, min en sms uit 1 bundel en 24 maanden korting.

  • Bestel direct!
  • Gratis Nummerbehoud.
  • Maandelijks Aanpasbaar.
  • Alles uit één bundel.
  • Supersnel 4G.
  • Gratis Nummerbehoud,
  • Nooit Over je Bundel.
Betaal nooit meer dan je verwacht

Je wilt graag weten waar je aan toe bent, zeker als het gaat om je telefoonrekening. Daarom betaal je bij hollandsnieuwe elke maand vooraf. Zo kun je nooit onverwachts over je bundel heen.

Ben je door je bundel heen en heb je toch meer nodig? Geen zorgen, je kunt dan direct extra tegoed opwaarderen, gewoon via de app of in mijn hollandsnieuwe.

Alles uit één bundel

Jij bepaalt zelf hoe je jouw telefoon gebruikt. Want bij hollandsnieuwe is 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. Dus of je nou de ene dag face-timet en de andere dag belt, of juist sms’t… alles uit één bundel.

Bundel aanpassen aan jouw situatie

Komende maand ietsje meer of ietsje minder? Dan kun je makkelijk je bundel omhoog of omlaag aanpassen. Elke maand opnieuw.

Combivoordeel voor Ziggo Internet klanten

Je krijgt een gratis extra tv-pakket van Ziggo. En 1000 MB/MIN/SMS extra van hollandsnieuwe. Dubbel genieten dus! Elke maand weer.

Op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone

Eén van de beste netwerken van Europa. Je hebt dus elke dag snel en stabiel internet.

Nog geen Ziggo?

Ben je nog geen Ziggo klant? Combineer dan nu Ziggo Internet met je hollandsnieuwe abonnement en krijg extra voordeel op je pakket & elke maand combivoordeel!

Dit is wat je wilt weten over Sim Only

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? En kom je er niet uit wat het voordeligste is als je niet teveel wilt betalen? Dan is één ding zeker: Sim Only abonnementen zijn het voordeligst. Bij hollandsnieuwe bieden ze daarom alleen Sim Only abonnementen aan.

Wat is Sim Only eigenlijk?

Een sim is een piepklein kaartje in je smartphone dat het mogelijk maken om te bellen en te internetten. Smartphones worden vaak samen verkocht met een abonnement dat op de simkaart staat. Maandelijks betaal je dan voor de telefoon én het abonnement. Vaak heb je ook de mogelijkheid om in een keer je telefoon af te betalen. Bij Sim Only schaf je alleen de simkaart aan, dus zonder telefoon. Bijvoorbeeld omdat je nog een goed werkende telefoon hebt of een telefoon hebt gekregen.

Abonnement of prepaid?

Simkaarten zijn er met een abonnement en met een prepaid tegoed. Als je een abonnement afsluit, ook wel bundel genoemd, weet je vooraf precies hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je elke maand kunt verbruiken tegen welke vaste prijs. Verbruik je echter meer, dan wordt dit achteraf in rekening gebracht en vaak tegen een hoger tarief. Bij prepaid koop je vooraf een bepaald aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Zijn deze op, dan kun je extra tegoed bijkopen dat je vooraf betaalt, voordat je weer kunt bellen of internetten.

Het unieke Sim Only abonnement bij hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe combineert de voordelen van een abonnement met de voordelen van prepaid. Zo kies je bij een Sim Only abonnement van hollandsnieuwe uit een bundel met een vooraf betaald tegoed. Binnen dat tegoed is 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. De grootte van je bundel bepaal je zelf. Deze bundel kun je elke maand kosteloos aanpassen. Omhoog óf omlaag. Zo hou je maximale controle over de kosten. Net als bij prepaid kun je ook extra tegoed bijkopen als je een keer een maand wat meer verbruikt. Dit kan tegen hetzelfde voordelige tarief. Zo kom je dus nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Waarom kiezen voor Sim Only

Als je een telefoon koopt met een Sim Only abonnement, ben je dus goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een abonnement met afbetaling van een telefoon. Zo heb je bij hollandsnieuwe zelfs extra voordeel op je Sim Only abonnement als je ook Ziggo Internet klant bent. Tegenwoordig is overstappen van abonnement en/of provider een makkie. Dus ook als je een abonnement hebt met een toestel, dan kun je na afloop van dat abonnement overschakelen naar een voordelig Sim Only abonnement.