De super Huawei P9 met Leica 12-megapixel camera!

Huawei P9 met 12MP Leica camera

Huawei P9 weet wat foto’s maken is: Leica 12-megapixel camera!

Huawei heeft de grenzen verlegd met de Huawei P9.  P9 is ontwikkeld in samenwerking met Leica, en dat is terug te zien in de fantastische camera die de Huawei P9 biedt. Deze dual-lens camera van Leica vangt meer licht en geeft betere helderheid, wat resulteert in prachtige foto’s en video’s op de Huawei P9.

3 JAAR GARANTIE:
Eén jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar fabrieksgarantie.

3 MAANDEN SCHERMGARANTIE:
Krijg eenmaal gratis vervanging van je scherm als deze door een ongelukje breekt in de eerste drie maanden na je aankoop.

3 MAANDEN VERVANGING VAN HET PRODUCT:
Krijg gratis een vervangend toestel in plaats van een reparatie, als je Huawei P9 hardware problemen vertoont in de eerste drie maanden na je aankoop.

De duale 12-megapixel camera heeft daardoor briljante kleuren en contrastrijke zwart-wit emotionele aantrekkingskracht vast te leggen datje van Leica beelden gewend bent.  P9 is uitgerust met een 5,2 inch full HD scherm met een behuizing die is ontworpen door enkele van de beste industrieel ontwerpers ter wereld. De Huawei P9 heeft een stijlvol design met diamant geslepen randen, afgerond met lichte curves. Een unibody van aluminium zorgen voor een prachtige afwerking, maar maken het toestel ook nog ijzersterk.

Camera van de Huawei P9:

Huawei en Leica hebben in een unieke samenwerking de ultieme camera voor de Huawei P9 ontwikkeld. Deze dual-lens camera vangt meer licht en geeft betere helderheid, wat resulteert in prachtige foto’s en video’s.

De combinatie van hoogwaardige hardware en slimme software met maar liefst twee Leica lenzen! Stelt de Huawei P9 in staat om superieure kwaliteit foto’s vast te leggen, zonder afbreuk te doen aan de slanke en compacte stijl van het toestel.

DUAL-LENS van de Huawei P9:

De Huawei P9 registreert briljante kleuren en contrastrijk zwart-wit tegelijk. Het weet daarmee de emotionele aantrekkingskracht vast te leggen die je van Leica beelden gewend bent.
Twee sensoren vangen het licht op, één RGB en één zwart-wit. De intelligentie van de Huawei P9 combineert deze shots door de kleuren die zijn vastgelegd met de RGB-sensor samen te voegen met het detail van de monochrome sensor. Het resultaat is verbluffend op de Huawei P9.
De duale 12-megapixel camera presteert beter bij weinig licht door de pixelgrootte van 1.25μ. Je kan daarnaast brengt de IMAGEsmart 5.0-technologie een professionele kwaliteit in je foto’s in nagenoeg alle omstandigheden.

Behaal fotokwaliteit van professionele camera’s met het mede door Leica ontwikkelde Picture Quality Algorithm, zelfs bij weinig licht.

Heldere, Scherper, Gederailleerde beelden van de Huawei P9:

Leg beelden haarscherp vast met de ingebouwde dual-core ISP! Professionele DSP en de dieptemeting ISP voor een betere scherptestelling en verwerkingssnelheid.
De ‘Hybrid Focus’ technologie maakt gebruik van laser focus, dieptemeting en contrast: Het vast leggen van  foto’s met een ongelooflijke snelheid, diepte en helderheid.
De geavanceerde chipset aangedreven door de Kirin 955 processor levert superieure prestaties. Een dual core-ISP binnenin de Kirin 955 regelt het snel samenvoegen van beelden, de kleuroptimalisatie en ruisonderdrukking. Een speciale DSP zorgt voor de nabewerking.

Professionele Camera Effecten met de Huawei P9:

De Huawei P9 heeft een aantal krachtige en unieke functies waarmee professionele fotografische effecten worden verkregen.
Maak verbluffende beelden door het groot diafragma-effect.
Reproduceer authentieke kleuren door middel van een reeks kleurinstellingen: Standaard, Levendig en Smooth Colours.
Bewerk je foto’s zonder kwaliteit te verliezen door de professionele modus met RAW-opslag.

Huawei P9 5,2 inch Full HD scherm:

Natuurlijke kleuren, levendig weergeven. De Huawei P9 kan het met een prachtige 5.2″ Full HD-scherm met 96% kleurverzadiging en een hoog contrast.

MIS GEEN MOMENT:

De extreem lange duur van de 3000mAh batterij houdt je wel even bezig.

DRIEDUBBELE ANTENNE:

Signal+ 2.0, de Huawei P9 is ’s werelds eerste smartphone met een virtuele Triple-antenne. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over signaalverlies door bijvoorbeeld verkeerde handposities.

SUPERIEURE CONNECTIVITEIT:

Wi-Fi 2.0,de Huawei P9 maakt automatisch verbinding met het Wi-Fi-netwerk met het sterkste signaal. Je hebt dus altijd de beste verbinding.

SNEL EN VEILIG:

Met de intelligente vingerafdruk scanner verbeter je de veiligheid van je gegevens en heb je in een handomdraai je telefoon ontgrendeld.

PREMIUM SMARTPHONE. PREMIUM SERVICE.

 

3 JAAR GARANTIE:
Eén jaar extra garantie bovenop de standaard twee jaar fabrieksgarantie.

3 MAANDEN SCHERMGARANTIE:
Krijg eenmaal gratis vervanging van je scherm als deze door een ongelukje breekt in de eerste drie maanden na je aankoop.

3 MAANDEN VERVANGING VAN HET PRODUCT:
Krijg gratis een vervangend toestel in plaats van een reparatie, als je Huawei P9 hardware problemen vertoont in de eerste drie maanden na je aankoop.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.