4G+ nu bij KPN met topsnelheden!

Overal en altijd online met 4G van KPN 4G van KPN biedt je onbegrensde mogelijkheden Met 4G kan je razendsnel grote bestanden down- en uploaden. Zo luister je muziek onderweg via Spotify, kijk je filmpjes op YouTube en plaats je snel foto’s op Facebook. Het 4G topnetwerk van KPN geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt, waar en wanneer je maar wilt.

Snel internet? Dat is KPN met het nieuwe 4G+ netwerk.

KPN biedt landelijk al 4G netwerk aan met fantastische snelheden. Om de vraag van nog sneller internet te kunnen voldoen is KPN volop bezig om het 4G+ uit te rollen. Het 4G+ van KPN zorgt ervoor dat de snelheden mee gaan met de tijd, om zo goede ondersteuning te geven aan het netwerk en dataverbinding dat steeds belangrijker wordt.

4G+ van KPN

4G+ van KPN:

Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+. Met 4G+ zijn topsnelheden van 225Mbit/s down- en 50 Mbit/s upload haalbaar. De gemiddelde snelheid ligt meestal wat lager.
Diverse factoren zijn van invloed op de gemiddelde snelheid. Zo hebben het type telefoon, muren, bomen, aantal gebruikers op de zendmast, of je onderweg bent en andere zaken invloed op de snelheid die je ontvangt.
Om van 4G+ gebruik te kunnen maken heb je een 4G+ netwerk en een toestel dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig.

Bekijk het huidige 4g bereik

 

Apple iPhone 6s bij KPN
Apple iPhone 6s & iPhone 6s Plus zijn geschikt voor het 4G & 4G+ netwerk van KPN
Apple iPhone 7 bij KPN
De Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus zijn geschikt voor het 4G & 4G+ netwerk van KPN
 

4G+ geschikte toestellen:

Steeds meer toestellen beschikken over de mogelijkheid om 4G+ te ontvangen. Samsung en Sony hadden al enige tijd toestellen op de markt die geschikt zijn voor 4G+. Met de nieuwste iPhone, de iPhone 6S en iPhone 6S+ begeeft ook Apple zich inmiddels op dit gebied, en LG heeft recent de G4,G5 uitgebracht. Onderstaand zijn de meest verkochte toestellen die geschikt zijn voor 4G+ weergegeven.

Samsung Galaxy S7 Edge bij KPN
Samsung Galaxy S7 & S7 Edge zijn geschikt voor het 4G & 4G+ netwerk van KPN
Sony Xperia XZ bij KPN
Sony Xperia XZ is geschikt voor het 4G & 4G+ netwerk van KPN
FOX Sports Eredivisie 970 x 250

Dekkingskaart mobiel bellen en internetten:

Kpn werkt constant aan de verbetering van het netwerk. Met 2G, 3G, 4G en 4G+ zorgt Kpn ervoor dat jij altijd en overal verbonden bent. Bekijk hier de dekking in Nederland of vul je postcode in voor het bereik in jouw regio.

Hoe werkt onze dekkingskaart?

Vul linksboven je postcode of woonplaats in en druk op zoek. De kaart zoomt in op jouw woongebied. Vervolgens kun je zelf aangeven van welk soort netwerk je de dekking wilt bekijken. Je kunt kiezen uit 4G, 3G, 2G en het netwerk voor alleen bellen en sms’en. De kleuren geven de dekking aan in jouw zoekgebied.

Sterke 4G-dekking, vooral binnenshuis:

De dekkingskaart toont de situatie binnenshuis aan. Buitenshuis heb je een betere dekking. Mocht je op kaart plekken zien waar nu geen dekking is, dan is de kans groot dat je buitenshuis wel dekking hebt. Mobiel bereik vraagt binnenshuis om sterkere signalen dan buitenshuis.
De sterkte van je netwerk wordt door verschillende factoren bepaald. Soms worden signalen verzwakt door bijvoorbeeld isolatie van gebouwen, begroeiing en toestelkeuze.

Overal en altijd online met 4G van KPN

4G van KPN biedt je onbegrensde mogelijkheden:

Met 4G kan je razendsnel grote bestanden down- en uploaden. Zo luister je muziek onderweg via Spotify, kijk je filmpjes op YouTube en plaats je snel foto’s op Facebook.
Het 4G topnetwerk van KPN geeft je de vrijheid om te doen wat je leuk vindt, waar en wanneer je maar wilt.

4G bereik en stabiliteit:

KPN zendt 4G uit op twee verschillende frequenties. De lage frequentie is vooral geschikt om door obstakels en muren heen te komen. De hoge frequentie zorgt dat ook bij veel drukte op de zendmast zoals bij events of in steden snel internet mogelijk blijft. Door de combinatie van deze hoge en lage frequenties is KPN in staat om snel en stabiele internet mogelijk te maken.

4G snelheid:

De theoretische snelheid die met 4G behaald kan worden bedraagt 75 Mb/s. Echter zijn er diverse factoren welke invloed hebben op de daadwerkelijke snelheid. Gemiddeld ontvang je met 4G in Nederland 20Mb/s down- en 10 Mb/s upload snelheid.

4G+:

Momenteel wordt in Nederland gewerkt aan de uitrol van 4G+. De theoretische snelheid die met 4G+ behaald kan worden bedraagt 225Mbit/s.
Gemiddeld ontvang je met 4G+ in Nederland 50Mb/s down- en 35 Mb/s upload snelheid.
Om van 4G+ gebruik te kunnen maken heb je een 4G+ netwerk en een toestel dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig.

4G in het buitenland:

Het is mogelijk om in het buitenland 4G te krijgen bij KPN. KPN werkt samen met verschillende providers waardoor 4G in meer dan 37 landen mogelijk is.
500x500 Simonly 20 EUR
Meer over internetten in het buitenland

Nieuwe ontwikkelingen:

4G bellen:

Met 4G bellen heb je beter bereik, bel je vaker met HD Voice en heb je een kortere call set-up tijd. De techniek die voor 4G bellen gebruikt wordt heet VoLTE (Voice over LTE). Momenteel wordt deze nieuwe techniek getest onder klanten.

HD Voice:

Met HD Voice ervaar je een superieure geluidskwaliteit. Het is net alsof je naast elkaar staat!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.