Kpn Zorgeloos Standaard met Galaxy Note8

Wil jij jouw abonnement verlengen of gewoon overstappen naar KPN. Dan heeft KPN voor jouw een super Deal.

KPN biedt jouw de Samsung Galaxy Note8 met een KPN Standaard abonnement. Dat is onbeperkt bellen/sms’en en 10 GB internet per maand. En dit met een super mobiel van Samsung. Check of je al KPN Compleet heb en geniet van vele extra’s zoals dubbel zo veel data en € 5,- per maand extra korting

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Oneindig veel scherm op jouw Samsung Galaxy Note8

De Samsung Galaxy Note8 heeft een super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. Het scherm van de Note8 loopt door tot over de randen, net als bij de S8. Dit betekent nóg meer ruimte om te kijken, lezen en tekenen. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen plek voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note8 aan de achterkant; super handig en extra veilig!

Aanbieder: KPN
Soort Abonnement: KPN Zorgeloos Standaard
Bundel Inhoud: Onbeperkt bellen/sms’en + 10 GB Internet (Met KPN Compleet 20 GB p/maand internet)
Prijs per maan bundel: € 29,- (Met KPN Compleet € 24,-)
Prijs per maand Galaxy Note8: € 35,- p/m
Looptijd Actie: Tijdelijk!
Looptijd Contract: 24 Maanden
Aansluitkosten: € 25,- eenmalig (Contract verlengen heb je geen aansluitkosten)
Thuiskopieheffing: € 5,69 eenmalig

Let op! Geld lenen kost geld.

 • Totale toestelkosten: € 888
 • Eenmalige betaling: € 48
 • Totaal kredietbedrag: € 840
 • Termijnbedrag: € 35
 • Duur overeenkomst: 24 maanden
 • Vaste debetrentevoet/ JKP: 0%Tariefinformatie KPN Zorgeloos

Tariefinformatie KPN Zorgeloos

Wil jij, of heb jij een KPN abonnement en wil je alles weten over KPN Zorgeloos. Hieronder staan de Tariefinformatie van KPN. Heb je meerdere mobiele abonnement op het zelfde adres dan krijg je KPN Compleet. Dit geld ook als je alles-in-1 thuis heb van KPN. Hoe meer KPN hoe meer korting. Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

KPN Zorgeloos bundels 2 jaar

Aansluitkosten: € 25,–
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel: € 0,25 (per bericht)
Bundel meenemen: De bundels zijn een maand geldig.
Starttarief: Verrekening per seconde en per KB.
Facturering: De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

KPN Zorgeloos Instap

Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 2 GB
Kosten p.m.:€ 40,–Actietarief Nu € 27,–
Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 10 GB
Kosten p.m.:€ 45,–Actietarief Nu € 29,–

KPN Zorgeloos Premium

Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 25 GB
Kosten p.m.:€ 55,–Actietarief Nu € 38,–

De tarieven van KPN

Er geldt geen starttarief bij KPN. Gesprekken worden per seconde verrekend. Sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Het gebruik van data wordt per 1 KB afgerekend. Als je datategoed op is wordt de snelheid verlaagd, de maximale downloadsnelheid is dan 64 Kbps en de maximale uploadsnelheid 32 Kbps. Je betaalt niet voor dataverbruik buiten je tegoed. Voor bellen en sms’en buiten de bundel betaal je € 0,25 per minuut. KPN Algemeen 728 x 090

KPN in het buitenland

Op 15 juni is de nieuwe Roam Like at Home-regelgeving van start gegaan van KPN. Roam Like at Home betekent dat je mobiel kan bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving. Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen.

4G en 4G+ supersnel internet bij KPN

De kracht van 4G zit in de stabiliteit van je internetverbinding en de goede dekking binnenshuis. Een stabiel hoge gemiddelde snelheid is het belangrijkst om alle diensten goed te kunnen gebruiken. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. Bovendien is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk. Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek, dan ondersteunt het netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. KPN biedt 4G voor héél Nederland. In 2012 is KPN als eerste provider begonnen met de uitrol van 4G en nu kan iedereen 4G optimaal ervaren. Overal in Nederland. Natuurlijk bij KPN. KPN Algemeen 728 x 090

Betaling bij KPN

De abonnementskosten worden maandelijks geïncasseerd door de provider. Je betaalperiode start zodra je abonnement bij KPN ingaat. Hierover ontvang je bericht vanuit KPN. Als je bij je bestelling aangeeft dat je je nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra KPN je huidige nummer heeft overgezet.

Tussentijds wijzigen van bundels

Je kan je mobiele abonnement bij KPN wijzigen vanaf 31 dagen na de ingangsdatum van je abonnement en 31 dagen na de vorige wijziging. De bundel kan nooit gewijzigd worden naar een bundel die lager is dan het abonnement waar je oorspronkelijk mee bent begonnen. De wijziging gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

Opzeggen abonnement bij KPN

Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt telefonisch, online of per post opzeggen bij KPN. Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement per die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Als je tijdens de looptijd van je contract opzegt, dan berekent KPN een afkoopsom. KPN Algemeen 728 x 090

Meer Mobiel Voordeel met combivoordeel van KPN

Je krijgt bij KPN extra voordelen als je meer producten van KPN hebt. Welke voordelen je krijgt, hangt af van de KPN-producten die op hetzelfde adres geregistreerd staan. De korting is geldig zolang je de producten van KPN blijft combineren met KPN Compleet. Hoe meer je combineert, hoe meer voordelen je krijgt.

 • € 5,- extra korting per maand op elk mobiel KPN Mobiel abonnement, welke combinaties je ook maakt.
 • Combineer Mobiel met Interactieve TV en krijg Gratis zenders + films. Je kunt kiezen uit het HBO Pakket, Pluspakket of Kidspakket. Elke maand kun je wisselen.
 • Combineer Mobiel met Internet en krijg Dubbel zoveel data. 2x zoveel MB’s, maar ook 2x zoveel minuten en sms’jes voor je mobiel abonnement.
 • Met alle mobiele en vaste telefoonnummers op hetzelfde huisadres kun je Gratis onderling bellen.
 • Combineer meerdere KPN Mobiel of KPN Mobiel Internet abonnementen en je kunt Onderling MB’s delen.
Dit wil je weten over de Samsung Galaxy Note8

Alles wat je wil weten over de Samsung Galaxy Note 8

Oneindig veel scherm op jouw Galaxy Note 8 De Samsung Galaxy Note8 heeft een super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. Het scherm van de Note8 loopt door tot over de randen, net als bij de Galaxy S8. Dit betekent nóg meer ruimte om te kijken, lezen en tekenen. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen plek voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note8 aan de achterkant.

Oneindig veel scherm op jouw Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een super AMOLED Infinity Display van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. Het scherm van de Note 8 loopt door tot over de randen, net als bij de Galaxy S8. Dit betekent nóg meer ruimte om te kijken, lezen en tekenen. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen plek voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note 8 aan de achterkant. Schrijven, tekenen, tappen en swipen met de S-Pen Vind jij het bedienen van je smartphone met je vingers niet altijd 'je van het'? Dan is de S-Pen wat voor jou. Dit is een innovatieve pen speciaal voor smartphones waarmee je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen, tappen en swipen. Het is net een echte pen, maar dan slimmer. Ook zijn er veel apps beschikbaar waarbij de S-Pen een handige tool is. Met S-Pen Translate, bijvoorbeeld, kun je losse woorden en complete zinnen vertalen!

Schrijven, tekenen, tappen en swipen met de S-Pen

Vind jij het bedienen van je smartphone met je vingers niet altijd ‘je van het’? Dan is de S-Pen wat voor jou. Dit is een innovatieve pen speciaal voor smartphones waarmee je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen, tappen en swipen. Het is net een echte pen, maar dan slimmer. Ook zijn er veel apps beschikbaar waarbij de S-Pen een handige tool is. Met S-Pen Translate, bijvoorbeeld, kun je losse woorden en complete zinnen vertalen!

Bekijk alles hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8 bij Smartphonehoesjes.nl

Dubbele camera voor scherpe foto's en video's Maak jij graag foto's en video's met je smartphone? Dan is Samsung jouw merk! De Samsung Galaxy Note8 heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Daarmee kun je niet één, niet twee, maar drie keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Hoe scherp is dat?!

Dubbele camera voor scherpe foto’s en video’s

Maak jij graag foto’s en video’s met je smartphone? Dan is Samsung jouw merk! De Samsung Galaxy Note 8 heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant met Optical Image Stabilization (OIS) op zowel de groothoeklens als de telelens. Daarmee kun je niet één, niet twee, maar drie keer optisch inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Hoe scherp is dat?! Levendige video's in 4K! Ben je meer van de bewegende beelden? Ook dan zit je goed bij Samsung. Want met de Note8 schiet je video's in 4K, zelfs bij weinig licht. Zo maak jij van al jouw belevenissen levendige herinneringen en social media posts. #like!

Levendige video’s in 4K!

Ben je meer van de bewegende beelden? Ook dan zit je goed bij Samsung. Want met de Note 8 schiet je video’s in 4K, zelfs bij weinig licht. Zo maak jij van al jouw belevenissen levendige herinneringen en social media posts. #like!

Bekijk alles hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8 bij Smartphonehoesjes.nl

 Android Nougat op jouw Samsung Galaxy Note8 De Samsung Galaxy Note8 wordt ondersteund door Android Nougat en de super snelle Snapdragon 836 processor. Hiermee draai je met gemak meerdere apps naast elkaar in verschillende vensters. Zo kun je WhatsApp, Facebook, Instagram en je lievelingsgames tegelijk open hebben op het oneindig grote scherm van jouw nieuwe Samsung Galaxy Note8.

Android Nougat op jouw Samsung Galaxy Note8

De Samsung Galaxy Note8 wordt ondersteund door Android Nougat en de super snelle Snapdragon 836 processor. Hiermee draai je met gemak meerdere apps naast elkaar in verschillende vensters. Zo kun je WhatsApp, Facebook, Instagram en je lievelingsgames tegelijk open hebben op het oneindig grote scherm van jouw nieuwe Samsung Galaxy Note 8. Headphones van AKG voor ultra-helder geluid Luister jij graag muziek via jouw smartphone? Ook dan zit je goed bij Samsung! Want de Note8 wordt geleverd met headphones van AKG. Deze innovatieve headphones leveren een helder en evenwichtig geluid over het hele audiospectrum. Zo kun jij optimaal losgaan op jouw favoriete hitjes en beleef je video's games intenser dan ooit tevoren!

Headphones van AKG voor ultra-helder geluid

Luister jij graag muziek via jouw smartphone? Ook dan zit je goed bij Samsung! Want de Note 8 wordt geleverd met headphones van AKG. Deze innovatieve headphones leveren een helder en evenwichtig geluid over het hele audiospectrum. Zo kun jij optimaal losgaan op jouw favoriete hitjes en beleef je video’s games intenser dan ooit tevoren! Breid jouw Note8 uit met een Samsung DeX Station Samsung DeX is een docking station die jouw Note8 transformeert in een desktop door 'm te verbinden met je monitor, toetsenbord en muis. Hierdoor werk je eenvoudiger, sneller en slimmer. Met Samsung DeX kun je jouw Note8 ook draadloos opladen.

Breid jouw Note 8 uit met een Samsung DeX Station

Samsung DeX is een docking station die jouw Note 8 transformeert in een desktop door ‘m te verbinden met je monitor, toetsenbord en muis. Hierdoor werk je eenvoudiger, sneller en slimmer. Met Samsung DeX kun je jouw Note 8 ook draadloos opladen.

Bekijk alles hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8 bij Smartphonehoesjes.nl

Krachtig en snel De Galaxy Note 8 is klaar voor al je zware taken dankzij de enorm sterke Exynos 8895-chipset. Deze is enorm krachtig en zorgt ervoor dat je nooit last zult hebben van haperingen. Zware games, mooie films en grote apps zijn allemaal erg goed weggelegd voor deze processor.

Krachtig en snel

De Galaxy Note 8 is klaar voor al je zware taken dankzij de enorm sterke Exynos 8895-chipset. Deze is enorm krachtig en zorgt ervoor dat je nooit last zult hebben van haperingen. Zware games, mooie films en grote apps zijn allemaal erg goed weggelegd voor deze processor. Ook multitasken is een enorm genot met deze telefoon, mede dankzij 6 GB werkgeheugen. Dit is 2GB meer dan in de S8 en S8+. Je schakelt vloeiend en snel over van de ene app naar de andere, zonder haperingen. Je geniet van je telefoon zoals hij bedoelt is! Dual-sim of keuze voor extra geheugen De Samsung Galaxy Note 8 Black is voorzien van de mogelijkhehid om twee simkaarten in het toestel te gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om met één toestel op zak bereikbaar te zijn op twee telefoonnummers! Wil je dat niet, dan kun je er ook voor kiezen om het interne geheugen uit te breiden met een geheugenkaart.

Dual-sim of keuze voor extra geheugen

De Samsung Galaxy Note 8 Black is voorzien van de mogelijkheid om twee simkaarten in het toestel te gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om met één toestel op zak bereikbaar te zijn op twee telefoonnummers! Wil je dat niet, dan kun je er ook voor kiezen om het interne geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. Biometrische beveiliging Naast de vingerafdrukscanner op de achterkant is de Note 8 uitgerust met een irisscanner. Zo ontgrendel je je telefoon erg eenvoudig door alleen maar naar het scherm te kijken! Je ogen en je vingers heb je immers altijd bij je, hoef je ook geen ingewikkelde wachtwoorden meer te onthouden.

Biometrische beveiliging

Naast de vingerafdrukscanner op de achterkant is de Note 8 uitgerust met een irisscanner. Zo ontgrendel je je telefoon erg eenvoudig door alleen maar naar het scherm te kijken! Je ogen en je vingers heb je immers altijd bij je, hoef je ook geen ingewikkelde wachtwoorden meer te onthouden.

Bekijk alles hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8 bij Smartphonehoesjes.nl

IP68-certificering Uiteraard is deze krachtpatser ook voorzien van een IP68-certificering, wat betekent dat het toestel volledig stof- en waterdicht is. Even afspoelen onder de kraan levert geen probleem op en je toestel ziet er weer als nieuw uit. Ook een gesprek voeren in een regenbui hoeft geen enkel probleem te zijn, alhoewel het natuurlijk altijd opletten geblazen blijft!

IP68-certificering

Uiteraard is deze krachtpatser ook voorzien van een IP68-certificering, wat betekent dat het toestel volledig stof- en waterdicht is. Even afspoelen onder de kraan levert geen probleem op en je toestel ziet er weer als nieuw uit. Ook een gesprek voeren in een regenbui hoeft geen enkel probleem te zijn, alhoewel het natuurlijk altijd opletten geblazen blijft!

Galerij Samsung Galaxy Note8

Galerij van de top camera van Samsung Galaxy Note 8

Er ligt een hele wereld op je te wachten. Ga op ontdekking en maak herinneringen – leg ieder onvergetelijk moment vast met de krachtige camera van de Galaxy Note8.

4K-video’s op de Note 8 voor je mooiste herinneringen

Leg jouw belangrijke herinneringen vast en her beleef ze wanneer je maar wilt. Met de Galaxy Note 8 film je levendige, zeer gedetailleerde 4k-video’s die je perfect kunt afspelen.

Een 4k-video gefilmd met een Galaxy Note 8 van onvergetelijke momenten zoals het glijden van een tokkelbaan, een achterwaartse salto van een klif, paddleboarding en tree camping, met tussendoor adembenemende natuur zichten.

Scherpe foto’s ook bij slechte belichting op de Galaxy Note 8

Wanneer de zon ondergaat en de nacht valt, zullen de belangrijke momenten haarscherp vastgelegd worden dankzij de heldere F1,7-lens en brede pixels van 1,4 µm van de groothoeklens van de Galaxy Note8.

Snelle AF

Leg de actie op je eigen manier vast, zelfs al gaat het snel. De camera van de Galaxy Note 8 is uitgerust met een snelle AF, zodat zelfs bewegende objecten helder en scherp zijn.

Hoge beeldkwaliteit

Deel gerust foto’s, zelfs op groot scherm. De camera’s achterop de Galaxy Note 8 creëren hogerresolutiebeelden met ongelooflijk veel detail.

Dual Camera

Laat het onderwerp van je foto volledig tot zijn recht komen met Live focus, waarmee je de achtergrond kunt blurren dankzij een aanpasbaar bokeh-effect. Dual Capture legt ook vast wat er buiten het beeld gebeurt, zodat er ook onverwachte scenes worden opgenomen. De Dual Capture-camera van de Galaxy Note 8 garandeert je zelfs nóg mooiere, unieke foto’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.