Met Tele2 bepaal jij alles zelf. Kijk waarom!

Tele2: het complete overzicht.

Tele2 is van oorsprong een Zweedse mobiele provider, maar na de oprichting in 1993 is de aanbieder in steeds meer Europese landen actief geworden. Aanvankelijk was Tele2 ook in België en Luxemburg actief, maar dat is inmiddels niet meer het geval. Het van oorsprong Zweedse bedrijf biedt sinds 2001 mobiele telefonie aan. Tele2 staat vooral bekend om zijn scherpe prijzen. Naast mobiele telefonie levert het bedrijf ook datanetwerken en internetdiensten. Op het mobiele netwerk gaat Tele2 tegenwoordig ook de strijd aan om dit zo goed en goedkoop mogelijk aan te kunnen bieden.

Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van klanten. De provider biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Producten Tele2

De provider biedt naast mobiel bellen, internet en vast bellen ook een 3-in-1 pakket met interactieve tv aan. Je krijgt de beschikking over een interactieve tv-gids en de Videotheek. Interactieve tv verloopt via de internetverbinding en is uit te breiden met extra pakketten zoals Film1 of Eredivisie Live. Het bedrijf biedt de volgende pakketten aan:

 • Internet
 • Internet & TV
 • Alles-in-1
 • Internet & bellen

Let op: Alle pakketten worden aangeboden door T-Mobile i.v.n. fusie.

INTERNET VAN T-MOBILE

Tele2 en T-Mobile vormen één bedrijf, en dat is goed nieuws voor jou. Tele2 en T-Mobile bundelen hun krachten op het gebied van netwerken, kennis en expertise. Zodat ze jou als klant nog meer kunnen bieden, zoals goedkoop en supersnel internet. Klinkt goed toch!

 • Supersnel internet tot 1000 Mbit/s
 • Abonnement maandelijks aanpasbaar
 • Supersnel Wifi-modem

INTERNET VAN T-MOBILE

Tele2 en T-Mobile vormen één bedrijf, en dat is goed nieuws voor jou. Tele2 en T-Mobile bundelen hun krachten op het gebied van netwerken, kennis en expertise. Zodat ze jou als klant nog meer kunnen bieden, zoals goedkoop en supersnel internet. Klinkt goed toch!

 • Supersnel internet tot 1000 Mbit/s
 • Abonnement maandelijks aanpasbaar
 • Supersnel Wifi-modem

Tele2 biedt abonnementen in combinatie met een telefoon aan, maar ook sim only abonnementen en abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en. In dat laatste geval heb je nooit overwachte kosten omdat je in Nederland onbeperkt belt en sms’t. Desgewenst kun je zelf een databundel en een smartphone erbij kiezen, maar dat is niet verplicht.

Tele2 biedt zelf geen Apple-toestellen aan, maar via diverse webshops kun je wel een Tele2 abonnement met een iPhone bestellen. Daarbij kun je bovendien gebruikmaken van scherpe aanbiedingen. Omdat Tele2 gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile heb je landelijk een goed bereik, maar nog niet overal is de 4G-dekking even goed.

Voor een goedkoop mobiel abonnement kun je bij Tele2 terecht. Tele2 heeft de goedkoopste telefoonabonnementen met de grootste databundels voor Sim Only. Maar ook kleinere bundels zijn beschikbaar. Of kies voor een goedkoop telefoon abonnement met een gloednieuwe smartphone.

Tele2 Mobiel

Met Tele2 Mobiel bepaal jij zelf het aantal belminuten/sms’jes én het aantal MB’s voor je mobiele abonnement. Door een passende toestelbundel te selecteren, betaal je bovendien nooit teveel voor je toestel. Eén maand wat meer of minder data nodig? Met Tele2 Mobiel kan je elke maand een internetbundel naar boven of beneden aanpassen.

Tele2 sim only

Als je nog een goed werkend toestel hebt, dan is een sim only-abonnement van Tele2 de ideale oplossing. Hierdoor houd je je maandelijkse kosten laag. Je kunt jouw bundel elke maand gratis en makkelijk vergroten of verkleinen. Opvallend is dat je geen extra kosten voor 4G-internet betaalt.

Eindeloos 4G

Tele2 maakt geen gebruik meer van de oude 2G- en 3G-netwerken en is alleen gericht op 4G-internet. De internetbundels van Tele2 beginnen bij 1 GB. Als je internetbundel op is, kan je niet meer internetten. Dit voorkomt onverwachts hoge kosten voor internetten buiten je bundel. Wil je toch nog gebruikmaken van internet, kan je gemakkelijk een extra internetbundel kopen. De bundel is dan geldig tot de volgende factuurperiode.

Tele2 in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Zijn je MB’s op? Dan kan je een Extra Internetbundel kopen, zodat je geen hoge kosten hebt. Telefoontjes en sms’jes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Ga je buiten de EU op vakantie? Dan kan je een buitenland bundel aanschaffen. De tarieven verschillen per land.

Tele2 vergelijken en afsluiten

Is Tele2 voor jou de beste aanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Tele2 logo

Zelf je abonnement samenstellen

Via de Tele2-website kun je zelf een abonnement samenstellen en bepalen welk simtype je wenst (micro- of nanosim), de grootte van je databundel en hoeveel belminuten en sms’jes je benodigt. De buitenbundeltarieven zijn te overzien en hetzelfde geldt voor de kosten als je in het buitenland belt en sms’t. Uiteraard is dat wel afhankelijk van het land waar je je bevindt.

De juiste keuze maken

Er zijn vele partijen in de markt die je een goedkoop telefoon abonnement aanbieden. Maar het blijft belangrijk eerst uit te vinden wat je precies nodig hebt aan belminuten, sms’jes en hoe je internetverbruik is. Met die informatie kun je precies kiezen voor jouw goedkoopste telefoonabonnement.

Tele2: de beste aanbieder

Er zijn aardig wat websites die de goedkoopste telefoonabonnementen verzamelen van verschillende aanbieders. Maar vaak krijg je als je direct bij een aanbieder checkt, een scherper aanbod. Bij Tele2 kan je het best terecht voor een goedkoop mobiel abonnement met grote hoeveelheden data. Verbruik je meer of minder? Of is het per periode anders? Dan kun je bij Tele2 altijd gemakkelijk je abo naar boven of beneden bijstellen.

Tarieven

Wanneer je zoekt naar een goedkoop mobiel abonnement, begrijpt Tele2 dat je gedachten afdwalen en ergens landen bij ‘goedkoop = duurkoop’. En dat is bij Tele2 nergens voor nodig. Jij kiest namelijk precies wat je nodig hebt en Tele2 bied inzicht in alle tarieven voor de verschillende bundels zodat je écht gaat voor het goedkoopste abonnement dat exact bij jouw wensen aansluit. Houd je van weekendjes weg of langere vakanties? Laat je dan niet zomaar misleiden door het goedkoopste telefoonabonnement.

Abonnementen vergelijken

Weet je al wat je verbruikt, maar weet je nog niet zeker bij wie je het best uit bent voor een goedkoop mobiel abonnement? Als je wel weet welke telefoon je bij je abonnement wilt, heeft Tele2 handige vergelijkers voor je van verschillende toestellen bij de grootste aanbieders. Je vindt ze bij Tele2 op een rijtje op de telefoon abonnementen vergelijkpagina. Neem gerust een kijkje voordat je je besluit neemt.

Handig om te weten

Let trouwens goed op als je kiest voor een goedkoop mobiel abonnement met een telefoon erbij. Want dit komt tegenwoordig in veel gevallen in de praktijk neer op een BKR-registratie. Want een telefoon kopen met abonnement ziet de overheid als een lening. En dat kan dus gevolgen hebben voor bijvoorbeeld je hypotheek. Je kunt dit eenvoudig voorkomen door je telefoon in 1x af te betalen. Of door te kiezen voor een goedkoop mobiel abonnement op basis van Sim Only.

Sim Only abonnement

Wil je geen abonnement met nieuw toestel? Kies dan voor een Sim Only abonnement van Tele2. Hiermee betaal je maandelijks alleen de kosten van je abonnement. Kies jouw perfecte combi van 1GB, 4GB, 7GB, 20GB of Unlimited data met 200 Bel/SMS of Unlimited bellen en sms’en. Let daarbij wel op de beperkingen van het gebruik in de EU, vermeld in onze Fair Use Policy. Je kan bij ons kiezen of je je Sim Only abonnement maandelijks, jaarlijks óf tweejaarlijks wil opzeggen.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners