Nuon Groene Topdeal: 3 maanden gratis stroom én gratis parasol met zonnepaneel

Parasol met Zonnepaneel en 3 maanden gratis stroom. Nuon Groene Topdeal!

Zoekt je een goede deal voor stroom én gas? Dan heeft Nuon iets moois voor jou: de Nuon Groene Topdeal.
Je krijgt bij Nuon Groen uit Nederland Vast en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie, 3 maanden gratis groene stroom. Bovendien krijgt je er nu een Nuon Parasol met zonnepaneel bij. Zo kun je jouw eigen zonne-energie opwekken en bijvoorbeeld je smartphone opladen terwijl je buiten in de zon zit.
Goed om te weten: de 3 maanden gratis groene stroom verrekent Nuon als 25% korting op de variabele leveringskosten van stroom.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Jouw voordelen bij Nuon:

 • 3 maanden gratis groene stroom
 • Je krijgt een Nuon Parasol met zonnepaneel
 • Nuon groene stroom is opgewekt uit wind, water en zon
 • Je krijgt gas met CO2-compensatie
 • Krijg tot 1 jaar stroom en gas met vaste prijzen

Nuon Parasol met zonnepaneel

Je krijgt nu bij de Nuon Groene Topdeal een Nuon Parasol met zonnepaneel helemaal gratis. In de parasol zit een oplader verstopt om bijvoorbeeld uw smartphone op te laden. Handig voor in de zomer. Zo kan iedereen genieten van de zon.

Iedereen wil genieten van de zon met Nuon

De zomer komt er weer aan. Het wordt lekker weer en dan schijnt de zon volop. Je gaat ontspannen buiten zitten met jouw favoriete muziek op jou smartphone. Maar op een gegeven moment is de batterij van de smartphone leeg en moet je hem binnen opladen. Dit is verleden tijd met de Nuon Parasol met zonnepaneel. Met de opgewekte zonne-energie kun je direct de batterij opladen. Zo kan iedereen genieten van de zon.
Zonnepaneel standaardZonnepaneel met beschermhoesje

Bescherming, standaard en tasje in één

Je krijgt de zonnepaneel in een handige opberghoes. Dit is direct ook een standaard voor als je hem op de grond of op een tafel wilt zetten. Daarnaast zit er ook een ophang lus aan de achterzijde. Hierdoor is de opberghoes gelijk een tasje die je aan de paal kunt ophangen wanneer u uw smartphone wilt opladen.

Jouw telefoon laadt op terwijl u muziek luistert

De opbrengst van het zonnepaneel is 3,5 Watt. Afhankelijk van de capaciteit van de smartphone of een andere gadget wordt hij in ongeveer 2 uur tijd opgeladen. Voor een iPhone 7 duurt het ongeveer 2,5 uur.

Handig in gebruik

De parasol heeft een doorsnede van 154 cm. Hij bestaat uit 9 panelen afwisselend met geel en paars. Op 1 paneel zitten 4 haken vast die aan een geel band zijn gestikt. Dit is door Nuon gedaan zodat je eenvoudig het zonnepaneel erop en eraf kan halen.

Goed om te weten van Nuon

 • De periode van het jaarbedrag in jouw prijsoverzicht en de periode van je jaarafrekening kunnen verschillend zijn. Houdt hier rekening mee als je een vergelijking maakt met de jaarafrekening.
 • Je betaalt met automatische incasso.
 • Nuon verrekent direct de korting en je ziet dit terug op de jaarafrekening.
 • De korting geldt op de variabele leveringskosten (je betaalt voor stroom voor elke kilowattuur (kWh). Met korting op de variabele leveringskosten, krijgt je korting op jouw stroomverbruik). Dus niet voor de vaste leveringskosten (dit is een vast bedrag per maand los van het verbruik. Je kunt deze kosten vergelijken met een maandelijks abonnement voor het telefoon), heffingen van de overheid, btw of de netbeheerkosten (om bijvoorbeeld de kabels en leidingen naar de meterkast te onderhouden betaal je netbeheerkosten).
 • Beëindigt het contract binnen de periode die je met Nuon heeft afgesproken? Dan komt de korting op stroom te vervallen en betaal je een boete. Heb je de korting en de parasol al van Nuon ontvangen? Dan verrekent Nuon de waarde van de korting en de parasol met de eindafrekening.
 • Heb je nog een contract lopen bij een andere energieleverancier en loopt dat binnen twee maanden af? Om de overstapboete te vermijden, wacht Nuon met de levering van energie tot de einddatum van dat contract. De Nuon jaarcontract gaat dan iets later in en de looptijd van het nieuwe contract is dan maximaal twee maanden korter dan een jaar. Je krijgt de Nuon Parasol met zonnepaneel wanneer je bij Nuon blijft zolang het contract duurt.
 • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe klanten. Bent je al klant bij Nuon? Dan kun je in Mijn Nuon bekijken of het contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor jouw klaar staat.

Wat is groene stroom en gas met CO2-compensatie?

Nuon Groen uit Nederland is groene stroom uit eigen land. Nuon wket deze stroom op uit de natuurlijke bronnen wind, water en zon en is 100% vrij van CO2-uitstoot. Dit doet Nuon en/of Nuon’s partners.
Voor gas werkt het net even anders. Nuon compenseren de CO2-uitstoot namelijk met het inkopen van certificaten. Zo draagt Nuon bij, aan de investering in duurzame en innovatieve energieprojecten in het buitenland. De CO2-uitstoot is hiermee volledig gecompenseerd.

Informatie over Nuon:

Nuon is met recht wel dé energie van Nederland te noemen met meer dan 2,8 miljoen tevreden klanten. Behalve gas en stroom levert Nuon ook andere producten en diensten. Zoals een huisbeveiliging systeem, een nieuwe CV Ketel plus service contract, isolatie advies en zonne-energie producten.

Nuon heeft vaak hele leuke aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld 6 maanden gratis stroom, een flinke korting op een CV-ketel, of een gratis Philips Camcorder bij aanschaf Nuon Huisbeveiliging.

Nuon aanbiedingen voor bestaande klanten:

Ben jij al klant bij Nuon en wil je er graag blijven? Verleng je contract dan zo snel mogelijk zodat je profiteer van een zo hoog mogelijke korting. Je krijgt namelijk als bestaande klant elk jaar op 5% extra korting op stroom. Deze korting kan zelf tot 25% korting oplopen! Let wel op dat deze korting alleen geldig is op je stroom en niet op je gas. Aangezien je rekening voor een groot deel uit gaskosten zal bestaan kan het verstandig zijn om je energie te vergelijken zodat je zeker weet dat je de goedkoopste energie hebt.

14 dagen bedenktijd bij Nuon aanbiedingen:

Als je een energiecontract afsluit dan heb je als consument altijd het recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is ter bescherming van de consument zodat jij niet onder druk van een verkoper een verkeerd energiecontract afsluit. Sluit jij dus een Nuon actie af en ben je daar achteraf toch niet blij mee dan kan je deze kosteloos binnen 14 dagen weer opzeggen.


Vergelijk Energieprijzen en bespaar wel tot € 500,- per jaar!

Betrouwbaar energie vergelijken en besparen tot wel € 500,- per jaar doe je op Deals-Vergelijk.nl.
Deals-Vergelijk.nl zoekt voor jou naar beste energieprijzen via onze energie vergelijker. Dagelijks updates bij alle energieleveranciers o.a. Nuon, Essent, Oxxio, Energie Direct, e-on, NL energie en vele meer.

Overstappen met jouw Energiecontract Loont!

Overstappen van energiecontract loont! Of u gaat verhuizen of huidige energiecontract loopt af. Elk jaar worden in de maanden januari en juni vaak vernieuwde energieprijzen doorgevoerd en dat kan lonend zijn om dan over te stappen van energiecontract.
Het is zo gebeurd om de energieprijzen te vergelijken. Vul uw gegevens in als postcode, huisnummer en het huidige verbruik van elektrischiteit en/of gas, en het kost u nog geen 10 minuten om al honderden euro’s jaarlijks te besparen. Naast besparing krijg je bij vele energiemaatschappijen ook nog welkomstbonus wat het nog aantrekkelijker maakt.

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan!
Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op het zelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties wat al honderden euro’s kan opleveren.
Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 500,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Als ik mijn energiepakket gevonden heb!

In een paar klikken en wat gegevens invullen! Dan weet je binnen 10 minuten hoeveel er bespaart wordt op de energierekening, maar dan?
De energie vergelijker brengt u naar de aanbieder die op dat moment de beste deal heeft. Na controle van gegevens zorgt de gekozen energiemaatschappij dat het bestaande energiecontract wordt opgezegd. Uiteraard wordt er voor gezorgt dat het nieuwe gekozen energiecontact naadloos overloopt.
U merkt hier helemaal niets van, het enige is dat de nieuwe energie aanbieder een andere naam heeft en dat je uiteraard maandelijks minder betaald, dat is wel zo handig! Elke  energie aanbieder geeft uiteraard nog wel bedenktijd zodat je niet direct vast zit als de gegevens zijn ingevoerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.