Nuon Powerdeal: € 250,- korting en 5% Blijven Loont-korting op uw stroomverbruik

€ 250,- korting bij stroom en gas van Nuon. De Nuon Powerdeal!

Aantrekkelijke tijdelijke Nuon Powerdeal actie. Via Nuon ontvang je bij 1 jaar stroom en gas €250,- cashback op jouw Energierekening. Daarnaast ontvang je 5% korting op stroom van Nuon. Deze korting loopt op tot 25% zolang je klant blijft bij Nuon. Heb jij in het nieuwe jaar al tijd gehad om naar jouw energiecontract te kijken? Met een overstap kunt u veel geld besparen op de energierekening bij Nuon

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Details Nuon Powerdeal:

 • Korting: Je ontvangt €250,- cadeau van Nuon. Nuon verrekent deze cashback als korting op je jaarafrekening.
 • Extra: Naast de cashback ontvang je met deze actie een ‘Nuon Blijven Loont’ korting. Hiermee ontvang je 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom. Deze korting kan oplopen tot 25% zolang je klant blijft bij Nuon.
 • Extra: Brengt je huidige energieleverancier een overstapboete in rekening? Nuon vergoedt een eventuele overstapboete van je huidige energieleverancier tot €50,- per product (stroom/gas).
 • Energiecontract: VastePrijsEnergie (1 jaar).
 • Bestaande klanten van Nuon kunnen geen gebruik maken van deze aanbieding.
 • Overstappen? De volledige overstap wordt door Nuon voor jou verzorgd.
 • Bedenktijd: 14 dagen.

€250,- cashback
1-jarig contract
5% stroomkorting (loopt op tot 25%)
Tijdelijke aanbieding

Uw voordelen:

Je ontvangt een korting van € 250,-
En je krijgt 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom, oplopend tot 25%
Daarbovenop  krijgt stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar

De nadelen:

U moet afscheid nemen van uw huidige energieleverancier
Dit aanbod geldt alleen wanneer u stroom en gas afsluit, vandaar deze unieke korting

Goed om te weten

 • De korting van € 250,- verrekenen we met uw jaarafrekening.
 • Heeft u nog een contract lopen bij een andere energieleverancier en loopt dat binnen twee maanden af? Om de overstapboete te vermijden, wachten we met de levering van energie tot de einddatum van dat contract. Uw Nuon jaarcontract gaat dan iets later in en de looptijd van uw nieuwe contract is dan maximaal twee maanden korter dan een jaar. U krijgt dan natuurlijk wel de korting van € 250,- aan het eind van het jaar op uw jaarafrekening en de 5% korting op de variabele leveringskosten van stroom.
 • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe klanten. Bent u al klant bij ons? Dan kunt u in Mijn Nuon bekijken of uw contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor u klaar staat.
 • Wilt u stroom of gas? Bekijk uw mogelijkheden voor stroom of gas.
 • Bent u zzp’er of mkb’er en wilt u ook gebruik maken van deze aanbieding? Dan hebben we voor u de Nuon Powerdeal voor zzp’ers.

Informatie over Nuon:

Nuon is met recht wel dé energie van Nederland te noemen met meer dan 2,8 miljoen tevreden klanten. Behalve gas en stroom levert Nuon ook andere producten en diensten. Zoals een huisbeveiliging systeem, een nieuwe CV Ketel plus service contract, isolatie advies en zonne-energie producten.

Nuon heeft vaak hele leuke aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld 6 maanden gratis stroom, een flinke korting op een CV-ketel, of een gratis Philips Camcorder bij aanschaf Nuon Huisbeveiliging.

Nuon aanbiedingen voor bestaande klanten:

Ben jij al klant bij Nuon en wil je er graag blijven? Verleng je contract dan zo snel mogelijk zodat je profiteer van een zo hoog mogelijke korting. Je krijgt namelijk als bestaande klant elk jaar op 5% extra korting op stroom. Deze korting kan zelf tot 25% korting oplopen! Let wel op dat deze korting alleen geldig is op je stroom en niet op je gas. Aangezien je rekening voor een groot deel uit gaskosten zal bestaan kan het verstandig zijn om je energie te vergelijken zodat je zeker weet dat je de goedkoopste energie hebt.

14 dagen bedenktijd bij Nuon aanbiedingen:

Als je een energiecontract afsluit dan heb je als consument altijd het recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is ter bescherming van de consument zodat jij niet onder druk van een verkoper een verkeerd energiecontract afsluit. Sluit jij dus een Nuon actie af en ben je daar achteraf toch niet blij mee dan kan je deze kosteloos binnen 14 dagen weer opzeggen.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.