T-Mobile een bedrijf van 4 merken.

Over T-Mobile

T-Mobile is een internationaal gevestigde naam op het gebied van telecommunicatie en is een onderdeel van Deutsche Telekom. Het bedrijf staat voor innovatie, scherpe tarieven en een goede bereikbaarheid wereldwijd. Met bijna 7 miljoen klanten in Nederland, is T-Mobile één van de grootste telecombedrijven van Nederland.

T-Mobile is team magenta.

T-Mobile is Unlimited in alles wat ze doen. Met de merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel doorbreken ze grenzen in de telecomwereld. Dat samen met collega’s die risico’s durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met de ‘challenger mindset’ hebben een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland.

Dit zijn de merken van T-Mobile

T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel
Een bedrijf, vier merken

De vier merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel hebben een ding gemeen: ze dagen de markt uit en zoeken de grenzen op. Elk merk richt zich op verschillende klantbehoeftes, zodat elke Nederlander bij T-Mobile terecht kan voor mobiele en vaste telefoon, mobiel internet, zakelijke oplossingen, televisie en breedband internet.

T-Mobile

T-Mobile is het merk voor iedereen, voor jou als consument en voor jullie als bedrijf.
T-Mobile breekt elke markt open en bepaalt de nieuwe standaard op gebied van verbinding.

Tele2

Tele2 is een rebel met humor. De doelgroep van Tele2 is generatie.
Tele2 is sinds 2019 onderdeel van T-Mobile Nederland.

Een bedrijf, vier merken

De vier merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel hebben een ding gemeen: ze dagen de markt uit en zoeken de grenzen op. Elk merk richt zich op verschillende klantbehoeftes, zodat elke Nederlander bij T-Mobile terecht kan voor mobiele en vaste telefoon, mobiel internet, zakelijke oplossingen, televisie en breedband internet.

Ben

Met Ben richt het bedrijf zich op een kostenbewuste, vrije doelgroep.
Ben stelde zich voor het eerst voor aan Nederland in 1999.

Simpel

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s.

HET MEEST BEKROONDE MOBIELE NETWERK VAN NEDERLAND

5x op rij als beste uit de test

Het mobiele netwerk van T-Mobile komt voor de 5e keer op rij als beste uit de test van de onafhankelijke testautoriteit umlaut, voorheen P3. Goed nieuws dus voor alle klanten van T-Mobile, die gebruik maken van het meest bekroonde mobiele netwerk. Het netwerk vormt de stevige basis voor het 5G-netwerk. 5G is al beschikbaar in het grootste deel van Nederland.

  • Ruim 7 miljoen gebruikers
  • 5x op rij als beste uit de test
  • Test het nu, een maand lang
Test het netwerk van T-Mobile, 1 maand lang

Nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd wat T-Mobile jou te bieden heeft? Simpel. Test het gewoon zelf. Stap vandaag nog over en test een van een Sim Only of 4G voor Thuis abonnementen. Ben je als nieuwe klant toch niet overtuigd? Dan zeg je je Sim Only of 4G voor Thuis abonnement binnen een maand weer op. De eerste maand zit je namelijk nergens aan vast.

Landelijk 5G-netwerk

5G is al beschikbaar in het grootste deel van Nederland. Het 5G-netwerk biedt je in de toekomst ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring.

Netwerk snelheid

Via de masten van T-Mobile met hoge frequenties (1800, 2100 en 2600 MHz), kun je internetten met snelheden tot 450 Mbps (download) en 75 Mbps (upload). Je kunt dus bijvoorbeeld supersnel streamen, skypen of gamen.

Grootste hoeveelheid masten

Ook bij drukte, wanneer je in de spits reist bijvoorbeeld, kan ons netwerk een consistente internetsnelheid bieden. Dit komt doordat we de meeste masten én mastlocaties hebben en daardoor ook meer data tegelijk kunnen sturen en ontvangen.

5G van T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland. Al 5 keer op rij komt als beste mobiele netwerk uit de test. En nu gaan ze zelfs nog een stap verder. Met trots presenteren zij: 5G van T-Mobile in heel Nederland! T-Mobile bied nu met hun gloednieuwe 5G-netwerk landelijke dekking. Dit betekent dat 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied. Zo blijf jij overal verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks. En dit is pas het begin.

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G. Het 5G-netwerk met landelijke dekking biedt je in de toekomst ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van T-Mobile gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken.

Maximale 4G, 4G+ en 5G snelheid

De theoretische maximumsnelheid is de hoogste snelheid van een netwerk. Deze snelheid wordt gehaald onder ideale omstandigheden en met een toestel dat geschikt is voor 4G+ of 5G. De maximale snelheid die T-Mobile bied is 450 Mbps download en tot 75 Mbps upload. Hieronder volgt de geraamde maximumsnelheid, de snelheid die je haalt binnen je abonnement, gebaseerd op actuele metingen.

Praktische snelheid

De gemiddelde download- of uploadsnelheid die T-Mobile op hun netwerk meten met de Ookla Speedtest, noemen ze de praktische snelheid. Dit cijfer geeft je een indruk van de snelheid die je in de praktijk zal ervaren. In de praktijk zal je een gemiddelde downloadsnelheid van 80 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 25 Mbps ervaren.

Zit jij nu nog bij een andere provider en ben je van plan om over te stappen naar T-Mobile? Wij helpen je hier graag mee! Je nummer kun je natuurlijk gewoon meenemen. 

Klantvoordeel

Heb je meerdere T-Mobile-abonnementen en/of T-Mobile Thuis op jouw adres? Dan ontvang je 2GB extra data en € 2,50 korting per maand of zelfs € 10,- korting op je Unlimited abonnement. Ga nadat je het abonnement hebt besteld naar My T-Mobile (je persoonlijke account) om de maandelijkse korting aan te vragen.

Go (Unlimited EU)

Met T-Mobile Go kan je onbeperkt bellen in Nederland en op vakantie in de EU. Het abonnement maandelijks naar je wensen bijstellen kan ook. Met Go Unlimited biedt de mogelijkheid een tweejarig abonnement af te sluiten met onbeperkt mobiele data, sms’en en bellen voor een vast bedrag per maand op het nieuwe 5G netwerk. Met Go Unlimited EU krijg je onbeperkt de hoogste datasnelheid via 5G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU.

Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G

T-Mobile is constant bezig met het verbeteren van de capaciteit en de stabiliteit van hun netwerk en het vergroten van het bereik. Hierdoor bieden ze op steeds meer plaatsen een betere ervaring met internet en bellen. Sinds oktober 2015 hebben zij landelijke 4G-dekking, wat betekent dat meer dan 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G-dekkingsgebied van T-Mobile woont. Onafhankelijk onderzoek heeft drie keer op rij bewezen dat ze het best geteste netwerk van Nederland heeft.

My T-Mobile

Op de website van T-Mobile kun je inloggen op My T-Mobile. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Met de app heb je altijd en overal toegang tot je belangrijkste gegevens. De app is altijd gratis, of je nu in Nederland of in het buitenland bent. Het gebruik van de app kost namelijk geen data.

Voordeelbundels

T-Mobile biedt verschillende bundels waarmee je gebruik maakt van leuke voordelen. Nieuw is de MB-verdeler waarmee je zelf bepaalt op welk apparaat jij je MB’s gebruikt. Je kunt dus internetten vanuit één bundel met al je apparaten, zonder extra maandelijkse kosten. Ook heeft T-Mobile een aanvullende bundel geïntroduceerd, waarmee onveilig dataverkeer van websites en apps worden geblokkeerd. Extra Veilig Online is een vorm van antivirussoftware in het mobiele netwerk. Of maak met korting gebruik van de muziekdienst Deezer. Je kunt overal muziek streamen en offline beluisteren.

Oneindig muziek streamen met 4G

Datavrije muziek is een standaard onderdeel van de Go 10GB databundel. Met deze abonnementen kan je zorgeloos genieten van je favoriete muziek op het 4G-netwerk van de provider, zonder dat dit MB’s uit je eigen bundel kost. Dit is mogelijk met muziek- en radiostreamingsdiensten die zijn aangesloten op het platform, waaronder: Spotify, Deezer, Apple Music en Tidal.

T-Mobile in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU, IJsland en Noorwegen. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Dan stopt je internetverbinding en kan je direct een aanvuller kopen. De aanvuller is geldig in Nederland én de EU. Telefoontjes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.