Oxxio Energie Info

Welkom bij Oxxio energie
Welkom bij Oxxio energie

Het aanbod van Oxxio groene stroom & gas

Bij Oxxio kun je rekenen op voordelige energie en ben je verzekerd van groene stroom. Kies het product dat bij je past en Oxxio regelt je overstap van A tot Z!

Ben je al klant bij Oxxio? Bekijk direct of we een aanbod voor je hebben.

Gegarandeerd 100% groene stroom bij Oxxio

Groene stroom bij Oxxio

Bij Oxxio zit het gewoon goed want we zijn zuinig op onze planeet, net als jij. De stroom die je van Oxxio krijgt is vrij van CO2-uitstoot en volledig opgewekt door Europese windmolens. Omdat de productie van betaalbare windstroom in Nederland nog niet voldoende is, kiezen we voor het Europese alternatief. Zo weet je zeker dat je groen bezig bent zonder extra kosten.

Groene stroom.
Dat is logisch bij Oxxio.

100% Windenergie bij Oxxio

Oxxio klanten ontvangen 100% windstroom

Wind is een uitstekende bron van hernieuwbare energie. En de innovaties om windturbines nog beter te maken volgen elkaar in rap tempo op. Bij Oxxio krijg je groene stroom opgewekt door windmolens in Europa. Zo draag je dus automatisch je steentje bij aan een groenere stroomproductie. Want hoe meer mensen vragen naar stroom uit wind en zon, hoe minder kolenstroom er nodig is. In ons stroometiket zie je precies hoe groene stroom van Oxxio wordt opgewekt.

Stroometiket van Oxxio Energie

100% Europese windstroom

Groene stroom van Oxxio is afkomstig van windmolens in Europa.

Groen voor de prijs van grijs

Door te kiezen voor Oxxio ben je én groen én voordelig uit.

Bijdrage aan de vergroening

Hoe meer mensen groene stroom afnemen, hoe minder kolenstroom nodig is.

Hangende lamp Oxxio Stroom

Hoe weet je of je groene stroom uit het stopcontact krijgt?

Helaas. Je krijgt geen andere stroom uit je stopcontact als je kiest voor groen in plaats van grijs. Maar met jouw aandeel draag je wel bij aan het vergroenen van de stroomproductie. Want hoe meer mensen vragen naar 100% groene stroom uit wind en zon, hoe minder kolenstroom nodig is. Het stroomnet kun je visualiseren als een groot zwembad vol met groene en grijze stroom. En uit dat ene zwembad tappen we allemaal onze stroom. Dus hoe meer groen in het zwembad gaat, hoe minder grijs nodig is om het bad te vullen.

Windenergie op grasveld Oxxio Energie

Wat is groene stroom precies?

Groene stroom wordt opgewekt uit schone, onuitputtelijke bronnen zoals wind, water, zon of biomassa. En in tegenstelling tot opwekking met fossiele brandstof, komt hier geen CO2 bij vrij. Stukken beter voor het milieu! De windstroom van Oxxio is dus 100% groen.

Kost groene stroom meer?

Bij Oxxio heb je groene stroom voor de prijs van grijs: je betaalt dus niets extra. Bovendien koopt Oxxio bij Oxxio hun groene stroom slim in en daar profiteer jij van. Bekijk de productaanbod van Oxxio en bereken direct je tarieven.

Waar komt Oxxio’s groene stroom vandaan?

Alle windstroom van Oxxio wordt opgewekt door windmolens in Europa. Maar waarom niet alleen windstroom uit Nederland? In Nederland wordt nog onvoldoende windstroom geproduceerd, en dit is daarom niet toereikend om al de klanten van Oxxio van betaalbare energie te voorzien. Daarom kiest Oxxio voor het beste alternatief, Europese duurzame energie.

Overstappen, zo gepiept bij Oxxio

Het enige wat jij hoeft te doen is aanmelden en als je geen slimme meter hebt, je meterstanden doorgeven. De rest doet Oxxio, samen met de Oxxio App. En twijfel je na aanmelding? Geen zorgen want je hebt 14 dagen bedenktijd. Appeltje, eitje toch?

 1. Aanmelden
 2. Je Oxxio-contract
 3. Meterstanden doorgeven
 4. Oude contract wordt opgezegd
 5. Start levering!

Overstappen naar energie van Oxxio – zo werkt ‘t

Overstappen van energieleverancier wordt vaak als gedoe gezien. Het tegendeel is waar. Met de overstapservice van Oxxio is je overstap zo geregeld. Dan is minder betalen, zo gepiept.

 • Oxxio regelt je overstap van A tot Z
 • Je komt geen moment zonder stroom en gas te zitten
 • Gratis overstapservice

Je ontvangt direct een bevestigingsmail van Oxxio. En volg de status van je aanmelding meteen in de app.

1 AANMELDEN: Zorgeloos overstappen naar Oxxio

Bereken het beste aanbod en de voordeligste energietarieven voor jou en meld je snel online aan. Geef je gegevens door, check de voorwaarden en bevestig je aanmelding. Eenvoudiger kan niet!

Met spoed overstappen van energieleverancier? Ook dat kan! Vraag bij Oxxio een spoedaanvraag energie aan en je hebt binnen 2 dagen stroom en gas van Oxxio. Download meteen de Oxxio App!

Je kunt direct bij aanmelding een persoonlijk account aanmaken in de Oxxio App. Hier volg je eenvoudig de status van je aanmelding. Zo weet je precies wanneer je energie van Oxxio ontvangt. Easy, toch? Meer over de Oxxio App

2 Je Oxxio-contract: met de startdatum en je termijnbedrag

Ongeveer 2 dagen na je overstapaanvraag ontvang je van Oxxio een mail met je Oxxio-contract en alle belangrijke voorwaarden op een rij.

In deze mail vind je ook:

 • Wanneer Oxxio je energielevering start
 • Wat je termijnbedrag wordt
 • Hoe je termijnbedrag tot stand komt

Vanaf dit moment heb je een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode kun je je contract kosteloos annuleren.

3 Meterstanden: doorgeven van meterstanden

Een dag voordat je energie van Oxxio krijgt, mailt Oxxio je met de vraag om je meterstanden door te geven. Hierin legt Oxxio je uit hoe je dit eenvoudig online doet. Doe dit binnen 5 dagen, want je meterstanden zijn het startpunt van de energielevering. Heb je een slimme meter? Dan ontvang je geen mail van Oxxio en gaat alles automatisch.

4 je oude energiecontract opzeggen: Oxxio zegt het oude contract op

Dit doet Oxxio na je bedenktijd van 2 weken. En natuurlijk alleen als je nog een oude overeenkomst bij een andere energieleverancier hebt. Jij hoeft hiervoor niets te doen. Met de Oxxio-overstapservice is het zo gefixt en jij zit natuurlijk geen moment zonder energie.

Verhuizen? Oxxio verhuist graag met je mee!
Ga je verhuizen of ben je net verhuisd? Ook dan kun je gemakkelijk naar Oxxio overstappen. Vraag bij Oxxio energie aan voor je nieuwe woning en Oxxio gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag. In de tussentijd is altijd energie in je nieuwe woning aanwezig, dus je hoeft niet in het donker te klussen. Let op: Als je op je oude adres nog een energiecontract hebt bij een andere leverancier, dan moet je deze wel zelf opzeggen.

5 Start levering: Je krijgt nu energie van Oxxio

Je ontvangt energie van Oxxio en kan nu gebruik gaan maken van de handige functionaliteiten in de Oxxio App. Zo houd je dankzij overzichtelijke grafieken en slimme tools je energieverbruik in de gaten en regel je andere energiezaken ook gemakkelijk zelf.

Overstappen naar Oxxio energie

Zo geregeld met de overstapservice

Met de overstapservice van Oxxio heb je meestal binnen 6 weken na aanmelding energie van Oxxio. In ieder geval uiterlijk 3 maanden na je aanmelding. Meld je je aan zonder dat je overstapt van een andere leverancier? Dan gaat je overeenkomst met Oxxio ongeveer 6 weken na je aanmelding in. Ook als je een maand opzegtermijn hebt bij je oude leverancier.

Wil je binnen 2 dagen stroom en gas van Oxxio? Dien dan een spoedaanvraag energie in.

Spoedaanvraag voor energie? Zo gefixt.

Ben je vergeten energie te regelen of krijg je de sleutel van je nieuwe huis eerder dan verwacht? Geen zorgen. Met de spoedaansluiting van Oxxio voor stroom en/of gas ontvang je binnen 2 dagen na je aanmelding energie van Oxxio. Ook als je netbeheerder al een brief voor afsluiting van je energie heeft verstuurd. Zo voorkom je aansluitkosten en dat is wel zo fijn.

 • Binnen 2 dagen energie
 • Geen negatieve uitslag bij kredietwaardigheidscontrole? Geen waarborgsom betalen
 • Volg de status van je spoedaanvraag meteen in de Oxxio App

Spoed zonder borg? Dat kan!

Een spoedaanvraag zonder waarborgsom? Dat kan! Om meer zekerheid te krijgen rondom betalingen mag Oxxio een kredietwaardigheidscontrole uitvoeren bij klanten. Bij een negatieve uitslag van de controle, vraagt Oxxio je om een waarborgsom van maximaal € 400, het bedrag dat je vermoedelijk betaalt voor zes maanden stroom en/of gas.

Natuurlijk is de hoogte van de borg ook redelijk voor je situatie. Als je een waarborgsom moet betalen, stuurt Oxxio je hiervoor een aparte e-mail.

Hoe werkt een kredietwaardigheidscontrole?

 • Betaal alleen bij negatieve uitslag
 • 1 dag na aanmelding uitsluitsel
 • Betaal ‘m eenvoudig via accepte-mail

Zo werkt een spoedaanvraag

Zodra je spoedaanmelding binnen is, begint Oxxio te rennen. Ze zorgen ervoor dat je binnen 2 dagen  na je aanmelding energie van hun ontvangt. En direct na je aanmelding kun je al inloggen in de Oxxio App om de status van je aanmelding te volgen. Alles over overstappen

Wat is het termijnbedrag bij Oxxio?

Als je overstapt naar Oxxio berekent Oxxio, op basis van het historisch verbruik in je woning, hoeveel energie je het komende jaar gaat gebruiken en welke energiekosten daarbij horen. Dat doet Oxxio ook na elke jaarnota en als je verhuist. Om te zorgen dat je niet 1 keer per jaar een groot bedrag hoeft te betalen, worden de verwachte kosten over 12 termijnen verspreid. Dit is je maandelijkse termijnbedrag.

Mijn termijnbedrag wijzigen bij Oxxio: hoe doe ik het?

Oxxio berekent jouw termijnbedrag zo nauwkeurig mogelijk. En natuurlijk betaal je alleen voor de energie die je daadwerkelijk verbruikt. Verwacht je meer of minder te verbruiken dan het aantal kilowattuur of kubieke meter waar je termijnbedrag op is gebaseerd? Pas je termijnbedrag dan eenvoudig aan in de Oxxio App via het menu ‘Contract info’. Houd er wel rekening mee dat het kan zijn dat er nog één periode van je eerdere termijnbedrag in rekening wordt gebracht.

Maak het jezelf makkelijk met de Oxxio App

Regel alles rondom stroom en gas super eenvoudig via de Oxxio App. Altijd inzicht in je verbruik, maandbedrag en betalingen. Meterstanden en wijzigingen geef je makkelijk door via de Oxxio App. En heb je een vraag? Dan geeft energiebuddy O. je 24/7 antwoord.

Vrouw die op de Oxxio App kijkt
Controle overzicht in Oxxio App

Jij hebt de controle

In 1 oogopslag zie je je energieverbruik per maand, gewoon in een grafiek. Lekker overzichtelijk. Heb je meer verbruikt of juist minder? Doe de Jaarcheck en pas eenvoudig je termijnbedrag aan. Zo voorkom je verrassingen op je jaarnota.

Chat met klantenservice van Oxxio Energie

Regel ’t eenvoudig en snel

Wil je je gegevens wijzigen of heb je een vraag? Je krijgt 24/7 antwoord in de Oxxio App. Want je energiebuddy O. is dag en nacht wakker.

Meterstanden inzicht in Oxxio App

Grip op je kosten

In de Oxxio App vind je je contract en nota’s. Van stroom en gas, maar ook van Internet, TV & Bellen als je dat van Oxxio hebt. Oeps… is de automatische incasso mislukt? Geen nood. Je krijgt bericht per e-mail en betaalt gemakkelijk via iDEAL in de Oxxio App.

Grip op je kosten in Oxxio App

Allerslimst met Oxxio Pro

Ontdek welke categorieën in huis de meeste energie slurpen: wassen, koken, verwarmen… of iets anders. Zo wordt besparen op je energiekosten makkelijker.

 • Inzicht per categorie in huis
 • Slimme tips & persoonlijke alerts
 • Maximaal grip op je energierekening

Meer weten over de Oxxio App?

Bekijk de video en zie hoe je al je energiezaken in eigen hand hebt. Supereasy! 

€235,00 Cashback bij Oxxio 1 Jaar Energiecontract - Deals Vergelijk!

Blijf je bij Oxxio?

Heb je een energiecontract bij Oxxio en ben je benieuwd of Oxxio een nieuw aanbod voor jou heeft klaarstaan? Log in met je Oxxio-account en je weet meteen of Oxxio een aanbod voor je heeft. Goede deal gevonden? Met een paar klikken sluit je je nieuwe energiecontract af en ben je opnieuw zeker van voordelige leveringstarieven.

Daarom verlengen bij Oxxio!

 • Energie voor een altijd lage prijs
 • De beste easy-app service onder je duim
 • 100% groene stroom

Met spoed energie in je nieuwe huis?

Te laat aan je energie gedacht of kun je eerder in je nieuwe huis dan verwacht? Bij Oxxio ben je binnen 5 dagen na je aanmelding zeker van energie.  Je volgt je aansluiting heel makkelijk in de Oxxio App Meld je aan met spoed

Energie met spoed

Jij verhuist. Oxxio regelt je energie.

Energie is zo geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aanmelden. En als je geen slimme meter in je nieuwe huis hebt, de meterstanden doorgeven. Kun jij je richten op je verhuizing. Twijfel je na je aanmelding? Geen zorgen, want je hebt 14 dagen bedenktijd.1

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.