Pure Energie Info

Groene energie, van weiland tot stopcontact bij Pure Energie

Al in 1995 zijn is Pure-Energie begonnen met het ontwikkelen van windenergie projecten. Sinds die tijd heeft Pure Energie meer dan 74 windmolens in Nederland gebouwd en hebben ze meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst. De stroom uit alle projecten van Pure Energie wordt direct geleverd aan de klant, zowel zakelijk als particulier. Groene energie, van weiland tot stopcontact noem Pure Energie dat.

Daarom is Pure Energie al zeven keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Dat blijkt uit een jaarlijks onderzoek van Consumentenbond, Natuur&Milieu, Greenpeace en WISE. In het onderzoek worden energieleveranciers stevig onder de loep genomen en groene stroom van Pure Energie scoort al zeven jaar op rij een 10 op het gebied van duurzaamheid.

Scherpe acties en eerlijke tarieven nu bij Pure Energie

Adviesgesprek

Extra Windvoordeel

Max. € 350,- euro korting op groene energie uit Nederland! Langere looptijd betekent meer korting.

Vaste looptijden voor 1-, 3- en 5 jaar

Onze tarieven

Met een vaste looptijden bij Pure Energie weet je precies waar je aan toe bent. Jouw tarieven staan vast zo lang je energiecontract nog loopt. Bekijk vaste tarieven

Variabele looptijd check bij Pure Energie

Variabele looptijd: maandelijks opzegbaar

De variabele tarieven van Pure Energie zijn maandelijks opzegbaar. Jij hebt alles onder controle want jij bepaalt zelf tot wanneer je contract loopt. Bekijk variabele tarieven

Je zit nog nergens aan vast

Groene energie van Pure Energie

Alles wat je moet weten over groene stroom | Tariefchecker.be

Van weiland tot stopcontact, de groenste stroom van Nederland. Nu tot € 350,00 korting op je energiecontract.

Groene stroom

De stroom van Pure Energie wekken ze op met eigen energiebronnen: windmolens en zonnepanelen in Nederland.

Het is tijd voor écht groene stroom

Wat is groene stroom?

Groene stroom is elektriciteit die wordt opgewekt met duurzame bronnen in Nederland. Pure Energie ziet windmolens en zonnepanelen daarin als belangrijkste energiebronnen. De wind en de zon vullen elkaar goed aan. In de herfst en de winter is er veel wind maar weinig zon, in de lente en de zomer is er juist veel zon maar weinig wind.

Bovendien zijn beide energiebronnen hernieuwbaar. Het raakt nooit op. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar het verduurzamen van de Nederlandse energiemarkt. Daaruit blijkt steeds dat windenergie en zonne-energie de belangrijkste bronnen zijn voor een duurzame energievoorziening.

Duurzaamheidsrapport

De groenste stroom volgens Consumentenbond

In het duurzaamheidsrapport van Consumentenbond, Natuur&Milieu, Greenpeace en WISE scoort Pure Energie al 7 jaar op rij een 10. Dat betekent dat groene stroom van Pure Energie de groenste van alle Nederlandse energieleveranciers is!

1.Ranglijst Duurzaamheidsonderzoek 2019 Particulier

Wat is een Garantie van Oorsprong?

Een Garantie van Oorsprong (GvO) is een certificaat dat aanduidt of stroom groen is. Voor iedere 1.000 kWh die klanten van Pure Energie verbruiken dient Pure Energie als leverancier zo’n certificaat af te boeken. De Nederlandse overheid controleert hier streng op. De certificaten van Pure Energie komen uitsluitend uit de groene stroomproductie van hun eigen windmolens en zonnepanelen.

Stroometiket 2019

Stroometiket 2020

Waar komt stroom vandaan bij Pure Energie

De stroom van Pure Energie komt voor 100% uit windmolens en zonnepanelen in Nederland. Pure Energie verkoopt niet meer dan ze zelf opwekken.

Kaart waar stroom vandaan komt bij Pure Energie
Bekijk energiebronnen van Engie Energie

Gas van Pure Energie is 100% CO2-gecompenseerd

100% CO2-gecompenseerd gas

Wie gas verbruikt stoot CO2 uit en dat is per definitie slecht voor het milieu. Pure Energie begrijpt dat (nog) niet iedereen zo 1, 2, 3 van hun gasaansluiting af kan en dat maakt het een noodzakelijk kwaad. Hoe sneller we van het gas af zijn, hoe beter.

Tot die tijd compenseert Pure Energie jouw gasverbruik tegen de hoogst mogelijke standaard: Gold Standard van het WNF. Daarmee compenseert Pure Energie de uitstoot van jouw gasverbruik voor 100% en dragen we samen een steentje bij aan het milieu. Win-win.

Compensatieproject

Windenergie in India

Windenergie in Azië

Pure Energie investeert in grote windparken in Azië. Deze leveren jaarlijks windenergie op en daarmee zorgt Pure Energie voor een fikse CO2-besparing.

MELD JE AAN

Cookstoves in Kenia

Cookstoves in Afrika

Met behulp van cookstoves helpt Pure Energie de bevolking van o.a. Kenia om efficiënter te koken. Met de cookstoves bespaart Pure Energie 3 ton CO2 per jaar.

Meld je aan

Zorgeloos overstappen op Pure Energie | Pure energie

Vragen?: Aanmelden bij Pure Energie

Hoe word ik klant bij Pure Energie?

Klant worden is heel eenvoudig. Kies je energiepakket via deze link en je weet direct wat jouw nieuwe maandbedrag wordt. Het enige wat je moet doen is je aanmelden. Pure Energie regelt de rest.
Meld je aan

Kan ik een spoedaanmelding doen?

Je kan een spoedaanmelding doen door schriftelijk af te zien van de 14 dagen wettelijke bedenktijd. In dat geval stuur je een e-mail naar info@pure-energie.nl met daarin jouw verzoek. Bereken je energiepakket via deze link en meld je aan. Pure Energie regelt de rest.
Bereken je energiepakket

Kan ik me ook aanmelden wanneer ik stadsverwarming heb?

Ja hoor, geen probleem. Als je thuis stadsverwarming hebt kies je vanzelfsprekend alleen voor elektriciteit. Bereken je energiepakket via deze link en meld je aan. Pure Energie regelt de rest.
Bereken je energiepakket

Waarom moet ik klant worden bij Pure Energie?

Pure Energie is energie waar je blij van wordt! Pure Energie is het enige energiebedrijf in Nederland dat alléén stroom verkoopt die ze zelf hebben opgewekt. Dat doet Pure Energie met hun eigen windmolens en zonnepanelen, gewoon hier in Nederland. Daarom is Pure Energie als enige al zes keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. De winst van Pure Energie geven ze terug. 10% van de winst gaat naar het Pure Energie Fonds. Daarmee steunt Pure Energie duurzame initiatieven door heel Nederland. De overige 90% gebruiken ze om nieuwe wind- en zonne-energieprojecten te realiseren. Als klant van Pure Energie draag je dus bij aan meer duurzame energie in Nederland. Zo maken we Nederland samen groener!
Meld je aan

Krijg ik bij Pure Energie een overstapkorting?

Alle voordelige acties van Pure Energie en eerlijke tarieven kun je vinden via deze link.

Kan ik me ook aanmelden voor alleen stroom?

Als je een contract voor alleen groene stroom wil afsluiten kies je bij de bereken alleen voor “stroom”.

Kan ik me ook aanmelden voor alleen gas?

Als je een contract voor alleen CO2 gecompenseerd gas wilt afsluiten klik je bij je bij de tariefberekening het vinkje van “Ik kies voor stroom” weg. Je kunt een tariefberekening maken als je op de onderstaande button klikt.

Kan ik klant worden als ik de opleverdatum van mijn woning nog niet weet?

Het is niet verstandig om je al aan te melden wanneer je nog niet zeker weet wanneer je contract in moet gaan. Je loopt dan het risico dat je contract te vroeg te laat in gaat. Pure Energie adviseert om te wachten met je aanmelding totdat je zeker weet wanneer de woning wordt opgeleverd.

Waarom gaat mijn contract over zes weken pas in?

Wanneer jij je aanmeldt bij een (nieuwe) energieleverancier krijg je altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd. In deze periode kun jij je contract nog kosteloos en zonder opgave van redenen annuleren. Wanneer deze periode is verstreken, wordt het eventuele contract met de huidige leverancier door Pure Energie opgezegd. Hier hoef je zelf niets voor te doen. Na de opzegging gaat je opzegtermijn in. Dit duurt in de meeste gevallen 30 dagen. Bij elkaar opgeteld duurt het dus zo’n 6 weken voordat je contract in gaat. Loopt je oude contract eerder af? Geen probleem. Het contract bij je oude leverancier zal dan tijdelijk verlengd worden met een variabel contract, tot je nieuwe contract bij Pure Energie in gaat. Je komt dus nooit zonder stroom te zitten.

Waarom moet ik een windpark kiezen bij Pure Energie?

Bij Pure Energie kun je zelf een energiebron kiezen. Zo weet je altijd waar jouw stroom vandaan komt. Echt groene energie noemt Pure Energie dat. Wil je ook je eigen energiebron kiezen? Bereken je energiepakket en meld je aan.
Bereken je energiepakket

Hoe ver van tevoren moet ik mij aanmelden bij een verhuizing?

Ga je verhuizen? Gefeliciteerd! Pure Energie adviseert je om drie weken voor ontvangst van je sleutel aan te melden. Als consument heb je recht op 14 dagen wettelijke bedenktijd. Tijdens deze periode mag Pure Energie nog niets doen om je verhuizing definitief te maken. Pas wanneer de wettelijke bedenktijd verstreken is, kan Pure Energie je verhuizing in behandeling nemen.

Kan ik me aanmelden met een buitenlands IBAN rekeningnummer?

Ja, uiteraard is het mogelijk om een contract af te sluiten met een buitenlands IBAN rekeningnummer. Dit kan zowel online als telefonisch.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

  • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
  • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
  • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
  • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
  • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.