Daarom kies je voor Refurbished.nl

Over Refurbished.nl

Wat doet refurbished.nl?

refurbished.nl is voor consumenten een online winkel waar refurbished producten kunnen worden aangeschaft en tegelijkertijd een platform voor refurbished merken die hun producten kunnen aanbieden. Zo slaat refurbished.nl een brug tussen refurbished specialisten met een eigen merk en de consument. Bij refurbished.nl vinden consumenten diverse refurbished producten zoals iPhones, iPads en laptops.

refurbished.nl is niet zomaar een platform waar iedereen zijn producten kan aanbieden. Uitsluitend de beste merken en de beste refurbishers die hun hoge eisen op gebied van productkwaliteit, gradering en after-sales aan kunnen zijn welkom. Hierdoor zijn de producten die refurbished.nl aanbied zorgvuldig geselecteerd, onder hoge normen refurbished en worden ze opnieuw aangeboden klaar voor hergebruik.

Bron: Refurbished.nl

Refurbished Apple bestellen

Een refurbished iPhone kopen doe je bij refurbished.nl. Alle refurbished iPhones van refurbished.nl zijn van de beste kwaliteit refurbished, volledig gereviseerd en schoongemaakt. Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

  • De beste keurmerken.
  • De beste prijzen.
  • Altijd 3 jaar garantie.
  • Gratis verzending.
  • Vandaag besteld, morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed, geld terug.

Na refurbishment heb je een iPhone van premium kwaliteit. Zo ontvang je niet alleen een toestel met 3 jaar garantie, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig en steun je Stichting Staatsbosbeheer! Bij refurbished.nl vinden ze duurzaamheid erg belangrijk.

Refurbished iPhone

Eigenlijk wel de beste smartphone, de iPhone. Een refurbished iPhone scheelt in je portemonnee en is goed voor het milieu.

Refurbished iPad

Altijd al gedroomd van heerlijk surfen op de bank met je iPad, maar paste het niet in je budget? Die tijd is over. Bespaar tot 50% op de aankoop van een refurbished iPad.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent gereviseerd. Het voordeel van refurbished is dat het veel goedkoper is dan nieuw. Je bespaart soms wel 50% op een product die nog in uitstekende technische en uiterlijke staat is! Bij refurbished.nl heeft refurbished.nl een samenwerking met de beste recyclespecialisten en bieden zij jou niet alleen goedkope refurbished iPhones, maar ook refurbished iPads en refurbished Macbooks aan.

Een refurbished Apple is niet tweedehands

Hoewel een refurbished iPhone, iPad, iMac of Watch niet nieuw is, is het zeker geen tweedehands apparaat. De apparaten worden helemaal gecheckt en indien nodig voorzien van een nieuwe batterij of ander onderdeel. Tevens maakt refurbished.nl de iPhone helemaal schoon, zorgen zij er voor dat alle gegevens van een vorige gebruiker gewist zijn en de iPhone voorzien wordt van de laatste software. Uiteraard geldt dat ook voor hun iPads, MacBooks en andere refurbished producten.

Premium kwaliteit refurbished

Je ontvangt altijd een refurbished Apple-device van premium kwaliteit. Zo heeft refurbished.nl A-grade refurbished iPhones, iPads en MacBooks bijna onzichtbare gebruikerssporen en ogen deze als ‘nieuw’. Bovenal zijn alle gradaties technisch in 100% staat. Je vind op refurbished.nl alleen de beste keurmerken refurbished. Daarnaast zijn de refurbished producten van refurbished.nl altijd voorzien van hoge kwaliteit onderdelen en ontvang je 3 jaar garantie! Zo ben je verzekerd van een premium kwaliteit refurbished.

Refurbished Macbook

Een refurbished MacBook is geweldig. Je haalt een van ‘s werelds beste stukken elektronisch gereedschap in huis en dat goedkoper dan nieuw. Wat wil je nog meer?

Hoe het begon voor Refurbished.nl

Refurbished.nl 2016

Lancering Refurbished.nl

In 2016 is refurbished.nl gestart met het eigen verkoopkanaal waar voornamelijk refurbished iPhones werden aangeboden.

Certified R3born

Na succesvolle start van refurbished.nl is er in ditzelfde jaar een professionele Quality & Control opgezet en is refurbished.nl van merkloze refurbished producten overgestapt naar hun eigen merk Certified R3BORN.

Refurbished.nl 2017

Verhuizing naar Utrecht

Na gestart te zijn in Rotterdam is refurbished.nl verhuisd naar een locatie naast Utrecht Centraal.

Samenwerking 2ND & Renewd

2017 heeft refurbished.nl afscheid genomen van Certified R3BORN, het model 180 graden omgegooid en gestart met het aanbieden van 2ND en Renewd.

Refurbished.nl 2018

Nieuw Design website

refurbished.nl heeft een eigen CMS ontwikkeld en vol ingezet op techniek in-house en samen met het nieuwe CMS een nieuw uiterlijk voor hun site gelanceerd.

Nieuw logo (V2)

De website en het logo waren inmiddels verouderd. De logo van refurbished.nl kreeg eerst een make-over.

2e keurmerk refurbished partner Forza

Forza is al 2e lid van het Keurmerk Refurbished op het platform van refurbished.nl toegetreden na een succesvolle start met Renewd.

Samsung opgenomen in assortiment

refurbished.nl is begonnen met refurbished Samsung. Specifiek met de populaire Samsung Galaxy smartphones.

Bij de tijd met Apple Watch

De uiterst populaire Apple Watch en tevens meest gebruikte smartwatch wereldwijd is opgenomen in ons assortiment refurbished Apple.

Uitbreiding naar België

Na een succesvolle start in Nederland heeft refurbished.nl hun deuren digitaal geopend in Vlaams België.

Nieuw logo (V3)

Na vernieuwing van de website is het logo van refurbished.nl vernieuwd. Daarnaast heeft refurbished.nl een duidelijk beeldmerk ontwikkeld die hun circulaire missie benadrukt.

Refurbished.nl 2019

Groot aanbod merken.

Verschillende Nederlandse refurbished merken die voldoen aan de hoge eisen van refurbished.nl treden toe tot hun platform. De consument vindt meer aanbod, de merken meer omzet.

Assortiment uitbreiding met MacBooks & iMacs.

In 2019 heeft refurbished.nl telkens meer MacBooks & iMacs in hun assortiment opgenomen. De categorie zal nog verder worden uitgebreid in 2020.

Verhuizing naar Zeist.

Gestart in Rotterdam, voortgezet in Utrecht en hun thuis gevonden in Zeist. Na een korte periode en enorm veel groei is refurbished.nl in Zeist wederom verhuisd naar een kantoor met meer ruimte en voorbereiding op ons alsmaar groeiende team.

Refurbished.nl 2020

Leap gelanceerd op platform.

Leapp, een van de startende leden van het Keurmerk Refurbished, uitgegeven door Techniek Nederland, met succes toegetreden tot het platform van refurbished.nl.

Shopping awards nominatie.

Trots is refurbished.nl genomineerd voor de Shopping Awards Ecommerce50 en beste webshop in de categorie Elektronica & Telecom.

Lancering Duitsland.

Na intensief marktonderzoek heeft refurbished.nl haar deuren officieel geopend in Duitsland.

Refurbished.at gelanceerd.

Naast de lancering in Duitsland is refurbished.nl gestart in het eveneens Duitstalige land, Oostenrijk.

Bonjour refurbished.fr

Naast de Duitstalige landen is refurbished.nl ook gestart in Frankrijk.

FixjeiPhone lid van refurbished.nl.

FixjeiPhone is sinds kort toegetreden tot het Keurmerk Refurbished en sindsdien staat het Refurbished aanbod van FixjeiPhone ook op refurbished.nl

Winnaar Ecommerce50 2020

Winnaar Shopping Awards Ecommerce50 van 2020. Het snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijf. Gekozen na onafhankelijke onderzoek uitgevoerd door Ernst & Young.

Winnaar Crossborder top 30.

Wederom zijn wij in de prijzen gevallen. Met 1000% groei in het buitenland de snelst groeiende e-commerce onderneming van Nederland.