De Nieuwe Samsung Galaxy S9 & S9 Plus

Dit wil je weten over de nieuwe Samsung Galaxy S9 & S9 Plus

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy S9 & S9 plus. De innovatieve Galaxy S9 & S9 Plus geeft jouw smartphone een nieuwe beleving. De op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles. Maak met de Galaxy S9 en Galaxy S9 plus de mooiste foto’s, zelfs bij weinig licht. Laat op jouw nieuwe Galaxy de tijd vertragen met Super Slow-mo. Met de super selfie camera op de Samsung Galaxy S9 en S9 plus kan je de leukste AR Emoji maken.

Koop jouw Samsung Galaxy S9 of Samsung Galaxy S9 plus los of met i.c.m. een abonnement bij T-Mobile, Vodafone, Kpn, Tele 2 of één van jouw favoriete providers. Wacht niet langer…!

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Alles wat je wil weten over de Samsung Galaxy S9 | S9+

Ontdek de innovaties van de Samsung Galaxy S9 en S9+ waarmee je de wereld op een andere manier beleeft. Maak de mooiste foto’s overdag of juist bij heel weinig licht. Vertraag de tijd naar Super Slow-mo. Maak een AR Emoji van jezelf en laat je informeren door Bixby. Op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles.

Maak kennis met Galaxy S9 | S9+ The Camera. Reimagined.

De revolutionaire camera van Galaxy S9 & S9+ die reageert zoals het menselijk oog.

 

Low Light Camera op de Samsung Galaxy S9 serie

Maak schitterende foto’s bij fel daglicht en bij weinig licht.

Samsung Galaxy vooruitstrevende Dubbel Diafragma-lens reageert zoals het menselijk oog. Hij kan automatisch schakelen tussen verschillende lichtomstandigheden, waardoor jouw foto’s er fantastisch uitzien, of het nu licht of donker is, overdag of ’s nachts.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 modi. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

F1.5 diafragma-modus op de Galaxy S9 en S9+

Als het donker is, wordt de lens geopend in de F1.5-modus om licht binnen te laten voor een heldere en scherpe foto

F2.4 diafragma-modus op de Samsung Galaxy S9 & S9+

Bij daglicht, verschuift de lens naar de F2.4-modus zodat je foto er scherp uitziet.

Foto’s bij weinig licht

De camera die briljant is in het donker.

De F1.5-diafragma-modus vindt zelfs in het donker licht. Dus de camera voor gebruik levert tot laat in de nacht levendige foto’s. Dit betekent dat je je camera altijd kunt gebruiken.

Dubbel Diafragma

De camera die prachtige foto’s maakt bij verschillende soorten licht.

Maak foto’s zonder erover na te hoeven denken, ongeacht het tijdstip van de dag. Met twee f-stop instellingen past het innovatieve Dubbel Diafragma zich automatisch aan fel licht en heel weinig licht aan, net zoals het menselijk oog. Ontdek je creatieve kant door het diafragma om te schakelen en zo sfeer te creëren.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 instellingen. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

Foto’s bij weinig licht met ruisonderdrukking

Perfect beeld bij weinig licht.

Leg je nachtelijke avonturen met verbluffende helderheid vast met jouw Samsung Galaxy S9 of S9+. Met de F1.5 diafragma-modus en multiframe ruisonderdrukking zorgt de achtercamera ervoor dat de foto’s die je in het donker maakt er scherp en helder uitzien, zonder dat fijn afstelling vereist is.

Super Slow-mo op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

Slow motion op het volgende niveau: Super Slow-mo.

Film met een ongelooflijke snelheid: 960 beelden per seconde, dankzij de super snelle sensor. Pronk met je regievaardigheden door stukjes Super Slow-mo aan een video toe te voegen of door een moment in de spotlight te zetten.

Super Slow-mo ondersteunt alleen HD-resolutie. Beperkt tot 20 opnamen per video waarbij elke opname ongeveer 0,2 seconden opname en 6 seconden afspelen kan bevatten.
Bewerkt voor vergelijkingsdoeleinden.

Afbeelding gemaakt op de Galaxy S9 of Galaxy S9+ in 240FPS slow motion en 960FPS Super Slow-mo met illustraties eronder die de framesnelheid weergeven

Eenvoudig delen met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+

Directe bewerkingen. Moeiteloze likes.

Maak meeslepende Super Slow-mo-video’s om te delen met je vrienden. Voeg muziek toe aan je video met een willekeurige selectie uit vooraf geladen keuzes of gebruik een nummer uit je eigen afspeellijst. Je kunt er ook een gif van maken met drie herhaalstijlen: achteruit, vooruit of heen-en-weer.

Samsung Vergrendelingsscherm op de Galaxy S9 & S9+

Vergrendel met een slow-mo-meesterwerk.

Beleef die epische Super Slow-mo-momenten opnieuw op je vergrendelingsscherm.

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus Bewegingsdetectie

Film met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+ op precies het juiste moment.

Krijg in één keer de Super Slow-mo-video die je wilt. Schakel bewegingsdetectie in en de camera zal automatisch beginnen te filmen bij 960FPS, wanneer het nodig is.

OIS: Meer actie. Minder vaag.

Als je een hobbelige rit maakt, worden je foto’s toch scherp dankzij de optische beeldstabilisatie (OIS). Het zorgt ervoor dat foto’s, zelfs als je een beetje bibbert, scherp worden.

Galaxy S9 (OIS), Galaxy S9+ (Dual OIS).

Live focus met bokeh-filters op de Galaxy S9+

Foto’s zijn speelser geworden.

Je portretten zullen knallen wanneer je de gezichten naar voren brengt met Live focus. Gebruik daarna de bokeh-filters om achtergrondverlichting te veranderen in vormen, wat een sprankeling toevoegt aan de scène.

Live focus met bokeh-filters is alleen beschikbaar op de Galaxy S9+ achtercamera.

Foto genomen met de Galaxy S9+ met Live focus

The camera is reimagined. The storage is unlimited.

Bewaar je adembenemende foto’s, video’s en zelfs slow-mo-video’s in hoge kwaliteit, met de onbeperkte opslag van Google Photos. Je herinneringen worden automatisch georganiseerd en zijn altijd gemakkelijk te vinden en te delen.

Galaxy S9+ die de Google Photos-gebruikersinterface weergeeft

Voeg op de Samsung Galaxy S9 & S9+  muziek toe. Maak GIF’s. Krijg likes.

Super Slow-mo laat je de dingen zien die je met een keer knipperen gemist zou hebben. Stel de video in op muziek of verander het in een GIF, deel het vervolgens met één handeling. Leun dan achterover en zie de reacties binnenstromen.

Galaxy S9+ toont Super Slow-mo video gemaakt op Galaxy S9 of Galaxy S9+, plus teken, illustratie van muziek, is gelijk aan teken, geïllustreerd hart

AR Emoji op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

De camera die je verandert in een emoji, dus jij bent niet de ‘jij’ die iedereen is. Maak een Augmented Reality-versie van jezelf door simpelweg een selfie te maken. Deel dan je gevoelens met emoji-stickers en video’s.

Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji

Uit je gevoelens met AR Emoji-stickers

Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji stickers

Fleur je chats op met AR Emoji-stickers en video’s.

Apps die geen geanimeerde gif’s ondersteunen, kunnen toch AR-emoji-stickers als stilstaande beelden verzenden.

Galaxy S9+ met Berichten-app op het scherm die een gesprek met AR Emoji-stickers toont

 

AR-emoji op Galaxy S9 en S9+

Verander je selfie in een emoji en zie hoe je berichten tot leven komen. Maak een geanimeerde versie van jezelf, want je AR emoji volgt je bewegingen en uitdrukkingen. Zo kun je je berichten nog persoonlijker en leuker maken.

Laat zien wie je bent in emoji-stijl.

Laat je persoonlijke stijl zien. Je kunt je emoji heel erg op jou – of wie je wilt zijn – laten lijken. Van je haar tot aan je kleding.

Samsung brengt geanimeerde AR-emoji op de nieuwe Galaxy S9 en S9+

Breng je emotie in beweging.

Word de ster van de volgende geanimeerde hit. Neem video’s op met je emoji die praat, zingt of wat je maar wilt. Deel hem vervolgens met je vrienden.

Expressive AR: Woorden kunnen niet uitdrukken wat je emoji kan.

Zeg het met je AR-emoji. Automatisch worden er 18 stickers gemaakt die een scala aan emoties tonen. Het is een nieuwe manier om je expressie te tonen tijdens het chatten.

Live-vertalingen: De camera die meteen kan zien wat je ogen niet zien.

Krijg een real-time vertaling wanneer je die nodig hebt. Met Live Translation zie je de wereld op een andere manier.

Intelligent Scan: De camera herkent je onmiddellijk.

Intelligent Scan is een nieuwe technologie van Samsung die gezichtsherkenning en irisscan combineert om het ontgrendelen zelfs bij weinig licht eenvoudig te maken.

Multi Device Experience

Deel uw scherm probleemloos met uw andere Samsung-schermen.

Deel eenvoudig foto’s en video’s die je hebt gemaakt door je apparaten via je Samsung-account te synchroniseren. Je kunt dus thuis zijn, zelfs als je ergens anders bent.

Infinity Display van Galaxy S9 & S9+

De telefoon met een ononderbroken scherm. Bekijk foto’s en video’s zoals jij ze wilt zien: getoond op een mooi edge-to-edge scherm.

Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

Surround sound stereo speakers van AKG

De Samsung Galaxy S9 & S9+ die je omringt in Dolby Atmos-geluid op stereoluidsprekers afgestemd door AKG.
Hoor alles helder dankzij het pure geluid van stereoluidsprekers afgestemd door AKG. De toevoeging van Dolby Atmos levert een rijk en levendig geluid, waardoor je een theater  achtige audio-ervaring krijgt.

Galaxy S9+ in landschapsmodus schuin staand, omringd door geanimeerde paardenbloemzaden die bewegen op de stereoluidsprekers, met een afbeelding op het scherm

Design van Galaxy S9 en Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van een hoek van de Galaxy S9+

Infinity Display

Zie meer. Houd minder vast.

Vergroot je zicht met dit grote edge-to-edge-scherm dat comfortabel in je hand past. Het buigt over de zijkanten heen en geeft een zicht dat grenzeloos lijkt met minimale visuele afleidingen.

Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken.
De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken.

Close-up van de Galaxy S9+ in een schuine positie om het meeslepende Infinity Display te laten zien

Meeslepende weergave: Geniet van elke ervaring met het grote scherm.

De weergave-verhouding van 18.5:9 geeft je een bioscoopbeeld. De stereoluidsprekers zijn afgestemd door AKG en zijn verbeterd met Dolby Atmos, om een puur surround-geluid te bieden.

 

Geavanceerde contrastverbetering op de Samsung Galaxy S9 en S9+

Bekijk je foto’s zoals ze gezien zouden moeten worden.

Bekijk je foto’s en video’s levendig op dit heldere scherm. Het verhoogt ook het contrast wanneer je buiten bent, zodat jij en je vrienden zelfs op klaarlichte dag verbluffende details op het scherm zullen zien.

Automatische helderheid moet in het Instellingen-menu worden ingeschakeld.

Vooraanzicht van Galaxy S9+

Volledige eenheid: Onzichtbare details maken het verschil.

Strak en adembenemend. Het scherm en de rand lopen in elkaar over en vormen een naadloos ontwerp. Ondertussen is de irisscanner verborgen in de bovenste rand om het Infinity Display te benadrukken.

Ontwerp van de achterkant op de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

Ontworpen om te worden vastgehouden.

De Galaxy S9 en S9+ hebben een prachtig ontwerp dat is gemaakt om comfortabel in je hand te passen. De camera steekt niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel een gestroomlijnd profiel heeft. Ook is de vingerafdruksensor ergonomisch geplaatst is om je met één eenvoudige beweging te laten ontgrendelen.

Foto van persoon die de Galaxy S9+ vasthoudt om de plaatsing van de vingerafdrukscanner te tonen

Prestaties van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van de hardware in de Galaxy S9+

Stereoluidsprekers afgestemd door AKG: Ervaar een kristalhelder geluid.

Hoor de actie scherper en luider op de stereoluidsprekers die zijn afgestemd door AKG. Ze bieden puur geluid dat 1,4x krachtiger is dan eerdere Galaxy-telefoons.

Dolby Atmos: Dompel jezelf onder in geluid.

Er is een nieuwe dimensie van audio verschenen. Dolby Atmos omringt je met driedimensionaal geluid, waardoor je middenin een theaterachtige ervaring komt.

Samsung Knox: Blokkeer criminelen op ieder niveau.

Bescherm uw gevoelige gegevens tegen nieuwsgierige blikken met de veiligheid van Samsung Knox. Het is in de chip van de telefoon ingebouwd om Galaxy S9 en S9+ tot de kern te beveiligen.

Afbeeldingsresultaat voor samsung knox icon

Intelligent Scan: Ontgrendel onmiddellijk waar en wanneer dat nodig is.

Krijg eenvoudig toegang tot je telefoon met handige technologie die gezichtsherkenning en irisscan combineert. Wanneer gezichtsherkenning hulp nodig heeft, wordt de irisscan ingeschakeld om je te verifiëren en omgekeerd. Dus je telefoon kan je identificeren, zelfs bij weinig licht.

Openen met een blik, een tik, een patroon of een pincode. Er is een breed scala aan opties die je kunt gebruiken om je telefoon te vergrendelen.

De technologie die je verwacht van Galaxy.

Wat innovatief is voor anderen is essentieel voor Galaxy. Handige functies zoals waterbestendigheid en draadloos opladen zijn de kleine dingen die een groot verschil maken in jouw dagelijks leven.

Galaxy S9+ omringd door opspattend water

Water- en stofbestendig: Maak een plons met de opmerkelijk waterbestendige telefoon.

Wees niet bang om nat te worden. De Galaxy S9 en S9+ hebben een IP68-classificatie, wat betekent dat je niet hoeft te stoppen met sms’en of foto’s te maken als het regent.

IP68-classificatie. Gebaseerd op testomstandigheden bij onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten.

Draadloos opladen: Je hoeft niet stil te zitten als je telefoon aan het opladen is.

Geen gedoe meer met kabels wanneer je moet opladen. Plaats je telefoon in de draadloze oplader om gemakkelijk op te laden. En omdat je telefoon een comfortabele positie aan houdt, kun je blijven streamen en whatsappen.

AP and RAM: Wissel van apps in één klik.

Speel een spel, kijk een tutorial of stuur een bericht terwijl je naar de wedstrijd kijkt. Wat je ook doet, het wordt vloeiend en snel gedaan met de krachtige combinatie van mobiele processor en RAM.

Close-up of Galaxy S9+ with SIM tray ejected and Samsung 256GB microSD card inserted

Uitbreidbaar geheugen: Geen opslagruimte meer hebben is verleden tijd.

Wanneer je meer opslagruimte nodig hebt voor al die foto’s en bestanden, hoef je alleen maar een microSD-kaart in te voegen voor maximaal 400 GB extra ruimte.

Uitwerpen SIM-lade met twee SIM-kaarten op hun plaats

Het is alsof je twee telefoons in één hebt.

Plaats een lokale simkaart wanneer je op vakantie bent en houd je privénummer verbonden met de optie voor Dual Sim. Of gebruik afzonderlijke werk- en persoonlijke nummers op dezelfde telefoon.

LTE en Wi-Fi: Wanneer snelheid alles is wat ertoe doet.

Bufferen is verleden tijd. Dankzij LTE-snelheden tot 1,2 Gbps kun je snel downloaden en kun je live-streams ononderbroken bekijken.

Afbeelding met snelheid van Wi-Fi en LTE-mogelijkheden

Samsung DeX: Maak van de wereld jouw kantoor.

Voor een desktop-achtige ervaring, verander je je Galaxy S9 of S9+ in een touchpad door het te verbinden met DeX Pad en een monitor. Krijg toegang tot de foto’s en bestanden op je telefoon, controleer je e-mail, surf op internet en meer op een volledig scherm.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.