Samsung Galaxy S9 | S9+met KPN Zorgeloos

Galaxy S9 en Galaxy S9+ KPN Zorgeloos

Nu bij KPN de Samsung Galaxy S9 | S9+ extra aantrekkelijk met een KPN Zorgeloos abonnement!

Nu bij KPN de nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ verkrijgbaar. Heb jij al KPN abonnement of wil je overstappen naar KPN check dan de voordelen van een KPN Zorgeloos abonnement. En wil jij alles uit jouw nieuwe Samsung Galaxy S9 | S9+ halen, combineer dan KPN Compleet! Dat is meer internet, extra korting, mb’s delen en extra zenderpakket. KPN Zorgeloos…, haal er uit wat er in zit. Bestel nu de smartphone van het jaar de Samsung Galaxy S9 | S9+.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Dit wil je weten over de nieuwe Samsung Galaxy S9 & S9 Plus

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy S9 & S9 plus. De innovatieve Galaxy S9 & S9 Plus geeft jouw smartphone een nieuwe beleving. De op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles. Maak met de Galaxy S9 en Galaxy S9 plus de mooiste foto’s, zelfs bij weinig licht.

Laat op jouw nieuwe Galaxy de tijd vertragen met Super Slow-mo. Met de super selfie camera op de Samsung Galaxy S9 en S9 plus kan je de leukste AR Emoji maken

Ga je op vakantie? Met een Kpn abonnement kun je internetten via 4G, bellen en sms’en in de EU. App met je vrienden, upload foto’s naar Instagram en zoek de leukste hotspots met Google maps.

Let op! Geld lenen kost geld.

Alles wat je wil weten van Samsung Galaxy S9 & S9+

Alles wat je wil weten over de Samsung Galaxy S9 | S9+

Ontdek de innovaties van de Samsung Galaxy S9 en S9+ waarmee je de wereld op een andere manier beleeft. Maak de mooiste foto’s overdag of juist bij heel weinig licht. Vertraag de tijd naar Super Slow-mo. Maak een AR Emoji van jezelf en laat je informeren door Bixby. Op het edge-to-edge Infinity Display zie je alles.

Maak kennis met Galaxy S9 | S9+ The Camera. Reimagined.

De revolutionaire camera van Galaxy S9 & S9+ die reageert zoals het menselijk oog.

 

Low Light Camera op de Samsung Galaxy S9 serie

Maak schitterende foto’s bij fel daglicht en bij weinig licht.

Samsung Galaxy vooruitstrevende Dubbel Diafragma-lens reageert zoals het menselijk oog. Hij kan automatisch schakelen tussen verschillende lichtomstandigheden, waardoor jouw foto’s er fantastisch uitzien, of het nu licht of donker is, overdag of ’s nachts.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 modi. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

F1.5 diafragma-modus op de Galaxy S9 en S9+

Als het donker is, wordt de lens geopend in de F1.5-modus om licht binnen te laten voor een heldere en scherpe foto

F2.4 diafragma-modus op de Samsung Galaxy S9 & S9+

Bij daglicht, verschuift de lens naar de F2.4-modus zodat je foto er scherp uitziet.

Foto’s bij weinig licht

De camera die briljant is in het donker.

De F1.5-diafragma-modus vindt zelfs in het donker licht. Dus de camera voor gebruik levert tot laat in de nacht levendige foto’s. Dit betekent dat je je camera altijd kunt gebruiken.

Dubbel Diafragma

De camera die prachtige foto’s maakt bij verschillende soorten licht.

Maak foto’s zonder erover na te hoeven denken, ongeacht het tijdstip van de dag. Met twee f-stop instellingen past het innovatieve Dubbel Diafragma zich automatisch aan fel licht en heel weinig licht aan, net zoals het menselijk oog. Ontdek je creatieve kant door het diafragma om te schakelen en zo sfeer te creëren.

Dubbel Diafragma ondersteunt F1.5 en F2.4 instellingen. Geïnstalleerd op de achtercamera (S9)/brede achtercamera (S9+).

Foto’s bij weinig licht met ruisonderdrukking

Perfect beeld bij weinig licht.

Leg je nachtelijke avonturen met verbluffende helderheid vast met jouw Samsung Galaxy S9 of S9+. Met de F1.5 diafragma-modus en multiframe ruisonderdrukking zorgt de achtercamera ervoor dat de foto’s die je in het donker maakt er scherp en helder uitzien, zonder dat fijn afstelling vereist is.

Super Slow-mo op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

Slow motion op het volgende niveau: Super Slow-mo.

Film met een ongelooflijke snelheid: 960 beelden per seconde, dankzij de super snelle sensor. Pronk met je regievaardigheden door stukjes Super Slow-mo aan een video toe te voegen of door een moment in de spotlight te zetten.

Super Slow-mo ondersteunt alleen HD-resolutie. Beperkt tot 20 opnamen per video waarbij elke opname ongeveer 0,2 seconden opname en 6 seconden afspelen kan bevatten. Bewerkt voor vergelijkingsdoeleinden.

Afbeelding gemaakt op de Galaxy S9 of Galaxy S9+ in 240FPS slow motion en 960FPS Super Slow-mo met illustraties eronder die de framesnelheid weergeven

Eenvoudig delen met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+

Directe bewerkingen. Moeiteloze likes.

Maak meeslepende Super Slow-mo-video’s om te delen met je vrienden. Voeg muziek toe aan je video met een willekeurige selectie uit vooraf geladen keuzes of gebruik een nummer uit je eigen afspeellijst. Je kunt er ook een gif van maken met drie herhaalstijlen: achteruit, vooruit of heen-en-weer.

Samsung Vergrendelingsscherm op de Galaxy S9 & S9+

Vergrendel met een slow-mo-meesterwerk.

Beleef die epische Super Slow-mo-momenten opnieuw op je vergrendelingsscherm.

Samsung Galaxy S9 en S9 Plus Bewegingsdetectie

Film met jouw Galaxy S9 of Galaxy S9+ op precies het juiste moment.

Krijg in één keer de Super Slow-mo-video die je wilt. Schakel bewegingsdetectie in en de camera zal automatisch beginnen te filmen bij 960FPS, wanneer het nodig is.

OIS: Meer actie. Minder vaag.

Als je een hobbelige rit maakt, worden je foto’s toch scherp dankzij de optische beeldstabilisatie (OIS). Het zorgt ervoor dat foto’s, zelfs als je een beetje bibbert, scherp worden.

Galaxy S9 (OIS), Galaxy S9+ (Dual OIS).

Live focus met bokeh-filters op de Galaxy S9+

Foto’s zijn speelser geworden.

Je portretten zullen knallen wanneer je de gezichten naar voren brengt met Live focus. Gebruik daarna de bokeh-filters om achtergrondverlichting te veranderen in vormen, wat een sprankeling toevoegt aan de scène.

Live focus met bokeh-filters is alleen beschikbaar op de Galaxy S9+ achtercamera.

Foto genomen met de Galaxy S9+ met Live focus

The camera is reimagined. The storage is unlimited.

Bewaar je adembenemende foto’s, video’s en zelfs slow-mo-video’s in hoge kwaliteit, met de onbeperkte opslag van Google Photos. Je herinneringen worden automatisch georganiseerd en zijn altijd gemakkelijk te vinden en te delen. Galaxy S9+ die de Google Photos-gebruikersinterface weergeeft

Voeg op de Samsung Galaxy S9 & S9+  muziek toe. Maak GIF’s. Krijg likes.

Super Slow-mo laat je de dingen zien die je met een keer knipperen gemist zou hebben. Stel de video in op muziek of verander het in een GIF, deel het vervolgens met één handeling. Leun dan achterover en zie de reacties binnenstromen. Galaxy S9+ toont Super Slow-mo video gemaakt op Galaxy S9 of Galaxy S9+, plus teken, illustratie van muziek, is gelijk aan teken, geïllustreerd hart

AR Emoji op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

De camera die je verandert in een emoji, dus jij bent niet de ‘jij’ die iedereen is. Maak een Augmented Reality-versie van jezelf door simpelweg een selfie te maken. Deel dan je gevoelens met emoji-stickers en video’s. Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji

Uit je gevoelens met AR Emoji-stickers

Afbeeldingsresultaat voor samsung AR Emoji stickers

Fleur je chats op met AR Emoji-stickers en video’s.

Apps die geen geanimeerde gif’s ondersteunen, kunnen toch AR-emoji-stickers als stilstaande beelden verzenden.

Galaxy S9+ met Berichten-app op het scherm die een gesprek met AR Emoji-stickers toont

AR-emoji op Galaxy S9 en S9+

Verander je selfie in een emoji en zie hoe je berichten tot leven komen. Maak een geanimeerde versie van jezelf, want je AR emoji volgt je bewegingen en uitdrukkingen. Zo kun je je berichten nog persoonlijker en leuker maken.

Laat zien wie je bent in emoji-stijl.

Laat je persoonlijke stijl zien. Je kunt je emoji heel erg op jou – of wie je wilt zijn – laten lijken. Van je haar tot aan je kleding.

Samsung brengt geanimeerde AR-emoji op de nieuwe Galaxy S9 en S9+

Breng je emotie in beweging.

Word de ster van de volgende geanimeerde hit. Neem video’s op met je emoji die praat, zingt of wat je maar wilt. Deel hem vervolgens met je vrienden.

Expressive AR: Woorden kunnen niet uitdrukken wat je emoji kan.

Zeg het met je AR-emoji. Automatisch worden er 18 stickers gemaakt die een scala aan emoties tonen. Het is een nieuwe manier om je expressie te tonen tijdens het chatten.

Live-vertalingen: De camera die meteen kan zien wat je ogen niet zien.

Krijg een real-time vertaling wanneer je die nodig hebt. Met Live Translation zie je de wereld op een andere manier.

Intelligent Scan: De camera herkent je onmiddellijk.

Intelligent Scan is een nieuwe technologie van Samsung die gezichtsherkenning en irisscan combineert om het ontgrendelen zelfs bij weinig licht eenvoudig te maken.

Multi Device Experience

Deel uw scherm probleemloos met uw andere Samsung-schermen.

Deel eenvoudig foto’s en video’s die je hebt gemaakt door je apparaten via je Samsung-account te synchroniseren. Je kunt dus thuis zijn, zelfs als je ergens anders bent.

Infinity Display van Galaxy S9 & S9+

De telefoon met een ononderbroken scherm. Bekijk foto’s en video’s zoals jij ze wilt zien: getoond op een mooi edge-to-edge scherm. Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

Surround sound stereo speakers van AKG

De Samsung Galaxy S9 & S9+ die je omringt in Dolby Atmos-geluid op stereoluidsprekers afgestemd door AKG. Hoor alles helder dankzij het pure geluid van stereoluidsprekers afgestemd door AKG. De toevoeging van Dolby Atmos levert een rijk en levendig geluid, waardoor je een theater  achtige audio-ervaring krijgt. Galaxy S9+ in landschapsmodus schuin staand, omringd door geanimeerde paardenbloemzaden die bewegen op de stereoluidsprekers, met een afbeelding op het scherm

Design van Galaxy S9 en Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van een hoek van de Galaxy S9+

Infinity Display

Zie meer. Houd minder vast.

Vergroot je zicht met dit grote edge-to-edge-scherm dat comfortabel in je hand past. Het buigt over de zijkanten heen en geeft een zicht dat grenzeloos lijkt met minimale visuele afleidingen.

Infinity Display: een gestroomlijnd, ononderbroken glazen scherm dat naadloos doorloopt over de randen.

De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken. De schermgrootte van de Galaxy S9, is diagonaal gemeten, 146,5 mm (5,8″) als een volledige rechthoek en 143,3 mm (5,6″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken, de schermgrootte van de Galaxy S9+ is 158,1 mm (6,2″) als een volledige rechthoek en 154,5 mm (6,1″) wanneer er rekening wordt gehouden met de afgeronde hoeken. Close-up van de Galaxy S9+ in een schuine positie om het meeslepende Infinity Display te laten zien

Meeslepende weergave: Geniet van elke ervaring met het grote scherm.

De weergave-verhouding van 18.5:9 geeft je een bioscoopbeeld. De stereoluidsprekers zijn afgestemd door AKG en zijn verbeterd met Dolby Atmos, om een puur surround-geluid te bieden.

Geavanceerde contrastverbetering op de Samsung Galaxy S9 en S9+

Bekijk je foto’s zoals ze gezien zouden moeten worden.

Bekijk je foto’s en video’s levendig op dit heldere scherm. Het verhoogt ook het contrast wanneer je buiten bent, zodat jij en je vrienden zelfs op klaarlichte dag verbluffende details op het scherm zullen zien.

Automatische helderheid moet in het Instellingen-menu worden ingeschakeld.

Vooraanzicht van Galaxy S9+

Volledige eenheid: Onzichtbare details maken het verschil.

Strak en adembenemend. Het scherm en de rand lopen in elkaar over en vormen een naadloos ontwerp. Ondertussen is de irisscanner verborgen in de bovenste rand om het Infinity Display te benadrukken.

Ontwerp van de achterkant op de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

Ontworpen om te worden vastgehouden.

De Galaxy S9 en S9+ hebben een prachtig ontwerp dat is gemaakt om comfortabel in je hand te passen. De camera steekt niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel een gestroomlijnd profiel heeft. Ook is de vingerafdruksensor ergonomisch geplaatst is om je met één eenvoudige beweging te laten ontgrendelen. Foto van persoon die de Galaxy S9+ vasthoudt om de plaatsing van de vingerafdrukscanner te tonen

Prestaties van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+

Afbeelding met extreme close-up van de hardware in de Galaxy S9+

Stereoluidsprekers afgestemd door AKG: Ervaar een kristalhelder geluid.

Hoor de actie scherper en luider op de stereoluidsprekers die zijn afgestemd door AKG. Ze bieden puur geluid dat 1,4x krachtiger is dan eerdere Galaxy-telefoons.

Dolby Atmos: Dompel jezelf onder in geluid.

Er is een nieuwe dimensie van audio verschenen. Dolby Atmos omringt je met driedimensionaal geluid, waardoor je middenin een theaterachtige ervaring komt.

Samsung Knox: Blokkeer criminelen op ieder niveau.

Bescherm uw gevoelige gegevens tegen nieuwsgierige blikken met de veiligheid van Samsung Knox. Het is in de chip van de telefoon ingebouwd om Galaxy S9 en S9+ tot de kern te beveiligen. Afbeeldingsresultaat voor samsung knox icon

Intelligent Scan: Ontgrendel onmiddellijk waar en wanneer dat nodig is.

Krijg eenvoudig toegang tot je telefoon met handige technologie die gezichtsherkenning en irisscan combineert. Wanneer gezichtsherkenning hulp nodig heeft, wordt de irisscan ingeschakeld om je te verifiëren en omgekeerd. Dus je telefoon kan je identificeren, zelfs bij weinig licht.

Openen met een blik, een tik, een patroon of een pincode. Er is een breed scala aan opties die je kunt gebruiken om je telefoon te vergrendelen.

De technologie die je verwacht van Galaxy.

Wat innovatief is voor anderen is essentieel voor Galaxy. Handige functies zoals waterbestendigheid en draadloos opladen zijn de kleine dingen die een groot verschil maken in jouw dagelijks leven. Galaxy S9+ omringd door opspattend water

Water- en stofbestendig: Maak een plons met de opmerkelijk waterbestendige telefoon.

Wees niet bang om nat te worden. De Galaxy S9 en S9+ hebben een IP68-classificatie, wat betekent dat je niet hoeft te stoppen met sms’en of foto’s te maken als het regent.

IP68-classificatie. Gebaseerd op testomstandigheden bij onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten.

Draadloos opladen: Je hoeft niet stil te zitten als je telefoon aan het opladen is.

Geen gedoe meer met kabels wanneer je moet opladen. Plaats je telefoon in de draadloze oplader om gemakkelijk op te laden. En omdat je telefoon een comfortabele positie aan houdt, kun je blijven streamen en whatsappen.

AP and RAM: Wissel van apps in één klik.

Speel een spel, kijk een tutorial of stuur een bericht terwijl je naar de wedstrijd kijkt. Wat je ook doet, het wordt vloeiend en snel gedaan met de krachtige combinatie van mobiele processor en RAM. Close-up of Galaxy S9+ with SIM tray ejected and Samsung 256GB microSD card inserted

Uitbreidbaar geheugen: Geen opslagruimte meer hebben is verleden tijd.

Wanneer je meer opslagruimte nodig hebt voor al die foto’s en bestanden, hoef je alleen maar een microSD-kaart in te voegen voor maximaal 400 GB extra ruimte. Uitwerpen SIM-lade met twee SIM-kaarten op hun plaats

Het is alsof je twee telefoons in één hebt.

Plaats een lokale simkaart wanneer je op vakantie bent en houd je privénummer verbonden met de optie voor Dual Sim. Of gebruik afzonderlijke werk- en persoonlijke nummers op dezelfde telefoon.

LTE en Wi-Fi: Wanneer snelheid alles is wat ertoe doet.

Bufferen is verleden tijd. Dankzij LTE-snelheden tot 1,2 Gbps kun je snel downloaden en kun je live-streams ononderbroken bekijken. Afbeelding met snelheid van Wi-Fi en LTE-mogelijkheden

Samsung DeX: Maak van de wereld jouw kantoor.

Voor een desktop-achtige ervaring, verander je je Galaxy S9 of S9+ in een touchpad door het te verbinden met DeX Pad en een monitor. Krijg toegang tot de foto’s en bestanden op je telefoon, controleer je e-mail, surf op internet en meer op een volledig scherm.  

Tariefinformatie KPN Zorgeloos

Tariefinformatie KPN Zorgeloos

Wil jij, of heb jij een KPN abonnement en wil je alles weten over KPN Zorgeloos. Hieronder staan de Tariefinformatie van KPN. Heb je meerdere mobiele abonnement op het zelfde adres dan krijg je KPN Compleet. Dit geld ook als je alles-in-1 thuis heb van KPN. Hoe meer KPN hoe meer korting. Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

KPN Zorgeloos bundels 2 jaar

Aansluitkosten: € 25,–
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel: € 0,25 (per bericht)
Bundel meenemen: De bundels zijn een maand geldig.
Starttarief: Verrekening per seconde en per KB.
Facturering: De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

KPN Zorgeloos Instap

Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 2 GB
Kosten p.m.:€ 40,–Actietarief Nu € 27,–
Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 10 GB
Kosten p.m.:€ 45,–Actietarief Nu € 29,–

KPN Zorgeloos Premium

Minuten: Onbeperkt minuten
SMS: Onbeperkt sms
Data: 25 GB
Kosten p.m.:€ 55,–Actietarief Nu € 38,–

De tarieven van KPN

Er geldt geen starttarief bij KPN. Gesprekken worden per seconde verrekend. Sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Het gebruik van data wordt per 1 KB afgerekend. Als je datategoed op is wordt de snelheid verlaagd, de maximale downloadsnelheid is dan 64 Kbps en de maximale uploadsnelheid 32 Kbps. Je betaalt niet voor dataverbruik buiten je tegoed. Voor bellen en sms’en buiten de bundel betaal je € 0,25 per minuut. KPN Algemeen 728 x 090

KPN in het buitenland

Op 15 juni is de nieuwe Roam Like at Home-regelgeving van start gegaan van KPN. Roam Like at Home betekent dat je mobiel kan bellen en internetten vanuit je bundel, als je op vakantie bent binnen de EU. Na verbruik van je bundel gelden er andere tarieven. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet onder deze regelgeving.

Roam Like at Home is niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag in rekening brengen.

4G en 4G+ supersnel internet bij KPN

De kracht van 4G zit in de stabiliteit van je internetverbinding en de goede dekking binnenshuis. Een stabiel hoge gemiddelde snelheid is het belangrijkst om alle diensten goed te kunnen gebruiken. Bij KPN is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. Bovendien is KPN begonnen met de start van het 4G+ netwerk.

Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek, dan ondersteunt het netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s. KPN biedt 4G voor héél Nederland. In 2012 is KPN als eerste provider begonnen met de uitrol van 4G en nu kan iedereen 4G optimaal ervaren. Overal in Nederland. Natuurlijk bij KPN. KPN Algemeen 728 x 090

Betaling bij KPN

De abonnementskosten worden maandelijks geïncasseerd door de provider. Je betaalperiode start zodra je abonnement bij KPN ingaat. Hierover ontvang je bericht vanuit KPN. Als je bij je bestelling aangeeft dat je je nummer wilt behouden, dan gaat de betaalperiode in zodra KPN je huidige nummer heeft overgezet.

Tussentijds wijzigen van bundels

Je kan je mobiele abonnement bij KPN wijzigen vanaf 31 dagen na de ingangsdatum van je abonnement en 31 dagen na de vorige wijziging. De bundel kan nooit gewijzigd worden naar een bundel die lager is dan het abonnement waar je oorspronkelijk mee bent begonnen. De wijziging gaat in op de eerste dag van de volgende maand.

Opzeggen abonnement bij KPN

Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt telefonisch, online of per post opzeggen bij KPN.

Als je voor het einde van je contractperiode opzegt dan stopt je abonnement per die einddatum. Houd ook dan rekening met een maand opzegtermijn. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Als je tijdens de looptijd van je contract opzegt, dan berekent KPN een afkoopsom. KPN Algemeen 728 x 090

Meer Mobiel Voordeel met combivoordeel van KPN

Je krijgt bij KPN extra voordelen als je meer producten van KPN hebt. Welke voordelen je krijgt, hangt af van de KPN-producten die op hetzelfde adres geregistreerd staan. De korting is geldig zolang je de producten van KPN blijft combineren met KPN Compleet. Hoe meer je combineert, hoe meer voordelen je krijgt.

 • € 5,- extra korting per maand op elk mobiel KPN Mobiel abonnement, welke combinaties je ook maakt.
 • Combineer Mobiel met Interactieve TV en krijg Gratis zenders + films. Je kunt kiezen uit het HBO Pakket, Pluspakket of Kidspakket. Elke maand kun je wisselen.
 • Combineer Mobiel met Internet en krijg Dubbel zoveel data. 2x zoveel MB’s, maar ook 2x zoveel minuten en sms’jes voor je mobiel abonnement.
 • Met alle mobiele en vaste telefoonnummers op hetzelfde huisadres kun je Gratis onderling bellen.
 • Combineer meerdere KPN Mobiel of KPN Mobiel Internet abonnementen en je kunt Onderling MB’s delen.
KPN abonnement verlengen of gewoon nieuw!

Abonnement verlengen of nieuw: Check de voordelen van KPN

Zoveel voordelen van KPN, of je nu als nieuwe klant komt of dat je gaat verlengen. En heb je al producten van KPN dan krijg je van KPN nog meer voordeel met KPN Compleet. Wil je een KPN abonnement met toestel en veel internet, bellen en sms dan kies je voor KPN Zorgeloos. Liever wat minder dan neem je gewoon KPN Basis of Budget abonnement.

Alle abonnement zijn op het vertrouwde 4G netwerk van KPN te vinden. Wil je je abonnement verlengen of een nieuwe aansluiting nemen bij KPN, dan kan dit met telefoon of zonder. Voel je vrij bij KPN! Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Mobiel abonnement met of zonder telefoon

De voordelen van een abonnement bij KPN:

Een vast bedrag voor je abonnement, bij KPN

Een vast bedrag voor je abonnement, telefoon en verbruik

Internetten, bellen en sms'en bij KPN

Internetten, bellen en sms’en in en naar de EU, net zoals thuis

Gratis je eigen nummer behouden

Gratis je eigen nummer behouden

Kies het mobiele abonnement dat past bij jouw situatie:

Zorgeloos abonnement kpn

Zorgeloos abonnement van KPN

Jij en je mobiele telefoon zijn onafscheidelijk. Jullie doen echt alles samen: Whatsappen, Facebook checken, muziek luisteren, series kijken en urenlang bellen met jullie geliefden. Dan kun je altijd:

 • Onbeperkt bellen en sms’en
 • Je abonnement in heel de EU gebruiken
 • Met of zonder nieuwe telefoon

Budget of Basis abonnement van KPN

Jij en je mobiele telefoon hebben een on/off relatie. Je mobiel is er altijd voor je, maar je kan ook prima zonder. Zo nu en dan even bellen, sms’en en samen online, is genoeg voor jou. Dan kun je altijd:

 • Voordelig, bellen, sms’en en internetten
 • Perfect in combinatie met KPN Compleet
 • Met of zonder nieuwe telefoon

Toe aan een nieuwe mobiele telefoon?

Toe aan een nieuwe mobiele telefoon?

Jij en je huidige mobiel hebben de beste tijd gehad. Je bent daarom toe aan een nieuwe telefoon. Kies dan voor een abonnement met telefoon:

 • Altijd keuze uit de nieuwste smartphones
 • Zelf bepalen hoe je jouw telefoon betaalt: in 1 keer of per maand
 • Telefoon betaald? Dan betaal je alleen nog maar je abonnement

Tevreden met je huidige telefoon

Tevreden met je huidige telefoon?

Tussen jou en je mobiel zit het nog helemaal goed! Een nieuwe mobiele telefoon hoef je dan ook niet. Kies dan voor een Sim Only abonnement van KPN:

 • Betaal alleen voor je abonnement
 • Keuze uit Budget, Basis of Zorgeloos abonnement
 • Geen extra toestelkosten

Waarom kies je voor KPN?

De beste service

Dag en nacht gratis klantenservice, online hulptools en altijd een KPN winkel in de buurt.

Landelijk en betrouwbaar 4G Netwerk

KPN weekt iedere dag aan hun netwerk. Zodat jij altijd de beste en veiligste verbinding hebt.

Gratis extra’s, speciaal voor jou

Profiteer met KPN Compleet maandelijks weer van nieuwe voordelen. Van extra MB’s, tot gratis films en series.

Gratis overstapservice en nummerbehoud

KPN regelt het voor je! Ben je nieuw bij KPN? Dan helpt KPN je graag bij een vlekkeloze overstap. Natuurlijk kun je je huidige 06-nummer meenemen. Geef tijdens je bestelling aan dat je je 06-nummer wilt behouden KPN regelt de rest!

Loopt binnenkort je contract af?

Vanaf 4 maanden voor het einde van je contract bij KPN, kun je al verlengen naar een nieuw abonnement. Zo bel jij nog eerder met je nieuwe telefoon.

Extra opties voor bij je mobiele abonnement

Toestel Verzekering

Nooit meer rondlopen met een gebroken scherm, met de ToestelVerzekering van KPN. Verzeker je toestel tegen schade, verlies of diefstal.

Spotify Premium

Altijd en overal je favoriete muziek streamen doe je met Spotify Premium.

Standaard 4G bij alle KPN telefoon abonnementen

Daar is KPN trots op! Met alle telefoon abonnementen van KPN krijg je toegang tot het supersnelle 4G netwerk van KPN. Afhankelijk van je toestel en locatie haal je hiermee snelheden tot 225 Mbit/s. Daarnaast ervaar je een stabiel signaal waardoor je zonder haperen kunt internetten en muziek en video kunt streamen.

Dubbel zoveel data en € 5,- extra korting met KPN Compleet

Combineer Thuis en Mobiel en profiteer van extra voordeel met KPN Compleet. Je krijgt onder andere:

 • € 5,- extra korting Je ontvangt iedere maand € 5,- extra korting op alle KPN Mobiel abonnementen op jouw adres
 • Gratis zenders + films Een gratis zenderpakket. Kies uit Fox Sports Eredivisie of het Pluspakket
 • Dubbel zoveel data, ook in de EU Een verdubbeling van je data-, sms- en belbundel, met een Zorgeloos Mobiel abonnement, óók in de EU
 • Gratis onderling bellen Bel onbeperkt met alle KPN telefoonnummers op jouw adres
 • Onderling MB’s delen Deel je MB’s met vrienden en familie op hetzelfde adres via de MijnKPN app

Extra informatie

 • In Nederland en in de hele EU automatisch je snelheid voor de rest van de maand verlaagd als je MB-bundel op is (64 Kb/s download en 32 Kb/s upload). Met een Extra Bundel internet je verder op de 4G snelheid die je gewend bent.
 • Ben je door je minuten en sms’jes heen? Dan betaal je in Nederland en in de hele EU Europa hetzelfde buitenbundeltarief. Bel je buiten je bundel, dan kost dat € 0,23 per minuut en een sms sturen buiten je bundel kost € 0,07 per sms.
 • Je ontvangt een sms-bericht als je 50% en 75% en 100% van je MB-tegoed verbruikt hebt.
 • Minuten, sms’jes en MB’s die je over hebt, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Je kunt je telefoon abonnement één keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.
 • Gebruik buiten Europa gaat niet uit je abonnement. Er gelden hogere tarieven, bijvoorbeeld in landen buiten EU.
 • Het tarief van je abonnement of bundel wordt jaarlijks op 1 oktober aangepast met de inflatiecorrectie van de CBS Consumentenprijsindex. De aanpassing is alleen van toepassing als op 1 oktober meer dan 3 maanden van je contract verstreken zijn. Als de CBS Consumentenprijsindex negatief is zullen de prijzen niet worden aangepast.
 • Alle prijzen die worden getoond op deze pagina zijn inclusief BTW.

Vanaf 1 juni kun je bij KPN je abonnement in de hele EU gebruiken, dit heet ‘Roam Like Home’. Je abonnement kun je helemaal opmaken en je hoeft geen rekening te houden met een fair use policy van maximaal 60 dagen of een beperkt aantal MB’s. Dit betekent dat je gewoon kunt internetten, bellen en sms’en in de hele EU net zoals je thuis in Nederland gewend bent.

Wel moet je kunnen aantonen dat je een duurzame band hebt met Nederland. Bijvoorbeeld als je woont, werkt of een studie volgt in Nederland. Dit checken we zodra je over een periode van 4 maanden meer belt, sms’t of internet in de EU, dan in Nederland.

Vanuit Nederland bellen naar een buitenlands nummer in de EU gaat niet uit je abonnement. Vanuit Nederland naar een Nederlands nummer in de EU bellen gaat wel uit je abonnement. Hieronder een paar voorbeelden. Heb jij een Zorgeloos abonnement na 26 september 2016 afgesloten? Dan zit bellen vanuit Nederland naar buitenlandse nummers in de EU wel in je abonnement en verandert er niets.

Wel een nieuw abonnement, maar geen nieuw nummer uit je hoofd leren? In 3 stappen kun jij over naar KPN en behoud je je eigen 06-nummer.

Bij de nieuwe abonnementen kun je zelf bepalen wat je per maand voor je telefoon betaalt. Liever lage maandlasten? Betaal dan eenmalig meer bij. Zodra je telefoon is afbetaald, betaal je alleen nog voor je abonnement en heb je geen kosten meer voor je telefoon.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.