Samsung Galaxy S7 Edge met een Tele2 abonnement met 10 GB internet!

Samsung Galaxy S7 edge nu met 10 GB bij Tele2 actie van deals-vergelijk.nl

Samsung Galaxy S7 Edge met een Tele2 abonnement!

Nu bij Tele2 verkrijgbaar de Samung Galaxy S7 Edge met maar liefst 10 GB internet in de bundel zoals alleen Tele2 die kan aanbieden. Incl. 100 minuten/sms. Met dit toptoestel kan je het internet bij Tele2 helemaal leeg trekken! Of je je abonnement nu wil verlengen bij Tele2 of dat je een nieuw abonnement neemt, met de Samsung Galaxy S7 Edge geeft Tele2 jou de beste deal.
In de bundel bij Tele2 zit:

Wacht niet langer en bestel de Samsung Galaxy S7 edge bij Tele2!

  • Hoeveel 4G wil je hebben: 10 GB internet per maand
  • Gewoon bellen met 100 minuten/sms per maand
  • Toestel maandelijks afbetalen of toch liever iets bij betalen en lagere maandlasten? Geen probleem bij Tele2.
  • Contracts duur is 24 maanden, na deze periode komt toestelbetaling te vervallen.

De Samsung Galaxy S7 Edge

Premium design:

Samsung Galaxy S7 Edge is één van de mooiste telefoons die er is. Hij is gemaakt van glas en metaal, is prachtig afgewerkt en heeft een opvallend gebogen scherm. Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat de Galaxy S7 Edge écht opvalt tussen alle andere smartphones. Bovendien ligt de smartphone prettig in de hand en is hij heel dun. Een extra voordeel is dat de Galaxy S7 Edge stof- en waterdicht is. Mooi meegenomen, toch? Terug van weggeweest is de ingang voor de Micro SD-kaart, waarmee je de opslagcapaciteit kunt uitbreiden met maximaal 200 GB. Daarmee is de Galaxy S7 Edge de ideale smartphone om muziek mee te luisteren en om films op te kijken!

Uitstekende hardware:

De Galaxy S7 Edge heeft een scherm dat aan de zijkanten schuin afloopt. Hiermee heb je extra opties in de interface van de smartphone, waarmee de telefoon meer mogelijkheden biedt dan concurrenten. Niet omdat het moet, maar omdat het kan! Naast deze mooie innovatie is het scherm ook qua specificaties ‘state of the art’. Het display heeft een mooi formaat van 5,5 inch en een Quad HD-resolutie van maar liefst 2560×1440 pixels. Omdat Samsung de Super Amoled-technologie gebruikt, is het scherm heel helder. Ook de kleurenweergave is bijzonder goed, net als de kijkhoek van de smartphone. Daarmee heeft de Samsung Galaxy S7 Edge één van de beste displays van dit moment.

Fantastische camera’s:

Samsung is een expert op het gebied van smartphonecamera’s en dat onderstreept het nog maar eens met de Galaxy S7 Edge. Met de camera aan de achterkant van de telefoon schiet je foto’s in 12 megapixel. Het sterke punt van de camera is het maken van foto’s onder donkere omstandigheden. De sensor laat namelijk meer licht binnen dan die van andere smartphones. Ideaal om een avondje uit vast te leggen! Aan de voorkant zit een uitstekende 5-megapixelcamera voor het nemen van selfies. En omdat de telefoon 4G-internet ondersteunt, kun je deze plaatjes supersnel delen met je vrienden en familie! Hierdoor is de Samsung Galaxy S7 Edge een heel complete smartphone.

Let op! Geld lenen kost geld.Handig van Tele2 voor jouw abonnement.

Extra internetbundels:

Is je internetbundel leeg? En wil je toch snel internet houden: koop dan voor de resterende maand een Extra Internetbundel. De bundels zijn geldig tot je volgende factuurperiode. Als de nieuwe periode ingaat, vervalt de Extra Internetbundel.

Wil je je nummer behouden?

Overstappen naar Tele2 met nummerbehoud is simpel. Vraag jouw overstap maximaal 2 maanden voor het einde van je huidige contract aan. Geef bij het plaatsen van je bestelling, bij de stap ‘Extra Gegevens’, aan dat je nummerbehoud wilt. Tele2 zegt je huidige contract op en laten jou weten wanneer je nummer overgaat naar Tele2. Zo simpel is het.

Kan je je abonnement tussentijds aanpassen?

Je kunt het abonnement voor de mobiele dienst 1x per maand downgraden nadat je deze hebt uitgebreid, maar dus nooit verder dan je eerste aangekochte bundelsoort. De wijziging wordt in de eerstvolgende maand doorgevoerd. Opwaarderen kan vaker per maand. Deze wijziging gaat meteen in en zal worden verrekend naar de hoeveel dagen van de maand je er gebruik van gemaakt hebt. Veranderingen kun je zelf in MijnTele2 doorvoeren of neem contact op via tele2.nl/klantenservice

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.