Goedkoop abonnement? Neem een sim only

Bellen, sms’en internetten uit 1 bundel

Voordelige Sim Only abonnementen die precies bij jou passen vind je bij hollandsnieuwe!

hollandsnieuwe Sim Only zijn goedkope abonnementen waarbij je alles uit 1 bundel betaald. Bellen, sms’en en mobiel internet gaat uit hetzelfde tegoed. hollandsnieuwe maakt gebruik van het Vodafone 4G netwerk en je kunt overstappen met gratis nummerbehoud.

Heb je ook Ziggo internet voor thuis dan krijg je 1000 MB/MIN/SMS per maand extra en kun je een extra TV pakket uitkiezen.

Heb je nog een goedwerkende telefoon dan kun je kiezen voor een sim only. Je ontvangt dan alleen een simkaart en betaalt niet maandelijks voor een nieuw toestel. Wil je wel een nieuwe telefoon dan heeft hollandsnieuwe verschillende smartphones van Apple, Samsung, OPPO en Nokia.

Sim Only actie van hollandsnieuwe

Kies je looptijd:

 • maandelijks opzegbaar
 • 1 jaar of
 • 2 jaar

Kies je bundel

 • 1000 MB/MIN/SMS
 • 2000 MB/MIN/SMS
 • 4000 MB/MIN/SMS
 • 6000 MB/MIN/SMS

Daarom kies je voor een sim only van hollandsnieuwe.

 • Extra bundel: Onbeperkt bellen en sms’en
 • Nummerbehoud is gratis en regel je tijdens je bestelling.
 • Combivoordeel voor Ziggo Internet klanten.
 • Op het betrouwbare 4G netwerk van Vodafone.
 • Tussentijds bundel aanpassen.
 • Altijd scherp geprijsd
 • Betaal nooit meer dan je verwacht
Bellen en internetten uit één bundel

Bij hollandsnieuwe betaal je bellen, sms’en en mobiel internetten allemaal uit één bundel. Zo kun je met een 2000 MB/MIN/SMS bijvoorbeeld 500 minuten bellen, 1500 MB aan data verbruiken en 500 sms’jes versturen. Je hoeft dus niet een aparte internetbundel te koppelen aan een belbundel of andersom. Bovendien kun je abonnement altijd omhoog en omlaag aanpassen wanneer het jouw uitkomt.

Mocht je te weinig hebben aan je gekozen bundel, kun je eenvoudig bundeltegoed bijkopen. Dit bundeltegoed heeft hetzelfde tarief en heb je 3 maanden de tijd om dit bundeltegoed op te maken.

Je kunt kiezen uit verschillende bundels: van 1000 MB/MIN/SMS tot 6000 MB/MIN/SMS en wil je onbeperkt bellen dan kan dat voor een klein bedrag extra per maand. Voor een klein bedrag per maand extra kun je onbeperkt bellen. Onbeperkt internet is bij hollandsnieuwe momenteel niet mogelijk.

De voordelen van hollandsnieuwe
 • Bellen, sms’en en internetten uit één bundel
 • Extra voordeel als je ook Ziggo internet voor thuis neemt
 • Maak gebruik van het betrouwbare en snelle Vodafone 4G netwerk
 • Elke maand gratis je bundel omhoog of omlaag aanpassen
 • Inzicht en controle in de hollandsnieuwe app
 • Combineer een sim only met een nieuwe telefoon
 • Geldig in Nederland en binnen de EU

hollandsnieuwe Sim Only Vergelijken

Voor iedere gebruiker heeft hollandsnieuwe wel een geschikt abonnement. Met onderstaande vergelijker en filters kun je direct zien welk sim only abonnement bij jou past. Een abonnement kun je online afsluiten bij hollandsnieuwe zelf of bij een onafhankelijke webshop.

Hollandsnieuwe maakt mobiele telefonie begrijpelijk.

Hollandsnieuwe kijkt met een frisse blik naar de wereld en doen dingen anders dan anders. De provider staat voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en voordeel. Het aanbod is helder en duidelijk en Hollandsnieuwe vertelt je precies hoe het zit. Daarom geven ze jou de maximale controle over hoeveel je uitgeeft. En Hollandsnieuwe is er voor iedereen.

gewoon hollandsnieuwe

Dit is wat je wilt weten over Sim Only

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement? En kom je er niet uit wat het voordeligste is als je niet teveel wilt betalen? Dan is één ding zeker: Sim Only abonnementen zijn het voordeligst. Bij hollandsnieuwe bieden ze daarom alleen Sim Only abonnementen aan.

Wat is Sim Only eigenlijk?

Een sim is een piepklein kaartje in je smartphone dat het mogelijk maken om te bellen en te internetten. Smartphones worden vaak samen verkocht met een abonnement dat op de simkaart staat. Maandelijks betaal je dan voor de telefoon én het abonnement. Vaak heb je ook de mogelijkheid om in een keer je telefoon af te betalen. Bij Sim Only schaf je alleen de simkaart aan, dus zonder telefoon. Bijvoorbeeld omdat je nog een goed werkende telefoon hebt of een telefoon hebt gekregen.

Abonnement of prepaid?

Simkaarten zijn er met een abonnement en met een prepaid tegoed. Als je een abonnement afsluit, ook wel bundel genoemd, weet je vooraf precies hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je elke maand kunt verbruiken tegen welke vaste prijs. Verbruik je echter meer, dan wordt dit achteraf in rekening gebracht en vaak tegen een hoger tarief. Bij prepaid koop je vooraf een bepaald aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Zijn deze op, dan kun je extra tegoed bijkopen dat je vooraf betaalt, voordat je weer kunt bellen of internetten.

Het unieke Sim Only abonnement bij hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe combineert de voordelen van een abonnement met de voordelen van prepaid. Zo kies je bij een Sim Only abonnement van hollandsnieuwe uit een bundel met een vooraf betaald tegoed. Binnen dat tegoed is 1 MB gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. De grootte van je bundel bepaal je zelf. Deze bundel kun je elke maand kosteloos aanpassen. Omhoog óf omlaag. Zo hou je maximale controle over de kosten. Net als bij prepaid kun je ook extra tegoed bijkopen als je een keer een maand wat meer verbruikt. Dit kan tegen hetzelfde voordelige tarief. Zo kom je dus nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Waarom kiezen voor Sim Only

Als je een telefoon koopt met een Sim Only abonnement, ben je dus goedkoper uit dan wanneer je kiest voor een abonnement met afbetaling van een telefoon. Zo heb je bij hollandsnieuwe zelfs extra voordeel op je Sim Only abonnement als je ook Ziggo Internet klant bent. Tegenwoordig is overstappen van abonnement en/of provider een makkie. Dus ook als je een abonnement hebt met een toestel, dan kun je na afloop van dat abonnement overschakelen naar een voordelig Sim Only abonnement.