Sim Only Knaller! Simpel vs Simyo

Kingsize Deals sim only actie bij Simpel

Sim Only van Simpel op het best geteste netwerk van NL. 5 GB internet op 4G netwerk, onbeperkt bellen en 1000 sms’jes. Dat voor maar € 10,- per maand!
Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Dit wil je weten over Simpel

Simpel sim only en telefoonabonnementen:

De sim only abonnementen van Simpel behoren tot de goedkoopste van Nederland. Al van af € 3,- per maand kan je bij Simpel een sim only abonnement afnemen. Simpel kan zo goedkoop zijn met aanbieden: Omdat Simpel geen winkels heeft en geen dure toestellen mee leveren met Simpel telefoonabonnementen. Simpel kan met recht zeggen dat ze revolutionaire zijn. Bij Simpel regel je dus alles op de website van Simpel. Heb je toch hulp nodig bij je sim only abonnement van Simpel dan staan ze natuurlijk voor je klaar. Dus wil je zo goedkoop mogelijk bellen, sms’en en internetten? Kies dan voor een sim only abonnement van Simpel. Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Controle over je kosten met het Plafond van Simpel:

Het Plafond van Simpel bied je maximale controle over je maandelijkse kosten. Het Plafond stel je zelf in op je persoonlijke pagina Mijn Simpel. Handig voor ouders die de rekening van hun kind betalen en niet van onverwachte kosten houden.

Gesprekken rond Simpel af per seconde:

Simpel houdt niet van trucs en streven er naar altijd transparant te zijn over kosten. Veel telecomaanbieders berekenen altijd een minimumduur van een minuut en ronden minuten af naar boven, terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. Door deze afrondingen betaal je dus voor tijd die je niet gebeld hebt. Dat vindt Simpel niet eerlijk, dus ronden we bij Simpel gewoon af per seconde. 3 nummers altijd bereikbaar. Handig voor ouders met kinderen. Zo zorg je ervoor dat je kind je altijd kan bereiken. Ook als het Plafond bereikt is. Je kunt maximaal 3 nummers instellen, bijvoorbeeld papa, mama en oma of opa.

Let op: als het Plafond bereikt is, genereren deze nummers wel extra kosten bovenop je ingestelde Plafond.

Wil je zo goedkoop mogelijk bellen, sms’en en internetten? Kies dan voor een Sim Only abonnement van Simpel. Je betaalt bij Simpel alleen voor het abonnement en niet voor een dure telefoon. Bovendien maak je met Simpel gebruik van het best geteste mobiele netwerk van Nederland.

Abonnement maandelijks gratis aanpasbaar bij Simpel:

Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor een bepaalde hoeveelheid belminuten en internet MB’s. Simpel kan zich goed voorstellen dat je verbruik kan veranderen. Bijvoorbeeld omdat je een een grotere of juist een kleinere bundel wenst. Daarom kun je bij Simpel het abonnement maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen via de persoonlijke pagina Mijn Simpel.

Simkaart geschikt voor alle toestellen bij Simpel:

De simkaarten van Simpel werken in alle toestellen. Je drukt eenvoudig de gewenste simkaart uit de plastic houder. Deze houder bevat een standaard-, micro- en nano-simkaart.

Supersnel internet tot 75 Mbps bij Simpel:

Mobiel internet van Simpel is supersnel en stabiel met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en 10 Mbps voor het uploaden. Hiermee heb je meer dan voldoende snelheid om te surfen, filmpjes te kijken of muziek te luisteren via je smartphone. Met 4G mobiel internet van Simpel ben je altijd en overal supersnel online. Dit betekent dat je overal draadloos kan internetten met je smartphone. Simpel biedt zeer goedkope mobiel internetbundels aan. Simpel maakt gebruik van het moderne 4G mobiele netwerk van T-Mobile. In 2016 is het netwerk door P3 uitgeroepen als best geteste netwerk van Nederland. De nieuwste technologieën zorgen voor de beste geluidskwaliteit en hoge internetsnelheden

Geen kredietcheck, iedereen is welkom!

Simpel doet geen kredietcheck. Iedereen is welkom. Simpel vraagt je wel de eerste factuur eenmalig vooruit te betalen. Vanaf 18 jaar kun je een abonnement bestellen bij Simpel. Indien je jonger bent, zal de ouder/voogd de bestelling moeten plaatsen.

Voordelen van Simpel sim-only:

Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland Controle over je kosten met het Plafond Gesprekken worden bij Simpel per seconde afgerond. Abonnement maandelijks gratis aanpasbaar Simkaart geschikt voor alle toestellen Supersnel internet tot 14 Mbps Levering simkaart binnen 2 werkdagen Geen kredietcheck, iedereen is welkom! Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland!

Mobiel internet in het buitenland

Roaming is het gebruik maken van een buitenlands netwerk, bijvoorbeeld om te bellen of te internetten. Je mobiele telefoon kiest automatisch het sterkste beschikbare netwerk. De snelheid van mobiel internet hangt af van het netwerk wat je op dat moment gebruikt. Je betaalt extra kosten om gebruik te kunnen maken van het netwerk van een buitenlandse provider. Deze extra bedragen vind je terug in de Tarieven Buitenland.

Sim Only van Simyo is internet en bellen op het KPN netwerk!

Wacht niet lange en bestel de sim only van Simyo. Goedkoop, betrouwbaar Kpn netwerk en gelijk te gebruiken.
Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Dit wil je weten over Simyo

Simyo Mobiele Telefoonabonnement zijn goedkope maandlasten voor jou!

Simyo telefoonabonnement nemen betekend goedkope maandlasten op een kwaliteitsnetwerk van KPN. Daarom is de provider Simyo uitgeroepen door de consumentenbond als best getest en daar zijn ze trots op bij Simyo.

Bij Simyo mobiele telefoonabonnementen regel je alles zelf!

Met een betrouwbaar netwerk dat Simyo gebruikt van KPN, is de dekking zeer goed te noemen, ook het 4G Flex van Simyo die je op diverse sim only bundels kan zetten bieden een zeer goed 4G netwerk met een maximale downloadsnelheid van 150 Mbps. Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Toch liever meer sms of sneller internet van Simyo!

Dat kan de sim only abonnementen van Simyo zijn uit te breiden met een extra onbeperkt sms bundel en ook uit te breien met een 4G sneller internet bundel.

Alle voordelen van Simyo op een rijtje:

Baas in eigen bundel: Weet altijd precies wat je verbruikt. Pas elke maand gratis je bundels aan.

KPN netwerk:

Bel voordelig met het grootste, meeste betrouwbare netwerk van Nederland.

Verdien met VriendenDeal! We horen vaak dat Simyo bellers zó tevreden zijn dat ze Simyo niet voor zichzelf willen houden. Daarom is er Simyo VriendenDeal! Simyo bellers kunnen met VriendenDeal voordeel verdienen door vrienden uit te nodigen om ook klant te worden bij Simyo. € 5,- bij een Simyo Prepaid, € 10,- bij een Sim Only abonnement. Je vriend krijgt dit ook.

Beste uit de test.

Consumentenbond oktober 2016 voor negende keer op rij! Simyo is nog steeds de beste volgens de Consumentenbond. Mobiele ProviderMonitor, okt. 2016

Simyo Flex 4G!:

  • Supersnel 4G internet op je telefoon
  • Zet het zelf maandelijks aan of uit
  • Overal moeiteloos hoge kwaliteit video’s kijken
  • Landelijke dekking
  • Maximale downloadsnelheid van 150 Mbps
  • Als je MB’s tekort komt, kun je extra MB’s bijkopen.
  • Zo maak je geen kosten buiten je bundel. En heb je altijd genoeg MB’s. 500 MB bijkopen kost €5,-.

Abonnement bij Simyo:

Als je een maandelijks opzegbaar abonnement neemt, mag je elke maand opzeggen of overstappen naar een andere provider. Ook met een maandabonnement ga je een overeenkomst aan met Simyo.

Mijn Simyo!

Op Mijn Simyo kun je deze bundelwijzigingen doorgeven. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ‘pas je bundels aan’ en kies de bundels die het beste bij je passen. Bundels lopen van de eerste tot de laatste kalenderdag. Je kunt je bundels tot het einde van de maand wijzigen. Op de eerste dag van de nieuwe maand gaan je nieuwe bundels in.

Opwaarderen en aanpassen

Met Simyo Prepaid kun je altijd en overal eenvoudig opwaarderen Met Sim Only pas je je bundels maandelijks gratis aan. Naar boven en naar beneden Zelf je overstap van Simyo Prepaid naar Sim Only regelen

Betrouwbaar KPN Netwerk

Profiteer van de kwaliteit van het KPN netwerk. Beste dekking en laagste storingsgevoeligheid van Nederland. Simyo klanten gebruiken het zelfde netwerk als KPN klanten.

Regel alles zelf via Mijn Simyo

Beheer je abonnement of beltegoed online in Mijn Simyo of via de app. Altijd inzicht in je verbruik en gemaakte kosten online of via de Simyo app. Zelf bundels aan- en uitzetten.

Gratis nummerbehoud

Bij Simyo kun je je huidige nummer gratis behouden. Geef zelf aan wanneer je nummer mag worden overgezet. Simyo regelt de rest.

Voordelen op een rijtje!

Als je MB’s tekort komt, kun je extra MB’s bijkopen. Zo maak je geen kosten buiten je bundel. Er is daarom Simyo VriendenDeal! Simyo klanten gebruiken het zelfde netwerk als KPN klanten. De provider Simyo uitgeroepen door de consumentenbond als best getest en daar zijn ze trots op bij Simyo.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.