Super goedkoop bij Simpel Sim Only met Plafond

Bel Revolutie van Simple te verkrijgen bij deals-vergelijk.nl

Simpel sim only en telefoonabonnementen:

De sim only abonnementen van Simpel behoren tot de goedkoopste van Nederland. Al van af € 3,- per maand kan je bij Simpel een sim only abonnement afnemen. Simpel kan zo goedkoop zijn sim only abonnementen aanbieden omdat Simpel geen winkels heeft en geen dure toestellen mee leveren bij Simpel telefoonabonnementen. Simpel kan met recht zeggen dat ze revolutionaire zijn. Bij Simpel regel je dus alles op de website van Simpel. Heb je toch hulp nodig bij je sim only abonnement van Simpel dan staan ze natuurlijk voor je klaar.
Dus wil je zo goedkoop mogelijk bellen, sms’en en internetten? Kies dan voor een sim only abonnement van Simpel.

Controle over je kosten met het Plafond van Simpel:

Het Plafond van Simpel bied je maximale controle over je maandelijkse kosten. Het Plafond stel je zelf in op je persoonlijke pagina Mijn Simpel. Handig voor ouders die de rekening van hun kind betalen en niet van onverwachte kosten houden.

Gesprekken rond Simpel af per seconde:

Simpel houdt niet van trucs en streven er naar altijd transparant te zijn over kosten. Veel telecomaanbieders berekenen altijd een minimumduur van een minuut en ronden minuten af naar boven, terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. Door deze afrondingen betaal je dus voor tijd die je niet gebeld hebt. Dat vindt Simpel niet eerlijk, dus ronden we bij Simpel gewoon af per seconde.
3 nummers altijd bereikbaar.
Handig voor ouders met kinderen. Zo zorg je ervoor dat je kind je altijd kan bereiken. Ook als het Plafond bereikt is. Je kunt maximaal 3 nummers instellen, bijvoorbeeld papa, mama en oma of opa. Let op: als het Plafond bereikt is, genereren deze nummers wel extra kosten bovenop je ingestelde Plafond.

Bekijk het aanbod van Simpel op www.deals-vergelijk.nl

Wil je zo goedkoop mogelijk bellen, sms’en en internetten? Kies dan voor een Sim Only abonnement van Simpel. Je betaalt bij Simpel alleen voor het abonnement en niet voor een dure telefoon. Bovendien maak je met Simpel gebruik van het best geteste mobiele netwerk van Nederland. Hieronder zetten we alle voordelen van Simpel sim-only voor je op een rij.Abonnement maandelijks gratis aanpasbaar bij Simpel:

Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor een bepaalde hoeveelheid belminuten en internet MB’s. Simel kan zich goed voorstellen dat je verbruik kan veranderen. Bijvoorbeeld omdat je een een grotere of juist een kleinere bundel wenst. Daarom kun je bij Simpel het abonnement maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen via de persoonlijke pagina Mijn Simpel.

Simkaart geschikt voor alle toestellen bij Simpel:

De simkaarten van Simpel werken in alle toestellen. Je drukt eenvoudig de gewenste simkaart uit de plastic houder. Deze houder bevat een standaard-, micro- en nano-simkaart.

Supersnel internet tot 14 Mbps bij Simpel:

Mobiel internet van Simpel is supersnel en stabiel met een downloadsnelheid tot 14 Mbps en 2 Mbps voor het uploaden. Hiermee heb je meer dan voldoende snelheid om te surfen, filmpjes te kijken of muziek te luisteren via je smartphone.
Met 4G mobiel internet van Simpel ben je altijd en overal supersnel online. Dit betekent dat je overal draadloos kan internetten met je smartphone. Simpel biedt zeer goedkope mobiel internetbundels aan. Simpel maakt gebruik van het moderne 4G mobiele netwerk van T-Mobile. In 2016 is het netwerk door P3 uitgeroepen als best geteste netwerk van Nederland. De nieuwste technologieën zorgen voor de beste geluidskwaliteit en hoge internetsnelheden

Geen kredietcheck, iedereen is welkom!

Simpel doet geen kredietcheck. Iedereen is welkom. Simpel vraagt je wel de eerste factuur eenmalig vooruit te betalen. Vanaf 18 jaar kun je een abonnement bestellen bij Simpel. Indien je jonger bent, zal de ouder/voogd de bestelling moeten plaatsen.

Voordelen van Simpel sim-only:

Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland
Controle over je kosten met het Plafond
Gesprekken worden bij Simpel per seconde afgerond.
Abonnement maandelijks gratis aanpasbaar
Simkaart geschikt voor alle toestellen
Supersnel internet tot 14 Mbps
Levering simkaart binnen 2 werkdagen
Geen kredietcheck, iedereen is welkom!
Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland!

Mobiel internet in het buitenland

Roaming is het gebruik maken van een buitenlands netwerk, bijvoorbeeld om te bellen of te internetten. Je mobiele telefoon kiest automatisch het sterkste beschikbare netwerk. De snelheid van mobiel internet hangt af van het netwerk wat je op dat moment gebruikt. Je betaalt extra kosten om gebruik te kunnen maken van het netwerk van een buitenlandse provider. Deze extra bedragen vind je terug in de Tarieven Buitenland. Wil je ook tijdens je vakantie volledige controle over je kosten houden? Lees hier onze handige vakantie tips.Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.