Kies je Sim Only-abonnement van Simpel

Simpel Sim Only

Met Sim Only van Simpel kies je voor de beste prijs + het beste geteste mobiele netwerk. Supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Stap nu zorgeloos over met nummerbehoud.

Simpel.nl sim only

Veel voor weinig: de keuze is supersimpel. Kies je simonly abonnement bij Simpel. 2GB + 2GB EXTRA internet, 250 minuten bellen en 500 sms’jes. Geen kredietcheck. Gratis nummerbehoud. Bundels geldig in NL & EU. Supersnel internet met 4G.

 • Maximale controle
  • Controle over je kosten met het Plafond
  • Alles zelf regelen via de Mijn Simpel-app
  • Altijd en overal je verbruik checken
 • Het beste geteste mobiele netwerk
  • Supersnel 4G-internet
  • Betrouwbaar netwerk van T-Mobile
  • Landelijke 4G-dekking
 • Liefde voor eenvoud
  • Eerlijk afrekenen per kb of seconde
  • Duidelijke tarieven
  • Sim Only zonder onnodige extra’s

Goedkoop bellen met Simpel sim only

Met een Simpel sim only abonnement zorg je er heel eenvoudig voor dat je op een voordelige manier kunt gaan bellen. Je maakt gebruik van een uitstekend netwerk, terwijl je aan de andere kant een laag bedrag per maand gaat betalen.

Simpel abonnementen

Je kunt kiezen voor diverse Simpel sim only abonnementen, waardoor je er eenvoudig voor kunt zorgen dat je op een manier kunt bellen die goed bij je past. Zo zijn er abonnementen voor de kleine beller, voor de internetttende beller, de van-alles-wat beller, de lange gesprekken beller en de buitenland beller. De kans is groot dat je je in een van deze profielen zal herkennen. Je kunt dan kiezen voor het Simpel sim only abonnement dat het best bij je past, om op die manier precies te betalen voor wat je wenst te gebruiken.

Bundel bij Simpel sim only

De bundel bestaat bij een Simpel sim only abonnement uit een aantal verschillende onderdelen. Dit hangt echter wel af van het abonnement dat je kiest. In alle gevallen is er in ieder geval sprake van een aantal belminuten per maand, aangezien het daar natuurlijk om gaat bij een mobiele telefoon. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de sms’jes op te nemen in je bundel. Tenslotte kun je mobiel internet opnemen in je Simpel sim only abonnement, of kun je er zelfs voor kiezen om het bellen naar het buitenland hier onderdeel van uit te laten maken.

Netwerk bij Simpel sim only

Als je kiest voor een Simpel sim only abonnement ga je gebruik maken van het netwerk van T-Mobile. Je zorgt er op die manier voor dat je aan de ene kant een zeer laag bedrag per maand gaat betalen, terwijl je aan de andere kant wel gebruik kunt maken van een uitstekend netwerk. Wat dat betreft is het heel interessant om te kiezen voor een Simpel sim only abonnement. Je zorgt er op die manier dat je altijd goed bereikbaar bent, terwijl je daar aan de andere kant niet veel voor hoeft te betalen.

Overstappen naar Simpel sim only

Ook het overstappen naar een Simpel sim only abonnement is heel eenvoudig, aangezien je er gewoon voor kunt zorgen dat je eigen nummer behouden blijft. Verder zal Simpel ervoor zorgen dat de overstap netjes gemaakt kan worden, zodat je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt. Het overstappen naar een Simpel sim only abonnement verloopt over het algemeen heel soepel, waardoor je er gemakkelijk voor zorgt dat je minder gaat betalen voor het gebruik van je mobiele telefoon.

Controle over je kosten bij Simpel

Met het Plafond van Simpel heb je controle over je kosten. Handig voor ouders die de telefoonrekening van hun kind betalen en niet van onverwachte kosten houden. Het Plafond stel je zelf in op je persoonlijke pagina.

Hoe werkt het Plafond bij Simpel

Elke maand betaal je abonnementskosten, bijvoorbeeld € 7,50 per maand. Indien je er zeker van wil zijn dat je niet meer dan € 12,50 per maand betaalt, kun je een Plafond instellen op € 12,50. Je kunt dan maximaal € 5 aan kosten maken buiten de bundel, bijvoorbeeld voor bellen in het buitenland of extra MB’s buiten de bundel.

Zelf je Plafond instellen vanaf € 10

Het Plafond kan ingesteld worden vanaf €10,- en bedraagt minimaal de abonnementskosten per maand. Zodra je 80% van je limiet hebt bereikt, ontvang je een gratis informatie-sms. Wanneer je het Plafond hebt bereikt, sturen we je nog een gratis sms’je. Je simkaart is dan geblokkeerd voor uitgaand en inkomend verkeer dat zorgt voor extra kosten. Je kunt nog wel gebruik maken van je tegoed binnen je bundels.

Plafond aanpassen

Je kunt op ieder gewenst moment je Plafond aanpassen. Dit kan ook wanneer het Plafond bereikt is. Zo heb je altijd maximale controle over je maandelijkse kosten.

3 nummers altijd bereikbaar

Handig voor ouders met kinderen. Zo zorg je ervoor dat je kind je altijd kan bereiken. Ook als het Plafond bereikt is. Je kunt maximaal 3 nummers instellen, bijvoorbeeld papa, mama en oma of opa. Let op: als het Plafond bereikt is, genereren deze nummers wel extra kosten bovenop je ingestelde Plafond.

Kosten voor het gebruik van het Plafond

Het Plafond is gratis voor alle klanten die een abonnement besteld hebben vóór 8 augustus 2017. Voor klanten die op of na 8 augustus 2017 een abonnement hebben besteld geldt dat het gebruik van het Plafond €0,50 per maand kost, ongeacht hoe vaak of hoe lang je Plafond gedurende deze maand actief is. Je betaalt deze €0,50 alleen voor de maand(en) waarin het Plafond aan stond.

Supersnel 4G-internet

Met mobiel internet van Simpel kun je via het als beste geteste netwerk van Nederland surfen, gamen, filmpjes kijken of muziek luisteren. Met Simpel krijg je 4G-internetsnelheid; supersnel en stabiel mobiel internet.

4G: sneller en betere dekking

4G is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie- en internet; de veel snellere opvolger van 3G. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler, maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis – ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot wel 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps. Als je toestel geen 4G kan ontvangen, ontvang je automatisch 3G. Met ons 3G-netwerk haal je dan een maximale snelheid van 15 Mbps.

4G-internet via het als beste geteste netwerk van Nederland

Met Simpel maak je gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile; het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. De nieuwste technologieën zorgen voor een uitstekende dekking binnen- en buitenshuis. Met het grootste aantal 4G-masten en de hoogste gemiddelde snelheden heeft dit netwerk de grootste capaciteit in Nederland. Onafhankelijk onderzoeksbureau umlaut (voorheen P3 Group) test jaarlijks welk van de mobiele netwerken van de grootste providers van Nederland het beste is. Voor het vijfde jaar op rij kwam het netwerk van T-Mobile in december van 2020 weer als grote winnaar uit de bus.

In maart 2019 bleek uit onderzoek van onafhankelijk tester Opensignal dat T-Mobile met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en een gemiddelde uploadsnelheid van 15 Mbps verreweg het snelste van Nederland. In augustus 2019 is T-Mobile netwerk voor het derde jaar op rij door Ookla uitgeroepen tot snelste netwerk van Nederland.

Altijd voldoende internet met MB-aanvullers

Met een abonnement met internetbundel begin je elke bundelperiode met een aantal MB’s waarmee je kunt internetten. Maar het kan voorkomen dat je internetbundel op is en je toch wilt kunnen internetten. Met een MB-aanvuller koop je eenvoudig extra MB’s als je vaste internetbundel bijna op is. Zo houd je controle over je kosten en kun je blijven internetten zonder verrassingen achteraf. Je kunt een MB-aanvuller bestellen via Mijn Simpel of per sms.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners