StukjeZon van Eneco is geld terug krijgen op jouw energiecontract!

Maandbedrag berekenen energiecontract Eneco Energie

Geld terug krijgen op jouw Energiecontract bij Eneco met StukjeZon van Eneco!

StukjeZon van Eneco: Heb je geen ruimte voor zonnepanelen op je dak, of in je budget. Kies dan voor een Eneco StukjeZon®. Hoe of waar je ook woont, met een StukjeZon ben je lekker bezig. Voor het milieu en je portemonnee. Koop een StukjeZon bij Eneco met zon-opbrengst uit een Nederlands zonnepark. Een StukjeZon kost je kost je € 60, en je krijgt € 75 terug dus levert het jouw €15,- op. Je kan maximaal 5x een StukjeZon kopen bij Eneco.

Voor elke nieuwe klant bij Eneco krijg je gelijk een StukjeZon cadeau bij een Eneco energiecontract

 

Voorwaarden StukjeZon van Eneco

 • Vijf jaar lang € 15 korting op je jaarnota
 • Alleen met een energiecontract bij Eneco
 • Geen contract meer binnen 5 jaar? Dan vervalt helaas je resterende korting. Het is niet mogelijk (een deel van) je aankoopbedrag terug te ontvangen.
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis overstapservice
 • Tijdens je overstap nooit zonder energie
 • Direct bevestiging via e-mail

Prijsopbouw bij Eneco

 • Stroom: Variabele kosten stroom & Vaste kosten stroom
 • Gas: Variabele kosten gas & Vaste kosten gas

 

Toelichting prijsopbouw

 • Variabele kosten
  De getoonde variabele kosten zijn op basis van de door jou opgegeven hoeveelheid verbruik van kWh / m3.
 • Vaste kosten
  Vaste kosten zijn kosten ongeacht de hoogte van je verbruik (voorheen vastrecht genoemd).
 • Netbeheerkosten
  Netbeheerkosten zijn de kosten voor je aansluiting en voor het transport door de netbeheerder. Het bedrag wordt door Eneco namens de netbeheerder bij je in rekening gebracht.
 • Verblijfsfunctie
  Alleen als er sprake is van een woon-, werk- of andere verblijfsfunctie, heb je recht op vermindering energiebelasting. Dit is een door de overheid vastgesteld kortingbedrag op de energiebelasting.
 • Overheidsheffingen
  Deze bestaan uit Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie.
 • Verwachte einddatum
  De verwachte einddatum contract is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde doorlooptijd van een aanmelding en de gekozen looptijd.
 • Prijsverschillen
  Bij het berekenen van uw kosten rondt Eneco de tarieven af. Soms ontstaan hierdoor kleine afrondingsverschillen op het prijsoverzicht en de energienota.
 • Overheid en heffingen
  De tarieven van stroom en gas zijn inclusief overheidsheffingen en btw bij een jaarlijks verbruik tot 10.000 kWh / 5.000 m3 en bij gas altijd inclusief regiotoeslag op basis van het door u opgegeven adres. In het kWh-/m3-tarief draagt Eneco de bovengenoemde heffingen af aan de overheid.
 • Actuele tarieven
  In dit prijsoverzicht staan altijd de actuele tarieven. In de toekomst kunnen deze tarieven wijzigen. Als dit zo is, dan informeert Eneco u natuurlijk op tijd.
Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

 Pak je Eneco StukjeZon®

Van de zon genieten we. Op een mooie stranddag, op het terras, en op je energierekening. Sluit nu een 1- of 3-jarig stroom- en gascontract af en profiteer van de zon-opbrengst uit een Nederlands zonnepark.

Zonne-energie zonder panelen

Zonne-energie is de toekomst, maar misschien heb je geen ruimte voor zonnepanelen op je dak, of in je budget. Kies dan voor een Eneco StukjeZon®. Hoe of waar je ook woont, met een StukjeZon ben je lekker bezig. Voor het milieu en je portemonnee.

Eneco StukjeZon® schijnt voor iedereen

Zonne-energie is de toekomst, en de toekomst is van ons allemaal. Bij Eneco kan iedereen dus een beetje zon meepakken, hoe of waar je ook woont, en wat voor dak je ook hebt. Kies nu voor een Eneco StukjeZon®: zon-opbrengst uit een Nederlands zonnepark. In totaal kan je 5 keer een StukjeZon kopen. Zo profiteer je maximaal en ben je lekker bezig. Voor het milieu en een lagere jaarnota.

Zonne energie bij eneco energie

Zonne-energie zonder zorgen

Zonne-energie is een goed idee. Zo’n goed idee dat Eneco het zo eenvoudig mogelijk willen maken om mee te doen. Met een StukjeZon hoef je niets te regelen: geen geschikt dak, geen panelen, dus geen gedoe. Want milieubewust mag best makkelijk zijn.

Zonne-energie van eigen bodem

Eneco maakt Nederland graag groen. Met de hulp van zonneparken bijvoorbeeld. Je profiteert 5 jaar mee van de opbrengst van een Nederlands zonnepark wanneer je een StukjeZon koopt. Zo maken we de wereld samen een stukje groener en leuker.

De waarde van een StukjeZon

Duurzaam bezig zijn geeft je natuurlijk al een goed gevoel, maar Eneco geeft je er graag nog iets bij. De zon levert namelijk meer op dan je denkt.

Want een StukjeZon kost je € 60, en je krijgt € 75 terug.

Ben je een nieuwe klant? Dan krijg je een StukjeZon cadeau. Pak nu je StukjeZon online, en je hebt er 5 jaar lang plezier van.

Het voordeel van duurzaam

Jij zet in op groen, dus geeft Eneco je 5 jaar lang € 15 korting op je jaarnota. Zonnig voordeel: een StukjeZon kost € 60, en je krijgt € 75 terug.

Groen zonder gedoe

Met een StukjeZon profiteer je van zon-opbrengst, zonder zelf panelen op je dak te plaatsen. Zo online geregeld.

5 jaar lang zon

Van een StukjeZon heb je 5 jaar lang plezier. Want elk jaar profiteer je van korting op je jaarnota. Binnen 5 jaar geen klant meer van Eneco? Dan vervalt de resterende korting.

Zonne energie velden van eneco energie

Groeten uit Veendam

Met een Eneco StukjeZon® draag je bij aan de opwek van echte Nederlandse zonne-energie. Het zonnepark in Veendam vangt namelijk heel het jaar elk zonnestraaltje op. Pak nu jouw StukjeZon, en je weet zeker dat jij daarvan meeprofiteert.

Gratis voor nieuwe klanten

Je eerste StukjeZon krijg je van ons. Sluit nu een 1- of 3-jarig stroom- en gascontract af, en wij geven je een StukjeZon cadeau. Over 5 jaar heeft zo’n StukjeZon je €75 opgeleverd. En een goed gevoel natuurlijk.

StukjeZon voor bestaande klanten

Ben je al klant bij Eneco? Daar is Eneco natuurlijk blij om. Bovendien is het wel duidelijk dat jij graag duurzaam bezig bent. Daarom schijnt er ook voor jou een StukjeZon. Koop tot wel 5 keer een StukjeZon, en elk StukjeZon levert je na 5 jaar extra korting op je jaarnota. Zo profiteer ook jij van de opbrengst van een Nederlands zonnepark. Goed voor de toekomst van onze planeet, en voor jouw portemonnee.

Veelgestelde vragen

 • Waarom is een Eneco StukjeZon® voor elk huis geschikt?

  Een Eneco StukjeZon® is de opbrengst van zonne-energie uit een zonnepark. Iedere klant met een energiecontract bij Eneco, kan daarom een StukjeZon kopen. Het maakt niet uit of je wel of geen eigen dak hebt en of je in een koop- of huurwoning woont. Ben je van plan te verhuizen? Geen probleem. Je StukjeZon gaat met je mee. De enige voorwaarde is dat je energie (stroom, gas of warmte) blijft afnemen bij Eneco.

   

 • Hoeveel stuks Eneco StukjeZon® kan ik maximaal kopen?

  Hoeveel stuks Eneco StukjeZon® kan ik maximaal kopen?

  Je kunt maximaal 5 stuks Eneco StukjeZon® hebben. Heb je bijvoorbeeld een StukjeZon gratis ontvangen bij een nieuw energiecontract? Dan kun je er nog 4 stuks bijkopen.

  Het eerste zonnepark met Eneco StukjeZon staat in Veendam. Het park is goed voor 50.000 stuks. Het zonnepark telt namelijk 50.000 zonnepanelen en elk paneel levert gemiddeld 250 kWh zonnestroom op. En omdat Eneco graag zoveel mogelijk klanten de mogelijkheid willen geven om StukjeZon af te nemen, heeft Eneco een limiet bepaald van 5 stuks per persoon.

  Verbruik je gemiddeld zeer weinig stroom per jaar?

  Je kunt maximaal 80% van je stroomverbruik in de vorm van StukjeZon ontvangen of aankopen. Een StukjeZon staat voor 250 kWh per jaar. Het is niet mogelijk om meer stroom aan stuks StukjeZon te hebben, dan dat je zelf aan stroom op jaarbasis verbruikt. Verbruik je bijvoorbeeld maar 1200 kWh stroom per jaar? Dan kun je maximaal 4 stuks kopen.

 • Wanneer levert een Eneco StukjeZon® mij een voordeel van 25% op?

  Voor een Eneco StukjeZon® betaal je € 60. Je ontvangt hiervoor vijf jaar lang, elk jaar, € 15 korting op je jaarnota. Na vier jaar heb je dus in totaal € 60 korting ontvangen en na vijf jaar € 75. Je krijgt dus 25% meer terug voor je StukjeZon dan je hebt betaald. Heb je vijf stuks StukjeZon? Dan ontvang je dus na vijf jaar € 75 meer terug dan je hebt betaald.

 • Ben ik met een Eneco StukjeZon® eigenaar van een paneel in een zonnepark?

  Met een Eneco StukjeZon® krijg je een vast aantal kWh opgewekte zonnestroom uit een zonnepark in Nederland. Je bent dus geen eigenaar van een paneel, maar je krijgt een deel van de totale opwek. De gegarandeerde opwek is 250 kWh per StukjeZon. Dit komt overeen met de gemiddelde opwek van een zonnepaneel per jaar. Het eerste zonnepark met Eneco StukjeZon® staat in Veendam en is in maart 2018 opgeleverd door Chint Solar/ Astronergy. De zonnepanelen die gebruikt worden, zijn door hen zelf ontwikkeld naar de allerlaatste technische standaarden.

   

Wat gebeurt er met mijn Eneco StukjeZon®, wanneer ik geen energiecontract meer heb bij Eneco?

Om de korting van StukjeZon uit te keren op je jaarnota, heb je een energiecontract bij Eneco nodig. Heb je geen energiecontract meer bij Eneco? Dan stopt ook automatisch je StukjeZon. Je ontvangt dan wel over de afgelopen maanden de korting van dat jaar waar je nog recht op hebt. Eventuele toekomstige kortingen van StukjeZon komen te vervallen. Heb je een StukjeZon gekocht en heeft deze een resterende looptijd? Dan ontvang je je aankoopbedrag of een deel hiervan niet terug.

Wie is Eneco

Historie van Eneco

De wortels van Eneco gaan terug tot het midden van de negentiende eeuw. Na een historie van samenwerking en fusies van gemeentelijke nutsbedrijven ontstond in 1995 het huidige Eneco. Nog steeds zijn de aandelen in handen van 53 Nederlandse gemeenten.

Gemeentelijke nutsbedrijven ontfermden zich in de tweede helft van de negentiende eeuw over de productie en levering van gas en elektriciteit. Hieruit is Eneco ontstaan. Eneco staat dus aan de basis van de energievoorziening in Nederland.

Eneco Groep is een groep van bedrijven die actief is in de energiesector. Met elkaar en samen met klanten en partners werkt Eneco aan de missie:

Duurzame energie van iedereen, zodat mensen zelf de regie nemen over energie.

Met Eneco consistente koers zijn ze koploper op gebied van duurzaamheid en innovatie. Nationaal en internationaal biedt Eneco toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven met slimme producten en diensten. En Eneco levert een maatschappelijke bijdrage door het opwekken en leveren van groene energie.

Op koers voor duurzame energie

Eneco Groep wordt geleid door de raad van bestuur die verantwoording aflegt aan de raad van commissarissen.

Aandeelhouders

53 Nederlandse gemeenten hebben een aandeel in het bedrijf. Hierdoor is Eneco een zelfstandige en onafhankelijke energieonderneming en staan ze midden in de samenleving.

Organogram

Eneco Groep bestaat uit verschillende merken en bedrijfsonderdelen. Ieder bedrijf of onderdeel speelt een eigen rol in het opwekken, gebruiken, opslaan en delen van energie. Met elkaar maakt Eneco duurzame energie van iedereen mogelijk.

Historie

De wortels van Eneco gaan terug tot het midden van de negentiende eeuw. Na samenwerking en fusies van gemeentelijke nutsbedrijven ontstond in 1995 het huidige Eneco. Met Eneco Groep hebben ze een portfolio van merken en bedrijven met wie Eneco gezamenlijk onze missie “Duurzame energie van iedereen” waarmaken.

Algemene voorwaarden

Een uitstekende vertrouwensrelatie tussen Eneco Groep en haar klanten en medewerkers is belangrijk. Eneco sturt op een integere werkwijze en voeren een actief compliancebeleid. Op deze manier voldoen zij aan wet- en regelgeving.

Besparen op je energierekening en goed voor het milieu doe je met Groene stroom van Eneco!

Eneco geeft jouw groene stroom. Opgewekt uit wind of zon uit Nederland of Europa, de twee duurzame energiebronnen die niet het milieu belasten.  Altijd 100% groen uit Europa bij Eneco, of zoals Eneco dit zegt EuropeseWind™. Of wil toch van Eneco van eigen bodem dan kies je voor Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon®. Bij Eneco zit je goed voor het milieu en uiteraard bespaar je tevens op jouw energierekening. Kijk wat jij kan doen voor het milieu en energierekening met Eneco Europese wind of Hollandse Wind of Hollandse Zon op jouw adres.

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

Voorwaarde van Groene Stroom van Eneco

 • Energie van eigen bodem met  Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon®
 • Europese Energie van Eneco uit EuropeseWind™
 • Kies uit Eneco Gas of CO₂-GecompenseerdGas. Met CO₂-GecompenseerdGas investeer je duurzame gaswinning en compenseren wij de CO₂-uitstoot van je verbruik.
 • 14 dagen bedenktijd bij Eneco

Keuze uit 3 looptijden:

Vrij Opzegbaar Eneco Groene Energie

 • Altijd opzegbaar zonder kosten
 • Gegarandeerd 1 jaar geen prijsstijgingen
 • Onze OverstapService regelt alles

1 Jaar Eneco Groene Energie

 • Elk jaar korting op je jaarnota met StukjeZon bij Eneco
 • Kortlopend vast contract met een gunstig tarief
 • Eneco OverstapService regelt alles
 • Gratis Eneco StukjeZon® t.w.v. €75,- korting

3 jaar Eneco Groene Energie

 • Elk jaar korting op je jaarnota met StukjeZon bij Eneco
 • 3 Jaar verzekerd van een zeer scherp vast tarief
 • OverstapService én opzegboete vergoeding regelt Eneco
 • Gratis Eneco StukjeZon® t.w.v. €75,- korting

Prijsopbouw bij Eneco Groene Energie

 • Stroom: Variabele kosten stroom & Vaste kosten stroom
 • Gas: Variabele kosten gas & Vaste kosten gas

Toelichting prijsopbouw

 • Variabele kosten De getoonde variabele kosten zijn op basis van de door jou opgegeven hoeveelheid verbruik van kWh / m3.
 • Vaste kosten Vaste kosten zijn kosten ongeacht de hoogte van je verbruik (voorheen vastrecht genoemd).
 • Netbeheerkosten Netbeheerkosten zijn de kosten voor je aansluiting en voor het transport door de netbeheerder. Het bedrag wordt door Eneco namens de netbeheerder bij je in rekening gebracht.
 • Verblijfsfunctie Alleen als er sprake is van een woon-, werk- of andere verblijfsfunctie, heb je recht op vermindering energiebelasting. Dit is een door de overheid vastgesteld kortingbedrag op de energiebelasting.
 • Overheidsheffingen Deze bestaan uit Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie.
 • Verwachte einddatum De verwachte einddatum contract is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde doorlooptijd van een aanmelding en de gekozen looptijd.
 • Prijsverschillen Bij het berekenen van uw kosten rondt Eneco de tarieven af. Soms ontstaan hierdoor kleine afrondingsverschillen op het prijsoverzicht en de energienota.
 • Overheid en heffingen De tarieven van stroom en gas zijn inclusief overheidsheffingen en btw bij een jaarlijks verbruik tot 10.000 kWh / 5.000 m3 en bij gas altijd inclusief regiotoeslag op basis van het door u opgegeven adres. In het kWh-/m3-tarief draagt Eneco de bovengenoemde heffingen af aan de overheid.
 • Actuele tarieven In dit prijsoverzicht staan altijd de actuele tarieven. In de toekomst kunnen deze tarieven wijzigen. Als dit zo is, dan informeert Eneco u natuurlijk op tijd.

Met Eneco ga je voor groen

Bij Eneco kies je met een gerust hart voor energie. Jouw keuze is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je energierekening.

Je bent zeker van 100% groene stroom van Eneco

Bij Eneco krijg je altijd betaalbare groene stroom. Opgewekt uit wind of zon. Twee duurzame bronnen die het milieu niet belasten én nooit opraken. Zo help jij mee om de wereld duurzamer te maken.

Maak je huis van nu

Met de technologie van nu kun je jouw huis schoner, slimmer, zuiniger en leuker maken.

Uit Europa of Nederland? Altijd 100% groen bij Eneco

Bij Eneco krijg je standaard groene stroom. Of zoals wij het noemen: Eneco EuropeseWind™. Volledig opgewekt door windparken in Europa. Wil je liever stroom van eigen bodem? Kies dan voor Eneco HollandseWind® of Eneco HollandseZon®.

Eneco HollandseWind

Liever windstroom van eigen bodem?

Zoals je weet, waait het in Nederland bijna altijd. En juist van die oer-Hollandse Wind krijg jij energie. Met Eneco Hollandse Wind: 100% groene stroom en 0% CO₂-uitstoot. Volledig opgewekt in ons ‘kikkerlandje’. Hoe mooi en groots is dat? En met je keus, help je ook nog eens Nederland duurzamer te maken.

Eneco HollandseWind®, uit eigen land

Kies je voor Eneco HollandseWind®? Dan kies je voor een onuitputtelijke, schone en duurzame energiebron van eigen bodem. In Nederland waait het altijd wel, en met die kracht wekken windparken jouw energie op. Dat betekent 100% groene stroom en 0% CO₂-uitstoot. Die kun je in je zak steken.

Laat de wind voor je werken

Met de Eneco Windrugzak zie je dat duurzame innovaties verrassend simpel, Hollands en vooral heel erg leuk kunnen zijn. De Eneco Windrugzak laat de wind voor je werken, op de fiets.

Garantie van Oorsprong

Gratis zon energie van Eneco Energie

Ook als het niet waait, ontvang je gewoon stroom. Met HollandseWind ben je 100% verzekerd van 100% windstroom. Je ontvangt een Garantie van Oorsprong Certificaat: het bewijs dat Eneco jouw jaarverbruik heeft opgewekt in Nederlandse windparken. En dat wordt streng gecontroleerd door de overheid.

Eneco HollandseZon

Stroom uit Nederlandse zonneparken

Bereken je maandbedrag bij Eneco Energie

Jazeker, ook in ons koude kikkerlandje schijnt de zon krachtig genoeg om je huis van stroom te voorzien. Met HollandseZon krijg je stroom van onze zonneparken in Nederland. Handig als je geen plek hebt voor panelen op je eigen dak.

Haal het Hollandse zonnetje in huis

De zon geeft je energie! Zeker met Eneco HollandseZon®: 100% groene stroom van eigen bodem. Op 4 plekken in Nederland vangen zonneparken de stralen op. Vanaf daar stuurt Eneco de energie naar je huis. Geen panelen op je eigen dak, toch zonne-energie.

Altijd 100% Nederlandse zonne-energie

Eneco hoort je denken: blijft het licht wel branden op die typisch Nederlandse, grauwe dagen? Geen zorgen. Ook achter de wolken schijnt de zon krachtig genoeg om energie op te leveren. Als bewijs krijg je een Garantie van Oorsprong-certificaat. Daarin garanderen we dat de Nederlandse zon 100% van de stroom in jouw huis heeft opgewekt.

Energie van zonneparken in Nederland

Kies je voor HollandseZon? Dan krijg je groene stroom van zonneparken in Nederland. Handig als je zonne-energie wilt, maar geen plek op je dak hebt voor panelen. De zonneparken staan in Garyp, Veendam, de Haarlemmermeer (Groene Hoek) en Ameland.

Gezonde stroom

Met Eneco HollandseZon geeft de zon je een dubbelgoed gevoel. Zonne-energie is namelijk 100% groene energie. En als we met z’n allen meer voor groene stroom kiezen, verkleinen we onze CO₂-uitstoot. Zo kunnen we langer genieten van onze planeet, en van ons zonnetje.

Stroometiket

Je bent zeker van 100% groene stroom

Ons stroometiket laat zien uit welke energiebronnen jouw stroom afkomstig is en in welke verhouding. Dit wordt gecontroleerd door de overheid. Zo weet je dus zeker dat er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt als je kiest voor de duurzame energie van Eneco.

Lekker groen

We hebben maar één planeet. En daar moeten we zuinig op zijn. Dat beseft Eneco maar al te goed, niet voor niets is hun missie ‘duurzame energie van iedereen’. Daarom kunnen alle particuliere én klein zakelijke klanten van Eneco rekenen op standaard 100% groene stroom opgewekt door de wind en zon. Eneco is een voorloper op het gebied van actief meewerken aan de omslag naar duurzame energievoorziening, blijkt ook het Onderzoek naar duurzaamheid Nederlandse stroomleveranciers. Samen met de klanten van Eneco, maakt Eneco echt impact op een duurzame wereld, en komt hun missie weer wat dichterbij.

En Eneco wordt steeds groener

Eneco heeft zo’n mooie positie in deze ranking, omdat er volop investeren in nieuwe duurzame energie. Maar het kan altijd nog beter. Consumenten kregen al 100% groene stroom, maar groot zakelijke klanten nog niet allemaal. Dat is nog niet goed genoeg. Eneco verbeteren dit ieder jaar. In 2016 leverde Eneco Groep totaal nog 65% groene stroom. En in 2017 heeft Eneco grote stappen gezet in verduurzaming. Bijvoorbeeld door de samenwerking met KPN, NS en Google die op hun eigen Eneco windstroom draaien. Eneco Groep leverde in 2017 75% groene stroom. En je snapt, in 2018 gaan ze hiermee verder.

2018 volop in de weer met wind en zon

Bij Eneco hoef je niets te doen. Je krijgt altijd groene stroom geleverd: Eneco EcoStroom®. Dit is een combinatie van grotendeels windstroom (99,8%) en een klein beetje zon (0,2%), opgewekt in Nederland (11,33%) en Europa (88,74%). En omdat Eneco juist de keus bij jou willen neerleggen wat voor groene stroom je wilt en waar opgewekt, heeft we per 1 juli 2018 iets verandert. Je kan namelijk nu echt kiezen voor de wind of de zon. En waar jouw stroom wordt opgewekt, in Nederland of Europa. Maar wat je ook kiest, je kiest voor groen! Hieronder alles op een rijtje: EuropeseWind™: Windstroom voor 100% opgewekt in Europa HollandseWind®: Windstroom voor 100% uit Nederland HollandseZon®: Stroom, volledig opgewekt in Nederlandse zonneparken

Hoe wordt dit gecontroleerd?

Het stroometiket geeft je direct inzicht uit welke duurzame energiebronnen je stroom wordt geleverd en in welke verhouding (de brandstofmix). De gegevens over de herkomst van de elektriciteit worden gecontroleerd door de overheid via de ACM (Autoriteit Consument & Markt). Je weet dus zeker dat voor de groene stroom geen fossiele brandstoffen worden gebruikt. Het stroometiket wordt altijd achteraf gecommuniceerd. Dat komt omdat Eneco vooraf niet exact weten hoe ze inkopen. Dit hangt namelijk af van vraag en aanbod. Vandaar dat je hieronder nog niet Eneco nieuwe stroomproducten terugziet.

Stroometiket Eneco 2017

Stroometiket van Eneco Energie

Welkom in de nieuwe wereld

Jij staat bij Eneco centraal. Samen met klanten en partners zoekt Eneco naar betaalbare oplossingen die besparen en zelf opwekken mogelijk maken. Eneco werkt samen met jou naar een wereld waarin iedereen in zijn eigen duurzame energie kan voorzien. Dit doen ze met een betrouwbaar netwerk en innovatieve producten bij je huis, in de buurt, in je bedrijf en in de regio.

Veelgestelde vragen

Hoe belangrijk vindt Eneco groene stroom?

“Duurzame energie van iedereen”, dat is de missie van Eneco. Eneco bestaansrecht. Al sinds 2007. Zij bouwen, samen met hun klanten en partners, aan een duurzame toekomst. Hiermee is Eneco koploper in het leveren van groene energie. Eneco telt 2,2 miljoen klanten die krijgen altijd 100% groene stroom: Eneco Ecostroom®, opgewekt door de wind of zon.

Is groene stroom van Eneco wel echt groene stroom?

Wat je ook kiest, je krijgt altijd 100% groene stroom geleverd. Al  stroom van Eneco wordt of door de wind of de zon opgewekt. Twee onuitputtelijke duurzame bronnen die niet het milieu belasten. Simpelweg omdat er geen CO₂ vrijkomt bij de opwek. Hoe meer mensen kiezen voor groene stroom, hoe meer Eneco kan investeren in duurzame energieprojecten waarbij we zij richten om groene energie beschikbaar te maken voor iedereen. En uiteindelijk wilt Eneco zelfs een stap verder door duurzame oplossingen te ontwikkelen waarbij je thuis of in de regio samen energie kan opwekken en zelfs terugleveren. Duurzame energie van iedereen! Per 1 juli 2018 kun je kiezen uit 3 producten.

Eneco EuropeseWind™

Zoals de naam al verraadt: windstroom, volledig opgewekt door windparken in Europa. Met name in Italië en Denemarken. Dit is Eneco standaard, en daarmee zit je altijd goed. Door dat er meer aanbod is in Europa, ben je met EuropeseWind het voordeligst uit.

Eneco HollandseWind®

Wil je graag weten waar jouw energie vandaan komt, kies dan voor Eneco HollandseWind. Hiermee laat jij onze oer-Hollandse wind, die er altijd wel voor je is, voor je werken. Want jij ontvangt windstroom, opgewekt voor de volle 100% Nederlandse windparken.

Eneco HollandseZon®

Geen zonnepanelen op je dak mogelijk? Ook jij kan nu voor zonne-energie kiezen; Energie van de toekomst. We gebruiken steeds meer de kracht van de zon! Eneco investeren dan ook steeds meer in de bouw van zonneparken in Nederland. Ook hier geldt dus, energie van eigen bodem.

Waarom is Eneco HollandseWind en Eneco HollandseZon duurder dan Eneco EuropeseWind™?

Dat heeft er mee te maken dat het windstroom-aanbod in Europa hoger is dan in Nederland. En zoals het nu eenmaal gaat met de werking tussen vraag en aanbod, is hierdoor de prijs van EuropeseWind iets voordeliger.

Waarom levert Eneco niet aan al Eneco zakelijke klanten groene energie?

Eneco is hard op weg, maar de vraag naar stroom is zo groot, dat het nog niet haalbaar is voor iedereen voldoende duurzame stroom te produceren. Daarom krijgt een deel van de zakelijke klanten van Eneco nog grijze stroom.

Wat doet Eneco Groep aan vergroten van duurzame opwekcapaciteit?

Er is in Nederland, in vergelijking met andere Europese landen, nog weinig productiecapaciteit. Eneco Groep onderscheidt zich door juist volop te bouwen aan en te investeren in duurzame energie in Nederland. We hebben al: 1 gigaWatt eigen duurzame opwekcapaciteit 8.000 voetbalvelden zonnepanelen (100MW) 363 Windmolens op land en 103 windmolens op zee en we bouwen momenteel natuurlijk ook nieuwe windparken op land en op zee. En Eneco geloofd dat de omslag naar een volledig duurzame energievoorziening sneller gaat als er zoveel mogelijk mensen en bedrijven meedoen. Daarom werkt Eneco ook samen met andere Nederlandse bedrijven om ze te laten vergroenen. Zo rijden bijv. alle elektrische treinen in Nederland op 100% groene windstroom van Eneco. Daardoor kunnen dagelijks 600.000 treinreizigers in Nederland klimaatneutraal reizen. Ook is het belangrijk dat er meer aanbod van duurzame energie komt. Eneco investeert in projecten waarmee ze duurzame energie opwekken en leveren. Deze duurzaam opgewekte energie zorgt ervoor dat alle Eneco-klanten dagelijks gebruik maken van groene stroom. Eneco grote investering in duurzame opwek is een van de redenen dat ze stijgen in de ranking van energieleveranciers die ieder jaar door de Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en WISE wordt uitgevoerd.

Verbrandt Eneco ook biomassa?

Eneco levert geen stroom uit biomassa aan consumenten. De biomassa centrales (zoals Bio Golden Raand) leveren groene stroom aan een aantal zakelijke klanten. Eneco gebruikt in deze centrale afvalhout afkomstig uit Nederland en omliggende landen. Dit afvalhout is hout dat niet meer op een andere manier gerecycled kan worden, denk bijvoorbeeld aan materiaal dat overblijft na een composteringsproces.[/su_spoiler]

Toon is er voor iedereen

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl
Neem jij Toon in huis? De slimme thermostaat van Eneco is Toon. Combineer jouw nieuwe energiecontract bij Eneco en krijg Toon cadeau. En ook zonder energiecontract van Eneco kan je Toon gewoon gebruiken en bestellen. En daarom heeft Eneco meerdere Toon-aanbiedingen in combinatie met een energiecontract van Eneco. Hoe langer de looptijd van je energiecontract, hoe hoger je korting. En wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van 100% groene stroom (met Eneco EcoStroom®).

 

 

Prijsopbouw bij Eneco

 • Stroom: Variabele kosten stroom & Vaste kosten stroom
 • Gas: Variabele kosten gas & Vaste kosten gas
Bereken je maandbedrag bij Eneco Energie

Toelichting prijsopbouw

 • Variabele kosten De getoonde variabele kosten zijn op basis van de door jou opgegeven hoeveelheid verbruik van kWh / m3.
 • Vaste kosten Vaste kosten zijn kosten ongeacht de hoogte van je verbruik (voorheen vastrecht genoemd).
 • Netbeheerkosten Netbeheerkosten zijn de kosten voor je aansluiting en voor het transport door de netbeheerder. Het bedrag wordt door Eneco namens de netbeheerder bij je in rekening gebracht.
 • Verblijfsfunctie Alleen als er sprake is van een woon-, werk- of andere verblijfsfunctie, heb je recht op vermindering energiebelasting. Dit is een door de overheid vastgesteld kortingbedrag op de energiebelasting.
 • Overheidsheffingen Deze bestaan uit Energiebelasting en Opslag Duurzame Energie.
 • Verwachte einddatum De verwachte einddatum contract is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde doorlooptijd van een aanmelding en de gekozen looptijd.
 • Prijsverschillen Bij het berekenen van uw kosten rondt Eneco de tarieven af. Soms ontstaan hierdoor kleine afrondingsverschillen op het prijsoverzicht en de energienota.
 • Overheid en heffingen De tarieven van stroom en gas zijn inclusief overheidsheffingen en btw bij een jaarlijks verbruik tot 10.000 kWh / 5.000 m3 en bij gas altijd inclusief regiotoeslag op basis van het door u opgegeven adres. In het kWh-/m3-tarief draagt Eneco de bovengenoemde heffingen af aan de overheid.
 • Actuele tarieven In dit prijsoverzicht staan altijd de actuele tarieven. In de toekomst kunnen deze tarieven wijzigen. Als dit zo is, dan informeert Eneco u natuurlijk op tijd.

Wat is Toon?

Slimme thermostaat die je helpt besparen

Met de Toon thermostaat bedien je de verwarming en zie je precies hoeveel energie je verbruikt en wat het kost. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening. Via internet verbind je Toon met andere slimme apparaten in huis.

Toon, de slimme thermostaat

Met Toon word je baas over je huis. Met deze slimme thermostaat weet je alles over je energieverbruik en hoe je kunt besparen. Toon krijg je bij een 4-jarig energiecontract. Of koop ‘m los voor € 275.

Toon slimme meter van Eneco Energie

Wat is Toon?

Slimme thermostaat die je helpt besparen

Met de Toon thermostaat bedien je de verwarming en zie je precies hoeveel energie je verbruikt en wat het kost. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening. Via internet verbind je Toon met andere slimme apparaten in huis.

 • Weet precies wat je verbruikt
 • Bespaar op je energierekening
 • Bedien je huis op afstand
 • Houd je cv-ketel in topconditie

Nieuw in de Toon-app: Verspillingschecker

Zonder dat je het doorhebt, verbruiken veel apparaten in huis meer energie dan nodig. Daarom is er nu de Verspillingschecker: jouw geheime wapen in de strijd tegen energieverspilling. Reken af met energieslurpende apparaten in huis en krijg bespaartips. Je vindt de Verspillingschecker in de Toon-app.

 

Spoor energieslurpers op

Met de app meet je het stroom- en gasverbruik van je apparaten. Vergelijk ze met energiezuinige soortgenoten en zie waar je kunt besparen.

Krijg persoonlijke bespaartips

Gebruik je apparaten slimmer en zie je energieverbruik dalen. Je wasmachine wast op 30 graden net zo fris, en je koelkast een tandje lager nog steeds cool.

Vervang energieslurpers

Zijn jouw oude apparaten aan vervanging toe? Met de Verspillingschecker zie je meteen of de aanschaf wel de moeite loont.

Zit goed met je witgoed

De koelkast, de vaatwasser, de wasmachine, de droger: allemaal lusten ze een flinke slok stroom. Al je apparaten vervangen door energiezuinige exemplaren dan maar? Dat is kostbaar en hoeft misschien niet. Met de Verspillingschecker bekijk je of het zinvol is je apparaten te vervangen, of dat ze wat slimmer gebruiken meer besparing oplevert.

Waar laat jij je laders?

Stroomverspilling voorkomen zit ‘m ook in kleine dingen. De Verspillingschecker stuurt je met slimme tips de groene kant op. Haal opladers van je telefoon en laptop uit het stopcontact en zet de tv echt uit als je niet kijkt. Alle beetjes helpen om je energieverbruik te verminderen.

Verspillingschecker en je gasverbruik

Gemiddeld bestaat je energierekening voor 65% uit kosten voor gas. En ook daar weet de Verspillingschecker raad mee. Je ziet precies waar jij gas kunt terugnemen. Bijvoorbeeld door de thermostaat een graadje lager te zetten, een warmwater-besparende douchekop te gebruiken of je huis beter te isoleren.

Toon thermostaat

Het brein van Toon is de Verspillingschecker en checkt het energieverbruik van de apparaten je huis.

Toon app

Je vindt de Verspillingschecker in de nieuwste versie van de Toon app. Download ‘m gratis voor iOS en Android.

Stroom & gas van Eneco

Om de Verspillingschecker te kunnen gebruiken heb je een abonnement op Toon nodig.

Gratis Toon-app

Je kunt de Toon-app altijd gebruiken samen met Toon, ook als je geen klant ben bij Eneco. Download ‘m nu gratis voor iOS of Android.

Hoe werkt Toon?

Inzicht in je verbruik, controle over je huis

Toon is van zichzelf al een mooi apparaat. Maar het Toon-abonnement geeft hem pas echt brains. Je ziet je energieverbruik per dag, week of maand. Of per apparaat, met de Verspillingschecker. Zo wordt besparen wel heel makkelijk. Via de app bedien je Toon op afstand, zelfs als je niet thuis bent. Alle functies van Toon, voor € 4,50 per maand. En: maandelijks opzegbaar.
 

Hoe werkt Toon?

Je sluit Toon via een beveiligde verbinding aan op je wifi-netwerk. Hij leert eerst je huis kennen en weet daardoor hoeveel tijd nodig is om het lekker warm te maken. Dat scheelt je al energie. Ook is Toon is verbonden met je meters voor stroom en gas, waardoor je precies ziet hoeveel je verbruikt. Zo kun je zelf aan de slag om nog meer energie te besparen.

 

Wat heb je nodig voor Toon?

 

Wifi-verbinding

Om alle slimme functies te kunnen gebruiken heeft Toon internet nodig.

Modulerende cv-ketel

Toon stuurt je cv-ketel aan om je huis op temperatuur te houden.

Energiemeters

Toon leest je stroom- of gasmeters uit en laat precies zien wat je verbruikt.

Energie besparen

Toon laat je precies zien hoeveel je verbruikt per dag, week of maand, en hoeveel je daarvoor betaalt. Hij is bovendien gekoppeld aan je energiecontract. Dus verbruik je meer dan je afrekent? Dan geeft Toon direct een gil. Dat scheelt vervelende verrassingen op je jaarnota. En doe je het goed? Dan krijg je van Toon een complimentje.

Op afstand bedienen

Bedien Toon met je smartphone of tablet via de app. Zo regel je op afstand de verwarming. Handig als je vergeten bent de verwarming laag te zetten, of wanneer je onderweg alvast je huis wilt voorverwarmen. En heb je slimme stekkers en verlichting gekoppeld aan Toon? Dan bedien je ook die met app.

Je huis precies warm genoeg, zonder energieverspilling

Toon is een modulerende thermostaat en werkt daardoor het best samen met een modulerende cv-ketel. De thermostaat en de ketel praten met elkaar via het OpenTherm-protocol. Een modulerende ketel slaat niet aan of uit, maar stuurt voorverwarmd water naar de radiatoren als Toon daar om vraagt. Zo verbruik je minder energie en is je huis toch lekker warm.

Oók zonder energiecontract van Eneco

Toon kosteloos geïnstalleerd

 • Jij bepaalt wanneer de monteur komt
 • Wij leggen een stopcontact aan bij de cv-ketel als je die nog niet hebt
 • De monteur sluit Toon aan op je wifi-netwerk en checkt of Toon werkt met je cv-ketel
 • Je krijgt een korte uitleg over de basisfuncties van Toon

Breid je slimme thermostaat uit

Verbind je Toon thermostaat met slimme apparaten en creëer een verbonden huis.

Fibaro slimme stekker

Per apparaat inzicht in het energieverbruik. En bedien je het aangesloten apparaat via de Toon-app.

Fibaro rookmelder

Deze slimme rookmelder geeft je een seintje bij rook in huis. Ook op je mobiel. Dus waar je ook bent een veilig gevoel.

Philips Hue

Zet niet alleen je licht aan of uit, maar bepaal je ook de kleur en intensiteit ervan. Van knus tot lekker praktisch.

Weet wat je opwekt met Zon op Toon

Sommige mensen hebben een slim huis. Dat van jou is pas echt pienter. Met zonnepanelen wek jij je eigen groene stroom op. Klaar voor de volgende stap? Haal dan Zon op Toon in huis. Zo heb je altijd informatie over je verbruik én opwek bij de hand, in kWh en euro’s.

 

Altijd bij de hand

Zon op Toon staat altijd voor je klaar, ook als je niet thuis bent. Waar en wanneer jij wilt bekijk je wat je opwekt en wat je verbruikt. Ook op afstand. En heb je energie over? Dan laat Toon zien wat je teruglevert aan het net.

Alles zonneklaar

Zonneklaar met Energie van Eneco

Check direct hoeveel je opwekt en verbruikt per dag, week, maand, en zelfs per jaar. En gaat de zon schijnen? Dan zie je op het scherm meteen dat je panelen goed bezig zijn. Zo haal je met Toon de zon in huis.

Nog geen Toon, wel Zon

Nog geen Toon in huis? Niet getreurd. Eneco ziet het liefst iedereen aan het roer van hun eigen energieverbruik. Bestel Zon op Toon dus gewoon in combinatie met Toon. Dat kan met of zonder energiecontract. Neem je er toch een contract bij? Dan geldt: hoe langer je looptijd, hoe meer korting je krijgt op Toon.

Je hebt Toon, nu nog Zon

Jij kent Toon al langer dan vandaag. Mooi, want dan weet je als geen ander hoe nuttig het is om inzicht te hebben in je energieverbruik. Goed idee dus om Zon op Toon los te bestellen. Betaal eenmalig € 99,95 en je krijgt extra software op Toon, Toon op Afstand en Toon op Tablet. En een monteur die de speciale kWh-meter komt plaatsen. Die monteur willen we wel graag weer terug.

Veelgestelde vragen

over Toon

 • Waar betaal ik precies abonnementskosten voor?

  Het abonnement dat aan Toon verbonden is, maakt van Toon een unieke thermostaat die je helpt grip te krijgen op je energieverbruik en -kosten. Dankzij het abonnement op Toon kun je:

   

  • Je energieverbruik vergelijken met dat van afgelopen uren, dagen, weken, maanden en zelfs jaren. Alles wordt gepresenteerd in overzichtelijke diagrammen en grafieken.
  • Je energiekosten op de voet volgen. Door het abonnement ben je altijd voorzien van je actuele tarief, zodat ook de gepresenteerde kosten persoonlijk en actueel zijn.
  • Verrassingen op je jaarnota voorkomen, doordat Eneco je proactief op de hoogte houdt van bovengemiddeld verbruik.
  • Toon op afstand bedienen met de gratis apps voor je smartphone of tablet. Met de Toon-app voor tablet profiteer je zelfs van nóg meer inzicht.
  • Inzicht krijgen per apparaat met Toon Slimme Stekkers en je apparaten op afstand bedienen.
  • Je energieprofiel vergelijken met dat van andere Toon-gebruikers of vrienden.
  • Leren waar pieken in je verbruik vandaan komen en sluipverbruik aanpakken.
  • Actuele weers- en verkeersinformatie bekijken, gewoon op je thermostaat.
  • Altijd gebruikmaken van de nieuwste software-updates en toevoegingen op Toon.

  Heb je gekozen voor Toon zonder een energiecontract van Eneco? Dan worden je kosten getoond tegen de gemiddelde marktprijs voor stroom en gas. Toon kan namelijk geen koppeling maken met je contract. Je ontvangt ook geen automatische meldingen als je meer verbruikt dan ingeschat, omdat wij je termijnbedrag niet weten. Van alle andere voordelen van Toon, profiteer je wel. Voor Toon betaal je een maandelijks bedrag van €4,50.

Kan ik Toon ook zonder energiecontract van Eneco bestellen?

Ja, Toon is er voor iedereen. Je kunt ook Toon gebruiken zonder stroom en gas van Eneco. Het enige verschil is dat als je wel stroom en gas afneemt van Eneco, Toon een koppeling kan maken met je energiecontract. Hierdoor kan Toon je laten zien wat je verbruik daadwerkelijk kost door het gebruik van je actuele leveringstarieven. Bovendien kan Toon je werkelijke verbruik vergelijken met het geschatte verbruik en geeft Toon je proactief meldingen om bijbetaling op de jaarnota te voorkomen. Deze informatie heeft Eneco alleen van haar eigen klanten.

 

Ik ben al klant van Eneco. Ontvang ik dan ook Toon bij een energiecontract?

Ja. Zowel bestaande als nieuwe klanten ontvangen Toon bij Eneco EcoStroom® en AardGas met een looptijd van 4 jaar. Wil je een contract met een kortere looptijd? Dat kan ook. Bij een contract van 3 jaar krijg je € 176 korting op Toon en installatie. Kies je voor een contract van 1 jaar, dan krijg je € 76 korting op Toon en installatie.[/su_spoiler]

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.