United Consumers Energie Info

Groene energie voor een zeer goede prijs én met de beste service? UnitedConsumers, in het kort UC, levert altijd stroom en gas met voordeel voor u! Voor goedkope energie hoeft u dus bijna niets te doen, want overstappen naar UnitedConsumers Energie is zo geregeld. Aanmelden is voldoende, UnitedConsumers Energie regelt de rest. Uw aansluiting blijft hetzelfde, u behoudt gewoon stroom en gas. En krijgt u een opzegboete omdat u overstapt? Geen zorgen, die betaalt UnitedConsumers Energie. Goed voor elkaar.

De energieprijzen van UnitedConsumers Energie zijn altijd gemiddeld 10% goedkoper

Bij UC profiteert iedereen van goedkope energie en is UnitedConsumers Energie blij met u als klant. Of u nu kiest voor 1 jaar vast, 3 jaar vast of 1 jaar variabel, u krijgt altijd een welkomstbonus en 10% korting op de gemiddelde energietarieven van de tien grootste energieleveranciers van Nederland.

Windmolens in veld

1 jaar vaste energietarieven

 • + € 20,00 welkomstbonus
 • + altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers

3 jaar vaste energietarieven

 • + € 60,00 welkomstbonus
 • + € 60,00 LenteBonus
 • + altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers

1 jaar variabele energietarieven

 • + € 20,00 welkomstbonus
 • + altijd 10% korting op het gemiddelde leveringstarief van de tien grootste energieleveranciers

100% windenergie bij UnitedConsumers

Als energieleverancier draagt UnitedConsumers Energie graag bij aan een duurzame toekomst. Duurzaamheid vind ook UnitedConsumers Energie vanzelfsprekend, daarom levert UnitedConsumers Energie uitsluitend windenergie. UC Energie is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Uw voordelen met energie van UC

Bij UnitedConsumers staat u op de eerste plaats. Met de kracht van 500.000 deelnemers koopt UnitedConsumers Energie groot in en geven het voordeel aan u terug. Ook kunt u iedere maand meer overhouden op uw vaste lasten. Sluit u gratis bij UnitedConsumers Energie aan en profiteer van goedkope energie en de beste service.

Lage energieprijzen en goede service, dat is wat UnitedConsumers Energie garandeert. UnitedConsumers Energie regelt uw overstap en zorgt dat u snel antwoord krijgt op al uw vragen. UnitedConsumers Energie is al vier jaar op rij verkozen tot Beste Energieleverancier van Nederland.

Al uw energie voordelen

 • Een voordelige prijs: altijd 10% korting op de gemiddelde prijs van de tien grootste energieleveranciers
 • Warm welkom: u ontvangt altijd een welkomstbonus van minimaal € 20,00
 • Altijd het beste energieaanbod voor uw situatie
 • Beste service: winnaar Opiness 2018
 • Standaard 100% windenergie
 • Een zorgeloze overstap
Overstappen van energieleverancier ook in België steeds populairder

Daarom energie van UnitedConsumers?

spaarvarken oranje

10% korting op het gemiddelde leveringstarief

computerscherm oranje

Een zorgeloze overstap

email oranje

Opzegboete?
Die betaalt UnitedConsumers Energie

trofee oranje

Prijswinnende klantenservice!

Energietarieven van Prijswinnende klantenservice!

Uw energiecontract is niet iets waar u elke dag aan denkt. En dat hoeft ook niet, want in Nederland zijn alle energievoorzieningen goed geregeld en kunt u ten alle tijden gebruik maken van stroom en gas. Toch is het niet verkeerd om af en toe eens uw energie te vergelijken, want u wilt natuurlijk altijd voordelige energie. Energieleveranciers bepalen zelf hun tarief voor energie waardoor overstappen soms loont. Uiteraard wilt u ook een energieleverancier met goede service. Bij UnitedConsumers Energie wordt u goed geholpen en helpen ze u graag op weg.

De energieproducten: stroom en gas

Energie is een verzamelnaam voor stroom en gas. Het gasverbruik wordt gemeten in m3 en stroom in kWh (kilowattuur). Sommige leveranciers van energie noemen stroom ook wel elektriciteit. Wanneer u gebruik maakt van de stadsverwarming of een andere manier van verwarming, dan heeft u geen gasaansluiting nodig. Hoeveel u verbruikt, hangt af van het type huis en met hoeveel mensen u woont. Hoe meer mensen in een huis wonen, hoe meer u verbruikt.

Energie besparen

Energie goedkoop? Als u uw best doet wel. Er zijn verschillende bespaartrucs die u kunt gebruiken om altijd een lage energierekening te hebben.

 1. Kijk wanneer u een nieuw elektrisch apparaat aanschaft goed naar het energielabel. Vandaag de dag zijn de apparaten steeds energiezuiniger waardoor u de rekening aan het einde van het jaar flink kunt verlagen. Op het energielabel staat precies wat de prestaties en het verbruik van het apparaat zijn, wel zo handig!
 2. Heeft u nog gloeilampen in huis? Gloeilampen verbruiken erg veel energie, het is sinds 2012 ook verboden om ze te verkopen en produceren. Goede alternatieven zijn led- en spaarlampen. Let ook hierbij vooral op het energielabel en laat lampen nooit onnodig branden. Ook bewegingssensoren helpen u energie te besparen, zo kan energie goedkoop zijn.
 3. De meeste elektrische apparaten hebben een standby-stand. Ze lijken dan uit te staan, maar verbruiken stiekem nog veel energie. Zet uw tv nooit in standby-stand en ook uw computer kan gewoon helemaal uit. Sluipverbruik kost u veel en is te voorkomen met een bespaarstekker. Met één druk op de knop schakelt u het apparaat helemaal uit. En dat scheelt per jaar tientallen euro’s.
 4. Wanneer het kouder wordt, gaat de verwarming weer aan. Controleer de instellingen van de thermostaat goed wanneer u uw huis winterklaar gaat maken. Zorg er daarnaast voor dat de cv-ketel goed is onderhouden, want zo verbruikt hij minder energie.
 5. Maak gebruik van een waterbesparende douchekop. Zo heeft u hetzelfde comfort, maar verbruikt u aanzienlijk minder water.
 6. Zet de vriezer of koelkast op een koele plaats, dan hoeft hij minder hard te werken om op temperatuur te blijven.
 7. Wast u nog veel op 60 graden? Dat is echt niet meer nodig. Wanneer u op 30 of 40 graden wast bespaart u per jaar tientallen euro’s.

Overstappen van energie naar UnitedConsumers

Energiekosten kunnen hoog oplopen. Natuurlijk kunt u hier zelf iets aan doen door zuiniger om te springen met elektriciteit en gas, maar aan de tarieven doet u niets. Of toch wel?

Het is namelijk heel eenvoudig om over te stappen van energieleverancier. Bij UnitedConsumers profiteert u daarnaast van een unieke 10% korting op de gemiddelde energieprijs in Nederland, van de grootste energieleveranciers.

Waarom overstappen van energieleverancier?

U doet het wellicht al met uw zorgverzekering en uw telefoonabonnement: overstappen van aanbieder om minder te betalen. Maar wist u dat dit ook mogelijk is bij uw energieleverancier? U bent namelijk niet van één lokale energieleverancier afhankelijk, maar kunt vrij kiezen voor een groenere of goedkopere energieleverancier.

Overstappen van energie: hier moet u op letten

Overstappen van energie lijkt misschien lastig, maar eigenlijk valt het best wel mee. Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten, zoals het contract, de korting en uw opzegtermijn. Hieronder leest u welke 5 zaken van belang zijn bij het veranderen van energieleverancier.

Kunt u wel overstappen met energie?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om zomaar over te stappen.

 • Heeft u een energiecontract voor langere tijd en is die tijd nog niet verstreken? Dan kunt u wel overstappen, maar moet u mogelijk een overstapboete betalen. UnitedConsumers Energie vergoed deze boete voor u tot € 250,-.
 • Heeft u stadsverwarming, dan kunt u niet van leverancier veranderen omdat dezelfde leverancier meerdere woningen van warm water voorziet. 
 • Als u uw woning huurt en het maandbedrag inclusief energie is, staat het energiecontract op naam van de eigenaar. Natuurlijk staat het u vrij om de eigenaar op goedkopere gas- en elektriciteitsmaatschappijen te wijzen, maar u kunt niet zelf overstappen.

In de meeste andere gevallen kunt u gemakkelijk zelf overstappen van energieleverancier.

Kortingsbonnen voor Effe Wassen - PDF Gratis download

Overstappen energie naar UnitedConsumers Energie

Bent u overtuigd van de voordelen van UnitedConsumers? Dan is overstappen van energieleverancier de beste optie voor u. Zo stapt u over eenvoudig over naar UnitedConsumers.

Stap 1: Aanmelden bij energie van UC

Voor goedkopere stroom of gas meldt u zich heel eenvoudig aan op de aanmeldpagina van UnitedConsumers Enerie. U kunt ook altijd contact opnemen met de klantenservice van UnitedConsumers Energie.

Stap 2: Bevestiging van energie keuze van UC

Binnen 24 uur na uw aanmelding ontvangt u van UnitedConsumers een bevestiging per e-mail. De schriftelijke bevestiging volgt binnen een week. Na die schriftelijke bevestiging heeft u nog eens 14 dagen bedenktijd.

Stap 3: UnitedConsumers zegt uw oude contract op

Uw lopende energiecontract zegt UnitedConsumers Energie namens u op, daar hoeft u dus verder helemaal niets aan te doen. Wordt er een opzegboete in rekening gebracht? Dan betaalt UnitedConsumers deze voor u. 

Stap 4: Ongemerkte overstap met Energie

Na de 14 dagen bedenktijd maakt UnitedConsumers Energie uw overstap definitief rond. UnitedConsumers houd hierbij rekening met de opzegtermijn van uw huidige energieleverancier. Zodra de overstap is afgerond, ontvangt u van UnitedConsumers per post een welkomstbrief. Vanaf dat moment profiteert u van alle voordelen die UnitedConsumers u biedt.

Hoe werkt de korting?

Met energie van UnitedConsumers start u direct met besparen op uw vaste lasten. Samen met meer dan 500.000 deelnemers bent u zo verzekerd van goedkope energie, de beste service én houdt u meer over voor een leuker leven!

Zo werkt de korting

Iedere maand berekent UnitedConsumers Energie de gemiddelde landelijke energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt van UnitedConsumers Energie altijd 10% korting op de gemiddelde landelijke energieprijs én een welkomstbonus. De korting en de welkomstbonus stort UnitedConsumers Energie vervolgens in uw online bespaartegoed. 

Energie ico

Iedere maand betaalt u het termijnbedrag zonder korting aan UnitedConsumers.

uitbetalen

De korting ontvangt u samen met uw welkomstbonus na één jaar in uw online bespaartegoed.

kado

Met de unieke korting van UnitedConsumers bespaart u al snel € 60,00 in het eerste jaar. Doe er iets leuks mee! 

Wilt u ook starten met besparen?

Windenergie

Steeds meer mensen kiezen voor groene energie. Dit is stroom die op een duurzame manier wordt opgewekt, bijvoorbeeld door de wind, door de zon of door waterkracht. In ons vlakke Nederland is vooral windenergie een goede energiebron: het waait hier vaak en dat is precies wat de windturbines nodig hebben om stroom op te kunnen wekken.

Windenergie van UnitedConsumers

100% Windenergie

Wat is windenergie?

Windenergie is de stroom die wordt opgewekt door windturbines die zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Het enige wat hiervoor nodig is, is de wind. Er hoeven dus geen fossiele brandstoffen, zoals aardolie of steenkool, voor gewonnen en verbrand te worden. Hierdoor is windenergie bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam.

Voordelen windenergie

Het is niet lastig om de voordelen van windenergie te zien. Dit zijn onder andere:

 • Het waait (bijna) altijd in Nederland, dus het opwekken van windenergie kan in eigen land: er hoeft geen energie geïmporteerd te worden 
 • De wind raakt nooit op én het waait helemaal gratis
 • Windenergie wordt opgewekt zonder CO2 uitstoot

Nadelen windenergie

Windenergie mag dan een duurzame energiebron zijn, er zitten ook enkele nadelen aan deze vorm van groene stroom:

 • Windturbines kunnen de leefomgeving van omwonenden negatief beïnvloeden, onder andere door het geluid en de flikkeringen van de draaiende rotorbladen
 • Dieren zoals vogels, vleermuizen en insecten kunnen in botsing komen met de draaiende rotorbladen van de windturbines – zij overleven dit niet
 • Het opwekken van windenergie is duurder dan het opwekken van energie uit fossiele brandstoffen

Hoe werkt windenergie?

Om windenergie op te wekken, is uiteraard wind nodig. Vanaf windkracht 2 waait het hard genoeg om stroom op te leveren, dus in Nederland is dat al snel het geval. Het maximale vermogen van een windturbine wordt bereikt bij windkracht 6. Waait het harder, dan zal de opbrengst gelijk blijven. Bij windkracht 10 of meer worden de windturbines uit veiligheidsoverwegingen stilgezet.

Door de wind gaan de rotorbladen van de windturbine draaien, waardoor een rotor in beweging wordt gebracht. Deze rotor staat in verbinding met de elektriciteitsgenerator waarmee de stroom wordt opgewekt. De grootste typen windturbines kunnen tot 8 miljoen kWh per jaar produceren – dit is voldoende om zo’n 2.300 huishoudens van stroom te voorzien.

Hoeveel stroom een windturbine opwekt, is onder andere afhankelijk van:

 • De hoogte van de windturbine
 • De locatie van de windturbine
 • Hoe hard het waait

Hoe werkt een windmolen?

100% windenergie

Wilt u ook 100% windenergie? Dan bent u bij UnitedConsumers aan het juiste adres. Als u een stroomcontract met ons afsluit, heeft u namelijk altijd 100% windenergie. Goed voor het milieu en u betaalt er niets extra’s voor! Klinkt als een goede deal toch? Daarnaast weet u dat u bij UnitedConsumers altijd voordelig uit bent. De prijs van UnitedConsumers ligt namelijk altijd 10% onder de gemiddelde energieprijs van de 10 grootste energieleveranciers in Nederland. Wilt u weten waar onze windenergie vandaan komt? Dit kunt u gemakkelijk terugvinden in ons stroometiket.

100% windenergie van UC

Duurzame energie

Al enige tijd zijn we wereldwijd bezig met duurzame energie. Duurzame energie is beter voor het milieu en daarom goed voor de toekomst van de aarde. Maar wat is duurzame energie nou precies? En wat zijn voorbeelden van duurzame energiebronnen?

Wat is duurzame energie?

Duurzame energie wordt opgewekt door herbruikbare energiebronnen, zoals bijvoorbeeld wind-, water- of zonnekracht. Andere benamingen voor duurzame energie zijn groene energie, schone energie of hernieuwbare energie.

Anders dan fossiele brandstoffen, is duurzame energie onuitputbaar. De wereld zal namelijk niet snel zonder zon, wind en water komen te zitten. Een ander kenmerk is dat duurzame energiebronnen milieuvriendelijk zijn.

Soorten duurzame energiebronnen

Voorbeelden van duurzame energiebronnen zijn bio-energie (biomassa), waterkracht, windenergie en zonne-energie. Deze energiebronnen veroorzaken weinig CO2-uitstoot en luchtvervuiling. Wij leggen u graag uit hoe de verschillende duurzame energiebronnen werken.

biosmassa

Daarom biomassa

Biomassa is één van de wat minder bekende duurzame energiebronnen. Onze biomassa bestaat uit biologisch afval zoals gft-afval, mest en hout. Het verbranden van biomassa wekt energie op. Daarnaast kan door vergassing of vergisting van biomassa duurzame autobrandstof gemaakt worden, die goed is voor het milieu.  

Biomassa – ook wel bio-energie genoemd – is groene energie omdat de bron hernieuwbaar is. Resten van planten, groenten en hout groeien namelijk weer aan. Een nadeel is dat te veel productie van bio-energie schade kan toebrengen aan biodiversiteit of voedselvoorzieningen van verschillende diersoorten. 

waterkracht

Waterkracht

Waterkracht is een vorm van duurzame energie waarbij energie wordt opgewekt door stromend water. Door middel van hoogteverschillen – waardoor water sneller gaat stromen – zetten waterkrachtcentrales de stroomsnelheid om in energie. 

Hoewel we in Nederland veel water hebben, speelt deze vorm van duurzame energie opwekken in Nederland geen grote rol. Het grootste deel van energie uit waterkracht wordt in het buitenland opgewekt, bijvoorbeeld in Scandinavië. Nederland heeft een aantal middelgrote waterkrachtcentrales. 

windenergie

Windenergie

Windenergie wordt opgewekt door windturbines die zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. De wind zorgt ervoor dat de rotorbladen gaan draaien. De ronddraaiende rotorbladen brengen vervolgens middels tandwielen beweging over op de elektriciteitsgenerator. Bent u benieuwd hoe een windmolen precies werkt?

Omdat windturbines erg hoog zijn, vangen ze veel wind. De grootste windturbines kunnen daarom tot wel 8 miljoen KWh per jaar produceren. Dat is genoeg elektriciteit voor ongeveer 2.300 huishoudens.

zonne-energie

Zonne-energie

Zonne-energie wordt middels zonnepanelen omgezet in elektriciteit. U kunt ook middels zonnecollectoren zonne-energie omgezetten in warmte. Middels zonnepanelen en zonnecollectoren zou u volledig zelfvoorzienend in energie kunnen zijn. 

Naast dat sommige woningen voorzien zijn van zonnepanelen, hebben we in Nederland ook enkele zonneparken. In warmere landen, zoals Spanje, en zelfs sommige woestijnen zijn grote zonnecentrales te vinden waar erg veel zonne-energie opgewekt kan worden. Ons land is daar iets minder geschikt voor.

Waarom duurzame energie?

Duurzame energie is goed voor het milieu, dat is al een groot voordeel! Toch kleven er ook nadelen aan het opwekken van duurzame energie. Om u een goed beeld te geven van deze vorm van energie opwekken, zetten wij de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Voordelen duurzame energie

 • Beter voor het milieu.
 • Subsidie van de overheid beschikbaar.
 • Lagere kosten van het energieverbruik.
 • Niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen.
 • Stijging van de woningwaarde door aanpassingen in de woning.

Nadelen duurzame energie

 • Veel vissen, insecten en vogels sterven door waterkrachtcentrales en windturbines.
 • De aanpassingen in uw woning zijn een grote investering.
 • Vaak voorziet het niet in de volledige energiebehoefte.

Opslag duurzame energie

De ODE (Opslag Duurzame Energie) is door de overheid ingevoerd om de investering in duurzame energie te stimuleren. Het is een extra belasting voor iedereen die energie afneemt. Deze belasting betaalt u per verbruikte KWh elektriciteit of m3 gas.

Met de Opslag Duurzame Energie wordt de subsidiepot van Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) gefinancierd. SDE+ zou onder andere door de overheid ingezet kunnen worden voor technieken die CO2 verminderen.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.