Consumenten kiezen daarom UnitedConsumers

Dit is wat ze doen bij UnitedConsumers

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met één doel voor ogen: u verlichten in uw vaste lasten. Dit doel streeft UnitedConsumers nog altijd na. En ze worden zelfs aldoor ambitieuzer. Daardoor vinden ze steeds meer manieren om consumenten te laten besparen op hun vaste lasten. Zo houdt u per maand meer over, voor de leuke dingen in het leven. Goed voor elkaar.

UnitedConsumers: het consumentencollectief voor Nederland

U heeft er vast wel eens over gehoord: een consumentencollectief. Een collectieve zorgverzekering bijvoorbeeld. U kunt zich meestal alleen aansluiten via een werkgever. Voor individuen is dit bijna niet mogelijk. Daarom is UnitedConsumers er als consumentencollectief voor iedereen. UnitedConsumers biedt u voordeel op uw zorgverzekeringautoverzekeringenergieGSM abonnement en brandstof. UnitedConsumers kan groot inkopen. De korting die ze daarmee krijgen, word gegeven aan u. Vanzelfsprekend.

Energie van UnitedConsumers

Gas en elektra afsluiten én besparen op uw vaste lasten? Dan bent u bij UnitedConsumers aan het juiste adres!

UnitedConsumers berekent iedere maand de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt hier altijd 10% korting op, een welkomstbonus en uitstekende service.

Zo bent u altijd verzekerd van goedkope energie. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden. UnitedConsumers regelt de rest.

Wilt u ook meer geld overhouden op uw vaste lasten?

Meedoen is eenvoudig. Kies een product en meld u aan. Na uw aanmelding krijgt u een persoonlijke inlogcode waarmee u terecht kunt op Mijn UnitedConsumers. Hierin kunt u de door u opgebouwde korting bekijken en laten uitkeren op uw bankrekening. Wanneer u wilt.

Dit vind UnitedConsumers belangrijk

Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

Vaste lasten nemen meestal een flinke hap uit uw budget, dat u liever anders zou besteden. Bovendien zijn het vaak ingewikkelde producten. Bij UnitedConsumers kan dit anders. UnitedConsumers neemt de lasten uit uw handen en leggen het u uit in begrijpelijk taal. Goed voor elkaar.

Mobiel abonnement vergelijken

U vergelijkt eenvoudig de nieuwste mobiele telefoons en de beste aanbiedingen van verschillende providers. Of u nu kiest voor een telefoon met toestel of een Sim Only abonnement. UnitedConsumers vergelijkt op basis van uw wensen. Zo ziet u direct of verlengen of overstappen de voordeligste keuze is.

UnitedConsumers biedt u voordeel op energie, brandstof, verzekeringen en GSM abonnementen. Zodat u meer overhoudt voor waar u echt blij van wordt. Daar draait het om bij UnitedConsumers. Uw belangen staan bij hun voorop. Daarom bieden zij u iedere dag weer voordeel met de beste service. Geen gedoe, wel het voordeel.

Iedereen is welkom

Besparen begint bij uw inschrijving: deelname is gratis. Zo houd UnitedConsumers hun collectief laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ruim 500.000 deelnemers besparen via UnitedConsumers op hun vaste lasten. Dit geeft u meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. U verdient meer.

UnitedConsumers: van korting naar bespaartegoed

Deelnemers van UnitedConsumers besparen op hun autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel abonnement en brandstof. De korting verrekenen ze niet direct met de prijs, maar ontvangt u in een persoonlijk bespaartegoed. Zo besparen meer dan 500.000 deelnemers jaarlijks honderden euro’s besparen op hun vaste lasten.

Voorbeeld van de korting

U betaalt bijvoorbeeld voor uw autoverzekering € 50,- per maand. Bij UnitedConsumers krijgt u 10% korting op deze verzekering (Bekijk de actuele actiekorting). Dat betekent dat er maandelijks € 5,00 in uw persoonlijke bespaartegoed wordt gestort. Na 12 maanden heeft u dus op een eenvoudige manier € 60,00 gespaard.

utoverzekering afsluiten

Goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking? Vergelijk ruim 100 verschillende autoverzekeringen en kies de dekking die het beste bij u past.

U krijgt altijd 5% korting op de premie, ieder jaar weer! Daarnaast brengt UnitedConsumers u jaarlijks op de hoogte als er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal!

Korting uit laten betalen

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. U ziet ook per product hoeveel u heeft bespaard. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag – of een deel ervan – op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

Goedkoop tanken

Met een UnitedConsumers tankkaart is goedkoop tanken heel eenvoudig. U tankt gegarandeerd goedkoper bij ruim 600 aangesloten tankstations. Bij deze bemande tankstations kunt u veilig en vertrouwd tanken.

U krijgt korting op de adviesprijs van alle brandstoffen. Daarnaast ontvangt u extra korting bovenop de voordelige prijs die het tankstation bepaalt. Zo kunt u tot wel € 50,00 per jaar besparen!

Besparen op uw vaste lasten

UnitedConsumers helpt u op een leuke manier besparen op uw vaste lasten. U heeft natuurlijk liever dat deze maandelijks terugkerende kosten zo laag mogelijk liggen. Als consumentencollectief houden ze prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen. Die korting wordt maandelijks uitgekeerd in uw eigen spaarpot, ook wel bespaartegoed genoemd.

Geschiedenis van UnitedConsumers

Oud-collega’s Bas Poell en Paul van Selms zijn de hoge brandstofprijzen in 1999 helemaal beu. Ze betalen f 2,54 voor een liter Euro95, een recordbedrag in die tijd. Ze krijgen het idee om via internet korting op tanken aan te bieden. Met succes, want binnen een jaar zijn al 25 tankstations aangesloten op ‘Tanken met korting’. Er worden meer producten toegevoegd aan het kortingsassortiment van UnitedConsumers. Vijftien jaar later profiteren maar liefst 500.000 consumenten van de voordelen van het collectief.

Duurzaamheid

UnitedConsumers biedt korting op zorgverzekeringenautoverzekeringentankenenergie en mobiele abonnementen. Als consumentencollectief behartigt UnitedConsumers de belangen van een grote groep consumenten in deze uiteenlopende branches. Het zorgen voor de consument nu en later is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. UnitedConsumers kijkt niet alleen naar het nu, maar vooral ook naar de toekomst. Op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze. Dat is wat UnitedConsumers doet.

Zorgverzekering 2021 via UnitedConsumers

Een betaalbare en goede zorgverzekering afsluiten? Kies dan voor een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ! Door de ruime keuze is er altijd een zorgverzekering die bij u past. U krijgt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op alle aanvullende verzekeringen. Zo bent u uitstekend verzekerd tegen de beste premie.

  • Direct een zorgadviseur aan de lijn
  • Klanten beoordelen UnitedConsumers met een 9.0
  • Eenvoudig declareren met de UC Zorg app

Als energieleverancier leveren UnitedConsumers standaard groene stroom aan al hun klanten. Zo dragen zij samen met de consument bij aan een duurzame toekomst. Daarnaast is UnitedConsumers een digitaal georiënteerd bedrijf, waarbij de communicatie hoofdzakelijk verloopt via de digitale wegen. Om onnodig papierverbruik te voorkomen, worden alle diensten grotendeels via het internet en de telefoon afgenomen. Bovendien verstuurt UnitedConsumers al hun post CO2 neutraal. Op deze manier levert UnitedConsumers een bijdrage aan een duurzame toekomst.

Samen sta je sterker

UnitedConsumers is actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door krachten te bundelen met andere bedrijven maken ze meer mogelijk. Vandaar dat UnitedConsumers samenwerken met verschillende ondernemers om stappen te zetten richting een duurzame toekomst.

Bron: https://www.unitedconsumers.com/