Consumenten kiezen daarom UnitedConsumers

Dit is wat ze doen bij UnitedConsumers

UnitedConsumers is opgericht in 2000 met één doel voor ogen: u verlichten in uw vaste lasten. Dit doel streeft UnitedConsumers nog altijd na. En ze worden zelfs aldoor ambitieuzer. Daardoor vinden ze steeds meer manieren om consumenten te laten besparen op hun vaste lasten. Zo houdt u per maand meer over, voor de leuke dingen in het leven. Goed voor elkaar.

UnitedConsumers: het consumentencollectief voor Nederland

U heeft er vast wel eens over gehoord: een consumentencollectief. Een collectieve zorgverzekering bijvoorbeeld. U kunt zich meestal alleen aansluiten via een werkgever. Voor individuen is dit bijna niet mogelijk. Daarom is UnitedConsumers er als consumentencollectief voor iedereen. UnitedConsumers biedt u voordeel op uw zorgverzekeringautoverzekeringenergieGSM abonnement en brandstof. UnitedConsumers kan groot inkopen. De korting die ze daarmee krijgen, word gegeven aan u. Vanzelfsprekend.

Energie van UnitedConsumers

Gas en elektra afsluiten én besparen op uw vaste lasten? Dan bent u bij UnitedConsumers aan het juiste adres!

UnitedConsumers berekent iedere maand de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt hier altijd 10% korting op, een welkomstbonus en uitstekende service.

Zo bent u altijd verzekerd van goedkope energie. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden. UnitedConsumers regelt de rest.

Wilt u ook meer geld overhouden op uw vaste lasten?

Meedoen is eenvoudig. Kies een product en meld u aan. Na uw aanmelding krijgt u een persoonlijke inlogcode waarmee u terecht kunt op Mijn UnitedConsumers. Hierin kunt u de door u opgebouwde korting bekijken en laten uitkeren op uw bankrekening. Wanneer u wilt.

Dit vind UnitedConsumers belangrijk

Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

Vaste lasten nemen meestal een flinke hap uit uw budget, dat u liever anders zou besteden. Bovendien zijn het vaak ingewikkelde producten. Bij UnitedConsumers kan dit anders. UnitedConsumers neemt de lasten uit uw handen en leggen het u uit in begrijpelijk taal. Goed voor elkaar.

Mobiel abonnement vergelijken

U vergelijkt eenvoudig de nieuwste mobiele telefoons en de beste aanbiedingen van verschillende providers. Of u nu kiest voor een telefoon met toestel of een Sim Only abonnement. UnitedConsumers vergelijkt op basis van uw wensen. Zo ziet u direct of verlengen of overstappen de voordeligste keuze is.

UnitedConsumers biedt u voordeel op energie, brandstof, verzekeringen en GSM abonnementen. Zodat u meer overhoudt voor waar u echt blij van wordt. Daar draait het om bij UC. Uw belangen staan bij hun voorop. Daarom bieden zij u iedere dag weer voordeel met de beste service. Geen gedoe, wel het voordeel.

Iedereen is welkom

Besparen begint bij uw inschrijving: deelname is gratis. Zo houd UC hun collectief laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ruim 500.000 deelnemers besparen via UnitedConsumers op hun vaste lasten. Dit geeft u meer ruimte voor de leuke dingen in het leven. U verdient meer.

UnitedConsumers: van korting naar bespaartegoed

Deelnemers van UC besparen op hun autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel abonnement en brandstof. De korting verrekenen ze niet direct met de prijs, maar ontvangt u in een persoonlijk bespaartegoed. Zo besparen meer dan 500.000 deelnemers jaarlijks honderden euro’s besparen op hun vaste lasten.

Voorbeeld van de korting

U betaalt bijvoorbeeld voor uw autoverzekering € 50,- per maand. Bij UC krijgt u 10% korting op deze verzekering (Bekijk de actuele actiekorting). Dat betekent dat er maandelijks € 5,00 in uw persoonlijke bespaartegoed wordt gestort. Na 12 maanden heeft u dus op een eenvoudige manier € 60,00 gespaard.

utoverzekering afsluiten

Goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking? Vergelijk ruim 100 verschillende autoverzekeringen en kies de dekking die het beste bij u past.

U krijgt altijd 5% korting op de premie, ieder jaar weer! Daarnaast brengt UnitedConsumers u jaarlijks op de hoogte als er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal!

Korting uit laten betalen

In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. U ziet ook per product hoeveel u heeft bespaard. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag – of een deel ervan – op uw bankrekening laten uitbetalen. Wanneer u de korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening.

Goedkoop tanken

Met een UnitedConsumers tankkaart is goedkoop tanken heel eenvoudig. U tankt gegarandeerd goedkoper bij ruim 600 aangesloten tankstations. Bij deze bemande tankstations kunt u veilig en vertrouwd tanken.

U krijgt korting op de adviesprijs van alle brandstoffen. Daarnaast ontvangt u extra korting bovenop de voordelige prijs die het tankstation bepaalt. Zo kunt u tot wel € 50,00 per jaar besparen!

Besparen op uw vaste lasten

UnitedConsumers helpt u op een leuke manier besparen op uw vaste lasten. U heeft natuurlijk liever dat deze maandelijks terugkerende kosten zo laag mogelijk liggen. Als consumentencollectief houden ze prijzen laag met vaste en variabele kortingsbedragen. Die korting wordt maandelijks uitgekeerd in uw eigen spaarpot, ook wel bespaartegoed genoemd.

Geschiedenis van UnitedConsumers

Oud-collega’s Bas Poell en Paul van Selms zijn de hoge brandstofprijzen in 1999 helemaal beu. Ze betalen f 2,54 voor een liter Euro95, een recordbedrag in die tijd. Ze krijgen het idee om via internet korting op tanken aan te bieden. Met succes, want binnen een jaar zijn al 25 tankstations aangesloten op ‘Tanken met korting’. Er worden meer producten toegevoegd aan het kortingsassortiment van UnitedConsumers. Vijftien jaar later profiteren maar liefst 500.000 consumenten van de voordelen van het collectief.

Duurzaamheid

UnitedConsumers biedt korting op zorgverzekeringenautoverzekeringentankenenergie en mobiele abonnementen. Als consumentencollectief behartigt UC de belangen van een grote groep consumenten in deze uiteenlopende branches. Het zorgen voor de consument nu en later is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. UC kijkt niet alleen naar het nu, maar vooral ook naar de toekomst. Op een verantwoordelijke en milieuvriendelijke wijze. Dat is wat UC doet.

Zorgverzekering 2021 via UnitedConsumers

Een betaalbare en goede zorgverzekering afsluiten? Kies dan voor een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ! Door de ruime keuze is er altijd een zorgverzekering die bij u past. U krijgt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op alle aanvullende verzekeringen. Zo bent u uitstekend verzekerd tegen de beste premie.

  • Direct een zorgadviseur aan de lijn
  • Klanten beoordelen UnitedConsumers met een 9.0
  • Eenvoudig declareren met de UC Zorg app

Als energieleverancier leveren UC standaard groene stroom aan al hun klanten. Zo dragen zij samen met de consument bij aan een duurzame toekomst. Daarnaast is UC een digitaal georiënteerd bedrijf, waarbij de communicatie hoofdzakelijk verloopt via de digitale wegen. Om onnodig papierverbruik te voorkomen, worden alle diensten grotendeels via het internet en de telefoon afgenomen. Bovendien verstuurt UnitedConsumers al hun post CO2 neutraal. Op deze manier levert UCeen bijdrage aan een duurzame toekomst.

Samen sta je sterker

UnitedConsumers is actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door krachten te bundelen met andere bedrijven maken ze meer mogelijk. Vandaar dat UC samenwerken met verschillende ondernemers om stappen te zetten richting een duurzame toekomst.

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

  • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
  • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
  • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
  • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
  • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners