Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles in 1 pakket voor thuis? Met onze handige alles-in-1 vergelijker vind je altijd de beste deal!

  • Snel en simpel alles-in-één vergelijken
  • Altijd de beste prijs voor alles in 1
  • Vergelijken, overstappen en besparen
  • 100% Onafhankelijk

Welk Alles-in-1 pakket moet ik kiezen? Vergelijk alle Alles-in-1 pakketten van alle aanbieders en bespaar!

Alles in 1 vergelijken

Wil jij direct kijken welke goedkoopste provider voor abonnementen voor internet, tv en bellen voor jou geschikt is? Vul dan de vergelijker hierboven in. Zo kun jij binnen enkele minuten al een dienst afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig online en je wordt hierbij geholpen door de klantenservice.

Vul hierboven de postcodecheck in en start met vergelijken van Alles in 1 pakketten.

Vergelijk alle internet providers en Alles-in-1 abonnementen

  • Voer je postcode en huisnummer in. De vergelijker laat meteen alle providers zien die op jouw adres leveren.
  • Filter het perfecte abonnement eruit. Dit doe je door in de vergelijker al jouw wensen aan te vinken.
  • Sorteer op jouw belangrijkste criterium. Bijvoorbeeld de hoogste snelheid of de laagste prijs.
  • Zo! Gevonden. Binnen 3 stappen heb je een super persoonlijk overzicht van abonnementen die aan al jouw wensen voldoen.

Start nu met vergelijken
En vind de snelste, voordeligste en best passende aanbieder van dit moment!

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket?

Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten.

De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 3-in-1 abonnement?

Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid? De communicatie verloopt dan via één provider. Overstappen of opzeggen is om die reden ook een stuk eenvoudiger. Je krijgt 1 factuur toegestuurd, wat de administratie een stuk overzichtelijker maakt. Een nadeel is dat bij storing alle diensten uit de lucht zijn.

Binnen een alles in 1 pakket is er behoorlijk wat variatie mogelijk, zeker met het oog op televisie kijken. Kies bijvoorbeeld voor interactieve tv of uitzending gemist, om ervoor te zorgen dat je televisieprogramma’s kunt kijken op het moment dat het je uitkomt.

Wil je geen bellen in het pakket, neem dan een abonnement met internet en tv.

Digitale TV en internet

Een voordeel van internet en tv in één pakket is dat je een stuk goedkoper uit bent door beide diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de mogelijkheid om digitale tv af te nemen. Wil je ook vaste telefonie in je pakket, bestel dan alles in 1.

Tot een aantal jaren geleden keken we massaal analoge tv via de kabel. Inmiddels bezitten steeds meer mensen een digitale ontvanger. Het voordeel daarvan is dat het beeld vaak een stuk beter is (trilling- en ruisvrij), en je kan gebruik maken van een elektronische programma gids, of zelfs interactieve mogelijkheden.

Bij de meeste providers kan je beide diensten in één abonnement afsluiten.

Om kosten te besparen is het verstandig om een vergelijking te maken tussen alle aanbieders. Zo zorg je ervoor dat je geen aanbieding over het hoofd ziet en je op de goedkoopste manier gebruik kunt maken van je pakket.

Interactieve televisie werkt optimaal via de kabel of glasvezel, dit zijn moderne technieken die signalen met hoge snelheden kunnen verzenden en ontvangen met een goed bereik via een draadloos modem.

Vul je postcodegegevens in bovenaan deze pagina en vergelijk internet en tv pakketten van aanbieders die abonnementen aanbieden in jouw regio. Je krijgt een overzicht te zien met alle prijzen en aanbiedingen van providers die je met elkaar kan vergelijken.

Doorgaans zal het digitale tv-signaal worden aangeboden via IPTV. Het internetsignaal maakt gebruikt van dezelfde verbinding. Het tv-aanbod via de kabel maakt gebruikt van de DVB-C techniek. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne).

Bij het bestellen van een pakket is het mogelijk om een HD-abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-kwaliteit (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een toestel noodzakelijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de verschillende providers je informeren.

Veel gestelde vragen over alles in 1

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Wat is precies alles in één?

Alles in 1 is een verzamelnaam voor internet, televisie en bellen. Omdat het vrijwel altijd voordeliger is om deze diensten bij één provider af te nemen worden dit alles in 1 pakketten genoemd. Vroeger nam je deze diensten vaak los bij aparte aanbieders af, bijvoorbeeld telefoon van KPN, Kabel TV van UPC en internet van Xs4all. Je kunt er echter nu ook nog steeds voor kiezen niet alle diensten af te nemen, in onze vergelijker kun je dit aangeven.

Welke techniek is het beste?

De snelste vorm van internet, op dit moment tot zo’n één gigabit kan geleverd worden via glasvezel en via de kabel. Ook over VDSL wordt door verbeterde technieken en het bundelen van lijnen een steeds hogere snelheid geleverd.

ADSL is een wat oudere techniek en blijft wat betreft snelheid wat achter. Maar voor de gemiddelde gebruiker voldoet ook deze techniek vaak nog prima. Bij ADSL is de snelheid wel sterk afhankelijk van de afstand tot de telefooncentrale.

Moet er buiten gegraven worden voor een nieuwe aansluiting?

Vrijwel alle woningen in Nederland zijn voorzien van een telefoon- en/of kabelaansluiting. De technieken ADSL en VDSL hebben een telefoonlijn nodig, deze hoeft niet al actief te zijn.
Een glasvezelaansluiting is wat minder gebruikelijk, alhoewel steeds meer woningen hier standaard van worden voorzien.

Door in de postcodecheck je postcode en huisnummer in te vullen krijg je een exact overzicht met de diensten die geleverd kunnen worden op jouw adres.

Hoe werkt overstappen

Overstappen is heel eenvoudig. Door via onze vergelijker een nieuw contract voor internet en televisie af te sluiten wordt alles automatisch geregeld. Je oude contract wordt opgezegd en de nieuwe provider neemt contact met je op voor de installatie.

Moet ik zelf mijn oude abonnement opzeggen

Nee. Om je een voorbeeld te geven hoe de overstapservice in Nederland is geregeld hebben we hieronder een situatie geschetst. Stel jij hebt op dit moment een alles in 1 abonnement bij XS4ALL en bent niet tevreden. Of je hebt gezien dat je elders (bij Ziggo) veel goedkoper uit bent. Beide bedrijven werken met de overstapservice. Zodra jij een nieuw pakket afsluit voor internet bij Ziggo zullen zij XS4ALL (je huidige provider) inlichten en dat abonnement voor je opzeggen. Zo betaal je nooit dubbele kosten of een boete.

Wat betekend installatiegarantie

Met de installatie garantie wordt bedoeld dat je altijd krijgt wat je hebt afgesloten. De klantenservice laat je pas los als alles werkt. Eventueel regelen ze een monteur. Zelf kun je ook een speedtest doen om te checken of de beloofde internetsnelheid wel wordt gehaald.

Nieuw internet pakket activeren

Wanneer het nieuwe pakket ingaat kan wisselen. Vaak ontvang je van de nieuwe provider een installatiepakket. Hierin zitten wachtwoorden maar ook een modem, router, TV ontvanger en soms een wifi-booster. Of je nu een aansluiting in Drenthe of Zuid Holland aanvraagt, overal gaat dat hetzelfde. Je oude abonnement loopt tijdens de aanvraag nog gewoon door tot het moment dat je nieuwe internet-aanbieder gaat leveren. Je zult vanaf dat moment alle modems moeten omwisselen. De oude apparatuur stuur je retour en de nieuwe modem, router en wifi-apparatuur gaat in werking. Kom je er niet uit? Dan kun je een installateur of monteur aanvragen.

Naar welke providers kan ik overstappen?

Via deals-vergelijk.nl kun jij switchen van Ziggo, KPN, Telfort, Tele2, T-Mobile, Vodafone, Caiway, XS4ALL, Youfone, NLE, Online.nl en Fiber. Je kunt soms ook het abonnement verlengen bij je huidige aanbieder. Dan hoef je niet over te stappen maar kun je jouw huidige contract updaten naar nieuwe tarieven en voorwaarden (soms sneller internet voor dezelfde prijs).