Alles in 1 vergelijken

Wil jij direct kijken welke goedkoopste provider voor abonnementen voor internet, tv en bellen voor jou geschikt is? Vul dan de vergelijker hieronder in. Zo kun jij binnen enkele minuten al een dienst afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig online en je wordt hierbij geholpen door de klantenservice.

Vergelijk alle internet providers en Alles-in-1 abonnementen

 • Voer je postcode en huisnummer in. De vergelijker laat meteen alle providers zien die op jouw adres leveren.
 • Filter het perfecte abonnement eruit. Dit doe je door in de vergelijker al jouw wensen aan te vinken.
 • Sorteer op jouw belangrijkste criterium. Bijvoorbeeld de hoogste snelheid of de laagste prijs.
 • Zo! Gevonden. Binnen 3 stappen heb je een super persoonlijk overzicht van abonnementen die aan al jouw wensen voldoen.

Start nu met vergelijken
En vind de snelste, voordeligste en best passende aanbieder van dit moment!

Welk internet en tv kies jij?

Niemand kan zonder tv en internet. Daarom wil je dat goed geregeld hebben. Betrouwbaar en snel internet, jouw favoriete tv-zenders en dat allemaal betaalbaar. Want ook niemand betaalt graag de hoofdprijs. Daar kunnen wij je bij helpen. Vergelijk hier de beste deals voor internet en tv. En het mooiste is: welk tv-abonnement met internet het beste is, bepaal jij helemaal zelf. Want wij weten niet wat jij belangrijk vindt. Daarom stel je in onze vergelijker je eigen ideale pakket samen. Wat voor internet je wil, hoe snel, wat voor zenders. Vervolgens zie je direct jouw ideale pakket voor de beste prijs.

Alles in 1 mét tv en internet vergelijken

De beste deals vind je altijd door te vergelijken. Maar je vergelijkt natuurlijk niet alleen op prijs. Jij wil álles weten over je nieuwe internet en tv-pakket. Dat lijkt dus best ingewikkeld, maar wij maken het eenvoudig met een overzichtelijke prijsvergelijker en aantrekkelijke combinaties. Want combineren is voordeel. Daarom kies je voor tv én internet. Je tv en internet bij verschillende providers afsluiten is een hoop gedoe en kost vaak meer. Daarom kiezen veel mensen voor alles in 1 vergelijken. Dat is tv, internet én telefonie. Zo ben je in één keer klaar. Sluit je jouw nieuwe pakket af bij dezelfde provider bij wie je ook een abonnement voor je smartphone hebt? Dan ontvang je vaak extra combinatiekorting. Met onze vergelijker check je direct of je combinatievoordeel krijgt bij een internet en tv-pakket.

Zenderpakket bij je tv-abonnement

Héél belangrijk natuurlijk: wat zit er allemaal in je nieuwe tv-abonnement? Bij de meeste internet providers is dat voor 90 procent hetzelfde, maar bij die laatste 10 procent kunnen leuke extra’s zitten. Zenders die niet standaard zijn, maar die je wel graag hebt.

Snel, sneller, snelste internet?

Streamen, downloaden, videobellen, online gamen, je wil het allemaal zonder haperingen kunnen doen. Daarvoor heb je snel en goed internet nodig. Kijk daarom hoe snel jouw internet moet zijn. Je kunt ook kabel en glasvezel vergelijken, al is die laatste optie nog niet op alle adressen beschikbaar. In de praktijk geldt internet vanaf 50 Mb/s als snel. Maar sommige pakketten gaan tot wel 1000 Mb/s. Je weet niet wat je meemaakt. Sneller internet is bovendien vaak verrassend voordelig. Want 1000 Mb/s internet kost zeker niet 20 keer zoveel als 50 Mb/s. Misschien weet je nog niet goed hoe snel je internet precies moet zijn.

Altijd het goedkoopste internet en tv

Door tv en internet vergelijken vind je altijd het goedkoopste internet en tv voor jouw wensenpakket. Ook zie je hoe het goedkoper kan en welke combinaties tot extra voordeel leiden. Bijvoorbeeld wanneer je voor je internet en tv dezelfde provider kiest als voor je mobiele abonnement. De meeste providers geven je dan een korting, die wij direct in ons vergelijkingsoverzicht verwerken. Ook tijdelijke kortingsacties en welkomstpremies en bonussen verwerken wij in het overzicht. De goedkoopste aanbieding op jaarbasis zetten wij altijd bovenaan. Zo kan het gebeuren dat het goedkoopste internet en tv-pakket niet de laagste prijs heeft per maand.

Waar op te letten?

Internet is de basis van veel dingen die je doet, dus kies zorgvuldig. Ietsjes sneller internet is vaak nauwelijks duurder, maar levert vaak veel meer gemak op. Let ook op de extra’s en opties. Zijn er bijvoorbeeld aansluitkosten, kun je eenvoudig extra tv’s aansluiten en worden eventueel WiFi-versterkers aangeboden, zodat je overal in huis goed internet hebt. Zijn er extra kosten verbonden aan services als programma’s pauzeren en doorspoelen?

Linksboven kies je je huidige mobiele provider en eventueel je energieleverancier. Dit doe je om te kunnen profiteren van combinatiekortingen.

Wat is een speedtest?

Een speettest is een eenvoudige test waarmee je jouw internetsnelheid meet. Je huidige provider heeft je bij het afsluiten van het internetabonnement een maximaal haalbare internetsnelheid beloofd. In de meeste gevallen wordt deze snelheid niet gehaald.

Heb je een DSL-verbinding? Dan wordt jouw internetsnelheid bijvoorbeeld beïnvloed door de afstand tot de centrale. Ook kwalitatief slechte bekabeling kan zorgen voor een lagere internetsnelheid.

Door een speedtest uit te voeren weet je welke internetsnelheden er mogelijk zijn op jouw adres en hoe jouw huidige provider scoort ten opzichte van andere providers. De internetsnelheid wordt weergegeven in Mb/s.

Internetsnelheid testen

Je kunt de internetsnelheid meten door middel van een speedtest. Hoe voer je echter een betrouwbare speedtest uit? De uitkomst van de test is het meest betrouwbaar wanneer je rekening houdt met de volgende aandachtspunten:

 • Je krijgt de meest betrouwbare uitkomst wanneer je de pc of de laptop via een internetkabel hebt verbonden met het modem of de router. Een speedtest via een WiFi-verbinding kan een onbetrouwbaar resultaat geven.
 • Sluit tijdens de test andere apparaten van het internet af.
 • Zorg dat alle vensters op de pc of laptop gesloten zijn en laat deze geen andere taken uitvoeren zolang je de internetsnelheid aan het meten bent.
 • Verouderde hardware kan de uitkomst van de test beïnvloeden, de internetsnelheid meten kun je dus het beste op een relatief nieuw apparaat doen dat de hoogste internetsnelheden ondersteunt.
 • Doe de speedtest meerdere malen op verschillende tijdstippen, zo krijg je testresultaten tijdens momenten waarop de internetverbinding meer of minder gebruikt wordt.
 • Voordat je de speedtest doet, kun je de pc/laptop en het modem en/of de router het best even opnieuw opstarten.

Wifi test

Het is mogelijk om de internetsnelheid via een wifi verbinding te testen. Het is daarbij echter wel belangrijk om eerst de functionaliteit van je modem of router te testen. Wanneer het signaal niet goed wordt doorgegeven, heeft dit invloed op de uitkomst van de test. Voor het verkrijgen van een betrouwbaar testresultaat raden wij daarom altijd aan te kiezen voor een internetverbinding met een internetkabel. Op die manier weet je zeker dat er geen snelheid verloren gaat door een niet optimaal functionerende modem/router.

De maximale internetsnelheid

De maximale internetsnelheid die mogelijk is op jouw adres is afhankelijk van verschillende factoren. In de eerste plaats speelt het soort internetverbinding een rol. De laagste internetsnelheden worden gehaald met DSL. De maximale internetsnelheid is 200 Mb/s, de daadwerkelijke snelheid kan door verschillende factoren flink lager zijn. Bij kabelinternet worden er snelheden tot 1Gb/s gehaald, maar dit kan lager zijn wanneer je buren bijvoorbeeld ook kabelinternet hebben. Tot slot is glasvezelinternet met een internetsnelheid tot 1Gb/s. Deze snelheid wordt niet beperkt door de afstand tot de centrale of een drukke bezetting.

Speedtest Ziggo

Ziggo heeft een onafhankelijk speedtest waarmee de internetsnelheid van elke provider gemeten kan worden. Zo kan je dus ook een speedtest Ziggo uitvoeren en weet je direct of jouw Ziggo abonnement de snelheid haalt wat is beloofd.

Niet tevreden? Stap vandaag nog over

In je contract staat precies vermeld welke maximale internetsnelheid jouw huidige provider kan leveren. Wijkt deze snelheid af van de daadwerkelijke snelheid? Kijk dan met de postcodecheck welke internetsnelheden andere providers bieden op jouw adres. Stap vandaag nog over naar het internetabonnement dat wél aan jouw wensen voldoet.

Wanneer kan ik het beste overstappen van internet provider?

Als je wilt overstappen naar een andere provider kan dit alleen als de contractperiode is verlopen. Je kunt je abonnement dan altijd opzeggen. De meeste providers hanteren de wettelijke opzegtermijn van één maand. Overstappen is heel eenvoudig en vaak biedt de nieuwe provider je een overstapservice aan. Je kunt het gehele jaar overstappen.

Ben je niet tevreden over de service van je huidige provider? Vind je dat je te veel betaalt? Of is het bij je huidige provider niet mogelijk om een uitgebreid televisiepakket aan je abonnement toe te voegen? Dan wil je natuurlijk graag weten wanneer je het beste kunt overstappen van alles-in-1-provider. Doe de postcodecheck.

Overstappen na de contractperiode

Als je wilt overstappen naar een andere provider kun je dit doen als de contractperiode is afgelopen. Nadat de contractperiode is verlopen, wordt je abonnement meestal omgezet in een abonnement zonder einddatum. Het kan ook dat de provider je abonnement steeds stilzwijgend met één maand verlengd. Als de contractperiode is verlopen, kun je je abonnement altijd opzeggen. De wettelijke opzegtermijn is maximaal één maand. Sommige providers hanteren een kortere opzegtermijn.

Vergelijken is altijd zinvol

Als de contractduur van je abonnement is verlopen, kun je dus altijd overstappen naar een andere provider. Dit kan je bijvoorbeeld doen als je ontevreden bent over de snelheid of stabiliteit van het internet of de service van de provider. Het kan natuurlijk ook dat je graag glasvezelinternet of kabelinternet wilt en je huidige provider dit niet aanbiedt. Ook als je huidige provider ADSL, glasvezelinternet of kabelinternet je aanbiedt, is het zinvol om te kijken wat andere providers aanbieden. Door de verschillende aanbieders te vergelijken, kom je te weten of je geld bespaart met een overstap. Wil je glasvezelinternet? Dan is dit alleen mogelijk als er in jouw gemeente al een glasvezelnetwerk is aangelegd.

Overstappen is vaak heel eenvoudig

Het overstappen is vaak heel eenvoudig. De meeste providers bieden je een overstapservice aan, waardoor het overstappen probleemloos verloopt. Hierdoor heb je de zekerheid dat je tijdens je overstap niet zonder internet zit. Had je bij je oude provider een internetabonnement met vaste telefoon? Meestal is het dan mogelijk om je huidige telefoonnummer te behouden.

Als de nieuwe aanbieder geen overstapservice aanbiedt dan moet je het huidige abonnement zelf opzeggen. Meestal kan dit telefonisch of per e-mail, maar het kan ook zijn dat je een brief moet sturen. Het is verstandig om altijd een kopie van je opzegbrief te bewaren.

Gebruikte je een e-mailadres dat je via je oude internetprovider had gekregen? Dan raak je dit e-mailadres kwijt als je overstapt naar een andere provider. Om dit te voorkomen, is het verstandig om een e-mailadres te openen dat niet aan een provider is gekoppeld, zoals een e-mailadres via Gmail of Outlook.

Met deze stappen verloopt je overstap probleemloos

Natuurlijk wil je dat je overstap probleemloos verloopt. Met deze drie stappen lukt je dat zeker:

 • Start met vergelijken: geef aan welk pakket je wilt en vul je postcode en huisnummer in. Je krijgt dan direct te zien welke abonnementen er in jouw woonplaats beschikbaar zijn.
 • Selecteer je wensen: selecteer de gewenste snelheid en soort internetverbinding.
 • Vergelijk de aanbieders: vergelijk de internetsnelheid, de levertijd en de abonnementsprijs van de aanbieders en maak zo je keuze.

Met behulp van dit stappenplan is het heel eenvoudig om een internetabonnement te vinden dat aan je wensen voldoet. Voordat je een keuze maakt, is het zinvol om na te gaan welke service een provider biedt. Sommige providers bieden je een fijne welkomstkorting of een WiFi-versterker.

Combivoordeel

Vier halen en in één keer betalen. Met een quad play pakket kun je voor internet, tv plus vaste en mobiele telefonie één bundel afsluiten bij één provider. Met kortingen, extra zenderpakketten en andere voordelen proberen providers klanten aan zich te binden. Hoeveel voordeel levert het op en welke aanbieders bieden dit voordeel aan?

Is een abonnement op de vaste telefoon of tv overbodig, maar wil jij wel profiteren van kortingen? Dat kan, er zijn namelijk providers die korting en andere extra’s bieden als je je mobiele abonnement combineert met bijvoorbeeld internet, internet & bellen en internet & tv. Een 4-in-1 pakket afsluiten is daarom niet altjid noodzakelijk.

Vergelijk providers met combivoordeel

Selecteer in onze alles in 1 vergelijker je huidige mobiele provider om de combivoordelen te bekijken. Wanneer je een mobiel abonnement met internet of alles in 1 combineert kun je bij veel providers profiteren van korting of extra’s. Vergelijk nu en vind de voordeligste provider!

Vodafone + Ziggo combivoordeel

Combineer je Ziggo thuis met Vodafone mobiel? Dan wordt elke maand de databundel van jouw Start en Red abonnementen op jouw adres verdubbeld. Daarnaast ontvang je € 2.50 korting of Vodafone Red together of start abonnementen. En kies je voor een RED abonnement dan ontvang je zelfs € 5,- korting. Dit geldt voor zowel sim only als mobiele abonnementen. Daarnaast ontvang je door te combineren een gratis Ziggo TV-pakket extra die je elke maand kunt wisselen. Daarnaast ontvang je ook nog eens een gratis beveiligingspakket. Kortom vele combivoordelen!

Kpn Hussel voordelen

Combineer je KPN thuis met KPN mobiel? Dan profiteer je van meerdere combivoordelen!

€ 5,00 Entertainmentvoordeel met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, FOX Sports, Pluspakket, Film1.

Korting op Mobiel

Heb je Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 of € 7,50 korting op je mobiele abonnement. Hoeveel korting je krijgt, is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Onderling Gratis Bellen met KPN Hussel

Heb je 2 (of meer) mobiele abonnementen of een vaste telefoon van KPN op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

MB’s delen met KPN Hussel

Met KPN Hussel deel je gemakkelijk MB’s met al je huisgenoten met een KPN Mobiel abonnement.

Meer combivoordeel met Uit & Thuis van T-mobile

Combineer je T-Mobile thuis met een mobiel abonnement? Dan ontvang je deze voordelen:

In combinatie met een mobiel Unlimited abonnement: € 25,-/mnd voor het snelste internet van T-Mobile bij jou thuis.
In combinatie met elk ander mobiel abonnement€ 5,- korting per maand

Budget Mobiel combivoordelen

Heb je Budget Energie of ga je een Budget alles-in-1 pakket bestellen? Dan kun je kiezen om ook een Budget Mobiel sim only te bestellen. Je ontvangt dan maar liefst € 5,- combikorting per maand op je Budget Mobiel factuur.

Hollandsnieuwe combineren met Ziggo

Ziggo en Hollandsnieuwe werken samen, waardoor je met deze combinatie kunt profiteren van extra voordelen. Als je zowel bij Ziggo als Hollandsnieuwe klant bent op hetzelfde adres, dan krijg je combivoordeel. Je ontvangt een extra Ziggo tv-pakket en 1000 MB/MIN/SMS extra voor je Hollandsnieuwe telefoon abonnement.

Simyo met KPN combineren

Kies je voor internet of alles in 1 van KPN en heb je al een Simyo sim only? Dan kun je profiteren van een dubbele bundel, elke maand weer. Zolang je de abonnementen op hetzelfde adres hebt staan. Dus als je nu 1000 MB hebt, dan wordt je data 2x zoveel en heb je 2000 MB per maand te besteden. Zonder extra kosten en je zit nergens aan vast.

Interactieve tv

Interactieve tv is de meest uitgebreide vorm van digitale televisie met verreweg de meeste gebruiksmogelijkheden. Interactief wil zeggen dat er een tweeweg-communicatie bestaat tussen de verzender (de interactieve tv aanbieder) en de ontvanger (de interactieve tv ontvanger). Hierdoor kunt u, als gebruiker, tijdens het tv kijken worden voorzien van specifieke services op maat.

Het interactieve tv signaal verloopt via het internet en wordt ook wel IPTV genoemd. Interactieve tv diensten worden aangeboden onder verschillende namen, tegen verschillende tarieven en ook de exacte invullen verschilt tussen de aanbieder die interactieve televisie aanbiedt. Hoe minder interactieve tv diensten, hoe goedkoper het pakket wordt.

Wat is interactieve tv?

Interactieve tv is de meest uitgebreide vorm van digitale televisie met veel gebruiksmogelijkheden. Met interactieve tv kun je programma’s opnemen en live pauzeren, televisie kijken op alle schermen in en rondom het huis, gemiste programma’s opnieuw starten met Begin Gemist en je ontvangt veel zenders.

 • Televisie kijken op alle schermen, zo kijkt u tv op uw tablet, smartphone en natuurlijk uw televisie.
 • Buitenshuis kunt u via 3G/4G/5G internet overal in Nederland op je tablet, smartphone en laptop tv kijken waar je maar wilt.
 • Creëer de beste filmavond met Video on Demand.
 • Nooit meer jouw favoriete programma missen met Begin Gemist, start een programma opnieuw terwijl dit al is begonnen.
 • Kijk wat en wanneer het jou uitkomt met de interactieve tv dienst Programma Gemist.
 • Je kunt live tv pauzeren en terugspoelen en tv opnemen zodat je nooit meer wat hoeft te missen.
 • Je ontvangt met interactieve tv veel meer zenders dan via Digitenne of via de analoge kabel.
 • Bekijk extra zenderpakketten zoals Film1, ESPN en Pluspakket voor nog meer tv plezier.
 • Ontvang de beste apps voor uw televisie zoals Netflix, Videoland, Thuisbezorgd of Buienradar

Wat zijn interactieve tv diensten?

Wat zijn precies interactieve tv diensten en wat kan je ermee? Met interactieve tv bepaal je zelf wat je wilt kijken én wanneer het uitkomt.

Programma Gemist

Programma Gemist of Uitzending gemist is een interactieve tv dienst die digitale tv aanbieders in samenwerking met de verschillende omroepen in het leven hebben geroepen. Met Programma Gemist kan je TV-programma’s ook na de uitzending nog terugkijken.
Via de interactieve tv ontvanger kan je een lijst oproepen van de beschikbare programma’s en deze op een later tijdstip te bekijken zonder dat je het betreffende programma heeft opgenomen.

Video on Demand

Video on Demand is een van de speciale interactieve tv diensten. Het is een videotheek die via de afstandsbediening kan omroepen. In deze videotheek kan er vervolgens films, series en documentaires kijken.

Opnemen met interactieve tv

Je bent niet altijd in staat om thuis te zijn wanneer uw favoriete film of serie op televisie is. Met interactieve tv is het eenvoudig al jouw programma’s opnemen. Jje kiest het programma dat u wilt opnemen, eenmalig of juist iedere week.
Bij de meeste interactieve tv aanbieders kan er meerdere programma’s tegelijkertijd opnemen.

Pauzeren en terugspoelen

Met interactieve tv kan je programma’s pauzeren en zelfs terugspoelen. Met deze functie zet je het programma even stil en de uitzending heel eenvoudig weer hervatten. Erg handig als er iemand voor de deur staat of je wordt gebeld.
Bij een aantal providers zit deze functie standaard inbegrepen in het interactieve tv pakket terwijl bij andere providers er een meerprijs betaald moet worden.

Begin Gemist en Replay TV

Nooit meer iets missen met de interactieve tv functie “Begin Gemist”. Met Begin Gemist kan je een programma opnieuw starten, terwijl dit al begonnen is.
Begin Gemist is in samenwerking met de verschillende zenders op de Nederlandse televisie. Het aantal zenders dat deze functie ondersteunen groeit gestaag. Bij commerciële zenders is het vaak niet mogelijk om bijvoorbeeld reclameblokken door te spoelen.

Online tv kijken

Een van de meest gebruikte interactieve tv diensten is het zogenaamde Online tv kijken. Met deze functie kan je bijvoorbeeld op de tablet of smartphone tv kijken.
De meeste providers hebben voor deze interactieve tv functie een speciale app ontwikkeld die eenvoudig kan downloaden op de tablet en/of smartphone.

Het laatste maar waarschijnlijk een van de belangrijkste onderdelen van interactieve televisie is het zenderaanbod via de verschillende providers.

Wanneer je interactieve tv neemt, krijg je veel meer zenders dan bijvoorbeeld bij een standaard kabel of Digitenne abonnement.

Welke streamingdiensten zijn er?

In Nederland kun je kiezen tussen acht verschillende streamingsdiensten die films en series aanbieden. Welke streamingsdiensten er voor jou beschikbaar zijn, is afhankelijk van jouw internet abonnement en provider.

Nederland kent een groot aantal streamingsdiensten. Niet alle streamingsdiensten zijn via iedere provider te ontvangen. Met de postcodecheck kun je eenvoudig zien welke internetabonnementen er beschikbaar zijn op jouw adres en welke streamingsdiensten deze providers bieden. Dit zijn wat verschillende streamingsdiensten voor jou op een rijtje.

Videoland

Videoland

In 2010 introduceerde RTL de streamingsdienst Videoland. Op Videoland kun je bekende series vaak kijken voordat ze op televisie worden uitgezonden. Voorbeelden van bekende RTL-series die op Videoland zijn te bekijken zijn Expeditie Robinson en Nieuwe Buren. Ook de populaire serie The Handmaid’s Tale is op Videoland te bekijken. Het is mogelijk om met één abonnement op maximaal vier apparaten tegelijk naar Videoland te kijken.

HBO

HBO

Streamingsdienst HBO is exclusief te ontvangen via Ziggo. Via HBO kun je alle bekende HBO-series zoals Game of Thrones, Chernobyl en Band of Brothers kijken. Je vindt HBO bij Ziggo in het Movies & Series pakket. Als je kiest voor een telefoonabonnement van Vodafone in combinatie met een internetabonnement van Ziggo, ontvang je het Movies en Series pakket gratis.

Netflix

Netflix

De bekendste en meest gebruikte streamingsdienst van Nederland is met zo’n 3 miljoen abonnementen Netflix. Netflix biedt zowel bekende films en series als producten van eigen makelij, de zogenaamde Netflix Originals. Bekende Netflix series zijn Stranger Things en La Casa de Papel. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen die de beeldkwaliteit en het aantal apparaten per abonnement bepalen.

NPO Start Plus

NPO Start Plus

De streamingsdienst NPO Start Plus is een verlengde van het bekende Uitzending Gemist. Op NPO Start Plus kun je de programma’s die zijn uitgezonden op de NPO terugkijken. Zo kun je altijd bekende NPO-programma’s zoals Boer Zoekt Vrouw, Wie is de mol? en De Luizenmoeder terugkijken.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video

Amazone Prime Video is een geduchte concurrent voor Netflix, maar is in Nederland nog niet even populair. Net als Netflix biedt deze streamingsdienst zowel bestaande films als eigen producties, de Originals zoals The Man in the High Castle. Bekende films en series die je op Amazon Prime Video kunt kijken zijn bijvoorbeeld The Godfather en The Office.

Apple TV+

Apple TV+

Sinds vorig jaar is de streamingsdienst Apple TV+ actief in Nederland. Apple TV+ wil zich zowel richten op bestaande films als op eigen producties. Apple is hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met sterren zoals Oprah Winfrey, Jennifer Aniston en Steven Spielberg.

Disney+

Disney+

Als één van de eerste landen kan Nederland beschikken over de streamingsdienst Disney+. Sinds de start zijn er geen films van Disney meer de bekijken via Netflix. Bovendien heeft Disney 21st Century Fox overgenomen waardoor alle oude en nieuwe films van deze maatschappij exclusief via Disney+ te bekijken zijn. Op die manier biedt Disney+ een breed aanbod van films en series, van oude tekenfilms zoals The Lion King tot de nieuwste Star Wars.

Kan je Netflix of Videoland kijken zonder smart tv?

Je hebt geen Smart TV nodig om je favoriete series en films te kijken. Je kunt het aanbod van Netflix en Videoland namelijk streamen via je smartphone, laptop, XBOX of Playstation. Het is ook mogelijk om van deze streamingsdiensten gebruik te maken via je provider.

De meeste mensen kijken nog steeds het liefste series en films op het grote televisiescherm. Wil jij gebruikmaken van streamingsdiensten, maar heb je geen Smart TV? Ook dan is het mogelijk om te kijken via je televisie.

 • Streamen via smartphone of laptop
 • Ook kan je via XBOX of Playstation streamen
 • Streamen via HDMI
 • De streamingsdiensten gebruiken via internetprovider

Voordelen van een Smart TV

Het voordeel van een Smart TV is dat de apps voor Netflix en Videoland staan voorgeprogrammeerd op je televisie. Je hoeft dan alleen nog maar in te loggen om op je televisie je favoriete films en series te bekijken. Een Smart TV is echter geen vereiste om gebruik te kunnen maken van streamingsdiensten.

Via je smartphone of laptop streamen

Je downloadt de app van Netflix, Videoland of een andere streamingsdienst eenvoudig op je smartphone of laptap. Door middel van een Chromecast kan je vervolgens de opnames streamen naar je televisie. Zo kun je films en series op een groot beeldscherm kijken. Als je Apple TV hebt kun je series en films zonder Chromecast naar je televisie streamen.

Via je XBOX of Playstation streamen

Heb je geen Smart TV, maar wel een XBOX of een Playstation? Dan kun je via dit device de app van je favoriete streamingsdienst downloaden en programma’s streamen naar je televisie.

Via je laptop met een HDMI-kabel

Het is ook mogelijk om je laptop door middel van een HDMI-kabel aan te sluiten op je televisie. Je kunt dan via de app op je laptop of de webbrowser de streamingsdienst gebruiken.

Streamingsdiensten via internet provider

Sommige providers bieden de mogelijkheid om streamingsdiensten te gebruiken via het televisiemenu. Je kunt dan via het menu inloggen op Netflix, Videoland of een andere streamingsdienst. Je kunt je via de provider abonneren op de streamingsdienst of je huidige inlogcodes gebruiken.

Providers met aanbod streamingsdiensten:

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket?

Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten.

De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een 3-in-1 abonnement?

Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid? De communicatie verloopt dan via één provider. Overstappen of opzeggen is om die reden ook een stuk eenvoudiger. Je krijgt 1 factuur toegestuurd, wat de administratie een stuk overzichtelijker maakt. Een nadeel is dat bij storing alle diensten uit de lucht zijn.

Binnen een alles in 1 pakket is er behoorlijk wat variatie mogelijk, zeker met het oog op televisie kijken. Kies bijvoorbeeld voor interactieve tv of uitzending gemist, om ervoor te zorgen dat je televisieprogramma’s kunt kijken op het moment dat het je uitkomt.

Wil je geen bellen in het pakket, neem dan een abonnement met internet en tv.

Digitale TV en internet

Een voordeel van internet en tv in één pakket is dat je een stuk goedkoper uit bent door beide diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de mogelijkheid om digitale tv af te nemen. Wil je ook vaste telefonie in je pakket, bestel dan alles in 1.

Tot een aantal jaren geleden keken we massaal analoge tv via de kabel. Inmiddels bezitten steeds meer mensen een digitale ontvanger. Het voordeel daarvan is dat het beeld vaak een stuk beter is (trilling- en ruisvrij), en je kan gebruik maken van een elektronische programma gids, of zelfs interactieve mogelijkheden.

Bij de meeste providers kan je beide diensten in één abonnement afsluiten.

Om kosten te besparen is het verstandig om een vergelijking te maken tussen alle aanbieders. Zo zorg je ervoor dat je geen aanbieding over het hoofd ziet en je op de goedkoopste manier gebruik kunt maken van je pakket.

Interactieve televisie werkt optimaal via de kabel of glasvezel, dit zijn moderne technieken die signalen met hoge snelheden kunnen verzenden en ontvangen met een goed bereik via een draadloos modem.

Vul je postcodegegevens in bovenaan deze pagina en vergelijk internet en tv pakketten van aanbieders die abonnementen aanbieden in jouw regio. Je krijgt een overzicht te zien met alle prijzen en aanbiedingen van providers die je met elkaar kan vergelijken.

Doorgaans zal het digitale tv-signaal worden aangeboden via IPTV. Het internetsignaal maakt gebruikt van dezelfde verbinding. Het tv-aanbod via de kabel maakt gebruikt van de DVB-C techniek. In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne).

Bij het bestellen van een pakket is het mogelijk om een HD-abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-kwaliteit (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een toestel noodzakelijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de verschillende providers je informeren.

Veel gestelde vragen over alles in 1

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Wat is precies alles in één?

Alles in 1 is een verzamelnaam voor internet, televisie en bellen. Omdat het vrijwel altijd voordeliger is om deze diensten bij één provider af te nemen worden dit alles in 1 pakketten genoemd. Vroeger nam je deze diensten vaak los bij aparte aanbieders af, bijvoorbeeld telefoon van KPN, Kabel TV van UPC en internet van Xs4all. Je kunt er echter nu ook nog steeds voor kiezen niet alle diensten af te nemen, in onze vergelijker kun je dit aangeven.

Welke techniek is het beste?

De snelste vorm van internet, op dit moment tot zo’n één gigabit kan geleverd worden via glasvezel en via de kabel. Ook over VDSL wordt door verbeterde technieken en het bundelen van lijnen een steeds hogere snelheid geleverd.

ADSL is een wat oudere techniek en blijft wat betreft snelheid wat achter. Maar voor de gemiddelde gebruiker voldoet ook deze techniek vaak nog prima. Bij ADSL is de snelheid wel sterk afhankelijk van de afstand tot de telefooncentrale.

Moet er buiten gegraven worden voor een nieuwe aansluiting?

Vrijwel alle woningen in Nederland zijn voorzien van een telefoon- en/of kabelaansluiting. De technieken ADSL en VDSL hebben een telefoonlijn nodig, deze hoeft niet al actief te zijn.
Een glasvezelaansluiting is wat minder gebruikelijk, alhoewel steeds meer woningen hier standaard van worden voorzien.

Door in de postcodecheck je postcode en huisnummer in te vullen krijg je een exact overzicht met de diensten die geleverd kunnen worden op jouw adres.

Hoe werkt overstappen

Overstappen is heel eenvoudig. Door via onze vergelijker een nieuw contract voor internet en televisie af te sluiten wordt alles automatisch geregeld. Je oude contract wordt opgezegd en de nieuwe provider neemt contact met je op voor de installatie.

Moet ik zelf mijn oude abonnement opzeggen

Nee. Om je een voorbeeld te geven hoe de overstapservice in Nederland is geregeld hebben we hieronder een situatie geschetst. Stel jij hebt op dit moment een alles in 1 abonnement bij XS4ALL en bent niet tevreden. Of je hebt gezien dat je elders (bij Ziggo) veel goedkoper uit bent. Beide bedrijven werken met de overstapservice. Zodra jij een nieuw pakket afsluit voor internet bij Ziggo zullen zij XS4ALL (je huidige provider) inlichten en dat abonnement voor je opzeggen. Zo betaal je nooit dubbele kosten of een boete.

Wat betekend installatiegarantie

Met de installatie garantie wordt bedoeld dat je altijd krijgt wat je hebt afgesloten. De klantenservice laat je pas los als alles werkt. Eventueel regelen ze een monteur. Zelf kun je ook een speedtest doen om te checken of de beloofde internetsnelheid wel wordt gehaald.

Nieuw internet pakket activeren

Wanneer het nieuwe pakket ingaat kan wisselen. Vaak ontvang je van de nieuwe provider een installatiepakket. Hierin zitten wachtwoorden maar ook een modem, router, TV ontvanger en soms een wifi-booster. Of je nu een aansluiting in Drenthe of Zuid Holland aanvraagt, overal gaat dat hetzelfde. Je oude abonnement loopt tijdens de aanvraag nog gewoon door tot het moment dat je nieuwe internet-aanbieder gaat leveren. Je zult vanaf dat moment alle modems moeten omwisselen. De oude apparatuur stuur je retour en de nieuwe modem, router en wifi-apparatuur gaat in werking. Kom je er niet uit? Dan kun je een installateur of monteur aanvragen.

Naar welke providers kan ik overstappen?

Via deals-vergelijk.nl kun jij switchen van Ziggo, KPN, Telfort, Tele2, T-Mobile, Vodafone, Caiway, XS4ALL, Youfone, NLE, Online.nl en Fiber. Je kunt soms ook het abonnement verlengen bij je huidige aanbieder. Dan hoef je niet over te stappen maar kun je jouw huidige contract updaten naar nieuwe tarieven en voorwaarden (soms sneller internet voor dezelfde prijs).

Vergelijken met Deals-Vergelijk.nl

Vergelijk en bespaar..
Vergelijk alle vaste lasten en bespaar honderden euro’s. Hierdoor hebben bezoekers van Deals-Vergelijk.nl grote besparingen op hun vaste lasten, wel honderden euro’s per jaar. Denk hierbij aan de kosten van aanbieders van energie, internet, televisie, gsm, en bellen. Door onze vakantie vergelijker bespaar je veel kosten aan jouw vakantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

 • Gratis en snel vergelijken
 • Bespaar op vaste lasten
 • Gratis overstapservice

In slechts een paar klikken vind je eenvoudig onze deals die het best bij jou passen.

Vergelijken van energie, internet, Tv ingewikkeld? Welnee. In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geeft een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only
vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Stel eenvoudig de verschillende opties als prijs, land, accommodatie, verzorgingstype, aantal sterren en type vervoer in en jouw vakantie komt vanzelf tevoorschijn. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door: