Budget Energie, Eneco, Energiedirect.nl en NLe met de beste energiepakket voor jou!

Energievergelijk NLE Budget Energie Eneco en energiedirect.nl

Vergelijk jouw energiepakket bij Budget Energie, Eneco, Energiedirect.nl en NLe en pak de bestel Deal!

Toe aan een nieuwe energieleverancier en weet je nog niet wat de beste Deal is? Check de beste Deals van Budget Energie, Eneco, Energiedirect.nl en NLe. Kijk welke energiepakket voor jouw het voordeligst is en bestel direct. Geld besparen doe je met de energievergelijktool van deals-vergelijk.nl!

 

Over Budget Energie

Budget Energie snapt dat je je niet druk wil maken over energie. Dat je gewoon energie wilt en het liefst voor een zo laag mogelijke prijs. Punt. Budget Energie heeft het bedrijf zo ingericht dat zij zo laag mogelijke kosten hebben. Zodat jij een blijvend lagere prijs betaalt voor je stroom en gas.
Daarom sponsoord  Budget Energie ook geen voetbalclub, heeft onze directie geen parkeergarage vol leaseauto’s en doet Budget Energie niet aan dure gadgets. Waar andere energieleveranciers de tarieven verhogen als je langer klant bent blijven ze bij ons laag en beloven we je Trouwe Klant-voordeel.

Gewoon goede service

Bij Budget Energie vinden ze goede service erg belangrijk. Budget Energie heeft hun dienstverlening zo efficiënt gemaakt dat je zo min mogelijk tijd aan Budget Energie kwijt bent. *klanttevredenheidsonderzoek Mopinion (2016)
Overstappen, verhuizen, verlengen: u vraagt, Budget Energie draait. Budget Energie belooft je dan ook geen gedoe. Niet voor niets beoordelen Budget Energie klanten hun met en 8,1 (* gebasseerd op onderzoek door Mopinion eind 2016). En daar is Budget Energie best trots op. Stap ook over en geniet van de voordelen van Budget Energie.

Groen en tóch goedkoop

Budget Energie vind groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van hun energie groen. Groene stroom bij Budget Energie bestaat uit windenergie en wordt opgewekt door Nederlandse windmolens (de zonne-energie komt uit Italië).

Dit is Eneco jouw energieleverancier!

Besparen doe je samen met Eneco

Met Eneco slimme innovaties werken zij samen aan een lagere energierekening voor jou en een duurzame wereld voor iedereen.

Inzicht in de grootste energieslurpers

Nieuw op Toon: Verspillingschecker. Leer je apparaten in huis kennen, ontdek wat energieslurpers zijn en krijg tips hoe je kunt besparen.

Inzicht & besparen

Met Eneco energieproducten krijg je inzicht in je verbruik, ga je slim met energie om en wek je zelf of samen met ons energie op.

Maak je huis van nu met Eneco

Jij houdt van je huis, dus daar wil je lekker blijven wonen. Met de technologie van nu kun je jouw huis schoner, slimmer, zuiniger en leuker maken. Waar en hoe je ook woont. Ben je klaar voor de volgende stap? Of zelfs een reuzensprong? Eneco helpt je. Maak ook je huis van nu.

Wat is Toon? Slimme thermostaat die je helpt besparen

Met de Toon thermostaat bedien je de verwarming en zie je precies hoeveel energie je verbruikt en wat het kost. Zo bespaar je gemakkelijk op je energierekening. Via internet verbind je Toon met andere slimme apparaten in huis. Innovatie is de motor in groene economie De veranderingen in de energiemarkt buitelen over elkaar. Dat vraagt om innovatiekracht en investeringen in duurzame energie. Eneco Groep investeerde in 2017 €727 miljoen. Dat schiet lekker op.

Duurzame energie van iedereen

Is het geen mooie gedachte als wij allemaal duurzame energie zelf in de hand hebben? Dat is geen toekomst meer. Eneco zit er middenin en steeds meer mensen doen mee. Ze kiezen zelf hoe ze energie opwekken, gebruiken, verkopen en delen met anderen. We hebben maar één aarde en die mogen we niet zwaarder belasten dan strikt noodzakelijk. Eneco Groep zoekt samen met klanten en partners naar energieoplossingen die slimmer wonen, werken en leven mogelijk maken.

Dit is energiedirect.nl 100% windenergie!

Energiedirect.nl 100% Windenergie. Wervelend aanbod

NIEUW: 100% WINDENERGIE. WERVELEND AANBOD.

  • Extra veel voordeel, ook als je al klant bent.
  • Standaard 100% groene stroom.
  • Energiezaken direct geregeld met gratis Regelneef app.

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij energiedirect.nl geloven zij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. Energiedirect.nl voegt de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En energiedirect.nl blije en tevreden klanten. Mooi toch?

Beste bestel proces van het jaar.

Het afsluiten en verlengen van een energiecontract wordt bij energiedirect.nl als beste beoordeeld door de consument. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die jaarlijks wordt uitgevoerd door WUA!

Beste energiewebsite van het jaar.

energiedirect.nl site is uitgeroepen tot Beste en Populairste Website van het Jaar 2017. In 2016 werden ze ook al Beste Website in de categorie Energie.

Beste klantadviseur van Nederland.

Energiedirect.nl is tijdens de Nationale CQ-test uitgeroepen tot beste klantadviseur van Nederland

100% Wind zonder extra kosten.

Groen is beter. Daarom heeft energiedirect.nl standaard groene stroom en CO2-neutraal gas, zonder extra kosten. Je bent dus altijd groen bezig bij energiedirect.nl. Energiedirect.nl houd het lekker eenvoudig. Dus geen 50 kleuren groen, maar gewoon 100% Wind voor iedereen. En dat tegen een scherp prijsje.

Energie van NLE

NLE Knetterscherpe tarieven Bereken je voordeel en stap over.

  • Top klantenservice
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Gratis overstapservice

Uitdager sinds 2005

NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. En hard op weg in de markt voor internet, tv en bellen (Alles-in-1). Sinds 2005 brekend NLE met liefde traditionele markten open. NLE geloofd: hoe meer concurrentie, des te lager de prijzen. En des te beter de dienstverlening. En des te meer innovatie.

Let’s take a ride!

Elektrisch rijden beschikbaar maken voor iedereen. Dat is het doel van NLE. Daarom heeft NLE de handen ineen geslagen met Justlease. NLE present you: NLE Electric Lease. Dat is private lease, maar dan 100% elektrisch. En net zo goedkoop als een voordelige benzine-auto!

Ook voor ondernemers

NLE begrijpt dat je als ondernemer wel wat anders aan je hoofd hebt dan je energiecontract. Daarom heeft NLE ook voor de slimme ondernemer knetterscherpe tarieven. Geen gedoe. Niet te veel betalen. Geen kleine lettertjes. En eenvoudig overstappen.

Zorg goed voor je cv-ketel

Achterstallig onderhoud van je cv-ketel zorgt voor onnodig gasverbruik, hoge kosten bij reparatie en is zelfs niet zonder gevaar (o.a. vanwege koolstofmonoxidevergiftiging). Daarom helpt NLE je graag je ketel in topconditie te houden!

Van bundelen ga je glunderen

Als je erbij komt voor meer dan één product is dat niet alleen knetterhandig, maar je krijgt ook nog eens extra voordeel! Word je bijvoorbeeld klant voor energie én telecom, dan krijg je zomaar €25 combikorting.

Energiemaatschappij & alles-in-1-provider

NLE (voorheen de Nederlandse Energie Maatschappij) is een onafhankelijke, jonge en innovatieve energiemaatschappij die de energieprijzen graag laag houdt. En andere energiemaatschappijen uitdaagt dat ook te doen. Dat doet NLE al sinds 2005 met veel plezier! Ook voor alles-in-1 is het tijd voor keuzevrijheid. Tijd voor internet, televisie en bellen tegen knetterscherpe prijzen. Daarom daagt NLE sinds 2016 ook de alles-in-1-markt uit. NLE maakt ons hard voor begrijpelijke taal en transparantie voor zowel energie als alles-in-1.

Energie en innovatie

NLE is ooit begonnen als de Nederlandse Energie Maatschappij, een energiebedrijf waar je stroom en gas kunt aanvragen tegen knetterscherpe prijzen. Natuurlijk is het leveren van energie nog steeds de basis van ons innovatieve energiebedrijf, maar inmiddels doet NLE veel meer dan dat! In 2014 lanceerden ze de slimme (én mooie) thermostaat Anna en de gratis Inzicht-app voor inzicht in je energieverbruik. Meer dan gewoon een energiemaatschappij dus. En NLE gaat nog wel even door met innoveren. Stap nu ook over naar energie van NLE!

Alles-in-1

Sinds 2016 is NLE de meest enthousiaste uitdager van alles-in-1. Alles-in-1 lijkt op energie. Mensen vinden het niet superbelangrijk, tot het moment dat het er niet meer is. De alles-in-1-markt lijkt op de energiemarkt van 11 jaar geleden toen NLE begon: er zijn een paar grote spelers die internet, tv en bellen aanbieden. Overstappen was bijna niet mogelijk. Ook voor de telecommarkt werd het dus tijd voor keuzevrijheid! Stap nu ook over en bestel je alles-in-1-pakket bij NLEx!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.