Toe aan een nieuwe telefoon! Vergelijk hier de beste deals met onze vergelijker.

Mag je je huidige abonnement verlengen, overstappen of gewoon zin in iets nieuws dan is een abonnement + gsm de oplossing. Geen zin om de nieuwste gsm in één keer te betalen? Dan kun je bij jouw provider een abonnement nemen met toestelbundel. Maandelijks betaal je je telefoon en na 12 of 24 maanden is deze afbetaald, wel zo handig. Kies uit diverse providers zoals Kpn, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Telfort, Ben en meer zoek jouw toestel die je wil hebben en vergelijk het aanbod met onze vergelijkingstool. Geef aan hoeveel minuten of MB data je nodig heb en de vergelijker filter de beste dael uit. Klik op het aanbod of geef aan bij welke aanbieder jouw gekozen gsm + abonnement wilt afsluiten en je komt bij de bestelpagina uit van het gekozen aanbod. Heb je de bestelling gedaan bij de aanbieder is het wachten op jouw uitgekozen iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony of welk merk en model je ook gekozen heb.

 

GSM + Abonnement:

Het unieke aan een abonnement met gsm is dat je een ruime keuze heb in aanbod van toestellen en providers. Een gemiddelde gsm kost snel € 250,- als je deze los moet kopen. Top modellen van Samsung, Sony, Apple of Huawei liggen vaak rond de € 500,- of meer. Wil je dit niet direct in één keer betalen dan is het goed dat je als optie hebt om maandelijks jouw gsm af te betalen bij de provider. Een perfecte combinatie om zo jouw abonnement met de gekozen belminuten, sms en data te koppelen aan jouw toestel. Ben je gelijk klaar voor de komende 2 jaar en kan je genieten van jouw gsm.

Kpn logo rond deals-vergelijk.nl

Verleng je abonnement bij Kpn of stap over naar Kpn en geniet van de combinatievoordelen die Kpn heeft.

De nieuwste iPhone, Huawei of Samsung bij Tele2. Trek het internet helemaal leeg!

T-Mobile logo rond deals-vergelijk.nl

T-Mobile Go is onbeperkt bellen, sms en heel veel data in NL & EU inlc. gsm!

Toestelbundel bij providers:

Sins 1 januari 2017 zijn de providers verplicht om uit te lichten wat je nu betaald voor je gsm. Zo heb jij een betere indicatie hoe je bundel is opgebouwd. Hoeveel betaal je daadwerkelijk aan je afgenomen bel, sms en databundel en wat je dus weet wat je aan jouw gsm betaald. Dit is een verplichting van AFM en wordt een koppelverkoop genoemd. Dat houd in dat er geen rente wordt betaald over jouw gsm zodat je een goed en eerlijk aanbod krijgt. Let wel op van af 1 mei 2017 zullen alle gsm die boven de € 250,- liggen geregistreerd worden bij BKR.

Let op! Geld lenen kost geld.