Toe aan een nieuwe telefoon! Vergelijk hier de beste deals met onze vergelijker.

Mag je je huidige abonnement verlengen, overstappen of gewoon zin in iets nieuws dan is een abonnement + telefoon de oplossing. Geen zin om de nieuwste gsm in één keer te betalen? Dan kun je bij jouw provider een abonnement nemen met toestelbundel. Maandelijks betaal je je telefoon en na 12 of 24 maanden is deze afbetaald, wel zo handig. Kies uit diverse providers zoals Kpn, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Ben en meer. Zoek jouw toestel die je wilt hebben en vergelijk het aanbod met onze vergelijkingstool.

Geef aan hoeveel minuten of MB data je nodig hebt en de abonnementen vergelijker filter de beste deal uit. Klik op het aanbod of geef aan bij welke aanbieder jouw gekozen gsm + abonnement wilt afsluiten en je komt bij de bestelpagina uit van het gekozen aanbod. Heb je de bestelling gedaan bij de aanbieder is het wachten op jouw uitgekozen telefoon.

Wat is een mobiel abonnement?

Een mobiel abonnement maakt het mogelijk om te bellen, sms’en en/of internetten. Je kan kiezen uit twee soorten abonnementen: een abonnement met mobiele telefoon of een abonnement zonder mobiele telefoon (ook wel Sim Only genoemd).

Als je een mobiel abonnement afsluit, betaal je een vast bedrag per maand aan de provider. Het abonnement mag je zelf samenstellen, waarbij je zelf kan kiezen uit de hoeveelheid belminuten, smsjes en de de grootte van je internetbundel. Deze onderdelen zijn allemaal één maand geldig; aan het begin van iedere maand begin je weer met een ‘volle’ bundel.

Een abonnement met mobiele telefoon?

Als je kiest voor een abonnement met mobiele telefoon, dan betaal je voor het toestel een eenmalige bijdrage en/of een extra bedrag bovenop je abonnementskosten. Vanaf mei 2017 geldt een telefoon op afbetaling als een lening. Als je toestel duurder is dan €250, dan wordt deze geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie, wat nadelige gevolgen kan hebben voor o.a. de hoogte van je hypotheek.

Wil je niet geregistreerd worden bij de BKR of heb je geen nieuwe mobiele telefoon nodig, dan kan je beter kiezen voor een abonnement zonder mobiele telefoon. Dan betaal je alleen de kosten voor je abonnement, waardoor je een stuk goedkoper uit bent.

Wil je wel een nieuw mobieltje, maar niet geregistreerd worden bij de BKR of hoge abonnementskosten? Dan kan je een sim only afsluiten en een mobiele telefoon los kopen.

Welk mobiel abonnement past bij mij?

Als je een mobiel abonnement afsluit, moet je kiezen hoeveel belminuten, data en sms’jes je wilt hebben. Weet je al hoeveel je verbruikt? Dan is het handig om een abonnement te kiezen dat hier iets boven zit. Zo voorkom je dat je buiten je bundel belt, sms’t of internet. Wanneer je niet weet hoeveel je verbruikt, kan onderstaande informatie je helpen. In principe zijn er namelijk drie soorten gebruikers die ieder een ander mobiel abonnement nodig hebben:

Minder dan gemiddelde gebruiker

Kijk je geen filmpjes op je mobiele telefoon en gebruik je je telefoon niet dagelijks? Dan heb je waarschijnlijk niet meer dan 100 belminuten en 1000 MB data nodig.

Gemiddelde gebruiker

Een gemiddelde gebruiker gebruikt zijn mobiel dagelijks om te Whatsappen, bellen en socializen. Ook wordt er soms een kort filmpje gekeken op de mobiele telefoon, maar het is absoluut niet zo dat de gebruiker continu met zijn mobiel bezig is. Gemiddeld gebruiken deze mensen zo’n 200-400 belminuten en 2000-5000 MB data.

Meer dan gemiddelde gebruiker

Deze gebruiker kan niet zonder zijn mobiele telefoon: hij/zij gebruikt ‘m continu. Foto’s en video’s worden verstuurd, muziek wordt gestreamd en sociale media worden continu geüpdate. Deze gebruikers kunnen het beste kiezen voor een bundel met meer dan 500 belminuten en meer dan 5000 MB data.

Bovenstaande informatie kan je aanpassen naar je eigen gebruik. Gebruik je veel internet, maar bel je bijna nooit? Dan heb je veel data nodig, maar weinig belminuten. Een onbeperkt Sim Only abonnement past hier goed bij. Als je voornamelijk met WiFi bent verbonden en dus weinig op mobiel internet zit, heb je ook minder data nodig: als je met WiFi verbonden bent, gaat er niks van je databundel af.

Het 4G, 4G+ & 5G netwerk van Nederland

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G en het is de nieuwste generatie mobiel internet. Met 5G kun je hogere snelheden behalen en het heeft een enorm korte responstijd. Een aantal nieuwe smartphones en abonnementen van providers zijn er al klaar voor. Maar wat kun je er precies mee? En wat is de status van het uitrollen van het 5G-netwerk in Nederland?

5G: wat is het?

5G staat voor de vijfde generatie mobiele netwerken. Belangrijkste kenmerk is de extreem hoge snelheid. 5G is niet alleen sneller dan 4G, het kan ook meer data versturen, is stabieler en is minder belastend voor de accu van jouw apparaat. De toepassingen worden hierdoor enorm uitgebreid, denk aan zelfrijdende tractoren, controle van landbouwgewassen met behulp van sensoren en zouden artsen op afstand de status van een patiënt in een (rijdende) ambulance kunnen beoordelen.

Leuk voor mobiele toepassingen. Er is echter nog een groot voordeel, de mogelijk haalbare snelheden van 5G zijn zo hoog dat het een serieuze vervanger kan worden van ‘vast internet‘. Dit zou betekenen dat glasvezel/kabel en DSL verbindingen overbodig zouden kunnen worden. Maar ook dat mensen die in het buitengebied wonen/werken toegang krijgen tot snel internet (en zelfs televisie) zonder dat daarvoor kabels getrokken hoeven te worden.

Snelheid 5G

Tests van Samsung laten zien dat op het 5G-netwerk in potentie snelheden van 1,25 Gbit per seconde gehaald kunnen worden. Honderden keren sneller dan 4G dus, want dat haalt maximaal 150 Mbit, bij 4G+ kan dat oplopen tot 225 Mbit.

Frequenties

Draadloze mobiele communicatie maakt gebruik van frequenties. Er zijn door de overheid drie frequentiebanden aangewezen voor 5G: de 700 MHz band, de 3,5 GHz band en de 26 GHz frequentieband. Agentschap Telecom ‘verdeelt’ deze frequentiebanden onder telefonie- en internetproviders, in dit geval via de Multibandveiling. De voor de uitrol van 5G belangrijke 3,5 GHz-band zal overigens pas begin 2022 geveild worden. Nu maken de afluisterschotels van de geheime diensten in het Friese Burum hier nog gebruik van, maar die worden verplaatst.

In het voorjaar van 2020 moet een meerrondenveiling plaatsvinden voor de twee vrije frequenties. Dit moet voor juni 2020 afgerond zijn. Moet, want het eerste deel van het 5G netwerk moet van de Europese Commissie op 30 juni 2020 beschikbaar zijn.

Drones, zelfrijdende wagens, virtual reality

Tijdens Let’s Gro Loppersum was in 2015 al een voorproefje te zien van de toepassingen van 5G. Twee jaar later opent in Groningen het eerste 5G-lab ter wereld dat in een plattelandsomgeving zit, het 5G Fieldlab. Hier lopen meerdere pilots op kleine schaal omdat er geen landelijk dekkend 5G netwerk is. Denk aan tests op het gebied van augmented of virtual reality-toepassingen en aan zelfrijdende auto’s met een internetverbinding etc. 

Hoe ver zijn T-Mobile, KPN en VodafoneZiggo met 5G?

T-Mobile is bezig haar netwerk om te bouwen als onderdeel van de integratie van Tele2. Bij die verbouwing wordt het netwerk direct geschikt gemaakt voor 5G. T-Mobile gaat er vanuit dat het als eerste landelijk 5G kan aanbieden. De provider kan 5G meteen na aankoop van de frequentie ‘aanzetten’. Den Haag is de eerste stad waar dat zal gebeuren. Vanaf februari 2020 introduceert T-Mobile al een 5G ready abonnement. Vodafone volgt met abonnementen in maart 2020, op de achtergrond wordt de hardware van het 4G netwerk aangevuld met 5G zenders zodat ook bij Vodafone de knop om kan als de veiling is afgerond.

KPN is achter de schermen bezig met het uitrollen van een 5G-netwerk. Dit moet voor in ieder geval het einde van 2021 aangezet worden. KPN geeft verder geen details. Vodafone is op 28 april 2020 gestart met het aanbieden van 5G. Dit is eigenlijk meer 5G ‘light’, door aanpassingen van het 4G netwerk kan een op 5G lijkende ervaring aangeboden worden.

5G en antennes

Voor de uitrol van 5G kan gebruik gemaakt worden van bestaande zendmasten. Daar kunnen de 5G antennes bij opgehangen worden. Naar verwachting komen er ook nieuwe (kleine) antennes bij. 5G gebruikt een innovatieve manier van zenden, namelijk via een twee dimensionale antenne. Die kan gebruikers ‘horizontaal en verticaal’ volgen. Vanwege het beperkte bereik van de benodigde frequenties, zijn er veel kleine antennes nodig die elk een relatief sterke radiogolf uitstralen. Hierdoor ontstaan discussies over de mogelijke invloed op de gezondheid van dit netwerk.

Alle 5G-antennes, ongeacht waar ze aan hangen of staan, moeten voldoen aan de internationale blootstellingslimieten voor elektromagnetische straling.

5G in het Antenneregister

In het Antenneregister zijn de locaties van alle 5G zenders terug te vinden. Zowel de uitbreiding van bestaande zendmasten, als de nieuw geplaatste zendmasten en antennes voor 5G.

Gezondheid en 5G

Het kennisplatform ElektroMagnetische Velden is een samenwerkingsverband tussen overheid en zorgsector. In het kennisbericht ‘5G en mobiele communicatie’ kun je antwoord vinden op vragen zoals:

 • Neemt de elektromagnetische straling door 5G toe?
 • Wat betekent 5G voor de gezondheid?
 • Welke blootstellingslimieten gelden er voor 5G? en
 • Wie controleert of 5G voldoet aan de blootstellingslimieten?

De straling van 5G-proefopstellingen in Nederland zit begin 2020 onder de Europese limieten. Dat blijkt uit een eerste serie metingen door toezichthouder Agentschap Telecom. Op basis van deze gegevens is er geen reden tot zorg. In het rapport staat wel dat het belangrijk is de vinger aan de pols te houden. Tegenstanders van 5G spanden een rechtszaak aan tegen de Nederlandse overheid, om de uitrol van 5G tegen te gaan. De rechtbank heeft op 25 mei 2020 bepaald dat de Staat voldoet aan de Europese telecomwetgeving en de veiligheid voldoende in acht neemt.

4G abonnement mobiel

Mobiel internet kent grote ontwikkeling in de laatste jaren. Er zijn bijvoorbeeld 4G-verbindingen die sneller internet kunnen bieden dan vast internet via ADSL.

Steeds meer providers bieden alleen nog maar 4G abonnementen aan. Vooral bij mobiele abonnementen zonder telefoon heb je vaak de keuze of je maandelijks een 4G optie aan wilt zetten voor een klein bedrag. Om 4G te kunnen gebruiken heb je, behalve een 4G-abonnement, natuurlijk ook een mobiele telefoon nodig die 4G ondersteunt.

1 of 2-jarig contract bij een mobiel abonnement?

Als je de keuze hebt gemaakt voor een mobiel abonnement zonder telefoon en je weet hoe groot je bundels worden, heb je nog een keuze over: hoe lang wil je dat het contract duurt?

Mobiel abonnement maandelijks opzegbaar

 • Voordeel: Een maandelijks opzegbaar abonnement heeft als grootste voordeel dat je nergens aan vast zit en de vrijheid hebt om het abonnement stop te zetten wanneer jij wilt.
 • Nadeel: deze abonnementen zijn het duurst dit meestal de duurste abonnementen zijn.

Mobiel abonnement 1 jaar

 • Voordeel: je kan een stuk eerder switchen als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent.
 • Nadeel: je bent vaak wat duurder uit bent bij een eenjarig contract dan bij een tweejarig contract.

Mobiel abonnement 2 jaar

 • Voordeel:  deze mobiele abonnementen zijn het goedkoopste van alle abonnementen.
 • Nadeel: je zit altijd 2 jaar aan het abonnement vast. Ben je niet tevreden met de provider? Dan moet je alsnog de twee jaar afmaken.

Mobiel abonnement vergelijken

In onze vergelijker kan je mobiele abonnementen zonder mobiele telefoon vergelijken. Je kan onder andere selecteren hoeveel data en belminuten je wilt, welke contractduur en de snelheid van je internet.

Gaat je voorkeur uit naar mobiele abonnementen met mobiele telefoon? Dan is het alsnog aan te raden om onze vergelijker te gebruiken. Als je een mobieltje los koopt en een goedkope sim only afsluit, kan je goedkoper uit zijn dan als je een mobiel abonnement afsluit mét mobiele telefoon. Door te vergelijken, vind je gemakkelijk een goedkoop mobiel abonnement.

Mobiel abonnement afsluiten

Als je voordelige mobiele telefoon abonnementen af wilt sluiten, is het slim om op bepaalde zaken te letten. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer je buiten je bundel belt of internet? Rekent de provider dan hoge kosten of gaat alleen de internetsnelheid omlaag? Deze informatie vind je terug in de voorwaarden van de provider. Sluit je abonnement daarnaast niet te hoog af: je belminuten, sms’jes en data ophogen gaat vaak makkelijk, maar het verlagen is niet altijd mogelijk. Je kan dus beter laag inzetten en het verhogen mocht dat nodig zijn.

Vergelijk een mobiel abonnement sim only in onze vergelijker, zodat je gemakkelijk de goedkoopste mobiele abonnementen vindt. Mobiele abonnementen vergelijken is in een paar minuten gedaan. Zo weet je zeker dat je een mobiel abonnement afsluit dat bij jou past!

Mobiel abonnement of toch Sim Only?

Twijfel je tussen een mobiel abonnement of Sim Only? Je kan deze keuze makkelijk maken door voor jezelf te bekijken of je:

 • Een nieuwe en snellere telefoon wilt; kies in dit geval voor een mobiel abonnement met telefoon.
 • Al een telefoon hebt en alleen een goedkoop abonnement zoekt; kies in dit geval voor een Sim Only abonnement.

Aanbiedingen mobiel abonnement

Er lopen heel veel verschillende soorten aanbiedingen bij de diverse mobiele providers. Als je voor elke provider apart alle aanbiedingen gaat vergelijken, kan dit veel tijd in beslag nemen.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alle aanbiedingen die lopen bij de verschillende provider al verwerkt in onze vergelijker. De prijs wordt automatisch aangepast naar de laagste prijs; zo vind je altijd de beste aanbiedingen in één oogopslag.

Tips om het goedkoopste mobiele abonnement te kiezen

Het vinden van het goedkoopste mobiele abonnement kan tijdrovend werk zijn. Door middel van onderstaande tips helpen wij je om een snelle en goed geïnformeerde keuze te maken.

 • Bepaal voor jezelf wat jij belangrijk vindt; ben je iemand die veel belt, of bel je amper maar gebruik je veel internet buiten de deur? Op basis hiervan kan je zelf de hoogte van je bundel aangeven in de filters aan de linkerkant van onze vergelijker en krijg je zo de goedkoopste abonnementen te zien.
 • Bedenk hoe lang je vast wilt zitten aan een abonnement; je kan kiezen tussen 1 of 2 jaar looptijd; mobiele abonnementen die worden afgesloten voor 2 jaar zijn veel goedkoper dan telefoonabonnementen voor 1 jaar.
 • Welk merk en welk type toestel wil je? Hiervoor geldt; hoe nieuwer de telefoon is, hoe duurder het abonnement zal zijn. Als je gehecht aan een bepaald merk? Bekijk dan of je ook tevreden bent met een ouder type toestel, deze zijn vaak goedkoper.
 • Heb je al vast internet bij een provider? Kies dan voor ‘Ik heb vast internet bij…’ in onze filterfunctie. Onze vergelijker zal dan een aantal opties tonen waarbij pakketvoordeel geldt, hiermee kan je veel geld besparen op je nieuwe abonnement en deze voordelig afsluiten.

Goed om te weten: onze vergelijker wordt meerdere malen per dag geüpdatet. Zo vinden wij altijd de beste en goedkoopste deal voor je.

Alle providers

Iedere mobiele provider is net even anders. Om je het vergelijken makkelijker te maken, maken we onderscheid tussen premium providers, prijsvechters en providers die daar een balans tussen vinden.

Premium providers

Premium providers leveren de hoogste kwaliteit. Zo krijg je de beste prestaties geleverd, snel mobiel internet en de laatste en nieuwste technieken. Van deze providers mag je dan ook meer verwachten.

Premium providers

Premium providers leveren de hoogste kwaliteit. Zo krijg je de beste prestaties geleverd, snel mobiel internet en de laatste en nieuwste technieken. Van deze providers mag je dan ook meer verwachten.

T-Mobile mobiel

Moeiteloos internetten en bellen met T-Mobile mobiel. En ook nog eens supersnel.

T-Mobile Mobiel

Het mobiele netwerk van T-Mobile is als snelste getest. Wil jij moeiteloos online streamen en internetten, waar je ook bent? Bekijk dan T-Mobiel mobiel.

T-Mobile levert je zowel telefoonabonnementen en sim only, met de snelste landelijke netwerkdekking van het eigen 4G+ 5G netwerk. De provider is voor de vierde keer als snelste getest.

Heb je meerdere (mobiele) T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres, dan combineer je deze extra voordelig met T-Mobile Klantvoordeel. Afhankelijk van wat je combineert, verschilt het voordeel dat je ontvangt. Zo ontvang je bijvoorbeeld op ieder mobiel abonnement meer data 1G, bij het combineren van twee mobiele abonnementen of T-Mobile Thuis op hetzelfde adres. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en nog eens extra voordelig. T-Mobile heeft bovendien een compleet aanbod aan telefoons, van de nieuwste Apple iPhone of Samsung Galaxy, tot de wat oudere modellen. Als je op zoek naar sim only? De provider biedt ruime keuze in Go Sim Only databundels, vanaf 1 GB data tot onbeperkt data. De belbundels zijn bij T-Mobile beperkt, je hebt de keuze uit maar 2 bundels.

KPN Mobiel

Serviceprovider KPN staat voor de hoogste kwaliteit mobiele telefonie. Met een landelijk supersnel 4G & 5G-netwerk en de grootste netwerkdekking.

KPN Mobiel

KPN levert je zowel telefoonabonnementen, sim only en thuis internet, tv, bel abonnementen. Heb je KPN thuis en meerdereabonnementen op hetzelfde adres, dan combineer je deze extra voordelig met KPN Hussel.

Hoewel KPN bekend staat als een wat dure provider, is een mobiel abonnement met KPN Hussel een stuk aantrekkelijker geprijsd met minimaal €2,50,- korting per maand, per mobiel abonnement.

KPN heeft een uitstekende netwerkdekking en biedt standaard overal in Nederland 4G & 5G internetsnelheid aan. En op veel plekken zelfs 4G+ & 5G, met een nog hogere internetsnelheid. Hierdoor stream je onderweg moeiteloos video’s in hoge 4K-resolutie, of muziek, zonder Wifi.

Zoek je een nieuwe telefoon? KPN biedt bovendien als één van de eerste providers de nieuwste toestellen aan. Ook heb je ruime keuze uit veel oudere (en voordeligere) modellen bij KPN. Zo is er voor ieder een passend toestel.

Tele2 Mobiel

Prijsvechter Tele2 is wellicht de grootste uitdager op de telefonie- en internet markt en staat bekend om de laagste prijzen.

Tele2 mobiel

Tele2 is zowel een prijsvechter als een innovatieve mobiele provider met een ruim aanbod in mobiele telefonie voor zowel sim only als met telefoon.

Wil je alleen nog maar het snelste mobiele internet voor je mobiel, zodat je ongestoord kan browsen en streamen? En heb je een telefoon die 4G ondersteunt? Bekijk dan het aanbod van Tele2. De provider heeft als enige een landelijk dekkend 4G-only netwerk, en focust zich volledig op het snelste mobiele internet.

Als je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon. Dan is de kans groot dat jouw model bij Tele2 te vinden is, en net wat voordeliger dan bij andere providers. Tele2 heeft een zeer brede keuze in sim only en telefoonabonnementen tegen de scherpste prijs. En de keuze in bundels is bij Tele2 zeer ruim. Zo biedt Tele2 zeer grote sim only databundels aan tot maar liefst 20GB of onbeperkt internet voor een heel lage prijs. Of je nu een beperkte databundel wilt of onbeperkt data, belminuten/sms’en. Helaas biedt Tele2 in tegenstelling tot andere mobiele providers geen combivoordeel aan voor nog meer extra’s.

Youfone

Youfone is een prima middenmotor onder de mobiele providers, met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.

‘Premium prijsknaller’ Youfone levert sim only abonnementen met snel mobiel 4G internet voor een 3G prijs.

Zo kun je kiezen uit meerdere databundels en diverse bel/sms bundels. Helaas biedt Youfone geen onbeperkte databundel aan.

Wat Youfone verder flexibel maakt is de volledige keuze in contractduur. Wil je een 1-jarig of 2-jarig contract? Of liever een maandelijks opzegbaar abonnement? Dit kan allemaal. Verder levert Youfone in vergelijking met andere mobiele providers een hoge 4G-internetsnelheid over het mobiele KPN-netwerk. Hiermee kun je zorgeloos Whatsappen, filmpjes kijken onderweg, en grappige Instagram foto’s posten. Pak nog meer voordeel met Youfone thuis pakketten, tv, internet en bellen.

Vodafone

Eén van de grootste mobiele providers met eigen netwerk is Vodafone.

Vodafone mobiel

Op zoek naar een mobiele provider met een ruim aanbod en sterk mobiel netwerk? Ontdek Vodafone. Extra voordelig in combinatie met Ziggo internet.

Vodafone is één van de drie providers met een eigen netwerk. De provider biedt zowel telefoon abonnementen als sim only’s aan. Omdat Vodafone een eigen netwerk heeft, kan ze overal razendsnel internet aanbieden. Vodafone is vooral interessant wanneer Ziggo je internet provider is, of je van plan bent over te stappen naar Ziggo. Combineer je namelijk deze providers, dan krijg je dubbele data, een extra TV-pakket en (bij abonnementen met veel data) ook nog eens € 5,- per maand korting.

Vodafone heeft een heel uitgebreid assortiment als het aankomt op telefoons. Zowel de nieuwe smartphones als wat oudere modellen zijn verkrijgbaar.

Simyo

Provider Simyo is met haar ‘prijswaardige service’ de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen gevallen.

Simyo mobiel

Simyo wordt al jaren uitgeroepen als één van de mobiele providers met de beste klantenservice.

Provider Simyo is een dochteronderneming van KPN en maakt ook gebruik van het mobiele KPN-netwerk. Daarmee kun je als Simyo klant hoge internet snelheden halen. Ideaal om bijvoorbeeld onderweg lekker filmpjes op je telefoon te kijken. Simyo heeft in het bijzonder een uitstekende klantenservice, en is ook in prijs een prima provider.

Simyo biedt je de keuze voor sim only maandelijks opzegbaar, of een 1-jarig contract. Dit kan een voordeel zijn als je flexibiliteit belangrijk vindt. Maar het kan ook een nadeel zijn, omdat over het algemeen 2-jarige contracten het goedkoopst zijn. Simyo is de enige provider die geen 2-jarige contracten aanbiedt.

Zoals de naam al doet vermoeden, levert Simyo alleen sim only abonnementen. Het is bij deze provider niet mogelijk om een telefoon met abonnement aan te schaffen, en ben je daar wel naar op zoek? Bekijk hier alle providers die een telefoon met abonnement aanbieden.

Simpel

‘Euroknaller’ provider Simpel biedt eenvoudige mobiele abonnementen aan, met de focus op de prijs.

Simpel mobiel

Maak kennis met Simpel: gewoon simpele sim only’s.

Zo heeft Simpel een beperkte klantenservice op basis van beoordelingen, en ook levert de provider maar een maximale internetsnelheid. Dit is een lagere internetsnelheid dan b.v. T-Mobile.

Wel komt Simpel vaak met hele scherpe aanbiedingen, zoals een sim only abonnement de eerste maanden voor maar één euro. Gebruik je je databundel alleen voor een beetje Whatsappen en surfen? En gebruik je je mobiele internet niet zoveel onderweg? Dan kan Simpel een prima en voordelige provider voor jou zijn.

Lebara

Lebara kijkt verder dan landsgrenzen. De mobiele provider is een grote favoriet onder wie veel internationale contacten heeft.

Lebara mobiel

Grenzeloos sim only: dat is Lebara. Met scherpe (inter)nationale tarieven.

Hebben jouw familieleden of vrienden ook een mobiel abonnement bij Lebara? Dan is de provider een extra interessante keuze. Je kunt namelijk onderling gratis bellen met elkaar. Bovendien krijg je bij Lebara altijd een gratis simkaart.

Bel je niet alleen veel en verbruik je ook de nodige data? Dan is het het aanbod van Lebara niet heel flexibel. Je hebt binnen de sim only abonnementen slechts keuze uit paar verschillende bundels. Zo biedt Lebara bijvoorbeeld geen kleine databundels aan.

Budget Mobiel

Budget Mobiel is niet de snelste mobiele provider. Maar wel de ‘held’ onder de providers van écht onbeperkte bundels in combinatie met lage prijzen.

Budget Mobiel

De provider valt het beste samen te vatten als: beperkt onbeperkt. Je krijgt onbeperkt internet, maar wel tegen een zeer beperkte internetsnelheid.

Bij sim only provider Budget Mobiel heb je de keuze tussen verschillende bundels. Onbeperkt bellen/sms met 7GB dat of onbeperkt bellen/sms met onbeperkt data. Kies je bijvoorbeeld voor de kleine internetbundel, dan kun je daarmee prima een Whatsappberichtje sturen, af en toe op Youtube en social media gebruiken. Of kies je voor sim only met het onbeperkt internet en bellen op hooge snelheid inernet. Bepaal dus goed waar je je bundel voor wil gebruiken.

Groot voordeel van Budget Mobiel is dat je hoge kortingen krijgt als er meerdere diensten op jouw adres. Budget Energie, Budget Alles In 1.

Ben

Ben is een prijsbewuste mobiele provider en blinkt uit op het gebied van sim only.

Ben mobiel

Op zoek naar een flexibel mobiel abonnement? Neem een kijkje bij Ben.

Ben maakt gebruik van het snelle mobiele netwerk van T-Mobile. Hiermee kun je overal in Nederland razendsnel 4G-internetten. Wil je 4G+-internetsnelheid bij je abonnement, dan kost dit wel een euro per maand. Aangezien Ben heel prijsbewust is, maak je anders standaard gebruik van het T-Mobile 4G-netwerk.

Ben staat verder bekend om de vele acties, zoals gratis verdubbeling van data of een korting op je maandtarief. Daarnaast heb je bij Ben ook een ruime keuze in het aantal MB’s en bepaal je zelf je contractduur.

Ben je niet op zoek naar de allernieuwste telefoons? Ook dan ben je bij Ben aan het juiste adres. De wat oudere smartphones zijn allemaal bij Ben verkrijgbaar voor een lage prijs. Ook hier geldt weer: Ben prijsbewust.

Veel gestelde vragen

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Welk mobiele abonnement is het goedkoopste?

Het goedkoopste mobiele abonnement is niet voor iedereen hetzelfde abonnement. Door providers te vergelijken met jouw verbruik vind je het goedkoopste telefoon abonnement voor jou.

Heb ik een nieuwe telefoon nodig?

Telefoons gaan gemiddeld twee jaar mee. Op dat moment zijn de meeste telefoons aan vervanging toe. Zolang jouw telefoon nog goed werkt hoef je deze in principe niet te vervangen.

Hoe kan ik MB’s besparen?

Door vaker te verbinden met een wifi netwerk kan je veel data besparen. Bij veel gebruik van wifi kun je een goedkoper telefoon abonnement afsluiten. Verder kun je 4G uitzetten om MB’s te sparen.

Waarom een abonnement inclusief telefoon?

Het is goedkoper om een abonnement inclusief telefoon te kiezen dan een sim only abonnement en losse telefoon. De provider geeft vaak extra korting op de telefoon wanneer deze in combinatie met een abonnement wordt genomen.

Waarom kan ik geen Telfort kiezen?

Telfort is sinds 1 mei 2019 onderdeel geworden van moeder provider KPN. Je kunt geen nieuw telefoon abonnement bij Telfort meer afsluiten. Bestaande klanten kunnen nog wel hun abonnement verlengen bij Telfort.

Hoe hoog is de rente bij een telefoonabonnement?

Consumenten kunnen bij het nemen van een mobiel abonnement kiezen om daar op afbetaling een telefoon bij te nemen. Bij alle telefoonproviders is de rente op deze lening 0%.

Hoeveel MB internet heb ik nodig?

De grootte van de ideale databundel voor jou hangt af van wat voor type mobiele gebruiker jij bent. Als jij continue filmpjes kijkt op je mobiel heb je tenminste 10000 MB nodig. Daarentegen heb je genoeg aan 500 MB wanneer je alleen social media gebruikt en af en toe wat opzoekt.

Bestaan er abonnementen met onbeperkt internet?

Ja, er bestaan abonnementen met onbeperkt internet & bellen. Een aantal providers bieden deze bundel aan. Met onbeperkt internet kan je overal Netflix kijken zonder problemen!

wat is 5G internet?

5G internet is een nieuwe techniek. Met 5G internet kan je een downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s bereiken.

Vergelijken met Deals-Vergelijk.nl

Vergelijk en bespaar..
Vergelijk alle vaste lasten en bespaar honderden euro’s. Hierdoor hebben bezoekers van Deals-Vergelijk.nl grote besparingen op hun vaste lasten, wel honderden euro’s per jaar. Denk hierbij aan de kosten van aanbieders van energie, internet, televisie, gsm, en bellen. Door onze vakantie vergelijker bespaar je veel kosten aan jouw vakantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

 • Gratis en snel vergelijken
 • Bespaar op vaste lasten
 • Gratis overstapservice

In slechts een paar klikken vind je eenvoudig onze deals die het best bij jou passen.

Vergelijken van energie, internet, Tv ingewikkeld? Welnee. In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geeft een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only
vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Stel eenvoudig de verschillende opties als prijs, land, accommodatie, verzorgingstype, aantal sterren en type vervoer in en jouw vakantie komt vanzelf tevoorschijn. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Liever een abonnement zonder telefoon? Vergelijk dan onze sim only acties.