Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je.

Waarom sim only abonnementen vergelijken?

Veel mensen hebben al jarenlang een telefoonabonnement afgesloten bij dezelfde provider. Vroeger was het ook goedkoper om een abonnement te verlengen in plaats van een nieuw abonnement af te sluiten. De laatste tijd zijn de prijzen voor bellen en internetten echter zo laag geworden dat het voordeliger is om over te stappen.

Een ander nadeel van trouw blijven aan je provider en je abonnement is dat deze misschien niet meer goed bij je huidige telefoongebruik past. Waarschijnlijk ben jij net als de meeste Nederlanders de laatste jaren veel minder gaan bellen en verbruik je meer data. Als je abonnement niet goed bij je gebruik past, gaan er waarschijnlijk veel belminuten verloren terwijl je wellicht extra moet betalen voor dataverbruik dat buiten je bundel valt. Dat is niet alleen zonde van het geld, maar ook onnodig.

Breng je telefoongebruik in kaart

Voordat je verschillende providers met elkaar gaat vergelijken, is het verstandig om je telefoongebruik in kaart te brengen. Op de facturen van je provider en in de app kun je eenvoudig zien hoeveel belminuten, data en sms je per maand gebruikt. Ga ook na of jij voor maandelijks opzegbaar wilt gaan of zie dat je veel data gebruikt en dus voor onbeperkt internet wilt hebben. Deze kennis kan je meenemen in de vergelijking.

Liever een abonnement met toestel? Vergelijk het aanbod.

Hoeveel GB data heb je nodig?

Heb je op dit moment nog geen of een te kleine databundel? Dan helpen wij je op weg bij de keuze van je databundel.

 • Tot 1 GB: Je bent alleen af en toe online om een berichtje te sturen, je mail te checken of een website te bezoeken
 • 1 tot 5 GB: Je bent een gemiddelde internetter en checkt regelmatig je socials. Je bent ook actief op WhatsApp en gebruikt diverse apps
 • 5GB: Je bent continu online en streamt veel muziek en/of je gamet graag online

4G of 5G?

Let bij het vergelijken ook op de ondersteuning van het 4G of zelfs het 5G netwerk. Als je gebruik kunt maken van het 4G netwerk, ben je verzekerd van snel internet wanneer je onderweg bent. In 2020 is ook het nog snellere 5G netwerk geactiveerd. Diverse providers bieden al sim only abonnementen aan die 5G-ready zijn. Dat betekent dat je direct gebruik kunt maken van dit snellere netwerk. Je smartphone moet dan echter ook technisch in staat zijn om gebruik te kunnen maken van 5G.

Waar moet je op letten?

Je kunt de verschillende deals met elkaar vergelijken door je telefoongebruik in te voeren in onze online tool. Wij tonen jou de beste deals die op dit moment beschikbaar zijn. Vervolgens kun je de aanbiedingen vergelijken op prijs, maar ook op aanvullende voorwaarden en klantvriendelijkheid. Kies een sim only abonnement op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt bij een sim only abonnement.

Nummerbehoud met overstapservice

Bij de meeste providers kun je gebruikmaken van overstapservice met nummerbehoud. De nieuwe provider zegt dan jouw huidige telefoonabonnement op en zorgt ervoor dat jouw telefoonnummer wordt gekoppeld aan het nieuwe sim only abonnement. Je ontvangt dan wel een nieuwe simkaart die je kunt gebruiken zodra je nummer is overgezet. Voor een soepele overstap is het belangrijk dat je rekening houdt met de opzegtermijn van je huidige abonnement en je deze niet zelf opzegt.

Vergelijken en afsluiten

Net als bij sim only vergelijken bij de consumentenbond, kun je bij ons de verschillende sim only abonnementen vergelijken. Op basis van jouw voorkeuren tonen wij de beste deals. Je kunt direct een overstap naar de nieuwe provider regelen. Je ontvangt dan binnen enkele dagen je nieuwe simkaart.

Wat is sim only

Is jouw telefoon nog goed of koop je gewoon een gsm los i.p.v. een abonnement i.c.m. een gsm, dan is een sim only abonnement de oplossing. Sim only abonnementen zijn abonnementen die afgesloten worden voor 1 maand, 12 maanden of 24 maanden. Je kiest zelf welk soort bundel er nodig is! Vaak zijn de opties om later in het contract aanpassingen te doen aanwezig. Koop je achteraf te weinig belminuten of data in dan kan dit dus aangepast worden bij de provider waarbij je zit. Uiteraard zijn de maandelijkse kosten duidelijk goedkoper en je bent vrij om te gaan en staan wat je wilt. Meeste providers bieden de optie om tijdens jouw sim only contract tussentijds om te zetten naar een contract met gsm, zogenaamde toestelbundel die je kan koppelen aan jou contact. Let wel op dat de kosten hoger worden want uiteindelijk betaal je maandelijkse kosten voor jouw mobiel.

Sim only-abonnementen vergelijken

Wil je sim only-abonnementen met elkaar vergelijken? In onze sim only-vergelijker kan je diverse filters gebruiken om zo het abonnement te kiezen dat het beste bij jou past. Je kan o.a. filteren op prijs, provider, looptijd, maar ook internetsnelheid.

Een voordelig sim only abonnement uitkiezen

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement zonder dat je hier een smartphone bij aanschaft. Dat kan soms voordeliger zijn, als je bijvoorbeeld al een goed toestel hebt. Op die manier kan je toch jouw toestel gebruiken die al in het bezit heeft, zonder daarvoor een duur abonnement af te sluiten. Bovendien ontvangt je geen BKR-registratie, omdat je geen telefoon met abonnement kiest waarbij de waarde van de telefoon boven 250 euro is. Je neemt namelijk in dat geval geen krediet af, omdat het slechts om een data- en minutenbundel gaat. Dat is handig als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen of een andere lening wilt afsluiten. Een vervelende BKR-registratie kan dat namelijk in de weg zitten.

Kies voor het juiste abonnement

Als je een sim only abonnement vergelijken gaat, kun je kiezen uit verschillende snelheden, contractduren of prijzen. Maakt je bijvoorbeeld veel gebruik van data op jouw smartphone? In dat geval is het verstandig om een hoge databundel te kezen. Bel je veel op jouw smartphone? In dat geval kan je tevens kiezen voor meer minuten dan standaard al is ingevuld. Je kunt er ook nog voor kiezen om alles op onbeperkt te zetten. Dit zijn de duurdere abonnementen, maar dan hoef je ook nooit druk te maken over jouw abonnement.

Kies voor de juiste contractduur

Het is raadzaam om te kiezen voor de juiste contractduur. Daarbij kan je kijken naar jouw huidige smartphone. Gaat deze nog langer dan een jaar mee of denk je dat deze binnen een half jaar kapot is? Als het toestel nieuw is, kan het nog minimaal twee jaar mee. In dat geval kan je ervoor kiezen om een contract af te sluiten van twee jaar. Deze zijn vaak voordeliger dan een eenjarig contract. Indien jouw smartphone niet meer zolang meegaat, kan het zijn dat je liever kiest voor eenjarig contract. Dan kan je na een jaar vooralsnog een smartphone met abonnement afsluiten. Mocht je dat niet willen, omdat je bijvoorbeeld de BKR-registratie wilt vermijden, kan je ook kiezen voor twee jaar.

Vertrouwde provider of netwerk?

Voelt je vertrouwd bij een bepaald netwerk of misschien wel een bepaalde provider? In dat geval kan je er ook voor kiezen om te filteren op een bepaald netwerk of een bepaalde provider. Op die manier tref je alleen een overzicht van deze sim only aanbieders. Ook kan het zijn dat je zich vertrouwd voelt bij een bepaalde provider. Soms heb je extra kortingen of andere extra’s in combinatie met een televisie abonnement. Zo biedt onder andere Vodafone haar klanten dubbele data als zij ook een Ziggo-abonnement hebben. Datzelfde geldt voor KPN. Ook als je in bepaalde regio woont, waar slechts maar een paar providers 4G-dekking hebben kan het lonen om te kiezen voor deze aanbieder.

Verleng je abonnement in een sim only:

Als je nog niet weet wat je wilt gaan doen en op dit moment heb je een abonnement met gsm, zet deze om in een sim only zodat de maandlasten afnemen. Is jouw iPhoneSamsung of Huawei nog goed en weet je nog niet wat je wil verleng het abonnement met een sim only contact. Het is een ideale oplossing en zeker als je wacht op een nieuw model gsm b.v. Apple, Samsung of Huawei uit gaat brengen.

Voordelen van Sim Only:

 • Looptijd maandelijks opzegbaar, 12 maanden of 24 maanden
 • Goedkoop!
 • Flexibel.
 • Ruime keuze uit minuten, sms en internet.
 • Achteraf toestelbundel is (meestal) mogelijk.
 • Acties zijn geldig op nieuwe klanten als verlenging van het abonnement.

Start direct met een sim only abonnement vergelijken

Wil je graag een sim only abonnement vergelijken? Maak dan gebruik van onze handige vergelijkingstool. Deze vergelijkingstool is 100% onafhankelijk en wordt iedere dag ge-update. Zo treft je dus altijd een overzicht met de meest actuele prijzen. Het maakt voor ons ook niet uit of je een sim only abonnement afsluit bij provider A of provider B. Ons gaat het er juist om dat je een abonnement uitkiest die bij jou past en die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Sim only abonnement met onbeperkt bellen of internet

Een sim only met onbeperkt internet of bellen heeft geen limiet op het aantal minuten of MB’s. Dit wordt ook wel een unlimited abonnement genoemd. Er zijn verschillende sim only providers die deze abonnementsvorm aanbieden. Kies “onbeperkt” als bundel om deze sim only contracten te vergelijken.

Extra opties voor een onbeperkt internet abonnement

Wanneer je kiest voor een Sim Only met onbeperkt internet, zijn er nog een aantal andere keuzes die je moet maken. De prijs die je per maand betaalt, is afhankelijk van je keuze in de volgende opties:

3G, 4G of 5G?

Wil je gebruik maken van 3G of 4G? De meeste Sim Only providers zijn inmiddels over naar 4G. Alleen bij Ben is 4G de standaard en moet je per maand €1 extra betalen indien je gebruik wilt maken van 4G+. Bij diverse providers kan je zelfs een 5G-ready abonnement afsluiten.

Contractduur

Voor hoeveel tijd wil je gebruik maken van een sim only-abonnement? De contractduur verschilt per provider. Er zijn maandelijks opzegbare sim only-abonnementen, van 1 jaar of 2 jaar. Hoe langer de contractduur, hoe lager het maandbedrag is wat je betaalt.

Belminuten

Wil je ook onbeperkt kunnen bellen? Of heb je genoeg aan 100 belminuten per maand? Het aantal belminuten die je kiest heeft ook invloed op de hoogte van de prijs van het abonnement.

Beste Sim only onbeperkt

Maar hoe kies je nou het beste onbeperkte sim only-abonnement? Er zijn een aantal dingen die je in overweging moet nemen:

 • Mobiele provider
 • Netwerkprovider
 • Snelste netwerk

Mobiele provider

Sluit je jouw sim only-abonnement af bij een van de netwerkproviders, of kies je voor een mobiele provider? In Nederland zijn er in meerdere ‘normale’ mobiele providers. Zij maken gebruik van het netwerk van de 3 netwerkproviders. Hieronder kan je per mobiele provider zien van welk netwerk zij gebruik maken:

Welke mobiele provider het beste is, hangt af van jouw persoonlijke wensen. Hierbij kan je in overweging nemen:

 • Prijs: welke prijs wil je maximaal per maand betalen?
 • Klantenservice: is de provider van jouw keuze goed bereikbaar in het weekend? Welke contactopties zijn er?
 • Netwerk & netwerksnelheid: maakt jouw provider gebruik van het snelste mobiele netwerk? Lees hieronder meer over netwerkproviders.

Snelste netwerk

Maak je dagelijks veel gebruik van 4G/5G? Dan is het verstandig om het snelste netwerk te kiezen als je een sim only-abonnement gaat afsluiten.

Wanneer de snelheid van een netwerk wordt gemeten, wordt er gesproken over:

 • Maximale snelheid
 • Praktische snelheid

Veel providers vermelden de maximale snelheid die in theorie behaald zou kunnen worden. Het is echter beter om te kijken naar de praktische snelheid, gezien deze veel beter weerspiegelt welke snelheid je daadwerkelijk behaalt. De daadwerkelijke snelheid is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand tussen jouw telefoon en de zendmast, het aantal gebruikers op dezelfde zendmast, maar ook de kwaliteit van jouw telefoon.

Wat is een netwerkprovider?

Een netwerkprovider is een provider met een eigen internet netwerk. In Nederland zijn er momenteel 4 netwerkproviders met een eigen netwerk:

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Tele2

Goed om te weten: T-Mobile en Tele2 gaan in 2020 fuseren.

KPN netwerk provider

KPN is een van de 3 netwerkproviders in Nederland met een eigen netwerk. Dit betekent dat andere virtuele providers (ook wel Mobile Virtual network Operators genoemd) zonder eigen netwerk tegen betaling gebruik kunnen maken van het KPN netwerk.

Naast KPN zelf maken de volgende Sim Only providers in 2021 gebruik van het KPN netwerk:

T-Mobile netwerk

Ook T-Mobile is een netwerkprovider met een eigen netwerk. In 2020 (momenteel is nog niet bekend wanneer dit precies zal zijn) zal het netwerk van Tele2 met T-Mobile fuseren naar 1 groot T-Mobile netwerk.

Naast T-Mobile zelf maken de volgende MVNO’s (virtuele providers) gebruik van het T-Mobile netwerk:

Vodafone netwerk

Vodafone is ook een netwerkprovider met een eigen netwerk. Naast Vodafone zelf maakt in 2021 alleen Hollandsnieuwe gebruik van het Vodafone netwerk.

Beste netwerkprovider 2021

Welke provider de beste is, is voornamelijk afhankelijk van welke dingen jij zelf belangrijk vindt. Bij het vergelijken van een netwerkprovider is goed om dit voor jezelf te controleren:

Dekking

Hoe is de dekking in jouw woonplaats? Op de website van de aanbieder kan je een dekkingskaart terugvinden. Hierop is terug te vinden wat de gemiddelde 4G snelheid is in jouw stad. Tegenwoordig hebben echter alle 4 netwerken een landelijke 4G dekking van minimaal 93%, de kans is daarom groot dat je in jouw woonplaats gebruik zult kunnen maken van 4G.

5G

De verwachting is dat de netwerkproviders aan het einde van 2020 of begin 2021 zullen overstappen naar het nieuwe 5G netwerk. Vodafone is als eerste in april 2020 begonnen met het uitrollen van 5G naar een deel van haar klanten in de randstad.

Sim only met alleen bellen

Maak je geen gebruik van internet of zit je altijd op Wi-Fi? Dan is een abonnement met alleen bellen een goede optie. Selecteer het aantal belminuten dat je nodig hebt en zet internet op 0 MB om alle abonnementen te zien.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Bij een aantal sim only providers kan je kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je betaalt dan wat meer per maand, maar zit je nergens voor een langere tijd aan vast. Met dit sim only abonnement kan je op elk moment overstappen naar een andere provider. Je vergelijkt alle opties door de contractduur op een maand te zetten.

Sim only-aanbiedingen

Steeds meer Nederlanders kiezen voor sim only abonnementen. Dit houdt in dat zij zelf een mobiele telefoon kopen en daar een sim only abonnement bij kopen, of dat mensen eerst voor een abonnement met telefoon kiezen en na de contractduur overstappen op sim only omdat zij hun telefoon nog goed genoeg vinden.

Goedkoopste Sim Only

Je wilt natuurlijk het goedkoopste sim only-abonnement kiezen of gebruik maken van de beste sim only aanbiedingen; daarvoor is het belangrijk om eerst een aantal dingen voor jezelf uit te zoeken, zodat je daarna precies weet welk abonnement het beste bij jou past.

 • Data; hoeveel data heb je nodig? Als je voornamelijk thuis gebruikt maakt van internet op je mobiel, zal je geen grote databundel nodig hebben. Ben je echter veel onderweg en luister je dan bijvoorbeeld naar muziek via Spotify? Dan kost alleen al een half uur muziek luisteren je ongeveer 21 MB (bij normale geluidskwaliteit).
 • Bellen & sms’en; hoeveel belminuten heb je nodig? Ben jij iemand die dagelijks belt, of eerder 1 keer per week? Maak van tevoren een goede inschatting van het aantal belminuten per maand, zodat je altijd binnen je bundel blijft.
 • Contractduur; wil je flexibiliteit? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Let op, een maandelijks opzegbaar abonnement is vaak duurder. Wil je liever een goedkoop abonnement? Kies dan voor een contractduur van 1 of 2 jaar.

Beste sim only

Welk sim only-abonnement het beste is, hangt sterk af van jouw eigen wensen. Als leidraad kan je kijken naar onderzoeken, zoals het onderzoek van naar de beste provider. Het meest recente onderzoek is uitgevoerd in december 2019, en wij hebben hieronder de belangrijkste resultaten samengevat:

Sim only of mobiel abonnement?

Omdat je alleen een simkaart aanschaft, is een sim only abonnement veel minder duur in vergelijking met andere mobiele abonnementen waar een telefoon bij zit. Bij een mobiel abonnement betaal je voor de simkaart én betaal je de kosten voor de telefoon zelf, wat je terugziet in de maandelijkse kosten.

Het grote voordeel van sim only is dat je alleen betaalt voor bellen, sms’en en internetten. Omdat aanbieders geen dure telefoons hoeven te leveren, kunnen ze meer korting geven op het bedrag dat je maandelijks moet betalen voor het sim only-abonnement.

Netwerk per provider

In Nederland zijn de volgende 3 netwerkproviders actief:

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile

Alle andere providers maken gebruik van een van de netwerkproviders.

Ons advies: Ben je erg tevreden met de snelheid en het bereik van je huidige netwerk? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op dit moment gebruik maakt van KPN en dat je opzoek bent naar het goedkoopste sim only KPN netwerk. Kies in dit geval dan voor een provider met hetzelfde netwerk.

Sim only verlengen?

Heb je al een sim only-abonnement? Dan kan je ervoor kiezen om deze te verlengen. Verlengen kan 4 maanden voor het aflopen van de eerste contractperiode. Meestal krijg je vanzelf een bericht van jouw provider dat je kan overstappen, of kan je dit zelf inzien in de app of website van je provider.

Ons advies: het loont altijd om over te stappen op een nieuwe aanbieder. De kortingen voor nieuwe klanten zijn vaak veel hoger dan de kortingen die worden geboden aan bestaande klanten.

Sim only bestellen

Heb je een sim only-abonnement kunnen kiezen? Dan kun je jouw sim only bestellen. In onze sim only vergelijker kan je direct doorklikken naar de aanbieder, waar je vervolgens je abonnement kunt samenstellen en bestellen.

T-Mobile mobiel

Moeiteloos internetten en bellen met T-Mobile mobiel. En ook nog eens supersnel.

T-Mobile Mobiel

Het mobiele netwerk van T-Mobile is als snelste getest. Wil jij moeiteloos online streamen en internetten, waar je ook bent? Bekijk dan T-Mobiel mobiel.

T-Mobile levert je zowel telefoonabonnementen en sim only, met de snelste landelijke netwerkdekking van het eigen 4G+ 5G netwerk. De provider is voor de vierde keer als snelste getest.

Heb je meerdere (mobiele) T-Mobile abonnementen op hetzelfde adres, dan combineer je deze extra voordelig met T-Mobile Klantvoordeel. Afhankelijk van wat je combineert, verschilt het voordeel dat je ontvangt. Zo ontvang je bijvoorbeeld op ieder mobiel abonnement meer data 1G, bij het combineren van twee mobiele abonnementen of T-Mobile Thuis op hetzelfde adres. Dat is natuurlijk mooi meegenomen en nog eens extra voordelig. T-Mobile heeft bovendien een compleet aanbod aan telefoons, van de nieuwste Apple iPhone of Samsung Galaxy, tot de wat oudere modellen. Als je op zoek naar sim only? De provider biedt ruime keuze in Go Sim Only databundels, vanaf 1 GB data tot onbeperkt data. De belbundels zijn bij T-Mobile beperkt, je hebt de keuze uit maar 2 bundels.

KPN Mobiel

Serviceprovider KPN staat voor de hoogste kwaliteit mobiele telefonie. Met een landelijk supersnel 4G & 5G-netwerk en de grootste netwerkdekking.

KPN Mobiel

KPN levert je zowel telefoonabonnementen, sim only en thuis internet, tv, bel abonnementen. Heb je KPN thuis en meerdereabonnementen op hetzelfde adres, dan combineer je deze extra voordelig met KPN Hussel.

Hoewel KPN bekend staat als een wat dure provider, is een mobiel abonnement met KPN Hussel een stuk aantrekkelijker geprijsd met minimaal €2,50,- korting per maand, per mobiel abonnement.

KPN heeft een uitstekende netwerkdekking en biedt standaard overal in Nederland 4G & 5G internetsnelheid aan. En op veel plekken zelfs 4G+ & 5G, met een nog hogere internetsnelheid. Hierdoor stream je onderweg moeiteloos video’s in hoge 4K-resolutie, of muziek, zonder Wifi.

Zoek je een nieuwe telefoon? KPN biedt bovendien als één van de eerste providers de nieuwste toestellen aan. Ook heb je ruime keuze uit veel oudere (en voordeligere) modellen bij KPN. Zo is er voor ieder een passend toestel.

Tele2 Mobiel

Prijsvechter Tele2 is wellicht de grootste uitdager op de telefonie- en internet markt en staat bekend om de laagste prijzen.

Tele2 mobiel

Tele2 is zowel een prijsvechter als een innovatieve mobiele provider met een ruim aanbod in mobiele telefonie voor zowel sim only als met telefoon.

Wil je alleen nog maar het snelste mobiele internet voor je mobiel, zodat je ongestoord kan browsen en streamen? En heb je een telefoon die 4G ondersteunt? Bekijk dan het aanbod van Tele2. De provider heeft als enige een landelijk dekkend 4G-only netwerk, en focust zich volledig op het snelste mobiele internet.

Als je op zoek gaat naar een nieuwe telefoon. Dan is de kans groot dat jouw model bij Tele2 te vinden is, en net wat voordeliger dan bij andere providers. Tele2 heeft een zeer brede keuze in sim only en telefoonabonnementen tegen de scherpste prijs. En de keuze in bundels is bij Tele2 zeer ruim. Zo biedt Tele2 zeer grote sim only databundels aan tot maar liefst 20GB of onbeperkt internet voor een heel lage prijs. Of je nu een beperkte databundel wilt of onbeperkt data, belminuten/sms’en. Helaas biedt Tele2 in tegenstelling tot andere mobiele providers geen combivoordeel aan voor nog meer extra’s.

Youfone

Youfone is een prima middenmotor onder de mobiele providers, met een interessante prijs/kwaliteit verhouding.

‘Premium prijsknaller’ Youfone levert sim only abonnementen met snel mobiel 4G internet voor een 3G prijs.

Zo kun je kiezen uit meerdere databundels en diverse bel/sms bundels. Helaas biedt Youfone geen onbeperkte databundel aan.

Wat Youfone verder flexibel maakt is de volledige keuze in contractduur. Wil je een 1-jarig of 2-jarig contract? Of liever een maandelijks opzegbaar abonnement? Dit kan allemaal. Verder levert Youfone in vergelijking met andere mobiele providers een hoge 4G-internetsnelheid over het mobiele KPN-netwerk. Hiermee kun je zorgeloos Whatsappen, filmpjes kijken onderweg, en grappige Instagram foto’s posten. Pak nog meer voordeel met Youfone thuis pakketten, tv, internet en bellen.

Vodafone

Eén van de grootste mobiele providers met eigen netwerk is Vodafone.

Vodafone mobiel

Op zoek naar een mobiele provider met een ruim aanbod en sterk mobiel netwerk? Ontdek Vodafone. Extra voordelig in combinatie met Ziggo internet.

Vodafone is één van de drie providers met een eigen netwerk. De provider biedt zowel telefoon abonnementen als sim only’s aan. Omdat Vodafone een eigen netwerk heeft, kan ze overal razendsnel internet aanbieden. Vodafone is vooral interessant wanneer Ziggo je internet provider is, of je van plan bent over te stappen naar Ziggo. Combineer je namelijk deze providers, dan krijg je dubbele data, een extra TV-pakket en (bij abonnementen met veel data) ook nog eens € 5,- per maand korting.

Vodafone heeft een heel uitgebreid assortiment als het aankomt op telefoons. Zowel de nieuwe smartphones als wat oudere modellen zijn verkrijgbaar.

Simyo

Provider Simyo is met haar ‘prijswaardige service’ de afgelopen jaren regelmatig in de prijzen gevallen.

Simyo mobiel

Simyo wordt al jaren uitgeroepen als één van de mobiele providers met de beste klantenservice.

Provider Simyo is een dochteronderneming van KPN en maakt ook gebruik van het mobiele KPN-netwerk. Daarmee kun je als Simyo klant hoge internet snelheden halen. Ideaal om bijvoorbeeld onderweg lekker filmpjes op je telefoon te kijken. Simyo heeft in het bijzonder een uitstekende klantenservice, en is ook in prijs een prima provider.

Simyo biedt je de keuze voor sim only maandelijks opzegbaar, of een 1-jarig contract. Dit kan een voordeel zijn als je flexibiliteit belangrijk vindt. Maar het kan ook een nadeel zijn, omdat over het algemeen 2-jarige contracten het goedkoopst zijn. Simyo is de enige provider die geen 2-jarige contracten aanbiedt.

Zoals de naam al doet vermoeden, levert Simyo alleen sim only abonnementen. Het is bij deze provider niet mogelijk om een telefoon met abonnement aan te schaffen, en ben je daar wel naar op zoek? Bekijk hier alle providers die een telefoon met abonnement aanbieden.

Simpel

‘Euroknaller’ provider Simpel biedt eenvoudige mobiele abonnementen aan, met de focus op de prijs.

Simpel mobiel

Maak kennis met Simpel: gewoon simpele sim only’s.

Zo heeft Simpel een beperkte klantenservice op basis van beoordelingen, en ook levert de provider maar een maximale internetsnelheid. Dit is een lagere internetsnelheid dan b.v. T-Mobile.

Wel komt Simpel vaak met hele scherpe aanbiedingen, zoals een sim only abonnement de eerste maanden voor maar één euro. Gebruik je je databundel alleen voor een beetje Whatsappen en surfen? En gebruik je je mobiele internet niet zoveel onderweg? Dan kan Simpel een prima en voordelige provider voor jou zijn.

Lebara

Lebara kijkt verder dan landsgrenzen. De mobiele provider is een grote favoriet onder wie veel internationale contacten heeft.

Lebara mobiel

Grenzeloos sim only: dat is Lebara. Met scherpe (inter)nationale tarieven.

Hebben jouw familieleden of vrienden ook een mobiel abonnement bij Lebara? Dan is de provider een extra interessante keuze. Je kunt namelijk onderling gratis bellen met elkaar. Bovendien krijg je bij Lebara altijd een gratis simkaart.

Bel je niet alleen veel en verbruik je ook de nodige data? Dan is het het aanbod van Lebara niet heel flexibel. Je hebt binnen de sim only abonnementen slechts keuze uit paar verschillende bundels. Zo biedt Lebara bijvoorbeeld geen kleine databundels aan.

Budget Mobiel

Budget Mobiel is niet de snelste mobiele provider. Maar wel de ‘held’ onder de providers van écht onbeperkte bundels in combinatie met lage prijzen.

Budget Mobiel

De provider valt het beste samen te vatten als: beperkt onbeperkt. Je krijgt onbeperkt internet, maar wel tegen een zeer beperkte internetsnelheid.

Bij sim only provider Budget Mobiel heb je de keuze tussen verschillende bundels. Onbeperkt bellen/sms met 7GB dat of onbeperkt bellen/sms met onbeperkt data. Kies je bijvoorbeeld voor de kleine internetbundel, dan kun je daarmee prima een Whatsappberichtje sturen, af en toe op Youtube en social media gebruiken. Of kies je voor sim only met het onbeperkt internet en bellen op hooge snelheid inernet. Bepaal dus goed waar je je bundel voor wil gebruiken.

Groot voordeel van Budget Mobiel is dat je hoge kortingen krijgt als er meerdere diensten op jouw adres. Budget Energie, Budget Alles In 1.

Ben

Ben is een prijsbewuste mobiele provider en blinkt uit op het gebied van sim only.

Ben mobiel

Op zoek naar een flexibel mobiel abonnement? Neem een kijkje bij Ben.

Ben maakt gebruik van het snelle mobiele netwerk van T-Mobile. Hiermee kun je overal in Nederland razendsnel 4G-internetten. Wil je 4G+-internetsnelheid bij je abonnement, dan kost dit wel een euro per maand. Aangezien Ben heel prijsbewust is, maak je anders standaard gebruik van het T-Mobile 4G-netwerk.

Ben staat verder bekend om de vele acties, zoals gratis verdubbeling van data of een korting op je maandtarief. Daarnaast heb je bij Ben ook een ruime keuze in het aantal MB’s en bepaal je zelf je contractduur.

Ben je niet op zoek naar de allernieuwste telefoons? Ook dan ben je bij Ben aan het juiste adres. De wat oudere smartphones zijn allemaal bij Ben verkrijgbaar voor een lage prijs. Ook hier geldt weer: Ben prijsbewust.

Veel gestelde vragen

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Welk mobiele abonnement is het goedkoopste?

Het goedkoopste mobiele abonnement is niet voor iedereen hetzelfde abonnement. Door providers te vergelijken met jouw verbruik vind je het goedkoopste telefoon abonnement voor jou.

Heb ik een nieuwe telefoon nodig?

Telefoons gaan gemiddeld twee jaar mee. Op dat moment zijn de meeste telefoons aan vervanging toe. Zolang jouw telefoon nog goed werkt hoef je deze in principe niet te vervangen.

Hoe kan ik MB’s besparen?

Door vaker te verbinden met een wifi netwerk kan je veel data besparen. Bij veel gebruik van wifi kun je een goedkoper telefoon abonnement afsluiten. Verder kun je 4G uitzetten om MB’s te sparen.

Waarom een abonnement inclusief telefoon?

Het is goedkoper om een abonnement inclusief telefoon te kiezen dan een sim only abonnement en losse telefoon. De provider geeft vaak extra korting op de telefoon wanneer deze in combinatie met een abonnement wordt genomen.

Waarom kan ik geen Telfort kiezen?

Telfort is sinds 1 mei 2019 onderdeel geworden van moeder provider KPN. Je kunt geen nieuw telefoon abonnement bij Telfort meer afsluiten. Bestaande klanten kunnen nog wel hun abonnement verlengen bij Telfort.

Hoe hoog is de rente bij een telefoonabonnement?

Consumenten kunnen bij het nemen van een mobiel abonnement kiezen om daar op afbetaling een telefoon bij te nemen. Bij alle telefoonproviders is de rente op deze lening 0%.

Hoeveel MB internet heb ik nodig?

De grootte van de ideale databundel voor jou hangt af van wat voor type mobiele gebruiker jij bent. Als jij continue filmpjes kijkt op je mobiel heb je tenminste 10000 MB nodig. Daarentegen heb je genoeg aan 500 MB wanneer je alleen social media gebruikt en af en toe wat opzoekt.

Bestaan er abonnementen met onbeperkt internet?

Ja, er bestaan abonnementen met onbeperkt internet & bellen. Een aantal providers bieden deze bundel aan. Met onbeperkt internet kan je overal Netflix kijken zonder problemen!

wat is 5G internet?

5G internet is een nieuwe techniek. Met 5G internet kan je een downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s bereiken.

Het 4G, 4G+ & 5G netwerk van Nederland

Wat is 5G?

5G is de opvolger van 4G en het is de nieuwste generatie mobiel internet. Met 5G kun je hogere snelheden behalen en het heeft een enorm korte responstijd. Een aantal nieuwe smartphones en abonnementen van providers zijn er al klaar voor. Maar wat kun je er precies mee? En wat is de status van het uitrollen van het 5G-netwerk in Nederland?

5G: wat is het?

5G staat voor de vijfde generatie mobiele netwerken. Belangrijkste kenmerk is de extreem hoge snelheid. 5G is niet alleen sneller dan 4G, het kan ook meer data versturen, is stabieler en is minder belastend voor de accu van jouw apparaat. De toepassingen worden hierdoor enorm uitgebreid, denk aan zelfrijdende tractoren, controle van landbouwgewassen met behulp van sensoren en zouden artsen op afstand de status van een patiënt in een (rijdende) ambulance kunnen beoordelen.

Leuk voor mobiele toepassingen. Er is echter nog een groot voordeel, de mogelijk haalbare snelheden van 5G zijn zo hoog dat het een serieuze vervanger kan worden van ‘vast internet‘. Dit zou betekenen dat glasvezel/kabel en DSL verbindingen overbodig zouden kunnen worden. Maar ook dat mensen die in het buitengebied wonen/werken toegang krijgen tot snel internet (en zelfs televisie) zonder dat daarvoor kabels getrokken hoeven te worden.

Snelheid 5G

Tests van Samsung laten zien dat op het 5G-netwerk in potentie snelheden van 1,25 Gbit per seconde gehaald kunnen worden. Honderden keren sneller dan 4G dus, want dat haalt maximaal 150 Mbit, bij 4G+ kan dat oplopen tot 225 Mbit.

Frequenties

Draadloze mobiele communicatie maakt gebruik van frequenties. Er zijn door de overheid drie frequentiebanden aangewezen voor 5G: de 700 MHz band, de 3,5 GHz band en de 26 GHz frequentieband. Agentschap Telecom ‘verdeelt’ deze frequentiebanden onder telefonie- en internetproviders, in dit geval via de Multibandveiling. De voor de uitrol van 5G belangrijke 3,5 GHz-band zal overigens pas begin 2022 geveild worden. Nu maken de afluisterschotels van de geheime diensten in het Friese Burum hier nog gebruik van, maar die worden verplaatst.

In het voorjaar van 2020 moet een meerrondenveiling plaatsvinden voor de twee vrije frequenties. Dit moet voor juni 2020 afgerond zijn. Moet, want het eerste deel van het 5G netwerk moet van de Europese Commissie op 30 juni 2020 beschikbaar zijn.

Drones, zelfrijdende wagens, virtual reality

Tijdens Let’s Gro Loppersum was in 2015 al een voorproefje te zien van de toepassingen van 5G. Twee jaar later opent in Groningen het eerste 5G-lab ter wereld dat in een plattelandsomgeving zit, het 5G Fieldlab. Hier lopen meerdere pilots op kleine schaal omdat er geen landelijk dekkend 5G netwerk is. Denk aan tests op het gebied van augmented of virtual reality-toepassingen en aan zelfrijdende auto’s met een internetverbinding etc. 

Hoe ver zijn T-Mobile, KPN en VodafoneZiggo met 5G?

T-Mobile is bezig haar netwerk om te bouwen als onderdeel van de integratie van Tele2. Bij die verbouwing wordt het netwerk direct geschikt gemaakt voor 5G. T-Mobile gaat er vanuit dat het als eerste landelijk 5G kan aanbieden. De provider kan 5G meteen na aankoop van de frequentie ‘aanzetten’. Den Haag is de eerste stad waar dat zal gebeuren. Vanaf februari 2020 introduceert T-Mobile al een 5G ready abonnement. Vodafone volgt met abonnementen in maart 2020, op de achtergrond wordt de hardware van het 4G netwerk aangevuld met 5G zenders zodat ook bij Vodafone de knop om kan als de veiling is afgerond.

KPN is achter de schermen bezig met het uitrollen van een 5G-netwerk. Dit moet voor in ieder geval het einde van 2021 aangezet worden. KPN geeft verder geen details. Vodafone is op 28 april 2020 gestart met het aanbieden van 5G. Dit is eigenlijk meer 5G ‘light’, door aanpassingen van het 4G netwerk kan een op 5G lijkende ervaring aangeboden worden.

5G en antennes

Voor de uitrol van 5G kan gebruik gemaakt worden van bestaande zendmasten. Daar kunnen de 5G antennes bij opgehangen worden. Naar verwachting komen er ook nieuwe (kleine) antennes bij. 5G gebruikt een innovatieve manier van zenden, namelijk via een twee dimensionale antenne. Die kan gebruikers ‘horizontaal en verticaal’ volgen. Vanwege het beperkte bereik van de benodigde frequenties, zijn er veel kleine antennes nodig die elk een relatief sterke radiogolf uitstralen. Hierdoor ontstaan discussies over de mogelijke invloed op de gezondheid van dit netwerk.

Alle 5G-antennes, ongeacht waar ze aan hangen of staan, moeten voldoen aan de internationale blootstellingslimieten voor elektromagnetische straling.

5G in het Antenneregister

In het Antenneregister zijn de locaties van alle 5G zenders terug te vinden. Zowel de uitbreiding van bestaande zendmasten, als de nieuw geplaatste zendmasten en antennes voor 5G.

Gezondheid en 5G

Het kennisplatform ElektroMagnetische Velden is een samenwerkingsverband tussen overheid en zorgsector. In het kennisbericht ‘5G en mobiele communicatie’ kun je antwoord vinden op vragen zoals:

 • Neemt de elektromagnetische straling door 5G toe?
 • Wat betekent 5G voor de gezondheid?
 • Welke blootstellingslimieten gelden er voor 5G? en
 • Wie controleert of 5G voldoet aan de blootstellingslimieten?

De straling van 5G-proefopstellingen in Nederland zit begin 2020 onder de Europese limieten. Dat blijkt uit een eerste serie metingen door toezichthouder Agentschap Telecom. Op basis van deze gegevens is er geen reden tot zorg. In het rapport staat wel dat het belangrijk is de vinger aan de pols te houden. Tegenstanders van 5G spanden een rechtszaak aan tegen de Nederlandse overheid, om de uitrol van 5G tegen te gaan. De rechtbank heeft op 25 mei 2020 bepaald dat de Staat voldoet aan de Europese telecomwetgeving en de veiligheid voldoende in acht neemt.

4G abonnement mobiel

Mobiel internet kent grote ontwikkeling in de laatste jaren. Er zijn bijvoorbeeld 4G-verbindingen die sneller internet kunnen bieden dan vast internet via ADSL.

Steeds meer providers bieden alleen nog maar 4G abonnementen aan. Vooral bij mobiele abonnementen zonder telefoon heb je vaak de keuze of je maandelijks een 4G optie aan wilt zetten voor een klein bedrag. Om 4G te kunnen gebruiken heb je, behalve een 4G-abonnement, natuurlijk ook een mobiele telefoon nodig die 4G ondersteunt.

Vergelijken met Deals-Vergelijk.nl

Vergelijk en bespaar..
Vergelijk alle vaste lasten en bespaar honderden euro’s. Hierdoor hebben bezoekers van Deals-Vergelijk.nl grote besparingen op hun vaste lasten, wel honderden euro’s per jaar. Denk hierbij aan de kosten van aanbieders van energie, internet, televisie, gsm, en bellen. Door onze vakantie vergelijker bespaar je veel kosten aan jouw vakantie. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

 • Gratis en snel vergelijken
 • Bespaar op vaste lasten
 • Gratis overstapservice

In slechts een paar klikken vind je eenvoudig onze deals die het best bij jou passen.

Vergelijken van energie, internet, Tv ingewikkeld? Welnee. In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geeft een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only
vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Stel eenvoudig de verschillende opties als prijs, land, accommodatie, verzorgingstype, aantal sterren en type vervoer in en jouw vakantie komt vanzelf tevoorschijn. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door: