Vodafone abonnement met smartphone of sim only

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse mobiele markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd “Vodafone ADSL” geïntroduceerd. Vodafone Nederland maakt deel uit van de Vodafone Group, dit is het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld, met ruim 470 miljoen klanten. In 2016 neemt de modermaatschappij achter Ziggo Vodafone Mobiel over. Per 1 januari 2017 wordt de naam van deze joint venture VodafoneZiggo. Door de samenwerking met Ziggo kun je als Vodafone mobiel klant gebruik maken van Non-Stop combinatievoordeel. 

Netwerk uitrol en dekking

Je kunt sinds eind 2014 in heel Nederland gebruik maken van het 4G netwerk. Er wordt inmiddels gewerkt aan de aanleg van een 5G netwerk, verwachting is dat dit na de zomer van 2021 een landelijke dekking heeft.

MVNO’s Vodafone netwerk

Een aantal andere telecomproviders maakt gebruik van het mobiele Vodafone netwerk. Deze providers verkopen mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een netwerklicentie. Dit zijn: hollandsnieuwe en Telesur.

Online diensten

Bij Vodafone kun je zelf veel zaken online regelen, via de My Vodafone omgeving op de website of in de app. Hier kun je bijvoorbeeld je tegoed en je rekening online bekijken en extra diensten aan- en uitzetten.

Over Vodafone

Vodafone is één van de grootste telecomproviders wereldwijd. Ook in Nederland hebben miljoenen mensen een aansluiting bij deze provider. Door de uitgebreide dekking door heel Nederland ben je met Vodafone overal goed bereikbaar. Goede service, extra deals en een My Vodafone App horen er bij Vodafone standaard bij.

Start of Red

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement waarmee je kunt bellen, sms’en en af en toe kunt internetten? Kies dan een Start-abonnement. Gebruik je je telefoon vaak om bijvoorbeeld filmpjes te streamen en te bellen? Dan is Red een geschikte keuze voor jou. Hiermee kun je onbeperkt bellen en kun je kiezen uit grote databundels.

Vodafone BloX

Vodafone BloX is gemakkelijk voor mensen die veel op vakantie gaan, veel internetten of vaak bellen en sms’en naar het buitenland. BloX zet je eenvoudig uit en aan op ieder moment. Met BloX Beperkt Internet verlaag je je internetsnelheid als je door je databundel heen bent. Zo voorkom je buitenbundelkosten en kun je toch blijven internetten. Met BloX Voordeel buiten de EU profiteer je van de beste tarieven als je op reis bent. Heb je niet genoeg aan je huidige databundel, maar wil je toch voordelig gebruikmaken van internet? Kies dan voor de BloX Extra Data EU.

Internet op Reis Dagbundel Wereld

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. De bundel wordt automatisch geactiveerd als je je telefoon gebruikt in het buitenland. Voor € 5,- per dag krijg je 30 MB data. Gebruik je je bundel een dag niet, betaal je die dag ook niets. Mooi meegenomen. Ga je over je bundel van 30 MB heen, dan geldt er een buitenbundeltarief van € 1,- per MB.

Vodafone NEXT

Bij alle abonnementen van Vodafone kun je al na vier maanden wisselen van telefoon. Je betaalt het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Bij een sim only kun je zelfs al na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel. Dus is je telefoon stuk, ben je je telefoon kwijtgeraakt of ben je gewoon toe aan een nieuw toestel? Wisselen van telefoon wanneer jij wilt, is geen probleem bij Vodafone.

Vodafone en Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo en ontvang de volgende extra’s: – € 5 korting op je Vodafone abonnement – Dubbele mobiele data – Extra tv-pakket naar keuze – Veilig online pakket

Vodafone in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Sluit dan een extra databundel aan. Telefoontjes en sms’jes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.

De abonnementen van Vodafone

Simkaart van Vodafone sim only red abonnementen

Alles over Start M

Start M is de goedkoopste van alle Sim Only abonnementen. Met een Start M abonnement kun je bellen, sms’en en 1.5 GB internetten binnen Nederland én in de EU. Je telefoon gebruiken buiten de Europese Unie? Check alle tarieven en voorwaarden.

Bestel een Start M abonnement

Simkaart van Vodafone sim only red abonnementen

Alles over Start L

Met een Start L abonnement kun je bellen, sms’en en 4 GB internetten binnen Nederland én in de EU. Je telefoon gebruiken buiten de Europese Unie? Check alle tarieven en voorwaarden

Bestel een Start L abonnement

Simkaart van Vodafone sim only red abonnementen

Alles over Red

Met een Red abonnement maak je gebruik van ons 4G- en 5G-netwerk en kun je bellen, sms’en en internetten binnen Nederland én in de EU. Maar hoeveel kun je internetten en bellen? En wat betaal je als je op vakantie gaat buiten de EU? Hier vind je alle Red tarieven en voorwaarden.

Bestel een Red abonnement

Zo werkt Red Together

Met Vodafone Red Together deel je één grote databundel en heb je de mogelijkheid om de kosten voor internet onder controle te houden. Activeren en instellen is heel eenvoudig.

Je Red Together groep

Een Red Together groep bestaat uit maximaal 5 leden. Een Beheerder en één tot maximaal vier groepsleden. Alle leden hebben een Red Together abonnement met standaard 50 GB data of een Red Together Extra abonnement zonder data. Degene die Red Together activeert is de Beheerder. En alleen de Beheerder kan alle instellingen aanpassen.

Een gezamenlijke datapot

De Beheerder vult de gezamenlijke datapot van de groep met de data van Red Together abonnementen, die dan verdubbeld wordt, en met BloX Together Data. Hij of zij stelt in welke groepsleden de data uit de datapot mogen gebruiken. Een groepslid kan zelf ook een extra bundel aansluiten, maar die deelt hij dan niet met de groep.

Dubbel voordeel

Ben je als Beheerder ook Ziggo klant en heb je al Non-Stop Dubbele data? Dan verdubbelt je bundel nog een extra keer! Bovendien krijg je € 2,5 korting op alle Red Together Extra abonnementen in je Red Together groep. En op een Red Together abonnement is je korting maar liefst € 5! Dubbel voordeel dus!

Hét onbeperkte Sim Only abonnement van Vodafone

Dit is Red Unlimited

 • Onbeperkt online: Met Red Unlimited raakt je data nooit op en blijf je altijd online.
 • Onbeperkt bellen: Bel onbeperkt in Nederland, binnen de EU én van Nederland naar nummers in de EU. 
 • 4G & 5G netwerk: Red Unlimited heeft standaard 4G én 5G. Met een 5G-toestel maak je automatisch gebruik van ons 5G-netwerk.
 • 25GB in de EU: Navigeer moeiteloos op iedere vakantiebestemming in Europa en deel je foto’s waar je ook bent

Oneindig veel plezier met het onbeperkte Sim Only abonnement van Vodafone

Met Red Unlimited kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’en. Waar en wanneer je maar wilt. Met een Red Unlimited abonnement zit je nooit meer zonder data en blijf je altijd verbonden.

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je al internet van Ziggo? Dan profiteer je van vele voordelen:

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

 • Excellent netwerk. Met 5G
 • Altijd een passend abonnement
 • 24/7 premium service

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Vodafone en Ziggo: samen sterker

Samen sta je sterker. Daarom werkt Vodafone sinds 2017 samen met Ziggo. Met een gezamenlijk netwerk voor vast en mobiel internet: GigaNet. En omdat beide dubbel zo blij zijn met klanten van Vodafone én Ziggo delen ze volop extra voordelen uit.

Alle voordelen onder één dak

Vast en mobiel onder 1 dak

Samen met Ziggo bieden ze je een compleet pakket. Met supersnel internet, vast bellen en interactieve tv thuis en ons uitgebreide internationale mobiele netwerk wanneer je onderweg bent.

En omdat Vodafone en Ziggo het fijn vinden wanneer je kiest voor Vodafone én Ziggo, geven ze je volop extra voordelen. Elke maand weer. Helemaal gratis.

Alles-in-1 van Ziggo
Alles-in-1 van Ziggo

Met Ziggo Alles-in-1 heb je voor een voordelige prijs internet & televisie in huis, met of zonder vast bellen erbij. En altijd inclusief gratis Ziggo Sport. Interesse? Check of Ziggo beschikbaar is op jouw adres 

Het tv-kijken van nu
Het tv-kijken van nu

Het plezier van het tv-kijken van nu is kijken naar je favoriete programma’s wanneer het jou uitkomt. Waar je ook bent. Maak van elk scherm een tv, kijk programma’s terug en geniet van gratis topseries en films.

Supersnel internet voor thuis
Supersnel internet voor thuis

Mailen, Whatsappen, downloaden, sharen, Netflixen, YouTuben. We zijn altijd online. Het liefst tegelijk. Bij Ziggo krijg je snel internet tot 1000 Mbit/s waardoor je altijd meer dan voldoende internetsnelheid hebt.

Support My Vodafone

Ik probeer in te loggen, maar het lukt niet

Wachtwoord vergeten?

Kan gebeuren. Je moet er ook zo veel onthouden tegenwoordig. Ga naar wachtwoord vergeten .

E-mailadres opvragen

Weet je niet meer met welk e-mailadres je inlogt op My Vodafone? Vraag je login op.

Lukt het niet? Wis je browsegegevens

Soms helpt het om het geheugen van je browser (de cookies en tijdelijke internetbestanden) te verwijderen. Dit doe je in het instellingenmenu van je browser.

Zo verwijder je de cookies en cache .

Gebruik je een cookie blocker of extra security add-on in je browser? Zet deze dan (tijdelijk) uit en probeer nog eens in te loggen. Lukt inloggen op die manier wel? Voeg dan de domeinen Vodafone.nl, Ziggo.nl en account.ziggo.nl toe aan je whitelist. Daarna kun je de cookie blocker of security add-on weer aanzetten.Ik weet mijn gebruikersnaam / wachtwoord / klantnummer niet meer

Wachtwoord vergeten?

Kan gebeuren. Je moet er ook zo veel onthouden tegenwoordig. Ga naar wachtwoord vergeten

E-mailadres opvragen

Weet je niet meer met welk e-mailadres je inlogt op My Vodafone? Vraag je login op.

Lukt het niet? Wis je browsegegevens

Soms helpt het om het geheugen van je browser (de cookies en tijdelijke internetbestanden) te verwijderen. Dit doe je in het instellingenmenu van je browser.

Zo verwijder je de cookies en cache

Gebruik je een cookie blocker of extra security add-on in je browser? Zet deze dan (tijdelijk) uit en probeer nog eens in te loggen. Lukt inloggen op die manier wel? Voeg dan de domeinen Vodafone.nl, Ziggo.nl en account.ziggo.nl toe aan je whitelist. Daarna kun je de cookie blocker of security add-on weer aanzetten.

Je abonnement verlengen

Dat kan al vanaf 4 maanden voordat jouw contract afloopt. In My Vodafone zie je wanneer het zover is. Kies een nieuw toestel uit of kies voor een Sim Only abonnement als je nog geen nieuwe telefoon nodig hebt.

Waarom verlengen?

 • Omdat je al klant bent, is verlengen super eenvoudig
 • Je behoudt je eigen nummer. Je blijft dus altijd bereikbaar en je hoeft niets te wijzigen.
 • Betaal geen aansluitkosten
 • Je krijgt van ons een goed aanbod omdat je een trouwe klant bent

Yes, je blijft!

Als je de keuze al hebt gemaakt dan kun je eenvoudig zelf je abonnement verlengen. Verlengen gaat heel gemakkelijk online of in de My Vodafone App. Binnen enkele klikken is het geregeld.

Ben je er nog niet uit?

Twijfel niet langer en vergelijk je opties. Kijk snel welke abonnementen en aanbiedingen we voor je hebben!

Vergelijk de abonnementen van Vodafone

Bekijk de aanbiedingen

Vanaf wanneer kun je verlengen?

Verlengen kan vanaf 4 maanden voordat je contract afloopt. De einddatum vinden in My Vodafone of in de My Vodafone App.

Nieuwe abonnement wijzigen?

Dat kan! Al vanaf 4 maanden nadat je nieuwe abonnement is ingegaan, kun je je abonnement verlengen mét een nieuw toestel. En met een Sim Only abonnement kan verlengen al na 2 maanden.

Meer over Vodafone NEXT

Handig om te weten

Jouw nieuwe abonnement

Je krijgt een e-mail met de datum waarop je nieuwe abonnement start. Het overgebleven tegoed vervalt. Maar geen zorgen! Je krijgt er nieuw tegoed voor terug. Dat berekent Vodafone op basis van de ingangsdatum en het tegoed van je nieuwe abonnement.

Je rekening

 • Je betaalt nooit dubbele abonnementskosten. Tot de ingangsdatum van je nieuwe contract betaal je alleen voor je oude abonnement. En vanaf de ingangsdatum betaal je alleen voor je nieuwe abonnement.
 • Je rekening kan mogelijk hoger uitvallen als je hebt gekozen voor eenmalige kosten, bijvoorbeeld voor een nieuw toestel
 • De betaalwijze blijft hetzelfde

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners