Vodafone Red abonnement i.c.m. iPhone 8

De nieuwe Apple iPhone 8 i.c.m. Vodafone Red!

Vodafone geeft tijdelijk een extra korting van € 3,- op alle Red-abonnementen met telefoon!
Combineer je Vodafone met Ziggo? Kies dan hierboven voor Ziggo thuis en ontvang non-stop gratis extra’s

Bekijk het aanbod op deals-vergelijk.nl

We hebben er lang naar uitgekeken: de aankondiging van de iPhone 8. Nu i.c.m. een Vodafone Red abonnement! Dat is onbeperkt min/sms en 10 GB Internet. Het wachten wordt absoluut beloond met dit nieuwe toestel van Apple, want hij heeft aan de binnenkant indrukwekkende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft hij een snellere processor, nog betere camera’s en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Zo komt de iPhone 8 helemaal tot zijn recht op het 4G netwerk van Vodafone. Het prachtige design van zijn voorganger blijft met het nieuwe toestel behouden. De iPhone 8 draait op iOS 11, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple.iPhone 8 is ook verkrijgbaar met 128 GB en 256 GB opslaggeheugen.

Combineer Vodafone met Ziggo en krijg….

 • Heb je op jouw adres minimaal één Start of Red abonnement?
 • En een Ziggopakket met vast internet (snelheid minimaal 30 Mbps) en digitale TV?
 • Dan heb je automatisch recht op Dubbele data, een extra TV-pakket en het Veilig Online pakket.
 • Daarnaast krijg je € 5 korting per maand op een nieuw Red Essential, Red of Red Super abonnement

Let op! Geld lenen kost geld.

Belangrijkste specificaties

4.7-inch display
Snelle A11 Bionic Chip & 64 GB opslaggeheugen
Draadloos opladen
True Tone-technologie
12 megapixelcamera

Actievoorwaarden Vodafone Red met iPhone 8

Aanbod bestaat uit:

 • Abonnement: Vodafone Red
 • Aanbieding geldt: voor Nieuwe als Bestaande klant
 • Looptijd abonnement Vodafone: 24 maanden
 • Inhoud bundel: Onbeperkt min/sms en 10GB internet per maand (Ziggo klanten 20GB p/m)
 • Kosten abonnement: € 30,- per maand (Ziggo klanten € 25,- p/m)
 • Toestel: Apple iPhone 8 32G
 • Toestel kosten: € 0,- p/m t/m € 30,- per maand
 • Bij betaling toestel eenmalig: € 0,- tot € 720,-
 • Aansluitkosten: Eenmalig € 25,- voor nieuwe klanten
 • Eenmalig extra kosten: € 5,69 Thuiskopieheffing
 • Bel- en databundel geldig binnen de EU
Alles wat je wil weten over de Apple iPhone 8

Alles wat je wil weten van de Apple iPhone 8 en Apple iPhone 8 Plus

iPhone 8 en iPhone 8 Plus: Retina HD-display De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn iets dikker en langer dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar de verschillen zijn minimaal. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn gewoon net even wat 'smoother' dan hun voorgangers. Daarentegen heeft de beeldschermkwaliteit van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus een behoorlijke upgrade gekregen. Beide smartphones zijn voorzien van een gloednieuw Retina HD-display met 'True Tone' voor een spetterende kleurenweergave.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus: Retina HD-display

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn iets dikker en langer dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar de verschillen zijn minimaal. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn gewoon net even wat ‘smoother’ dan hun voorgangers. Daarentegen heeft de beeldschermkwaliteit van de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus een behoorlijke upgrade gekregen. Beide smartphones zijn voorzien van een gloednieuw Retina HD-display met ‘True Tone’ voor een spetterende kleurenweergave.

iPhone 8: True Tone

Zowel het scherm van de hyper geavanceerde iPhone X als die van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn voorzien van ‘True Tone’. Dit is een schermtechniek waarbij het scherm zich aanpast aan de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan minder fel licht als het donker is. Zo kun je alles veel beter zien dan op iedere andere smartphone, waar je ook bent.

iPhone 8: Space Gray, Silver & Gold

Vorig jaar maakte Apple er een feestje van met alle kleurvarianten van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Van zakelijk zwart tot snoezig roze en vurig rood; er was voor ieder wat wils. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in de drie keurige kleuren: Silver, Space Gray en Gold. Kleuren Apple iPhone 8

Kleuren iPhone X

Ga jij voor het nieuwste van het nieuwste? Dan wil je natuurlijk de iPhone X. Je moet het dan alleen wel stellen zonder het gouden model. De iPhone X wordt alleen uitgebracht in Space Gray en Silver. Kleuren iPhone X Ga jij voor het nieuwste van het nieuwste? Dan wil je natuurlijk de iPhone X. Je moet het dan alleen wel stellen zonder het gouden model. De iPhone X wordt alleen uitgebracht in Space Gray en Silver.

Een iPhone van glas.

De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo is de voor- en achterkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. Dat is niet alleen super stylish, maar ook super praktisch. Want door de glazen achterkant kun je de iPhone 8 en iPhone 8 Plus draadloos opladen! Een iPhone van glas. De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo is de voor- en achterkant van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. Dat is niet alleen super stylish, maar ook super praktisch. Want door de glazen achterkant kun je de iPhone 8 en iPhone 8 Plus draadloos opladen!

iPhone 8: draadloos opladen

Nothing lasts forever. Ook de batterij van jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus is wel eens leeg. Gelukkig kun je deze nu super snel opladen via de draadloze Qi-laders. Tijdens het laden kun je de lightning-poort gebruiken om je koptelefoon in te pluggen. Dat betekent muziek luisteren en opladen tegelijk! iPhone 8: draadloos opladen Nothing lasts forever. Ook de batterij van jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus is wel eens leeg. Gelukkig kun je deze nu super snel opladen via de draadloze Qi-laders. Tijdens het laden kun je de lightning-poort gebruiken om je koptelefoon in te pluggen. Dat betekent muziek luisteren en opladen tegelijk!

iPhone 8 Plus met portretmodus

De populaire portretmodus zagen we al bij de iPhone 7. Met de verbeterde portretmodus op de iPhone 8 Plus creëer je een verbluffend scherp contrast tussen de voor- en achtergrond van jouw portretfoto’s. Zo kun je de voorgrond haarscherp maken en de achterkant mysterieus vervagen. Ook kun je foto’s maken alsof je in een fotostudio bent door te spelen met professionele lichteffecten. Strike a pose!

iPhone 8: draadloos muziek luisteren

Verbeterde stereosound speakers

Willen je vrienden meegenieten van jouw playlist? Met de verbeterde stereosound speakers aan de voorkant van jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus maak jij een feestje van iedere track.

iPhone 8 Plus: voor een maatje meer

Size matters. Daarom brengt Apple ook dit jaar weer een Plus-size model uit: de iPhone 8 Plus. Net als als de iPhone 7 Plus en iPhone 6s Plus heeft de iPhone 8 Plus een scherm van 5,5-inch. iPhone 8 Plus: voor een maatje meer Size matters. Daarom brengt Apple ook dit jaar weer een Plus-size model uit: de iPhone 8 Plus. Net als als de iPhone 7 Plus en iPhone 6s Plus heeft de iPhone 8 Plus een scherm van 5,5-inch.

Extra veel opslagruimte

Houd je niet alleen van grote schermen maar ook van veel inhoud? Dan zit je goed met de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo heeft het ‘instapmodel’ van de iPhone 8 maar liefst 64 GB geheugen. Dat is een upgrade van 32 GB ten opzichte van de iPhone 7! Combineer dit met een iCloud-abonnement van 50 GB en je kan weer een fotoalbum kwijt op jouw iPhone 8 (Plus). Is dat nog niet genoeg? Ga dan voor de 256 GB variant. Extra veel opslagruimte Houd je niet alleen van grote schermen maar ook van veel inhoud? Dan zit je goed met de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo heeft het 'instapmodel' van de iPhone 8 maar liefst 64 GB geheugen. Dat is een upgrade van 32 GB ten opzichte van de iPhone 7! Combineer dit met een iCloud-abonnement van 50 GB en je kan weer een fotoalbum kwijt op jouw iPhone 8 (Plus). Is dat nog niet genoeg? Ga dan voor de 256 GB variant.

iOS 11: besturingssysteem van de toekomst

iOS 11 is de volgende versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor iPad, iPod touch en natuurlijk….jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus. iOS 11 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger iOS 10. Zo zal jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus door iOS 11 van je leren waardoor jouw gebruikerservaring persoonlijker wordt. iOS 11: besturingssysteem van de toekomst iOS 11 is de volgende versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor iPad, iPod touch en natuurlijk….jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus. iOS 11 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger iOS 10. Zo zal jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus door iOS 11 van je leren waardoor jouw gebruikerservaring persoonlijker wordt.

Helemaal jezelf zijn met iOS 11

Met iOS 11 kun je helemaal jezelf zijn. Ben je chaotisch ingesteld? iOS 11 brengt meer overzicht in de App-store op jouw iPhone 8, iPhone 8 Plus of . Is nofilter niet aan jou besteed? iOS 11 geeft je een scala aan nieuwe foto-filters om mee los te gaan op jouw social mediakanalen. Is jouw fijne motoriek niet fijntjes? Met iOS kun jij gemakkelijker typen. Helemaal jezelf zijn met iOS 11 Met iOS 11 kun je helemaal jezelf zijn. Ben je chaotisch ingesteld? iOS 11 brengt meer overzicht in de App-store op jouw iPhone 8, iPhone 8 Plus of . Is nofilter niet aan jou besteed? iOS 11 geeft je een scala aan nieuwe foto-filters om mee los te gaan op jouw social mediakanalen. Is jouw fijne motoriek niet fijntjes? Met iOS kun jij gemakkelijker typen.

iPhone 8: creëer een nieuwe realiteit

Ook omarmt iOS 11 op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus het zogehete ‘augmented reality’, ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Hiermee kun je bijvoorbeeld je huis digitaal inrichten, virtueel een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. Er gaat een wereld voor je open. iPhone 8: creëer een nieuwe realiteit Ook omarmt iOS 11 op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus het zogehete ‘augmented reality’, ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Hiermee kun je bijvoorbeeld je huis digitaal inrichten, virtueel een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. Er gaat een wereld voor je open.

iPhone 8: next level gamen

Ben je helemaal into gamen en klaar voor the next level? Met iOS 11 en de AR-technologie op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via je beeldscherm bijvoorbeeld een dinosaurus bij jou in de straat!

De specificaties op een rijtje

Retina HD-display A11 Bionic-chip 12-megapixelcamera 7 megapixel selfie-camera True Tone 4K-video 64 GB of 256 GB geheugen Draadloos opladen Water- en stofbestendig

Daarom kies je voor Vodafone: Verlenging of Nieuw!

Verleng of Nieuw abonnement of sim only? Daarom kies je voor Vodafone

Vodafone is één van de grootste telecomproviders wereldwijd. Ook in Nederland hebben miljoenen mensen een aansluiting bij deze provider. Door de uitgebreide dekking door heel Nederland ben je met Vodafone overal goed bereikbaar. Goede service, extra deals en een My Vodafone App horen er bij Vodafone standaard bij.

Start of Red abonnement van Vodafone

Ben je op zoek naar een voordelig abonnement of wil je je abonnement verlengen… waarmee je kunt bellen, sms’en en af en toe kunt internetten? Kies dan een Start-abonnement van Vodafone. Gebruik je je telefoon vaak om bijvoorbeeld filmpjes te streamen en te bellen? Dan is Red abonnement van Vodafone een geschikte keuze voor jou. Hiermee kun je onbeperkt bellen en kun je kiezen uit grote databundels.

Vodafone BloX

Vodafone BloX is gemakkelijk voor mensen die veel op vakantie gaan, veel internetten of vaak bellen en sms’en naar het buitenland. BloX zet je eenvoudig uit en aan op ieder moment. Met BloX Beperkt Internet verlaag je je internetsnelheid als je door je databundel heen bent. Dus verleng je jouw abonnement of neem je een nieuwe abonnement, zorg dat deze aan staat. Zo voorkom je buitenbundelkosten en kun je toch blijven internetten. Met BloX Voordeel buiten de EU profiteer je van de beste tarieven als je op reis bent. Heb je niet genoeg aan je huidige databundel, maar wil je toch voordelig gebruikmaken van internet? Kies dan voor de BloX Extra Data EU.

Vodafone Internet op Reis Dagbundel Wereld

Met de Internet op Reis Dagbundel Wereld kun je ook in het buitenland lekker blijven internetten, zonder dat er WiFi in de buurt is. De bundel wordt door Vodafone automatisch geactiveerd als je je telefoon gebruikt in het buitenland. Voor € 5,- per dag krijg je 30 MB data. Gebruik je je bundel een dag niet, betaal je die dag ook niets. Mooi meegenomen van Vodafone. Ga je over je bundel van 30 MB heen, dan geldt er een buitenbundeltarief van € 1,- per MB.

Vodafone NEXT

Bij alle abonnementen van Vodafone kun je al na vier maanden wisselen van telefoon. Je betaalt het huidige restbedrag af zonder bijkomende kosten. Bij een sim only kun je zelfs al na twee maanden wisselen naar een abonnement met toestel. Dus is je telefoon stuk, ben je je telefoon kwijtgeraakt of ben je gewoon toe aan een nieuw toestel? Wisselen van telefoon wanneer jij wilt, is geen probleem bij Vodafone.

Vodafone en Ziggo

Combineer Vodafone met Ziggo en ontvang de volgende extra’s: – € 5 korting op je Vodafone abonnementDubbele mobiele dataExtra tv-pakket naar keuzeVeilig online pakket

Eerste 3 maanden onbeperkt data bij een Red abonnement

Kies je een Red abonnement? Dan krijg je sowieso de eerste 3 maanden onbeperkt data binnen Nederland! En in de EU krijg je 10 GB data van Vodafone. Na 3 maanden zie je hoeveel data je gebruikt. Gebruik je meer of minder data dan je dacht? Dan maak je eenvoudig je databundel groter of kleiner.

Wissel van telefoon wanneer ’t jou uitkomt

Is je telefoon stuk of gestolen? Of wil je gewoon het nieuwste model? Met Vodafone NEXT kun je tijdens je contract wisselen van telefoon. Heb je gekozen voor een Sim Only bij Vodafone en wil je overstappen naar een abonnement met telefoon? Dat kan natuurlijk ook!

Ga je op vakantie? Met een Vodafone abonnement kun je internetten via 4G, bellen en sms’en in de EU. App met je vrienden, upload foto’s naar Instagram en zoek de leukste hotspots met Google maps.

Supersnel internetten via het Vodafone 4G netwerk

Altijd de maximale 4G snelheid 30 dagen Netwerk Garantie Hoogste kwaliteit bellen via 4G en wifi

Net zo mobiel in de EU als in Nederland

Ga op reis en neem je abonnement mee van Vodafone! Je internet gewoon in de Europese Unie met alle abonnementen van Vodafone . En met het Red abonnementen van Vodafone  bel je zonder extra kosten 100 minuten van Nederland naar andere EU-landen. Zolang je binnen je bundel blijft natuurlijk. En je maakt ook nog eens gebruik van het grootste 4G netwerk in het buitenland. Meer data nodig in de EU? Bekijk de extra databundels bij Vodafone voor in de EU. Ga je buiten de EU op vakantie? Bekijk dan de dagbundels van Vodafone voor buiten de EU.

Gebruik je bundel in deze EU- en aanvullende landen

Zo stel je je pakket samen

Kies een telefoon Kies een merk, kleur en grote of kleine versie.
Kies een abonnement Kies het aantal MB’s en minuten dat jij nodig hebt.
Maak het compleet Kies uit vele extra’s voor je telefoon of je abonnement.

Geen nieuwe telefoon nodig? Ga dan voor een Sim Only abonnement van Vodafone

Vodafone Sim Only aanbiedingen

Voordelig bellen, sms’en & internetten in het buitenland zonder kosten? Bestel nu een Sim Only abonnement en krijg de eerste 3 maanden onbeperkt data!

Wat is Sim Only?

Wil je geen nieuwe telefoon maar wel een nieuw abonnement? Dan is Sim Only ideaal. Vodafone heeft twee typen abonnementen waar je uit kunt kiezen:

Start

Start abonnementen zijn ideaal wanneer je vooral bereikbaar wilt zijn. Onbeperkt sms’en, 150 belminuten en een databundel met 0,5 GB, 1 GB of 2 GB.

Red

Het meest complete sim only abonnement. Onbeperkt bellen en sms’en en 3 GB, 10 GB of 20 GB data.

Vodafone Sim Only in het buitenland

Je gaat op vakantie en neemt mee? Je abonnement! Met een Vodafone sim only abonnement kun je bellen, sms’en en internetten zonder extra kosten in de Europese Unie. Zolang je binnen je bundel blijft natuurlijk. En je maakt ook nog eens gebruik van het grootste 4G-netwerk in het buitenland. Dat betekent: supersnel je vakantie foto’s uploaden op Instagram, appjes sturen naar je vrienden en locaties opzoeken via Google Maps.

Sim Only onbeperkt data

Met een Red Sim Only abonnement kun je de eerste 3 maanden onbeperkt internetten! In de tussentijd houdt Vodafone jou op de hoogte van je verbruik. Zo kun je na de eerste drie maanden beslissen of je het juiste abonnement hebt gekozen bij Vodafone. Of je nu als nieuwe klant komt of je abonnement verlengt.

Sim Only € 5 korting met Ziggo

Heb je Ziggo? Dan krijg je extra’s wanneer je een sim only abonnement bestelt.

 • € 5 per maand korting
 • Dubbele data, Vodafone  verdubbelt elke maand je databundel
 • Keuze uit een gratis TV-pakket, zoals Ziggo Movies & Series L of Ziggo sport

Interessante extra opties voor jou

Haal meer uit je abonnement met onze extra opties.

Telefoonverzekering Met Vodafone Garant is je toestel verzekerd tegen diefstal en schade.

Entertainment Luister muziek met Napster en bekijk films en series met Netflix.

Extra simkaart voor je tablet Ook op je tablet internetten vanuit je databundel.

Tariefinformatie Vodafone
Tariefinformatie Vodafone

 • Mobiel: 2 jaar
 • Aansluitkosten: € 25,– Bellen buiten de bundel: € 0,25 (per bericht) Als het minutentegoed voor ongeveer 75% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd.
 • Bundel meenemen: De bundels zijn een maand geldig.
 • Starttarief: Gesprekken worden per seconde afgerekend met een minimum van een minuut. Dataverbruik wordt naar boven afgerond per 10 kb per sessie.
 • Facturering:De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundel Essential

 • Bundel: Minuten, SMS, Data
 • Kosten p.m.: Actietarief
 • Essential EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 3 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Bundel Red

 • Red EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 10 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Bundel Red Super

 • Super EU: Onbp. minuten, Onbp. sms, 20 GB
 • Datagebruik buiten de bundel: kost € 2,- per 100 MB. De maximale snelheid van het mobiele internet is 225/50 mbps. Je ontvangt een melding per sms als het tegoed voor ongeveer 80% is verbruikt. Verlaag je snelheid via My Vodafone naar 64 Kbps en betaal geen buiten bundelkosten.

De bundels zijn een maand geldig. Je bundels kun je gebruiken in Nederland en Europa. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven.

Non stop gratis extra’s

Als je een Vodafone-abonnement combineert met je Ziggo internet (snelheid minimaal 30 Mbps) en digitale TV, dan ontvang je non stop gratis extra’s. Je krijgt elke maand dubbele data bij een Start-abonnement. Als je kiest voor Red dan komt daar ook € 5,- korting per maand op je abonnementskosten bovenop. Daarnaast kun je een extra TV-pakket naar keuze uitzoeken en ontvang je een Veilig Online pakket. Dit geldt voor zowel sim only als voor een toestelabonnement. De gratis extra’s ontvang je binnen vier weken na activatie van het abonnement. Zodra de gratis extra’s voor je klaar staan, stuurt Vodafone een bericht. Je ontvangt een sms wanneer jouw dubbele data is geactiveerd. En je krijgt een e-mail of brief van Ziggo over het extra TV-pakket en het Veilig Online pakket. De € 5 abonnementskorting zie je elke maand terug op je telefoonrekening. Op onze website kun je aangeven of je nu televisie en internet voor thuis hebt van Ziggo.

De tarieven van Vodafone

Gesprekken worden per seconde verrekend. Je ontvangt bij een Red- en Black-abonnement onbeperkt minuten en onbeperkt sms’jes. Je betaalt daarom nooit buitenbundelkosten voor bellen en sms’en. Als het datategoed voor 80% en 100% is verbruikt wordt een melding per sms verstuurd. Buiten de bundel betaal je € 2 per 200 MB. Verbruik je meer dan 200 MB buiten de bundel, dan wordt er automatisch een nieuwe bundel van 200 MB voor € 2,- toegevoegd. Via de app kan je databundels van 500 MB, 1 GB, 3 GB of 5 GB bijkopen of je kunt kosteloos de Blox Beperkt Internet aanzetten en daarmee je snelheid verlagen naar 64 Kbps. Als je met je buiten bundeltarief voor € 100 aan data verbruikt hebt, wordt je internet voor de rest van de maand geblokkeerd zodat je geen hoge rekening krijgt. Dataverbruik wordt afgerekend per 1 kB per sessie.

Vodafone in het buitenland

Vanaf 15 juni 2017 kan je met iedere provider mobiel bellen en internetten zonder extra kosten. Deze nieuwe Roam like at Home-regel geldt binnen de hele EU. Hoewel Roam like at Home geen limiet kent, is het niet bedoeld voor permanent gebruik in het buitenland. Als dit wel het geval is, dan mag de provider een toeslag van 4 cent per belminuut, 1 cent per bericht en 0,0085 cent per MB in rekening brengen. Voor bellen van Nederland naar Europa gelden andere tarieven. Hiervoor zijn aparte 100 belminuten aan de abonnementen toegevoegd. Buiten deze extra belbundel betaald je € 0,20 per minuut voor bellen van Nederland naar Europa. Voor meer informatie over Roam Like at Home klik je hier.

4G-Netwerk

4G is de nieuwste technologie op het gebied van mobiel dataverkeer. Dit netwerk zorgt standaard voor meer snelheid dan het 3G-netwerk. Alle Vodafone Smart abonnementen zijn nu aangesloten op 4G. Daardoor ervaar je een snellere en stabielere internetervaring dan op 3G. Uiteraard dient je mobiele telefoon dan wel geschikt te zijn voor 4G.

Tussentijds wijzigen van bundels

Je kunt bij Vodafone kosteloos je abonnement wijzigen vanaf drie maanden na de ingangsdatum van het contract. Het is alleen toegestaan om te wijzigen naar een abonnement met dezelfde abonnementsnaam of naar een abonnement met een hoger maandbedrag. Je mag maximaal één wijziging per maand doen. Opzeggen abonnement Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand als je contract is afgelopen. Je kan je abonnement telefonisch of online via een formulier opzeggen bij Vodafone. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Dan berekent Vodafone een afkoopsom.

My Vodafone App

Met de My Vodafone App heb je altijd snel en gemakkelijk inzicht in je tegoed en verbruik, je rekening en tarieven. Zet Blox voordeelbundels aan en installeer Vodafone apps en diensten. Met de App heb je ook 24/7 persoonlijk contact via chat of Twitter.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.