Youfone is net een stapje meer.

Youfone is een aanbieder van Sim Only, TV, Internet en Bellen dat inmiddels al meer dan 10 jaar bestaat. Begonnen als goedkope sim only provider maar inmiddels is Youfone een totaalaanbieder. Youfone maakt hierbij gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Jij staat bij Youfone centraal en dat merk je.

Wat maakt Youfone uniek

Net een stapje meer zetten dan je verwacht. En het voor jou als klant zo makkelijk mogelijk maken. Dat is waar Youfone dagelijks mee bezig is. Als er dan toch wat is kun je makkelijk en gratis in contact komen. Soms levert dit mooie prijzen en beoordelingen op.

De afgelopen jaren is er een aardige prijzenkast opgebouwd voor de beste klantenservicegoedkoopste providerbeste sim only provider en beste probleem oplosser.

Youfone is meer alleen een sim only provider. Naast goedkope sim only abonnementen biedt Youfone nu ook abonnementen voor TV, Internet en vast bellen aan. Combineer dit samen met een sim only abonnement en je hebt een unieke combideal. Dit alles op het betrouwbare KPN netwerk.

Youfone dekking

Youfone is een service provider. Een service provider heeft geen eigen netwerk maar maken gebruik van het netwerk van iemand anders. De provider maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Het 4G netwerk van KPN staat bekend om zijn kwaliteit en goede dekking. Deze kwaliteit en dekking krijg je dus ook bij Youfone.

Waarom Youfone

Als klant wil je nooit teveel betalen maar je wilt wel een kwaliteitsproduct. Youfone combineert deze twee perfect met elkaar. De abonnementen zijn niet duur en omdat je gebruik maakt van het KPN netwerk ben je verzekerd van kwaliteit. Standaard krijg je de 4G snelheid bij je nieuwe sim only en verder kun je deze helemaal zelf samenstellen. Ook als je kiest voor TV en Internet voor thuis maak je gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

Bij de provider kun je kiezen voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Je betaald per maand iets meer, maar je kunt ook direct weer overstappen als het toch niet bevalt. Misschien helpt dat om je keuze makkelijker te maken?

Wil je een abonnement met alleen bellen en geen mobiel internet? Kies dan voor een Youfone sim only zonder internet.

Als je vragen hebt is het fijn om even iemand van je provider te spreken. Telefonisch iedere werkdag bereikbaar van 9:00 tot 18:00. De Youfone klantenservice is bereikbaar per e-mail of telefoon.

Youfone Sim Only

Goedkoop bellen op het KPN netwerk

Youfone sim only abonnementen zijn goedkoop, zelf samen te stellen en te combineren met TV of internet voor thuis. Je maakt gebruik van het betrouwbare en snelle 4G netwerk van KPN. Overstappen naar Youfone sim only is snel en eenvoudig geregeld en met gratis behoud van je nummer.

Youfone is in 2008 begonnen met het aanbieden van sim only abonnementen. Sinds 2017 bieden zij ook abonnementen voor TV, internet en vast bellen aan. Deze kun je combineren met een sim only abonnement.

Youfone combineert kwaliteit met een scherpe prijs. Ze maken gebruik van het KPN netwerk dat zorgt voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat kwaliteit niet direct duur hoeft te zijn bewijst Youfone met hun sim only abonnementen.

Wil je overstappen naar een Youfone sim only? Met onderstaande vergelijker kun je alle abonnementen met elkaar vergelijken.

De 10 voordelen van Youfone

 1. Keuze uit verschillende databundels
 2. Mogelijkheid tot onbeperkt bellen
 3. Zelf je abonnement samenstellen
 4. Flexibel met een maandelijks opzegbaar abonnement
 5. Bundels zijn geldig in NL en de EU
 6. Een van de goedkoopste sim only providers
 7. Je maakt gebruik van het KPN netwerk
 8. Inzicht en overzicht met de Youfone app
 9. Uitgebreide prijzenkast met verschillende awards
 10. Combineer mobiel bellen met TV en internet voor thuis

Youfone Sim Only Abonnementen

Youfone heeft verschillende bel- en databundels die je kunt combineren tot jouw ideale combinatie. Je hebt de keuze uit een belbundel met minuten of kiest voor onbeperkt bellen. Een belbundel kun je combineren met verschillende databundels van 1 tot 20 GB.

Wil je geen mobiel internet bij je sim only? Geen probleem, bij Youfone heb je deze optie.

Naast de gebruikelijke 1 en 2 jarige abonnementen kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Mocht Youfone toch niet bevallen kun je de volgende maand al overstappen naar een andere provider.

Je kunt altijd je bundels tussentijds wijzigen via de Youfone App of via My Youfone. Heb je een 1 of 2 jarig abonnement dan kun je alleen een duurdere bundel kiezen. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement dan kun je elke maand je bundel omhoog of omlaag aanpassen.

Youfone netwerk en dekking

Youfone maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Het KPN netwerk heeft een landelijke dekking waarmee je altijd bereikbaar bent en snel mobiel kunt internetten met 4G. Doordat Youfone gebruik maakt van KPN kun je met je Youfone abonnement goedkoop bellen en voordelig mobiel internetten maar toch op een premium netwerk.

Youfone nummerbehoud

Overstappen naar een Youfone abonnement en je nummer meenemen? Dat is geen probleem en bovendien zorgt Youfone ervoor dat dit gratis geregeld wordt. Je kunt naar Youfone overstappen als je nu een prepaid hebt. Met 5 werkdagen zorgt Youfone ervoor dat je je nieuwe simkaart ontvangt waar je eigen nummer op staat.

Heb je nu een abonnement bij een andere provider en loopt deze binnen nu en 4 maanden af? Dan kun je een abonnement bij Youfone aanvragen met nummerbehoud. Youfone zorgt ervoor dat je huidig abonnement wordt stopgezet en je nummer wordt overgezet op een Youfone simkaart. Bij de meeste providers heb je een opzegtermijn van 1 maand.

Yes you can. Bij Youfone. Makkelijk overstappen

Youfone Sim Only van de maand

Elke maand heeft Youfone aanbiedingen voor nieuwe klanten. Een Youfone aanbieding is altijd geldig tot en met het eind van de maand, tenzij anders wordt aangegeven. Je bestelt je nieuwe sim only eenvoudig online en je nieuwe simkaart wordt binnen enkele werkdagen thuis gestuurd.Bekijk de Youfone aanbieding van deze maand

Youfone klantenservice

Wanneer je nog vragen hebt over de overstap naar Youfone kun je contact opnemen met de Youfone klantenservice. Op de website van Youfone kun je makkelijk het antwoord vinden op de meeste vragen. Wil je contact met een medewerker van Youfone dan kun je op verschillende manieren in contact komen.

Youfone Onbeperkt Internet

Youfone heeft geen mogelijkheid tot onbeperkt internet. De grootste databundel die Youfone op dit moment heeft is 20GB per maand.

Tv, Internet en afstandsbediening

Youfone dataplafond

Als je een nieuw Youfone abonnement aanvraagt kun je ook een dataplafond activeren. Een dataplafond kost €0,50 per maand en zorgt ervoor dat je niet meer buiten je bundel kunt komen. Als je databundel compleet is verbruikt dan blokkeert Youfone je mobiel internet verbinding. De eerste dag van de volgende maand kun je dan weer gebruik maken van je nieuwe databundel.

Is je databundel op en is het eind van de maand nog niet bereikt, dan kun je een extra bundel bijkopen. Deze extra bundel is geldig tot en met het eind van de maand.

Een dataplafond kun je ook achteraf nog activeren. Houd er dan wel rekening mee dat dit pas vanaf de volgende maand actief is.

Youfone ervaring

Youfone is een Nederlands bedrijf en bestaat sinds 2008. Begonnen als sim only provider maar tegenwoordig kun je ook terecht voor internet en TV voor thuis. De provider maakt hierbij gebruik van het betrouwbare KPN netwerk.

De afgelopen jaren heeft Youfone verschillende prijzen en awards gewonnen. Youfone is uitgeroepen tot beste provider door de consumentenbond, beste probleemoplosser en beste klantenservice.

Wil jij overstappen naar Youfone maar ken je niemand die hier ervaring met Youfone heeft? Als je gaat zoeken naar online reviews kom je er duizenden tegen. Je eigen ervaring is altijd de beste ervaring. Onthoud dat een review of ervaring altijd persoonlijk is en dat hier een specifieke situatie op van toepassing is.

Het voordeel van Youfone is dat je een maandelijks opzegbaar abonnement kunt afsluiten. Mocht het uiteindelijk toch niet bevallen dan kun je direct overstappen naar een andere provider.

Youfone Sim Only verlengen

Heb je momenteel al een Youfone Sim Only abonnement en is je contract bijna verlopen? Je kunt eenvoudig en snel je abonnement verlengen. Het verlengen van je Youfone abonnement heeft verschillende voordelen. Zo betaal je geen aansluitkosten, kom je in aanmerking voor de nieuwste bundels en tarieven en kun je profiteren van de huidige actie. Daarnaast is het een administratieve wijziging en behoud je je huidige Youfone simkaart.

Wil jij ook verlengen met een toestel of een nieuw sim only abonnement?Verleng je Youfone abonnement

Youfone in het buitenland

Je Youfone bundel kun je ook in het buitenland gebruiken. In het buitenland maak je gebruik van een lokaal netwerk. Je toestel zoekt automatisch naar het sterkste netwerk. Je bundel is overal binnen de EU geldig. Op je vakantieadres kun je dus gewoon gebruik maken van je bel- en databundel zoals je in Nederland gewent bent. Het bellen en sms’en naar Nederlandse nummers gaat dan van je belbundel af. Maak je gebruik van mobiel internet binnen de EU, ook dan valt dit binnen je databundel.

Zakelijk gebruik maken van Youfone

Ook als ondernemer in het MKB of als zzp’er kun je gebruikmaken van de goedkope sim only abonnementen van Youfone. Je kunt één of meerdere abonnementen bestellen en het verbruik monitoren in de Youfone App of online in MyYoufone.

Een Youfone zakelijk abonnement kun je online helemaal zelf samenstellen. Je kunt  kiezen voor een belbundel met minuten of kiezen voor onbeperkt bellen. Wil je ook mobiel internetten? Je kunt kiezen uit verschillende databundels of wil je geen mobiel internet, ook dat kan. Naast de contracten voor 1 of 2 jaar heb je met een Youfone Zakelijk abonnement ook de mogelijkheid een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten.

Wil je een zakelijk sim only met alleen internet? Youfone heeft de mogelijkheid een data only abonnement te bestellen. Je hebt dan een sim only met alleen internet en zonder belminuten.

Een Youfone zakelijk sim only abonnement voor jezelf of voor je medewerkers bestel je eenvoudig online.

Overstappen naar Youfone Sim Only

Overtuigd van de voordelen van Youfone? Overstappen naar Youfone is simpel en online snel te regelen. Je maakt gebruik van het KPN netwerk en je kunt altijd je nummer behouden. Met een maandelijks opzegbaar abonnement zit je nergens aan vast en kun je direct overstappen naar een andere provider.Bekijk de Youfone aanbieding van deze maand

Overstappen naar Youfone

Iedere provider doet zijn best om jou als klant binnen te halen en te behouden. Zijn er slechte providers? Nee, tegenwoordig niet meer. Dus lees je een Youfone review waarin wordt vermeld dat helemaal niks deugt. Bedenk dan dat deze provider er alles aan zou doen om jou als klant te helpen, als je maar contact opneemt.

Maar wil jij altijd goed bereikbaar zijn en bellen en mobiel internetten op het snelle KPN 4G netwerk maar toch één van de goedkoopste sim only abonnementen van NL hebben? Waarom zou je dan niet kiezen voor Youfone? Met een maandelijks opzegbaar abonnement kun je altijd direct overstappen naar een andere provider mocht het toch niet bevallen.

Overstappen naar Youfone kun je simpel en snel online regelen, ook met je mobiel. De mobiele website van Youfone werkt snel en het bestelproces is overzichtelijk. Je kunt altijd je nummer meenemen en je simkaart krijg je gewoon thuisgestuurd.

Youfone abonnementen vergelijken

Wil je overstappen naar een sim only van Youfone maar weet je nog niet goed welk Youfone abonnement het best bij jou past? Door het vergelijken van Youfone Sim Only abonnementen kun je met een aantal eenvoudige stappen achterhalen welk Sim Only abonnement het best bij jou past.

Overstappen is simpel en eenvoudig online te regelen.

Je nummer behouden? Bij Youfone is dit gratis en in het bestelproces kun je dit aangeven. Youfone zorgt er vervolgens voor dat je nummer wordt omgezet naar je nieuwe simkaart.

Youfone Zakelijk Sim Only? Stel je abonnement zelf samen

Als ondernemer wil je geen hoge maandelijkse telefoonkosten hebben. Maar daarnaast wil je wel kwaliteit en altijd bereikbaar zijn. Deze combinatie krijg je bij Youfone. Je kunt zelf je zakelijk sim only abonnement samenstellen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende contactperiodes, onbeperkt bellen, ruime databundels en zelfs een data only optie.

De voordelen van een Youfone Zakelijk Sim Only abonnement

 • Altijd bereikbaar op het betrouwbare KPN netwerk
 • Standaard supersnel 4G mobiel internet
 • Eenvoudig meerdere simkaarten bestellen
 • Ruime keuze uit contractperiode
 • Controle en inzicht via MyYoufone en Youfone app

Check de actieprijs van Youfone Zakelijk Sim Only

Zelf je contractperiode bepalen

Bij veel providers heb je als ondernemer de keuze uit een contractperiode van 1 of 2 jaar. Met een Youfone zakelijk sim only kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Je kunt dan na een paar maanden al besluiten over te stappen naar een andere provider. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit. 

Wil je nog goedkoper bellen en mobiel internetten? Kies dan voor een contractperiode van 2 jaar. Youfone beloont je dan met nog lagere abonnementskosten. Je ontvangt dus 24 maanden extra korting op je maandbedrag. 

Zorgeloos bellen en mobiel internetten in het buitenand

Een Youfone sim only zakelijk abonnement is geldig binnen de EU. Je bundel kun je dus gebruiken om zorgeloos te bellen naar Nederlandse nummer en te internetten met je telefoon. Dus ook als je op reis bent kun je als ondernemer gebruik blijven maken van je Youfone Zakelijk Sim Only abonnement. 

Zelf je Youfone zakelijk Sim Only abonnement samenstellen

Bij Youfone heb je een ruime keuze aan opties om je sim only abonnement samen te stellen. Je kunt kiezen uit een maandelijks opzegbaar abonnement of een 1 of 2 jarig abonnement. Wil je alleen bellen en geen internetbundel? Bij Youfone kun je kiezen voor een sim only zonder internet. Daarnaast heb je keuze uit verschillende databundels. 

Wil je onbeperkt bellen? Hiervoor kun je prima bij Youfone Sim Only Zakelijk terecht. Je kunt kiezen voor onbeperkt bellen en sms’en. Wil je helemaal geen belminuten? Kies dan voor Data Only. Hierbij ontvang je geen belminuten maar alleen een internetbundel.

Bestel je ook een sim only abonnement voor je medewerker(s)? Je kunt per medewerker bepalen hoeveel belminuten of data je wilt afnemen. Bel je onderling veel met je medewerkers? Je kunt bij Youfone een extra module activeren waarmee je voor een klein bedrag per maand voordelig onderling kunt bellen. 

Wil je goedkoper mobiel bellen? Stap eenvoudig over

Youfone is een uitstekende keuze als je goedkoper wilt bellen en internetten maar geen kwaliteit wilt inleveren. Je bespaart aanzienlijk op je maandelijkse belkosten en maakt gebruik van een kwaliteitsnetwerk. 

De actietarieven zijn geldig tot en met het einde van deze maand, tenzij anders aangegeven. Je kunt eenvoudig online je aanvraag indienen en gratis je bestaand mobiel nummer meenemen.JA! Ik wil weten wat de actieprijs van deze maand is

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners