Vergelijk Internet & TV pakketten van Ziggo

Internet en tv in één pakket

Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor een combinatie van Internet en TV. Om het leven wat makkelijker te maken, hebben we vier pakketten om te vergelijken: Start, Complete, Max en Giga. Voor ieder wat wils. Vergelijk de Internet & TV pakketten zelf.

Internet & TV van Ziggo. Het snelste internet. De mooiste tv.

Je krijgt een snelheid van 250 Mbit/s downloadsnelheid en 25 Mbit/s uploadsnelheid. Kijkt naar 80+ digitale tv-zenders en 30+ tv-zenders in HD-kwaliteit. Je ontvangt een mediabox, waarmee je tv-programma’s kunt opnemen en pauzeren. Safe online voor 1 apparaat. Replay TV; start je programma van vooraf aan.

Geniet met Movies & Series van films en series. Met de Ziggo Go-app kijk je online tv op je smartphone, tablet en laptop. Thuis én onderweg! Je ontvangt een wifi-modem, de Ziggo Connectbox. Dit is een router en modem in één.
Tijdelijke actie! Je kunt kiezen: Of je krijgt drie Smart Wifi Boosters of je kiest voor 6 maanden korting.

Vergelijk Internet & TV

Internet en TV pakketten vergelijken? Het verschil zit ‘m in de internetsnelheid. Of je nu een echte kijkbuistijger of een meer gematigde kijker bent – je vindt altijd een abonnement dat bij je past. Alle interactieve tv-pakketten hebben 80+ tv-zenders, waarbij Max er nog een schepje bovenop doet met 125+ zenders. De keuze is reuze. Begin dus snel met vergelijken.

3 gratis WiFi boosters bij Ziggo

Start 53,50 p.m

Tijdelijk 3 smart Wifiboosters gratis of kies voor korting op je pakket

 • 50 Mbit/s internetsnelheid
 • 80+ zenders
 • Mediabox XL
 • Ziggo Sport
 • Overal tv met Ziggo GO
 • Afspelen vanaf het begin
 • Live-tv pauzeren
 • Kijkprofielen & Voice Control
 • Opnemen
 • Movies & Series
3 gratis WiFi boosters bij Ziggo

Complete 68,00 p.m.

Tijdelijk 3 smart Wifiboosters gratis of kies voor korting op je pakket

 • 250 Mbit/s internetsnelheid
 • 80+ zenders
 • Mediabox XL
 • Ziggo Sport
 • Overal tv met Ziggo GO
 • Afspelen vanaf het begin
 • Live-tv pauzeren
 • Kijkprofielen & Voice Control
 • Opnemen
 • Movies & Series
3 gratis WiFi boosters bij Ziggo

Max 88,50 p.m.

Tijdelijk 3 smart Wifiboosters gratis of kies voor korting op je pakket

 • 500 Mbit/s internetsnelheid
 • 125+ zenders
 • Mediabox Next (4)
 • Ziggo Sport
 • Overal tv met Ziggo GO
 • Afspelen vanaf het begin
 • Live-tv pauzeren
 • Kijkprofielen & Voice Control
 • Opnemen
 • Movies & Series

Pakketten vergelijken

Alles over Ziggo

Kies het snelste internet

Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen? Dan is
Start een prima instap met 50 Mbit/s internetsnelheid. Verwacht je wat
meer van je (wifi) verbinding, kies dan voor Complete, net als de meeste van de klanten van Ziggo. Met 250/25 Mbit/s ben je moeiteloos met je hele gezin online. De échte internetliefhebbers halen hun hart op met 500/40 Mbit/s internetsnelheid. Of ga voor Giga (1000 Mbit/s), het krachtigste internet dat Ziggo ooit heeft gehad. En Ziggo zegt het niet alleen: Netflix noemt ons internet de snelste van Nederland.

Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van ’s werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.

Ziggo is de grootste aanbieder van kabelinternet in Nederland. Het bedrijf is ontstaan uit een fusie tussen onder andere UPC en @Home. Naast kabelinternet bieden ze ook interactieve televisie en vaste telefonie aan via het kabelnetwerk. Wat voor veel mensen een verrassing is, is dat het grootste gedeelte van het netwerk van Ziggo uit glasvezel bestaat. Het zijn vaak de laatste honderden meters waar het signaal via de coax-kabel verloopt.

Interactieve tv van Ziggo

Opnemen, terugspoelen, online kijken of mobiel kijken; je hebt het zelf in de hand. Bij Ziggo kijk je zo uitgebreid als je zelf wilt. Met of zonder extra zenders. Met of zonder mediabox. Ook als je kiest voor gewoon goede kabel-tv krijg je digitale tv. Het voordeel van interactieve televisie is dat je zelf bepaalt wanneer en wat je kijkt. Zo is er dus altijd wat op tv.

Kabelinternet

Kabelinternet, en dus Ziggo als grootste aanbieder, is ontzettend populair in Nederland. Het is namelijk op ontzettend veel plekken te krijgen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het modernere glasvezelinternet. Tegelijkertijd is het vaak ook stabieler, betrouwbaarder en sneller dan VDSL. Qua kosten zit het ook tussen beide vormen van internet in, waardoor het voor veel mensen een interessante optie is. Met de postcodecheck ontdekt je snel of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.

Zoals gezegd levert Ziggo alleen kabelinternet. Er zijn verschillende pakketten die vooral verschillen op het gebied van download- en uploadsnelheid. Het goedkoopste pakket belooft 50 Mb download en 5 Mb upload. De duurste optie haalt 1.000 Mb downloadsnelheid, terwijl de uploadsnelheid op 50 Mb komt.

Op het gebied van interactieve tv zijn er 3 opties. Je krijgt altijd minimaal 80 zenders en kunt overal tv kijken met Ziggo Go. Opnemen en live-tv pauzeren kan niet bij het goedkoopste pakket, wel bij de andere 2 opties. Het duurste pakket bevat daarnaast ook de meest moderne ontvanger, waarmee zelfs 4K-kwaliteit ontvangen kan worden. Daarnaast krijg je bij het middelste en duurste pakket ook toegang tot Movies & Series, waarmee je on demand series en films kunt bekijken. Een handig voordeel van Ziggo is dat ze nog steeds kabel-tv leveren. Heb je bijvoorbeeld een coax-aansluiting in de slaapkamer, dan kan daar ook eenvoudig tv via Ziggo krijgen.

Vaste telefonie kan je afnemen in het pakket ‘Vast Bellen’, waarbij met gecombineerd wordt met extra telefoondiensten, tv-zenders, Online tv kijken en Ziggo Sport. Daarnaast kan er vaste telefonie krijgen in een Alles-in-1-pakket.

Naast standaardcontracten is bij Ziggo ook maandcontracten afsluiten. Ideaal voor bijvoorbeeld expats die tijdelijk in Nederland verblijven, of als je tijdelijk ergens anders woont vanwege een verbouwing of verhuizing.

Klantvoordeel internet, tv en bellen via Ziggo, Vodafone en hollandsnieuwe

Combineert je een internetabonnement van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone, dan krijg je een aantal interessante voordelen. Namelijk elke maand wisselen tussen 3 extra zenderpakketten: Ziggo Sport Totaal. Movies & Series L en Ziggo Kids. Ook is er een gratis Safe Online XL-pakket. Wat betreft de mobiele telefonie zijn er ook combivoordelen. Zo heb je 2 keer zoveel data als standaard in uw abonnement zit en bespaar je maximaal 5,00 euro per maand op de abonnementskosten.

Naast een samenwerking met Vodafone, is er ook een samenwerking met hollandsnieuwe. Dit is een dochterbedrijf van Vodafone, waar er ook mobiele telefoondiensten kunt afnemen. Combineert dit met internet van Ziggo, dan kun je kiezen uit 1 van de 3 extra zenderpakketten. Daarnaast krijg je 1.000 MB, minuten of sms’jes extra bij uw mobiele abonnement.

Verhuizen: Ziggo meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij Ziggo, ga je verhuizen en het abonnement meeverhuizen? Meestal is dat geen probleem, de belangrijkste voorwaarde is dat Ziggo beschikbaar is het nieuwe adres.

Interactieve tv van Ziggo: zenderoverzichten

Welke zenders je krijgt bij Ziggo, verschilt per pakket. In het zenderoverzicht zie je precies welke zenders beschikbaar zijn in welk abonnement.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Ziggo geleverd?

Het duurt gemiddeld slechts 3 dagen voordat kabelinternet van Ziggo geleverd wordt. Dit is de snelste levertijd van alle providers.

Ziggo bestellen?

Ziggo is niet overal in Nederland te krijgen. Wil je een abonnement van Ziggo?

Waarom overstappen?

Overstappen levert aanzienlijke besparingen op. Tarieven zijn voordeliger bij andere aanbieders, zo ontvang je als nieuwe klant een hoge bonus of korting. Op Deals-Vergelijk.nl vergelijk je snel en eenvoudig energieleveranciers, providers of vakanties. 100% onafhankelijk! Met onze vergelijkingstool filter je op basis van jouw voorkeuren. Kies de beste deal en wij linken je door naar de website van de aanbieder waar je het abonnement veilig afsluit.

Energievergelijken.

In ieder huishouden is energie een grote kostenpost en waarschijnlijk betaal je te veel. Overstappen loont. Vrijwel alle energieleveranciers geven hoge kortingen, cashback of bijvoorbeeld een tablet cadeau wanneer je overstapt en een jaarcontract afsluit. Vergelijk alle aanbieders op Deals-Vergelijk.nl en bespaar eenvoudig honderden euro’s per jaar op je energierekening. Gratis en altijd 14 dagen bedenktijd. Bekijk snel hoeveel jij kunt besparen en stap over!

Waarom overstappen van energieleverancier?

Elk jaar veranderen de energieprijzen en elk jaar loopt jouw huidige contact af bij de huidige energieleverancier. Waarom niet kijken of het goedkoper kan! Uiteraard kan het voorkomen dat je maandelijks op hetzelfde uitkomt, als wat je nu betaald bij de huidige energieleverancier. Denk je het is goed zo en laat mijn huidige contract gewoon doorlopen. Dat is een optie, maar vergeet niet dat vele energiemaatschappijen er alles aan doen om nieuwe klanten te verwelkomen met extraatjes. Zoals cashback acties, wat al honderden euro’s kan opleveren. Meestal wordt er ook nog korting gegeven op energie zodat alles bij elkaar tot  € 400,- per jaar op kan lopen. Doe altijd de check op de energie vergelijker van Deals-Vergelijk.nl en bespaar.

Daarom kies je voor Deals-Vergelijk.nl

 • Vergelijk alle vaste lasten: Vergelijk bij ons vaste lasten zoals energie, internet, tv, bellen, vakanties, hotels, tickets en meer. Deals-Vergelijk.nl breidt ook steeds verder uit.
 • Bereken jouw voordeel: Bereken hoeveel geld je precies kan besparen. Wij brengen alle kosten in kaart zodat je in 1 simpele vergelijking alle aanbieders. Zodoende kun je exact zien hoeveel je kan besparen.
 • Onafhankelijk en objectief: Wij vergelijken 100% onafhankelijk en objectief. We werken zelfstandig en altijd in jouw voordeel. Het doel van Deals-Vergelijk.nl is dat je nooit meer teveel gaat betalen voor uw vaste lasten.
 • De Deals van Deals-Vergelijk.nl: Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.
 • Scherpe deals: Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Alles in 1 thuis vergelijken

Goedkoop blijven internetten, televisie kijken en bellen? Het is raadzaam om regelmatig te controleren of je bij je huidige provider nog wel goed zit. Op Deals-Vergelijk.nl vind je altijd voor alle providers de beste aanbiedingen. Onze vergelijkingstool geven een helder overzicht op basis van jouw voorkeuren en van alle mogelijkheden op jouw adres. Kies het pakket dat het beste bij jou past en betaal niet langer te veel.

Alles in één pakket

Ben je op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket? Bij de meeste aanbieders kan je een abonnement afsluiten waarmee je kunt internetten, bellen en televisie kijken. Met een alles in één pakket heb je een contract bij één provider waardoor je korting mag verwachten. De verschillende aanbieders hebben meerdere pakketten beschikbaar. Zij zorgen er op die manier voor dat je één pakket af kunt sluiten, waarmee je gebruik kunt maken van drie verschillende diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL.

Mobiel abonnement vergelijken

Heb je nog een goede mobiele telefoon? Dan is een mobiel abonnement zonder een nieuwe telefoon, sim only, een slimme keuze. Maar ook telefoon abonnementen mét nieuw toestel kun je hier vergelijken. Vergelijk alle providers op Deals-Vergelijk.nl en kies de aanbieding die aan al jouw wensen voldoet, met of zonder smartphone. Betaal alleen voor de data, minuten of sms’jes die je nodig hebt. Handig: de nieuwe provider zegt jouw huidige contract op en je behoudt je eigen nummer.

Sim Only vergelijken.

Sim Only vergelijken. Daar kan je veel geld per maand mee besparen. De prijzen en voorwaarden van sim only abonnementen zijn heel helder waardoor je eenvoudig een vergelijking kunt maken. Zo kies je simpel een sim only abonnement dat past bij jouw telefoongebruik. Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je

De vakantie-vergelijker is de beste deal voor jouw vakantie!

Wij vinden de vakantie die bij jou past voor de laagste prijs! Of je nou naar Spanje of Curaçao wil: Waar je ook heen wilt en wat je budget ook is: de beste deal voor jouw volgende vakantie vind je bij Deals-Vergelijk.nl. Wij vergelijken voor jou de mogelijkheden en prijzen. En zoeken de beste vakantiedeal.

Lekker er op vakantie. Check jouw vakantie!

De vakantie vergelijker helpt jou om voordelig naar de zon te gaan. In onze vakantie vergelijker kun je eenvoudig jouw favoriete bestemming instellen en welk type accommodatie, verzorging en vervoer je wenst. Zo kun je gemakkelijk besparen en goedkoper op vakantie. Vakantie vergelijken en de goedkoopste vakantie vinden? Dat kan eenvoudig via deals-vergelijk.nl. Gebruik de handige vergelijker en ervaar zelf hoe gemakkelijk ook jij voordelig naar de zon gaat. Ga dus snel vakantie vergelijken. Het aanbod van de volgende vakantie-aanbieders wordt met elkaar vergeleken.

Logo Bol.com

Deals van bol.com

Ooit begonnen als online boekenwinkel en inmiddels de favoriete webwinkel van online shoppend Nederland. Met het grootste gemak bestel je vandaag die uitbreiding voor je muziek- of gamecollectie, de nieuwste gadgets, een volledige keukeninrichting, je last minute verjaardagscadeaus of je totale baby-uitzet en je hebt ’t morgen al in huis! Daarom zijn wij dus gek op Bol.com. En van acties als de Bulk 10-Daagse worden we natuurlijk hélemaal blij. Welke deals mogen we wat jou betreft niet missen?

Logo BCC

BCC Aanbiedingen

Een BCC deal met korting scoren? Wij helpen jou graag om de beste deals te vinden voor BCC! Ook vind je bij ons een handig overzicht van alle aanbiedingen. Neem een kijkje tussen de aanbiedingen en scoor de beste deal! Bij BCC wordt er graag gestunt met de prijzen. Dat hebben ze de afgelopen jaren wel laten zien! BCC is één van de populairste winkels van Nederland gebleken. Kijk direct op de website van BCC om te zien welke waanzinnige deals er momenteel te scoren zijn!

logo Coolblue

Coolblue deals

Bij Coolblue vind je altijd heel veel verschillende producten in allerlei categorieën.

Zoek de beste aanbieding op jouw favoriete product en scoren, zou dus zomaar kunnen lukken bij Coolblue dit jaar!

Coolblue doet volop mee aan diverse deals. Op zoek naar Coolblue deals? Goed nieuws! Ook bij Deals-Vergelijk.nl vind je de beste Coolblue aanbiedingen.

De Deals van Deals-Vergelijk.nl

Wij zetten onze beste deals voor jouw situatie in een duidelijk overzicht. Zo kun je direct zien welke deal het beste bij jou past.

Scherpe deals

Dagelijks zoeken we een zo scherp mogelijke deal voor jou waarmee je serieus bespaart.

Handig om te weten!

Sluit ik een abonnement of contract af bij jullie?

Nee, deals-vergelijk.nl vergelijkt alleen abonnementen en contracten van de verschillende leveranciers/providers. Als je in één van onze vergelijkers een geschikte leverancier/provider hebt gevonden dan wordt je doorgestuurd naar de desbetreffende leverancier/provider om daar rechtstreeks je abonnement of contract af te sluiten. Wij zitten daar niet tussen en jouw gegevens komen ook niet bij ons terecht.

Met wie werken jullie samen?

Om zo goed mogelijke aanbiedingen, deals en acties te tonen aan onze bezoekers, worden we uiteraard ondersteund door onze partners. Zij bieden tenslotte jouw gekozen deal aan. De vergelijkingstools en onze deals worden mede mogelijk gemaakt door:

Dit zijn onze partners